kızlar ben bişey anlamadım ya sol kasıgım battı bütüngün şimdi bişey yok.
ya kusura bakma bişi sorcaktım eşimle ilişkiye girdik 7 kere 8 kere boşalmıştır adetim normalde her ayın onbeşinde olur fakat onüçünde hasta oldum ilk 4 gün normal kanama ve 7 gün sürerdi 4 gün sürdü sonra lekelenmeler geldi ve başım dönüyo miğdem bulanıyo göğüslerim büyüdü ve kaşınıyo çok özür diliyerek sölüyorum ilişkiden sonra yanma oluyo ve idrarımı yaparken yanma oluyoo en son ilişkiye girdiğimde de az bi kan geldi hamile olma ihtimali var mı ?
valla bilmiyorum canım bu çocuk olayı bizim psikolojimizi bozucak gibi bende saçmalamaya başladım iyicene....
ne kadar zamandır korunmuyorsun endişelenme stres yapmamak gerçekten çok önemli
canım daha bu ay oldu korunmuyorum ve sadece bi kere ilişki yaşadık...
idilga bat ne zaman?
bide ben çocuk gelişimciyim yıllarca öle böle konuştum şimdi sıra kendime geldi saçma saçma işler yapıyorum .
cnmm benim BAT 31 MART insallahhh gelmezzz hayirlisiylaa :))) 15 inde yumurtladim oncesi ve sonrasinda calistikkkk gerisini allaha biraktikk hayirlisiiii :)))))))))))
senin ne zaman cnmm
30 mart yakınmış birbirine sende bi değişiklik var mı
valla ben pazar gunu sistitle uyandim vee o gunden beri boll suuu kasiklarim ayri agridi belim ayriiiiii bugun daha iyiym ondan valla bebisle ilgili bisey dusunmedim kafamda belirtisel bisey yokkkkkk
bide antibiyotik kullanmamak icin sogan suyuda iciyorum sabah aksam
anca anca bugun toparladim cnmmm
ama benim gecen ay cok umitlenip hayakirikligi oldugu icin bu ay hiccc dinlemiyorum kendimii
kasikk sizlamam harici biseyim yok diyebilirm belirtisel olarak
geçmiş olsun en iyisini yapıyorsun bence ne kadar düşünürsen o kadar yaşarsın belirtileri.
cnmm gecen ayy yumurtladigim denedigim gunden regl olana kadar sol kasigim hafif hafif agridi ben tamamen hamis moduna girdimmm sonraa haydaaa kirmizi kart oyun disiiiii
o yuzden artik kararim sudurkii
allah ne yazdiysa o olur kaderde varsaaa.............. neye yarar uzulmek dicez
allah bi hayirli zamanda enn hayirli bebisi sunacaktir bize diye dusunuyorummmmmmm
sonucta biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi allaha kalmiss bundada KADER diyoruz iste :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?