kızlar meraba aranıza yeni katıldım :) dün hayatımın sokunu yasadım hiç cocuk beklemeyen biri olarak dün hamile oldugumu ogrendim aglama krizlerine girdim hala şaskınım planlamadan yapmak insanda sok etkisi yaratıyomuss sevinsemmi üzülsemmi saskınım:)
Hadi bakalım bütün battaşlar hamile kalacak bu gidişle desene bir tane daha denesene eğer öğlene kadar bir hareketlilik olmazsa sende :26:
ayyy yaşasın bence hamilesin canım....kanda vermişsin süper
hamilesin bence canım....yuppppiiii çoğalıyoruz topikte...
dualarım seninle hadi bakalımmm güzel haber vereceksin bugün bize...
tatlımm işteyim ve gecen ayda böyle birşey yasadım ve husrana ugradım fakat gecen seferki testlerin hepsi net tek çizgiydi bilemiyorumm dua edelim ne olur
poly nasılsın canım..benim kasık ağrım geçti çok şükür sanırım adet zamanı olduğu için ağrı oldu...dün kan sonucumu aldım 2 ye katlamış çok şükür idrar ve kan sonuçlasrımda temiz çıktı çok şükür..bu seferde kasık ağrım geçince allah allah niye ağrımıyorki diye korkmaya başladım
bazen unutuyorum bile..kalp atışını duyana kadar rahat edemem sanırım
midem bulanınca arada hahhh iyii diyorum kendi kendime
Canım benim ya her ay hüsrana uğradığım için seni gayet iyi anlıyorum eğer bugün her hangi lekelenme dahi olmazsa git bir kan ver kesin çözüm olur hem kendini germemiş olursun yine de sen bilirsin ama acabalarla boğuşmaktansa en iyisi kan testi yaptırmak :44:
Selam kizlar
hala adet olmadim:26:
arada bir adete benzer belirtiler oluyor ama tam öyle degil sanki..
coooooook ama cooooooook hafif rengi beli olmayan (kirmizimsi pembemsi)
leke oluyor kagida ama dedim gibi cook cok az-hic denecek kadar....
yani dünkü gibi
Hadi bakalim yokmu guzel haber beyazlim?
Bu arada kizlar hepinize gunaydin
Sizlere bir sorum olucak: hamis kalanlar saclariniz boyalari ne durumda? Yani kendi sac renginizdemi yoksa farkli tondamiydi saciniz ve gebe kalmadan kendi sac renginize boyattinizmi?
Hamis kalacaklar sizler sac boyalari hakkinda ne dusunuyorsunuz??
Hepinizi opuyorum kizlaaaaaaaaar :)
günaydınn kızlarrr :) bugün bol bol hamiş haberleri bekliyoruz inşallahh..
benimde test yapasım geldi :) c.tesi daha günüm sizceee??
günaydınn kızlarrr :) bugün bol bol hamiş haberleri bekliyoruz inşallahh..
benimde test yapasım geldi :) c.tesi daha günüm sizceee??
kızlarrrr birinizz bana cevap verinn lütfennnn :)) yalnz kaldmmm
cumartesiyse en azından perşembeye kadar bekle tatlım :)
canım daha 4 günün var. burda bazıları 1 hafta kala test yaptım çıktı diye yazınca bende aynı sen gibi 4 gün önceden test yaptım kıpkırmızı bir çizgi çıktı. ama hiç üzülmedim.çünkü hamile olduğumu çok iyi biliyordum.1 gün kala kanda çkktı sonra benim minnoşumm
erken canım daha, cuma ya kadar bekle istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?