MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

boyama canım benim bırak yaw bebeişinden önemli mi peruk al nasıl fikir çok güzel peruklar gördüm çok da doğal bazıları

canım böyle şeyler ertelemeye bile gelmez. hemen bir doktora görün.

anam Sabah Sabah 3kişi birden biri istem dışı olsada 3bebiş hayırlı topikimizde inşallah

:119: :121: halaya katılmalık bişey yok bende ay halay bilem çekemiyom varsa düşmesin hem bebecik

3. kim yaaa kimi kaçırdım bennnn ????

Bebişiiiiiiiiiiiim hayirli olsun

tatlım ben çok önceden beri hamişim :) kutlama yaptım sadece yeni hamiş ışılışılı :):)

canlarım hamileyimmmmmm 64 çıktı değerim Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu,ellerim titriyo yazarken çok mutluyuuuuummmmm ve şoktayıımmmmmmmm

ışılışıl38 ve mihrac tebriklerrrrr... Allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun...
süper haberler verdiniz sabah sabah ekledim sizi de listeye kendinize bakmak ister misiniz...???

kaçırdığım başka hamiş var mı???

canlarım hamileyimmmmmm 64 çıktı değerim Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu,ellerim titriyo yazarken çok mutluyuuuuummmmm ve şoktayıımmmmmmmm

ayyyy canımmmmm çookk seviiinndimmmmmm

darıısıı bizlerin başınaaa

sabah test ypmıstın silik çıkmıstı değil mi tatlım kaç gün vardı bata ve hangi marka testle yaptın bende yapayım ona göre

napcaz artık günümüzü beklyiruz sıyırdık hafiften Hadi halaya girmedin hala:)

canım bende pek ananas yemem hatta hayatım boyunca 3 defa fln yemişimdir ama artık seviyorum ananası

yettim gayriii kızlar halaya geldim

Kızlar halay az geldi bana ben koptum apaçiii dansııı yapıyorummmmmmmmm

çok sağol canım ya biraz rahatladım

canım önceki bebişte bende kullanmıştım benim sonuca ulaşmadı ama hem antibiyotik varsa iltihapları kurutur faydalı bile olabilir şuan hasta hasta hamiş kalman daha kötü

hem vucut genelde özürlü normal olmayan gebelikleri atıyormuş yani bazen kırmızılar faydalı bile bizim için sen tedavini de gör çalışmalarını da yap hem bütün bebişleri rabbim korusun kalıncada ne sorunlarla uğraşılıyor ki doktorlar gebeykende ilaç kullandırabiliyor

kızlar bu sıteyı kullanmayı hala anlayamadım ben mesajları kaışıkmı yolluyorum :)sızın mesajınızın ltına cevap nası yazılıyo

saol canım,ben baktım bile orda görünce daha bi sevindim

bakır renk zor bir renk sürekli bakım gerektiriyor diplerini boyamazsan tabi ki hoş bir görüntü çıkmayacaktır bence kendi rengine dön ve bir daha da dokunma derimm hiç bişey bebişin sağlığından önemli değil

inşallh canım,benimki aslında kaliteli bi testte değil pyroclinic diye bişi,ama daha önce hiç çok az da olsa silik çizgiyi görmemiştim o yüzden kan verdim hemen,bat yarındı

Son düzenleme:
inşallh canım,benimki aslında kaliteli bi testte değil pyroclinic diye bişi,ama daha önce hiç çok az da olsa silik çizgiyi görmemiştim o yüzden kan verdim hemen,bat yarındı

canım benimkide uyduruk laboquick test cubugu gölge gibi cok cok silik cizgi cıktı dünde kahverengi lekelenme oldu ve bitti :44:

acaba bende mi dicem ama sonra husrana ugramaktan korkuyorum

Canım benim umarım güzel bir hamilelik geçirirsin sıkıntısız, keyifli :)) eeeee bakalım müjdeyi kocana nasıl vereceksin tepkisi ne olacak eminim bi donup kalır senin gibi Ay canım ya ne kadar mutlu oldu birde sabah uyandığımda mutlu uyanmıştı devamı geldi bugün rüyamda bir oğlum oluyordu 7 aylık falan tombul çok şekerdi ama erkek bebek müjdeli haber derler bak aldım senden müjdemi darısı bize bir yıllık özlemim inşallah benimde sona erer..Hemende gebelik çizelgesini koyarmış oy oy oy sevsinler

canım benimkide uyduruk laboquick test cubugu gölge gibi cok cok silik cizgi cıktı dünde kahverengi lekelenme oldu ve bitti :44:

acaba bende mi dicem ama sonra husrana ugramaktan korkuyorum

canım sağlık ocağı veya hastane yakındaysa bi baktır bence,böyle beklemesi çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…