ışılışıl38 ve mihrac tebriklerrrrr... Allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun...
süper haberler verdiniz sabah sabah ekledim sizi de listeye kendinize bakmak ister misiniz...???
kaçırdığım başka hamiş var mı???
canım benimkide uyduruk laboquick test cubugu gölge gibi cok cok silik cizgi cıktı dünde kahverengi lekelenme oldu ve bitti :44:
acaba bende mi dicem ama sonra husrana ugramaktan korkuyorum
cnm hamıle olma ıhtımalın yuksek bence benımde sılık çizgi ve lekelenmeden sonrakı ıkı üç gunde netcizgi cıktı
ay inşallah bitanem dua edin olur mu birbirimize duamız geçerInşallah allahım tez zamanda banada sevdiklerimede isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar aminn
ay inşAllah bitanem dua edin olur mu birbirimize duamız geçerinşAllah Allahım tez zamanda banada sevdiklerimede isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar aminn
ay inşallah bitanem dua edin olur mu birbirimize duamız geçerInşallah allahım tez zamanda banada sevdiklerimede isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar aminn
Canım benim umarım güzel bir hamilelik geçirirsin sıkıntısız, keyifli :)) eeeee bakalım müjdeyi kocana nasıl vereceksin tepkisi ne olacak eminim bi donup kalır senin gibiAy canım ya ne kadar mutlu oldu birde sabah uyandığımda mutlu uyanmıştı devamı geldi bugün rüyamda bir oğlum oluyordu 7 aylık falan tombul çok şekerdi ama erkek bebek müjdeli haber derler bak aldım senden müjdemi darısı bize bir yıllık özlemim inşallah benimde sona erer..Hemende gebelik çizelgesini koyarmış oy oy oy sevsinler
canım test yaptırsana senin içinde sevinelim bak ben hala apaçiii dansıı yapıyorummmmmmmm:=)
Canım silik çıktıysa sende bi kan verde güzel haberlerini alalımmmm
ay canım ya çok iyisinizkan verebilmem ve sağlıklı sonuç alabilmem için cumartesini bekleyemeliyim
umarım canım herşey sorunsuz geçer,sabah kan vermeye kocişle gittik,o yüzden telefonda verdim haberi hala şoktacanım bugün sabaha karşı rüyamda 2 tane gebelik testi gördüm pozitifti.bide ovulasyonda pozitifi gördüğüm günün sonrasında eşim rüyasında kızımızı görmüş.aslında rüyalar haberci oluyo.inşallah senin rüyanda çıkar canım Allahım gönlüne göre versin,en kısa zamanda senin içinde seviniriz inşallahhhh
kızlar adet gecikmesini bekleyip idrar testiyle gebelik testi yapılmasını öneriyor uzmanlar; işte bir link...
Gebelik için kan testi ne zaman yapılmalı? - UZMANTV
canım alpella bile yanlışlıkla ışıl ışıl yerine senimi listeden çıkardı bat kaç tı senin listed göremedim
offffffffff birisi bana yardım etsinnnnnnya kusura bakma bişi sorcaktım eşimle ilişkiye girdik 7 kere 8 kere boşalmıştır adetim normalde her ayın onbeşinde olur fakat onüçünde hasta oldum ilk 4 gün normal kanama ve 7 gün sürerdi 4 gün sürdü sonra lekelenmeler geldi ve başım dönüyo miğdem bulanıyo göğüslerim büyüdü ve kaşınıyo çok özür diliyerek sölüyorum ilişkiden sonra yanma oluyo ve idrarımı yaparken yanma oluyoo en son ilişkiye girdiğimde de az bi kan geldi hamile olma ihtimali var mı ?
listede yokum canım burada sizin sıcak ortmınızı görunce yazmak istedim benim bat 2 gun sonra cuma günü ama dün 3-4 damla kahverengi leke geldi kesildi sabahta cubuk testlerden yaptım varla yok arası ikinci çizgi cıktı gölge gibi :44:
gecen ayda bata 5 gun kala 3 gun suren kahverengi lekelenme yasadım test yaptım hep tek cizgiydi gölgesi bile yoktu sonra 15 gun gecıkmeli adet oldum
acaba yine mi böyle oluyorum Allah korusunnnn inşallah bu ay bebişten böyle oluyorumdur
ya ben kaçırdım kimler hamiş . hadi, hayırlı olsun
ışılcım ne kadar zamandır deniyordunuz. gözün aydın
offffffffff birisi bana yardım etsinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?