kızlarrrr günaydınnn,sabah test yaptım çok ama çok silik çıktı bende kan verdim 10 da alcam sonucu,dua edin nolurrrrrrrr:18::18::18:
canlarım günaydın
nasılsınız bakalım
laboquick hamilelik test çubugu kullanan oldumu ? ben bugün sabah yapayım dedim mavi okla işaretli yere kadar cubugun tamamı kırmızılasana kadar batırdım sonra duz zemine koydum cok coooookkkk silik varla yok arası bir çizgi oldu acaba ben cok mu beklettim :26:
ovulasyonun yanında hediye edilmişti üzerinde nasıl kullacagım yazmıyordu :44:
inşAllah güzel haberler verirsin bize canımmmm
kaç gün geçmişti
inşallah canım,adet günüm yarın ama ben bekleyemedim
ay kıyamam sana canım benim de bat cuma günü idi dün kahverengi akıntı geldi ve kesildi ha oldum olucam diyorum ama gelen yok acaba diyorum ama sonrada kendime ümitlenme sökülmeye calısıyorsun diyorum Allahım tez vakitte hayırlısıyla güzel sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
inşAllah güzel sonuc alırsın ve bize umut olursun canımmmm
kızlarrrr günaydınnn,sabah test yaptım çok ama çok silik çıktı bende kan verdim 10 da alcam sonucu,dua edin nolurrrrrrrr:18::18::18:
canlarım günaydın
nasılsınız bakalım
laboquick hamilelik test çubugu kullanan oldumu ? ben bugün sabah yapayım dedim mavi okla işaretli yere kadar cubugun tamamı kırmızılasana kadar batırdım sonra duz zemine koydum cok coooookkkk silik varla yok arası bir çizgi oldu acaba ben cok mu beklettim :26:
anaaaaaaaaam günaydın diyeyim dedim testler mestler noluyu yaaaaaaaaaaaa
heyecanlı bir gün yine bizi bekliyo oooleeeeeey
hadi bakalım hayırlısı inşallah müjdeli haberi verirsin battaşım benim
herkese günaydınnn.
bu sabah tuhaf bişi oldu kızlar ya. nedendir niyedir. biri kulağıma 3 kere HAZELROSE dedi.
bende şaşkınım . neden olabilir bilmiyorum .hazelrose nasılsın.bu mesajı okuduysan bi cevap ver canıımm
Arkadaşlar ben çıktıktan sonra siz neler çeviriyorsunuz benim arkamdan yahu dün sen kırmızı kartı yiyip diskalifiye olmadın mı yahuu neyin testi yoksam üstüne görme şeklinde olduğunu hissedip mi yaptın noldu ki ben anlamadım vesselam :26:
polyyyyyyy korku film gibi ya o ne öyle okurken tırstım valla...hayır olur inşallah
inşallah canım ölcem heyecandan ilk defa çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm umarım üzülmem
İnşallah canım burda halay çekeriz bebiş şerefineama ikinci çizgi silikte olsa çıkıyorsa bebiş var demektir diyorum ben aaay hadi bakalım çok heyecanlı battaşım belirtiler varmıydı sende
inşallah canım ölcem heyecandan ilk defa çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm umarım üzülmem
canlarım günaydın
nasılsınız bakalım
canım merhaba
dün son aylarda adetim kahverengi akıntı ile başlardı dünde kahverengi akıntı geldi başladı dedim sonra kesildi ara ara sancım oluyor ya sökülemiyorum yada işte bilemiyorum canım merak ettim yaptım ama test cubuklarında cubuk ıslanana yani kırmızılasana kadar batırdım sonra 5 dk sonra çççooook silik ikinci çizgi cıktı ama varla yok arası ne bileyim canım dua edin olur mu inşAllah adet dğilde bebiş belirtisi olur kahverengi kanama
bende tırstım canım. valla vardır bi hayır. hayra yoralım. belkide hamiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?