canlarım hamileyimmmmmm 64 çıktı değerim Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu,ellerim titriyo yazarken çok mutluyuuuuummmmm ve şoktayıımmmmmmmm
Gunaydin tarcin:)
Benim sac rengim boyali olarak bakir ama aslinda koyu kestaneydi:) gecen ay tutturamadik bu ay ya tutarsa diyorum boyamak da zararli ya hamiş olunca, ayyyyyy kararsiz kaldim yahuuuu.
Boyatmazsam igrenc olucak kendi rengime mi donsem ki acaba
Tebrik ederim canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizlere inşallah[/QUO
inşallah canım benim çok teşekkür ederim
Kızlaar 2 gün önce kasığıma sert bi darbe aldım oandada çok acımıştı 2 gün oldu hala sızlıyo hatta acıyo baya baya tamda kasığım sayılmaz bacağıma yakın ama ben korkmaya başladım kötü bişey olabilir mii ??Bi muayene olsam mı ?????
anam Sabah Sabah 3kişi birden biri istem dışı olsada 3bebiş hayırlı topikimizde inşallah
:119: :121:halaya katılmalık bişey yok bende ay halay bilem çekemiyom varsa düşmesin hem bebecik
Bebişiiiiiiiiiiiim hayirli olsun
kaç haftalıksın cnm sen
boyama canım benim bırak yaw bebeişinden önemli mi peruk al nasıl fikir çok güzel peruklar gördüm çok da doğal bazıları
canlarım hamileyimmmmmm 64 çıktı değerim Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu,ellerim titriyo yazarken çok mutluyuuuuummmmm ve şoktayıımmmmmmmm
napcaz artık günümüzü beklyiruz sıyırdık hafiftenHadi halaya girmedin hala:)
canım bende pek ananas yemem hatta hayatım boyunca 3 defa fln yemişimdir ama artık seviyorum ananası
çok sağol canım ya biraz rahatladım
ışılışıl38 ve mihrac tebriklerrrrr... Allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun...
süper haberler verdiniz sabah sabah ekledim sizi de listeye kendinize bakmak ister misiniz...???
kaçırdığım başka hamiş var mı???
Gunaydin tarcin:)
Benim sac rengim boyali olarak bakir ama aslinda koyu kestaneydi:) gecen ay tutturamadik bu ay ya tutarsa diyorum boyamak da zararli ya hamiş olunca, ayyyyyy kararsiz kaldim yahuuuu.
Boyatmazsam igrenc olucak kendi rengime mi donsem ki acaba
ayyyy canımmmmm çookk seviiinndimmmmmm
darıısıı bizlerin başınaaa
sabah test ypmıstın silik çıkmıstı değil mi tatlım kaç gün vardı bata ve hangi marka testle yaptın bende yapayım ona göre
inşallh canım,benimki aslında kaliteli bi testte değil pyroclinic diye bişi,ama daha önce hiç çok az da olsa silik çizgiyi görmemiştim o yüzden kan verdim hemen,bat yarındı
canım böyle şeyler ertelemeye bile gelmez. Hemen bir doktora görün.
çok sağol canım benim o kadar içten yazmışsın ki ağlayarak okudum.Allahıma şükürler olsun bebişim benimle,inşallah bi sorun çıkmaz.Rabbim en kısa zamanda sana ve topikteki diğer arkadaşlara da nasip eder inşallah.boşluktayım şu an rüyada gibiyim.herkes için dua ediyorum
canım benimkide uyduruk laboquick test cubugu gölge gibi cok cok silik cizgi cıktı dünde kahverengi lekelenme oldu ve bitti :44:
acaba bende mi dicem ama sonra husrana ugramaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?