MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

herkese tatli ruyalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tumm ruyalarinizzz gercek olsunnn topige yazanlarinnnnn gobusune bebis dolsunnnnnnnn

ayy pek bi manidarrr olduu cnnmmmm

hayirli geceler
melekleriniz yaninizda olsun
mucksssss

herkese iyi geceler :)

16 martta spiralim çıkarıldı kayma ve çokça akıntı olduğu için. spiralden sonra ilişki oldu ve 3 gün geçti üzerinden. kasığımda gerginlik ve ara ara bel ağrım oluyor. acaba diyorum?? sat 2 mart. haydi hayırlısı, herkes için

amin inşallah benimde sol kasıgım bütün gün battı 5 nisan

Son düzenleme:
Selam kizlar

hala adet olmadim:26:

arada bir adete benzer belirtiler oluyor ama tam öyle degil sanki..

coooooook ama cooooooook hafif rengi beli olmayan (kirmizimsi pembemsi)

leke oluyor kagida ama dedim gibi cook cok az-hic denecek kadar....

yani dünkü gibi

inşallah hamişsindir...

beyazlım seni bekliyorum
bende buakşam olmalıydım ama şuan yok ama belirtiler belimde ağrı ve yumurtalıklarımda size var akıntı var ama beyaz kırmızı olmasın diye dua ediyorum
kocişte yarın yat sakın temizlik yapma diye uyarıyor ama bakalım of beklemek zor yumurtlama deneme yapma günleri çobucak geçiyo şu günler geçmiyo bide şubattan sonar hep sapıtır benim gerçi 29 çekti buyıl 2günde ordan versek cuma cmt kısmet artık

kimdi o kış kış kırmızılar kışkış

kop gel bebiş kop gel

Selam canim bence yarin bir Test yap insallah hami$sindir

canlarım günaydın

nasılsınız bakalım

laboquick hamilelik test çubugu kullanan oldumu ? ben bugün sabah yapayım dedim mavi okla işaretli yere kadar cubugun tamamı kırmızılasana kadar batırdım sonra duz zemine koydum cok coooookkkk silik varla yok arası bir çizgi oldu acaba ben cok mu beklettim :26:

ovulasyonun yanında hediye edilmişti üzerinde nasıl kullacagım yazmıyordu :44:

kızlarrrr günaydınnn,sabah test yaptım çok ama çok silik çıktı bende kan verdim 10 da alcam sonucu,dua edin nolurrrrrrrr:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…