MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

günaydın arkadaşlar.benim bata 4 gün kaldı cuma günü hastaneye gidecem hazır gitmişken kan testi yaptırsam çıkar mı? yoksa cuma gününü erteleyip bat günümde (eğer adet olmazsam) gidip kan testi mi yaptırsam akıl verin lütfen kararsız kaldım hangisi daha sağlıklı olur bat günümde gitsem daha iyi sonuç alırım diyorum ama bu seferde çok merak ediyorum acaba bu ay oldu mu diye

kızlar hepinize günaydınnnnnnnnn
canım ben de senin gibi sabırsızım, üstelik benim bat 31 mart :) ben bile test yapsam çıkar mı diye düşünüyorum.
ama birkaç gün daha bekle derim ben

canmm sen bendende sabırsızmıssınn :)) yapmıcam karar verdimm..
test iş çıkısı alcam ama yapmıcamm dayanabilirsemm

4 gün geçince öğrendim ama ben zaten hissetmiştim emindim nerdeyse. onun için acele etmedim test yapmak için canım

canım senin hamilelik belirtilerin mi yoğundu biraz bizede anlat belki bizdede sendeki belirtiler vardır kesin emin oluruz bi umut işte

canm bence cuma günü kan testinde cıkarr..
inşaallahh hamişsindirr,dualarım seninlee :)

kızlar hepinize günaydınnnnnnnnn
canım ben de senin gibi sabırsızım, üstelik benim bat 31 mart :) ben bile test yapsam çıkar mı diye düşünüyorum.
ama birkaç gün daha bekle derim ben

ayy canım ne bu heyecannn. ya boşverin testi. hele bir adetiniz gelsin o zaman düşünürsünüz bunları. çok erkennn. hele de senin eerdgn 10 günün var daha

canm bence cuma günü kan testinde cıkarr..
inşaallahh hamişsindirr,dualarım seninlee :)

çok sağol canım .evet hamileysem çıkar ama bi kere bata bi gün kala yaptırdım negatif çıktı yine böyle olursa diye çok korkuyorum çok üzüldüm o gün bata 2 gün kala kan testi yaptırıp hamile olduğunu öğrenen var mı arkadaşlar

ayy canım ne bu heyecannn. ya boşverin testi. hele bir adetiniz gelsin o zaman düşünürsünüz bunları. çok erkennn. hele de senin eerdgn 10 günün var daha

haklısın canım ama sabırsızlanıyor insan.
ben topiğe girmeden güne başlayamıyorum hamiş haberi var mı diye.
onlara sevineyim bari diyorum
o derece...

canım senin hamilelik belirtilerin mi yoğundu biraz bizede anlat belki bizdede sendeki belirtiler vardır kesin emin oluruz bi umut işte

tatlım forum da okumuştum, göğüs uçlarında ağrı ve gaz sancısına benzer ağrı varsa şüphelenin diye. ben bu ikisinide baya yaşadım. hele gaz sancısı. sanki soğuk olmışım gibi. göbeğimin hemen altında da bir sertlik vardı. hmmm başkaaaa... ha bi de normalde hep telaşlanırdım günler öncesinden test yapardım. Ama bu sefer o kadar rahattım ki, şüpheli ilişkinin olduğu andan itibaren çok ciddi şekilde hissettim hamile olduğumu...
Bir de ben ilk defa ovulasyon testi kullandım. Normalde benim32 gün sürer yani 18-19. günler yumurtlama diye biliyordum. İyi ki yapmışım bu testi. Çünkü o ay 14. gün yumurtlama günümdü, onu gördüm. ve 14. 15. günlerde ilişkiye girdik... eşime söylemedim, çok takmadan, hatta hiç düşünmeden yaşadık diyebilirim.
Bak bir blogum var burdan da tüm belirtilerimi okuyup yorum yazabilirsin :) linki: anneolucamben

Günaydınlar;

Polycim çok şaşırdım mesajını görünce hayırlar olsun,korkanlar oldu sanrım :) ben korkmadım mutlu oldum.Son durumumu okudun mu bilmem kısaca özetliyim.Evde erken gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi silik gördüm eczacıya gittim.Hmen kan testi yaptır hamilesin bence dedi.Kan testi yaptırdım değerini bilmiyorum ama negatif çıktı.Şimdi testlerim var ama yapmayı düşünmüyorum.Belki yarın sabah yaparım.Aycaece nin rahatlattı sağolsun onunda böyle olmuştu ya.İnşallah sonucu da onun gibi olur.Benim hala umudum var :)

ammannn ammmaaaannn karanfili emmek faydalı ancak çiğnemek zararlıymış çiğneyince bi takım asitler salgılıyormuş em ama çiğneme

ayy hadi hayırlısı. tekrar idrar testi yaptın mı ?

kız topicenek seni yolarız burda isteyerek ama zorla yapmaya çalışıyoz ne diyosun

hayırlı olsun canım istenmeyen zamanda bile gelse hele bide kalp atışlarını sağlıklı olduğunu duy üzülsem mi kısmı çıkacaktır hayatından

ayy hadi hayırlısı. tekrar idrar testi yaptın mı ?

yarın sabah yapmayı düşünüyorum,dün yapıcaktım kasıklarım çok ağrıdı gece karnım çok şişti şimdi olucam birazdan olucam derken yapmadım ama bugün ağrı yok gibi yarın sabah yapabilirim :)

çok güzel yapmışşsın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Battaşıııııııııııım kan testinin sonucu noldu... hadi ama saat 10 u çoktan geçti nerelerdesin güzel haberlerini bekliyorum

kızlar günaydın..
geliişme değişme varmı bakalım?
Ben çalıştıgım için müsait olunca girip okuyabiliyrum,hadi herkes calıssın boş durmak yok,bebekk yapcaz:))
Benim gögüsler şiş kasıklarımada nadir sancı giriyo güne göre değişiyor,birde gaz başladı özelliklede akşam saatlerinde hiç bitmiyo

april_butterfly kullanıcısından alıntı
kızlar meraba aranıza yeni katıldım :) dün hayatımın sokunu yasadım hiç cocuk beklemeyen biri olarak dün hamile oldugumu ogrendim aglama krizlerine girdim hala şaskınım planlamadan yapmak insanda sok etkisi yaratıyomuss sevinsemmi üzülsemmi saskınım:)

MEŞAAAALLAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH CANIM HADİ KIZLAR APRIL İÇİN HALAYA TEY TEYYYYYYYYYYYYY 64:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…