kızlar günaydın..
Geliişme değişme varmı bakalım?
Ben çalıştıgım için müsait olunca girip okuyabiliyrum,hadi herkes calıssın boş durmak yok,bebekk yapcaz:))
benim gögüsler şiş kasıklarımada nadir sancı giriyo güne göre değişiyor,birde gaz başladı özelliklede akşam saatlerinde hiç bitmiyo:d
Hadi bakalim yokmu guzel haber beyazlim?
Bu arada kizlar hepinize gunaydin
Sizlere bir sorum olucak: hamis kalanlar saclariniz boyalari ne durumda? Yani kendi sac renginizdemi yoksa farkli tondamiydi saciniz ve gebe kalmadan kendi sac renginize boyattinizmi?
Hamis kalacaklar sizler sac boyalari hakkinda ne dusunuyorsunuz??
Hepinizi opuyorum kizlaaaaaaaaar :)
günaydın şekerimmm
benim saçlarımda boya yok kahverengi ve doğal saçlarım, özellikle de herhangi bir şey yaptırmadım niyet öncesinde lalalalalalala
saç boyanmaz diye duydum gebeyken aslı varmıdır acaba?mantık olarak kimyasal madde içeriyo sonucta ee oda bebeği etkileyeceğinden mantıklı olabilir:)
buralardayım battaş :))
nasılsın iyimisin? Durumlar nasıl bakalım:) ben bir triplerdeyim ki sorma,sabah sabha gittim süt,yogurt,muz fln aldım sağlıklı beslenmek adına bebişim varsa hemencecik büyüsünde kocaman olsun diye:)))
hemen 7 gün geçsede adet olmasak dimi:)
buralardayım battaş :))
Nasılsın iyimisin? durumlar nasıl bakalım:) ben bir triplerdeyim ki sorma,sabah sabha gittim süt,yogurt,muz fln aldım sağlıklı beslenmek adına bebişim varsa hemencecik büyüsünde kocaman olsun diye:)))
Hemen 7 gün geçsede adet olmasak dimi:)
günaydn kızlar aprılı görünce pat diye daldım okudum anca geldim
test yapanlar tarihleri gelenler hepimizin inşallah dolar göbecikleri havada böyle güzel olunca insanın daha mı içine doğuyor dinlemicem kendimi diyorum gaz vardı okuyorum sabahtan beri gazım varkasık ağrısı okuyorum ağrır gögsüm ağrır ama bugün kırmızıların gelme günü şuabtıda ekleyince cuma diyorum canlarım erken test yapıp çıkmayınca ister istemez kendinizi ve vucudunuzu strese sokmayın bekleyin bi haftacık
bide hamişlerim ve adaylarım ani hareketlerden sakının benim öncekinde en zorlandığım şeydi kociş gider yatarım telle vardım diye arar aniden kalkar tele uzanırım tontiş ama hareketliyim ay ne zor gelmişti yavaşlamak ama hayatınızı acık yavaşlatın başlarda herşey onların sağlıkla yerleşmesi için
canlarım hamileyimmmmmm 64 çıktı değerim Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu,ellerim titriyo yazarken çok mutluyuuuuummmmm ve şoktayıımmmmmmmm
saç boyanmaz diye duydum gebeyken aslı varmıdır acaba?mantık olarak kimyasal madde içeriyo sonucta ee oda bebeği etkileyeceğinden mantıklı olabilir:)
benım sat 9 subat yanı hamıleyım 6+0gunluk ılk bebegım erken dogumla kaybettım cok korkuyorum
canlarım hamileyimmmmmm 64 çıktı değerim allahım herkese yaşatsın bu duyguyu,ellerim titriyo yazarken çok mutluyuuuuummmmm ve şoktayıımmmmmmmm
fıstığımmm ananassss !!! ananasss !!! mutlaka al. ben şüpheli ilişki zamanı bol bol ananas ve kivi yedim. tutunmayı kolaylaştırır.
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım
ohhhhhhhhhh topic hamileeeeeeee doluyooooooooooo neşemiz artıyoooooooooo darısı başımızaaaaaaaaa allhım aminnnn.hadi kızlarrrrrrrrr halayaaa
Hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbim canım:) amin..............
canlarım hamileyimmmmmm 64 çıktı değerim Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu,ellerim titriyo yazarken çok mutluyuuuuummmmm ve şoktayıımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?