MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Slm ne çok öğretmen varmış burda..Memnun oldum.

herkese iyi geceler kıslarrrrrrrrrr ben yatanziiiiiiiiiiii byess öpüldünüz yarın çok güzel haberler alalım inş.topic hamiş dolsuuuunnnnnn aminnnnnnnnnn............

sabah kalk usenmeee calisssss cnmmmmmmm
saati ona gore kurrrr:)))))))))))))

optummmmm iyi uykularrrrrrr
muckssssss

sabah kalk usenmeee calisssss cnmmmmmmm
saati ona gore kurrrr:)))))))))))))

optummmmm iyi uykularrrrrrr
muckssssss

tamam yavrum sabah halvet varrrrrrrr tey teyyyy teyyyyyy
Ama varya bigün seksten de bıkacagım hiç aklıma gelmezdi işte herşey insan için ne yaparsınnnn
Gözümü kapatır işime bakarım odaklanmaya çalış addd83 odaklan hedefe kitlen sabaha motıve ediyorum kendimi annnnnnnnnaaaaaaaammmmm iyice dellendimmmmmmmmmm mi ne :)???

ben de memnun oldummm

hoşgeldinn alishaa topigimizee el alem ne derse desinnnn hamile kalacaz hamile kalacaz hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yüzümüz güldü hamişler sayesinde umudumuz arttı
kaderimizde olan bebiş sonunda bizi buldu/bulacak
hoşgldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn alishaaaaaaaaaaaaaaaaaaa topigimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

HOSGELDINNN hayirli olsunn topigimizzz sansli bi topikk umarimmm sanada ugurlu gelirrrrrr ve hepimizeeeeeeeeeeeee:))

candost17 e be cnmcm 17 yasinda ne isin vardi burda seninn :))))))

hahahaaaaa ya alemsin pidilga
Ben mynetten 17 yaşında adres almıştım bu siteye de onla giriş yaptım. Tabi bu siteye girişim 17 yaşında değil

ya kusura bakma bişi sorcaktım eşimle ilişkiye girdik 7 kere 8 kere boşalmıştır adetim normalde her ayın onbeşinde olur fakat onüçünde hasta oldum ilk 4 gün normal kanama ve 7 gün sürerdi 4 gün sürdü sonra lekelenmeler geldi ve başım dönüyo miğdem bulanıyo göğüslerim büyüdü ve kaşınıyo çok özür diliyerek sölüyorum ilişkiden sonra yanma oluyo ve idrarımı yaparken yanma oluyoo en son ilişkiye girdiğimde de az bi kan geldi hamile olma ihtimali var mı ?

ahahahaaaaaa ne neşeli topicmiş burası bu saatte bu enerji helal walla ben bu ay çok üstüne düşmedim hamile kalırsam çocuğum aralıkta doğcak die
ama yine de içimde acaba olur mu diye bişeyler var her ne kadar tırssam da, eminim yaşayınca anlıcam o güzel duyguları

yavrumm bizde enerji bitmezzzzzzzzzz herzaman enerji tavan modundayızzzzzzzzzzzzzzzz amaaaaaaaaaaaaan hamile kalmazsakta canımız sagolsun modundayız umudumuz var allah kocalarımızın iniş-kalkış takımlarına zeval vermesinnnnnnnnnnnnnnnn :) dimi yani şekerim :)

bana yardım etcek yok muuuuuu :S

acilll cevap veya fikir bekliyoruuummm
hiçbi fikrim yok. benim de geçen ay lekelenmem oldu. ama tam zamanında da adet oldum ayın 1inde.normal geldi her zamanki gibi. geçen haftalarda bi iki gün yine lekelenmem oldu. bat 26 mart benim, niye böyle lekelenmeler oluyor bilmiyorum:26:

tebrik koyuyorum sizeee
aynen öyle tatlımmmm

umutsuz ev kadınları varmışşş şimdi, kaç haftadır kaçırıodumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…