MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

valla bilmiyorum canım bu çocuk olayı bizim psikolojimizi bozucak gibi bende saçmalamaya başladım iyicene....

valla bilmiyorum canım bu çocuk olayı bizim psikolojimizi bozucak gibi bende saçmalamaya başladım iyicene....

idrar yolu yada vajinal enfeksiyon oldugun kesin cnmmm
bence bi doktora gorun ama hamis oldugunu sanmiyorum

ama onu tedavi ettirince ki muhtemelen antibiyotikle tertemiz olur hemen hamiss olursun dahada guzel olur

SEWWALCIMMMMMMM

Cnmcmm nasilsinnnnnnnn
ben dun aksam dahad aha hastalandim bugun daha iyiyimmm cok sukur cnmmmmmm

meryem suresini buldum yarin baslayalimmiiii

bak topigin 113 uncu sayfasindada varrrrrr optummmmmmmmmmm seniiii

arkadaşlar biz kadınlar her ay yumurtlamayabiliyormuşuz bu yüzden kafanıza takmayın neden olmadı yine olmadı diye üzmeyin kendinizi yumurta çatlamadığı zaman büyüyormuş 2cm e ulaşınca çatlıyormuş bu da kaç aylık bir bebek çalışması yaşatır bilmiyorum ama sabredin birgün o yumurta çatlayacak ve allahın da izniyle hamile kalacağız.

30 mart yakınmış birbirine sende bi değişiklik var mı

valla ben pazar gunu sistitle uyandim vee o gunden beri boll suuu kasiklarim ayri agridi belim ayriiiiii bugun daha iyiym ondan valla bebisle ilgili bisey dusunmedim kafamda belirtisel bisey yokkkkkk
bide antibiyotik kullanmamak icin sogan suyuda iciyorum sabah aksam
anca anca bugun toparladim cnmmm
ama benim gecen ay cok umitlenip hayakirikligi oldugu icin bu ay hiccc dinlemiyorum kendimii

kasikk sizlamam harici biseyim yok diyebilirm belirtisel olarak

geçmiş olsun en iyisini yapıyorsun bence ne kadar düşünürsen o kadar yaşarsın belirtileri.

geçmiş olsun en iyisini yapıyorsun bence ne kadar düşünürsen o kadar yaşarsın belirtileri.

cnmm gecen ayy yumurtladigim denedigim gunden regl olana kadar sol kasigim hafif hafif agridi ben tamamen hamis moduna girdimmm sonraa haydaaa kirmizi kart oyun disiiiii
o yuzden artik kararim sudurkii
allah ne yazdiysa o olur kaderde varsaaa.............. neye yarar uzulmek dicez
allah bi hayirli zamanda enn hayirli bebisi sunacaktir bize diye dusunuyorummmmmmm
sonucta biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi allaha kalmiss bundada KADER diyoruz iste :))

en dogrusunu yapıyosun ben yıllarca başkalarını çocukları için akıl verdim bi çocuk gelişimci olarak şimdi kendime bunu anlatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…