MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canlarım hamileyimmmmmm 64 çıktı değerim Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu,ellerim titriyo yazarken çok mutluyuuuuummmmm ve şoktayıımmmmmmmm

canımmmmmmmm çok güzel bir haber
tebrik ediyorum seni 21 mart pisicanı
allah sağlıkla kolaylıkla doğurmak nasip etsin.

aaaaaay canım benim ışılım o kadar çok sevindim ki anlatamam Allahtan oda da tekim kimse sulandığımı görmüyor. Canım benim inşallah kucağına sağ salim alırsın, darısı başımıza ne diyeceğimi bilemiyorum amam inan çok sevindim Rabbim lütfetti sana bizede nasip etsin ay canım ya çok kötü oldum gerçekten hamileyim yazını okuyunca ne bileyim öyle işte

çok saolun canlarım Allah herkese kısmet eder inşallah.bu topik uğurlu kızlar 1 yıldır denedik sonunda oldu,hamile olmayan kalmayacak topikte

ayyyyyyyy güldürdün beni canım allahta seni güldürsün bende kasyala kivi alayım yavrummm battaşım :)
napcaz artık günümüzü beklyiruz sıyırdık hafiften hadi halaya girmedin hala:)

ben günde bir tane yedim nerdeyse çok şükür bir yıl sonunda hamiş oldummm bebeişimi bekliyorumm şunu da söyliyim, ondan önce hiiçç ananas yememiştim

canım bende pek ananas yemem hatta hayatım boyunca 3 defa fln yemişimdir ama artık seviyorum ananası

kızlar acil yardımmmpzt. bugün ve cuma yumurtlama günlerim olabilir bende pzt. başladım fakat o günden beri çok hastayım fena sinüzütüm tuttu antibiyotiklerle ayaktayım ama bugünde bişiyler yapmam lazım fakat ilaçta almasam olmuyor çalışıyorum çünkü ben ne yapayım şimdi bebek oluşsa zararı olur mu bir daha ki ayımı beklim napim yardımmmm

benım sat 9 subat yanı hamıleyım 6+0gunluk ılk bebegım erken dogumla kaybettım cok korkuyorum

canım hayırlı osun bebeğin, hoşgeldin aramıza.
inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.
butopik uğurlu gelir sana da inşallah.

napcaz artık günümüzü beklyiruz sıyırdık hafiften hadi halaya girmedin hala:)

canım bende pek ananas yemem hatta hayatım boyunca 3 defa fln yemişimdir ama artık seviyorum ananası

ayyy deli kızzzzzz ananas bizim herbişeyimizzz canımız o bizimm

bebek ne kadar mucizevi bir olay :) etrafımda herkes pıt pıt pıtlarken bu kadar uğraşılması gereken bişi olduğu aklıma gelmemişti hahahaha :))

günaydın şekerimmm

benim saçlarımda boya yok kahverengi ve doğal saçlarım, özellikle de herhangi bir şey yaptırmadım niyet öncesinde lalalalalalala

Gunaydin tarcin:)

Benim sac rengim boyali olarak bakir ama aslinda koyu kestaneydi:) gecen ay tutturamadik bu ay ya tutarsa diyorum boyamak da zararli ya hamiş olunca, ayyyyyy kararsiz kaldim yahuuuu.

Boyatmazsam igrenc olucak kendi rengime mi donsem ki acaba

tatlım sorun olacağını sanmıyorum çünkü regl tarihin geçtikten sonra yediklerin içtiklerin problem yaratabilir. çok arkadaşım var ilaç kullanırken hamile kalan.

Kızlaar 2 gün önce kasığıma sert bi darbe aldım oandada çok acımıştı 2 gün oldu hala sızlıyo hatta acıyo baya baya tamda kasığım sayılmaz bacağıma yakın ama ben korkmaya başladım kötü bişey olabilir mii ?? Bi muayene olsam mı ?????

çok sağol canım benim o kadar içten yazmışsın ki ağlayarak okudum.Allahıma şükürler olsun bebişim benimle,inşallah bi sorun çıkmaz.Rabbim en kısa zamanda sana ve topikteki diğer arkadaşlara da nasip eder inşallah.boşluktayım şu an rüyada gibiyim.herkes için dua ediyorum

anam Sabah Sabah 3kişi birden biri istem dışı olsada 3bebiş hayırlı topikimizde inşallah

:119: :121: halaya katılmalık bişey yok bende ay halay bilem çekemiyom varsa düşmesin hem bebecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…