iyi akşamlar herkesee. ben de meslektaşınızım, okutmanım
geçen ay çalışmalara başladık biz de, ama olmadı. bu ay özellikle denemedik ama yine de korunmadık. olacak mı acaba merak ediyorum...allahım herkese hayırlı zamanda versin inş.
Slm ne çok öğretmen varmış burda..Memnun oldum.
ben de memnun oldummm
herkese iyi geceler kıslarrrrrrrrrr ben yatanziiiiiiiiiiii byess öpüldünüz yarın çok güzel haberler alalım inş.topic hamiş dolsuuuunnnnnn aminnnnnnnnnn............
ben de memnun oldummm
sabah kalk usenmeee calisssss cnmmmmmmm
saati ona gore kurrrr:)))))))))))))
optummmmm iyi uykularrrrrrr
muckssssss
ben de memnun oldummm
HOSGELDINNN hayirli olsunn topigimizzz sansli bi topikk umarimmm sanada ugurlu gelirrrrrr ve hepimizeeeeeeeeeeeee:))
candost17 e be cnmcm 17 yasinda ne isin vardi burda seninn :))))))
hoşgeldinn alishaa topigimizee el alem ne derse desinnnn hamile kalacaz hamile kalacaz hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yüzümüz güldü hamişler sayesinde umudumuz arttı
kaderimizde olan bebiş sonunda bizi buldu/bulacak
hoşgldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn alishaaaaaaaaaaaaaaaaaaa topigimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ahahahaaaaaa ne neşeli topicmiş burası bu saatte bu enerji helal wallaBen bu ay çok üstüne düşmedim hamile kalırsam çocuğum aralıkta doğcak die
Ama yine de içimde acaba olur mu diye bişeyler varHer ne kadar tırssam da, eminim yaşayınca anlıcam o güzel duyguları
acilll cevap veya fikir bekliyoruuummm
ahahahaaaaaa ne neşeli topicmiş burası bu saatte bu enerji helal wallaben bu ay çok üstüne düşmedim hamile kalırsam çocuğum aralıkta doğcak die
ama yine de içimde acaba olur mu diye bişeyler varher ne kadar tırssam da, eminim yaşayınca anlıcam o güzel duyguları
canım bilsem yardımcı olurdum ama hiçbir fikrim yok umarım hamişsindir :)
hiçbi fikrim yok. benim de geçen ay lekelenmem oldu. ama tam zamanında da adet oldum ayın 1inde.normal geldi her zamanki gibi. geçen haftalarda bi iki gün yine lekelenmem oldu. bat 26 mart benim, niye böyle lekelenmeler oluyor bilmiyorum:26:acilll cevap veya fikir bekliyoruuummm
yavrumm bizde enerji bitmezzzzzzzzzz herzaman enerji tavan modundayızzzzzzzzzzzzzzzz amaaaaaaaaaaaaan hamile kalmazsakta canımız sagolsun modundayız umudumuz var allah kocalarımızın iniş-kalkış takımlarına zeval vermesinnnnnnnnnnnnnnnn :) dimi yani şekerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?