MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

bence çokk ama çoooooooooook sevinmelisin canım

Hadi bakalım bütün battaşlar hamile kalacak bu gidişle desene bir tane daha denesene eğer öğlene kadar bir hareketlilik olmazsa sende :26:

tatlımm işteyim ve gecen ayda böyle birşey yasadım ve husrana ugradım fakat gecen seferki testlerin hepsi net tek çizgiydi bilemiyorumm dua edelim ne olur

ayyy yaşasın bence hamilesin canım....kanda vermişsin süper

hamilesin bence canım....yuppppiiii çoğalıyoruz topikte...

dualarım seninle hadi bakalımmm güzel haber vereceksin bugün bize...

inşAllah canım hamileyimdir geçen ay da kahverengi lekelenmem oldu battan bir kaç gün önce sonra kesildi hamileyim sandım koca bir fos cıktı of dua edelim olurmu

seninde bebişin hayırlı olsun canımmm

tatlımm işteyim ve gecen ayda böyle birşey yasadım ve husrana ugradım fakat gecen seferki testlerin hepsi net tek çizgiydi bilemiyorumm dua edelim ne olur

Canım benim ya her ay hüsrana uğradığım için seni gayet iyi anlıyorum eğer bugün her hangi lekelenme dahi olmazsa git bir kan ver kesin çözüm olur hem kendini germemiş olursun yine de sen bilirsin ama acabalarla boğuşmaktansa en iyisi kan testi yaptırmak :44:

aycacım ben,imde başımdan bi mol gebelik geçti ya, bende artık kalp atışını duymadan hamileyim diyesim gelmiyor. inş duyarızda yolumuza rahatça devam ederiz. bende biraz uyku hali var.
birde acaip bi sinirli oldum bu aralar...

haklısın canım ilçede yasıyorum ben bi tane hastane var ve sehire gönderiyor kanları kanı sabah verdım gecen ay aksama kadar laboratuvarda durdu ertesi gün sehirdeki buyuk hastanede yapıldı ve sonucu 7 de aldım (fiyatı da 52 tl) oda beni çok geriyor o yuzden eğer gelmezse cumartesi sabah veririm 2 de sonucu alırım bu sekılde daha kolay olucak

günaydınn kızlarrr :) bugün bol bol hamiş haberleri bekliyoruz inşallahh..
benimde test yapasım geldi :) c.tesi daha günüm sizceee??

Hadi bakalim yokmu guzel haber beyazlim?

Bu arada kizlar hepinize gunaydin

Sizlere bir sorum olucak: hamis kalanlar saclariniz boyalari ne durumda? Yani kendi sac renginizdemi yoksa farkli tondamiydi saciniz ve gebe kalmadan kendi sac renginize boyattinizmi?

Hamis kalacaklar sizler sac boyalari hakkinda ne dusunuyorsunuz??

Hepinizi opuyorum kizlaaaaaaaaar :)

günaydınnnnnnnnnnnn kızlar

beyazlım senden ümitliyiz bugün hadi inş. kırmızı kart yemezsin

buralardayım işten fırsat buldukça ara ara katılıcam size

ben kızımda hamişken diplere gelmeyecek şekilde boyamıştım. çalıştığım için makyajda yapıyordum. ojede çok sürmüştüm.
sadece saç kesilmez derler ya ben ona inanıyorum. çünkü kızımda kestim. ayy ne sorunlar yaşadım, diğer düşüğümdede kestim. batıl inanç belki ama inanıyorum. şimdide saçlarım çok cansız. keseyimmi diye düşünüyorummm. ama ne bileyim birazda iyi gelmedi ya bana, kestirmekten vazgeçiyorum

Günaydınnn fıstıklarrr,

Neler oluyor burda, aycaece çağırdı hemen koşup geldim :) Maşallah hamiş listemiz doluyor yavaş yavaşş. İnşallah tüm isteyenler hamiş kalır hemencecikkk

günaydınn kızlarrr :) bugün bol bol hamiş haberleri bekliyoruz inşallahh..
benimde test yapasım geldi :) c.tesi daha günüm sizceee??

canım daha 4 günün var. burda bazıları 1 hafta kala test yaptım çıktı diye yazınca bende aynı sen gibi 4 gün önceden test yaptım kıpkırmızı bir çizgi çıktı. ama hiç üzülmedim.çünkü hamile olduğumu çok iyi biliyordum.1 gün kala kanda çkktı sonra benim minnoşumm
erken canım daha, cuma ya kadar bekle istersen

kızlarrrr birinizz bana cevap verinn lütfennnn :)) yalnz kaldmmm

kızlar hepinize günaydınnnnnnnnn
canım ben de senin gibi sabırsızım, üstelik benim bat 31 mart :) ben bile test yapsam çıkar mı diye düşünüyorum.
ama birkaç gün daha bekle derim ben

evett canm yaa haklısınızz c.tesi sabah ilk işim yaparım artıkk :))
benm hastaneye gitcek zamanmda yok fazla beklicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…