MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

başka bi testle tekrarla canım bence

inşallah canım,adet günüm yarın ama ben bekleyemedim

ay kıyamam sana canım benim de bat cuma günü idi dün kahverengi akıntı geldi ve kesildi ha oldum olucam diyorum ama gelen yok acaba diyorum ama sonrada kendime ümitlenme sökülmeye calısıyorsun diyorum Allahım tez vakitte hayırlısıyla güzel sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

inşAllah güzel sonuc alırsın ve bize umut olursun canımmmm

Allah razı olsun canım inşallah

kızlarrrr günaydınnn,sabah test yaptım çok ama çok silik çıktı bende kan verdim 10 da alcam sonucu,dua edin nolurrrrrrrr:18::18::18:

anaaaaaaaaam günaydın diyeyim dedim testler mestler noluyu yaaaaaaaaaaaa
heyecanlı bir gün yine bizi bekliyo oooleeeeeey
hadi bakalım hayırlısı inşallah müjdeli haberi verirsin battaşım benim

herkese günaydınnn.
bu sabah tuhaf bişi oldu kızlar ya. nedendir niyedir. biri kulağıma 3 kere HAZELROSE dedi.
bende şaşkınım . neden olabilir bilmiyorum .hazelrose nasılsın.bu mesajı okuduysan bi cevap ver canıımm

Arkadaşlar ben çıktıktan sonra siz neler çeviriyorsunuz benim arkamdan yahu dün sen kırmızı kartı yiyip diskalifiye olmadın mı yahuu neyin testi yoksam üstüne görme şeklinde olduğunu hissedip mi yaptın noldu ki ben anlamadım vesselam :26:

öncelikle herkese çok teşekkür ederim.bugün gidip kan testi yaptırcam inşallah bir sorun çıkmaz.benim belirtilerim yumurtlama günümden sonra kasıklarım ağrımaya başladı,ayrıca normalde adetime yakın göğüslerim şişerken bu sefer 13 gün önceden başladı,koltuk ağrıma doğru da ağrım vardı.hafif baş dönmesi,akıntım vardı yoğun olarak.ilk zamanlar beyazdı adet günüme yakın sarardı akıntım.kasık ağrılarım hafifleşmeye başladı pek rahatsız etmedi.idrara sık çıkıyrodum hala da öle.idrarım su içmeme bağlı olarak rengi değişiyordu ve üzerinde bazen gözle görülür tortu oluyordu bazen de görülmeyecek gibi. Alla kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseyi evlat hasretiyle tutuşturmasın.bgn doktora gitcem inşallah bir sorun çıkmaz.şüpheniz varsa test yapın derim.ben her ay hayal kırıklığına uğramama rağmen hep yaptım.her ay yapmayacağım desem de yapıyorum artık düşünmüyordum sonucunu.

anaaaaaaaaam günaydın diyeyim dedim testler mestler noluyu yaaaaaaaaaaaa
heyecanlı bir gün yine bizi bekliyo oooleeeeeey
hadi bakalım hayırlısı inşallah müjdeli haberi verirsin battaşım benim

inşallah canım ölcem heyecandan ilk defa çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm umarım üzülmem

polyyyyyyy korku film gibi ya o ne öyle okurken tırstım valla... hayır olur inşallah

canım merhaba

dün son aylarda adetim kahverengi akıntı ile başlardı dünde kahverengi akıntı geldi başladı dedim sonra kesildi ara ara sancım oluyor ya sökülemiyorum yada işte bilemiyorum canım merak ettim yaptım ama test cubuklarında cubuk ıslanana yani kırmızılasana kadar batırdım sonra 5 dk sonra çççooook silik ikinci çizgi cıktı ama varla yok arası ne bileyim canım dua edin olur mu inşAllah adet dğilde bebiş belirtisi olur kahverengi kanama

inşallah canım ölcem heyecandan ilk defa çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm umarım üzülmem

İnşallah canım burda halay çekeriz bebiş şerefine ama ikinci çizgi silikte olsa çıkıyorsa bebiş var demektir diyorum ben aaay hadi bakalım çok heyecanlı battaşım belirtiler varmıydı sende

İnşallah canım burda halay çekeriz bebiş şerefine ama ikinci çizgi silikte olsa çıkıyorsa bebiş var demektir diyorum ben aaay hadi bakalım çok heyecanlı battaşım belirtiler varmıydı sende

canım kasıklarımda ağrı vardı,kramplar giriyodu bi kaç gündür de adet olcakmışım gibi karnıma sancılar girdi,inşallah bebişim benimledir

ayyy yaşasın bence hamilesin canım....kanda vermişsin süper

hamilesin bence canım....yuppppiiii çoğalıyoruz topikte...

kızlarrrr günaydınnn,sabah test yaptım çok ama çok silik çıktı bende kan verdim 10 da alcam sonucu,dua edin nolurrrrrrrr:18::18::18:

dualarım seninle hadi bakalımmm güzel haber vereceksin bugün bize...

Hadi bakalım bütün battaşlar hamile kalacak bu gidişle desene bir tane daha denesene eğer öğlene kadar bir hareketlilik olmazsa sende :26:

kızlar meraba aranıza yeni katıldım :) dün hayatımın sokunu yasadım hiç cocuk beklemeyen biri olarak dün hamile oldugumu ogrendim aglama krizlerine girdim hala şaskınım planlamadan yapmak insanda sok etkisi yaratıyomuss sevinsemmi üzülsemmi saskınım:)

bende tırstım canım. valla vardır bi hayır. hayra yoralım. belkide hamiştir.

poly nasılsın canım..benim kasık ağrım geçti çok şükür sanırım adet zamanı olduğu için ağrı oldu...dün kan sonucumu aldım 2 ye katlamış çok şükür idrar ve kan sonuçlasrımda temiz çıktı çok şükür..bu seferde kasık ağrım geçince allah allah niye ağrımıyorki diye korkmaya başladım
bazen unutuyorum bile..kalp atışını duyana kadar rahat edemem sanırım
midem bulanınca arada hahhh iyii diyorum kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…