MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

oooooooooo battaşım gelmiş yaaaaaaaaa nerelerdesin sen yavrum yaaaa :=)

buralardayım battaş :))

Nasılsın iyimisin? durumlar nasıl bakalım:) ben bir triplerdeyim ki sorma,sabah sabha gittim süt,yogurt,muz fln aldım sağlıklı beslenmek adına bebişim varsa hemencecik büyüsünde kocaman olsun diye:)))

Hemen 7 gün geçsede adet olmasak dimi:)

günaydın şekerimmm

benim saçlarımda boya yok kahverengi ve doğal saçlarım, özellikle de herhangi bir şey yaptırmadım niyet öncesinde lalalalalalala

günaydın şekerimmm

benim saçlarımda boya yok kahverengi ve doğal saçlarım, özellikle de herhangi bir şey yaptırmadım niyet öncesinde lalalalalalala

saç boyanmaz diye duydum gebeyken aslı varmıdır acaba?mantık olarak kimyasal madde içeriyo sonucta ee oda bebeği etkileyeceğinden mantıklı olabilir:)

günaydn kızlar aprılı görünce pat diye daldım okudum anca geldim

test yapanlar tarihleri gelenler hepimizin inşallah dolar göbecikleri havada böyle güzel olunca insanın daha mı içine doğuyor dinlemicem kendimi diyorum gaz vardı okuyorum sabahtan beri gazım var kasık ağrısı okuyorum ağrır gögsüm ağrır ama bugün kırmızıların gelme günü şuabtıda ekleyince cuma diyorum canlarım erken test yapıp çıkmayınca ister istemez kendinizi ve vucudunuzu strese sokmayın bekleyin bi haftacık

bide hamişlerim ve adaylarım ani hareketlerden sakının benim öncekinde en zorlandığım şeydi kociş gider yatarım telle vardım diye arar aniden kalkar tele uzanırım tontiş ama hareketliyim ay ne zor gelmişti yavaşlamak ama hayatınızı acık yavaşlatın başlarda herşey onların sağlıkla yerleşmesi için

ışıııııııııııl hadi ama yaaaaaaa göbeğim çatlayacak 10,30 oldu saat yaa el insaf ses soluk ver yahuuuuuuu:18:

saç boyanmaz diye duydum gebeyken aslı varmıdır acaba?mantık olarak kimyasal madde içeriyo sonucta ee oda bebeği etkileyeceğinden mantıklı olabilir:)

canım ilk 3ay doktorlarda tavsiye etmiyo diye biliyorum 3cü aydan sonra doğal boyalara izin veriyor kızlar benim beyazımda çok annemde yoktu biz iki kardeşte maşallah ama kınanın zararı yok diye okumuştum oda kokar sanırım saçta of bilmiyorum kalalım peruk alırsın diyorum kocişe

evet yaaa ama bende hiç belirti yok bide ben buay ayın 19unda yani iki gün önce yumurtladım galiba akıntımdan anladım yımırtladıgımı:) ve ilişki oldu :)
kendimi fazla dinlemiyorum yani haftaya varsa bişeyler haftaya belirti verir diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı neyse gönlümüze o razı gelsin canım tevvekülü allahıma ben elimden geleni yapmaya çalışıyorummesala şuan bile agzımda karanfil var kadınlık hormonlarını etkiliyormuş bebek için faydalıymış diye hergüm ymkten sonra bitane atıyorum agzıma emiyorum sonra herakşam yogurt yiyorum süt içiyorum tarçın -bal-çörekotunu karıştırıp yiyorum yada sütle içiyorumm hayırlsı olsun battaşımm :=)))))))))

fıstığımmm ananassss !!! ananasss !!! mutlaka al. ben şüpheli ilişki zamanı bol bol ananas ve kivi yedim. tutunmayı kolaylaştırır.

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım

canlarım hamileyimmmmmm 64 çıktı değerim Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu,ellerim titriyo yazarken çok mutluyuuuuummmmm ve şoktayıımmmmmmmm

ilk 3 ay içinde kaçınılması gerektiğini ifade ediyor uzmanlar ama bence imkanınız el veriyorsa hiç boyatmamaya çalışın derim... benim saçlarım belime kadardı 2011 sonunda 1-2 karış kadar kestirmiştim, şuan iyi ki kestirmişim diyorum, ve doğal renkte kahverengi herhangi bir işlem yapmadım tenim emmesin diye

benım sat 9 subat yanı hamıleyım 6+0gunluk ılk bebegım erken dogumla kaybettım cok korkuyorum

1 dk içinde iki hamileee süper yaaaa.

bu sefer bebişin seni bırakmaz inşallah tatlım. olumsuz düşünme. her zaman pozitif ol :) bebişinin de senin de buna ihtiyacınız var.

canlarım hamileyimmmmmm 64 çıktı değerim allahım herkese yaşatsın bu duyguyu,ellerim titriyo yazarken çok mutluyuuuuummmmm ve şoktayıımmmmmmmm

ohhhhhhhhhh topic hamileeeeeeee doluyooooooooooo neşemiz artıyoooooooooo darısı başımızaaaaaaaaa allhım aminnnn.hadi kızlarrrrrrrrr halayaaa

Hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbim canım:) amin..............

Isilisil mihracc tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok mutlu oldum adınıza ben artık bu topiğin hamilelik garantisi verdiğine inanmaya başladım

budaaaaaaaaaa mihrac için halay

Hayırlı olsun canım kucagına almakta nasip olsun inş.amin...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…