MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ay listeyi ve kafalarınızı karıştırcam
canım Sabah liste dışı april…… diye biri hamişim diye gelmişti istemeden hamile kaldım diye 1 2 şey yazmıştı 3üncü istem dışı kalan yazdım ben

yada kendimi yazmışımdır of kaptırmıcam diyorum gidip bende test alsam yarın Sabah yapsam ışılışıl benden de sonraymış

canım benimkide uyduruk laboquick test cubugu gölge gibi cok cok silik cizgi cıktı dünde kahverengi lekelenme oldu ve bitti :44:

acaba bende mi dicem ama sonra husrana ugramaktan korkuyorum

cnm hamıle olma ıhtımalın yuksek bence benımde sılık çizgi ve lekelenmeden sonrakı ıkı üç gunde netcizgi cıktı

Ohhhhhhhh içim açıldı topiğimize girince yaaaaaaaaaaaaaa...... Ne güzel haberler vaaarrrr çok mutlu oldum şuannnnn.
Yeni hamişlerimizzz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhhhhhhhhhh Ayyy ne hoş yaaaa

:119: :119: :119: :119: :119:

cnm hamıle olma ıhtımalın yuksek bence benımde sılık çizgi ve lekelenmeden sonrakı ıkı üç gunde netcizgi cıktı

ay inşAllah bitanem dua edin olur mu birbirimize duamız geçer inşAllah Allahım tez zamanda banada sevdiklerimede isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar aminn

ay inşallah bitanem dua edin olur mu birbirimize duamız geçer Inşallah allahım tez zamanda banada sevdiklerimede isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar aminn

aminnnnnn canım benim yaa inş.. Darısı hepimizin başına inş. Inş... Inş...

ay inşAllah bitanem dua edin olur mu birbirimize duamız geçer inşAllah Allahım tez zamanda banada sevdiklerimede isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar aminn

Canım silik çıktıysa sende bi kan verde güzel haberlerini alalımmmm

ay inşallah bitanem dua edin olur mu birbirimize duamız geçer Inşallah allahım tez zamanda banada sevdiklerimede isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar aminn

canım test yaptırsana senin içinde sevinelim bak ben hala apaçiii dansıı yapıyorummmmmmmm:=)

umarım canım herşey sorunsuz geçer,sabah kan vermeye kocişle gittik,o yüzden telefonda verdim haberi hala şokta canım bugün sabaha karşı rüyamda 2 tane gebelik testi gördüm pozitifti.bide ovulasyonda pozitifi gördüğüm günün sonrasında eşim rüyasında kızımızı görmüş.aslında rüyalar haberci oluyo.inşallah senin rüyanda çıkar canım Allahım gönlüne göre versin,en kısa zamanda senin içinde seviniriz inşallahhhh

kızlar şimdi benim değerim bugün 64 çıktı doktora ne zaman gitmeliyim kese ne zaman görünür?

ya ben kaçırdım kimler hamiş . hadi, hayırlı olsun
ışılcım ne kadar zamandır deniyordunuz. gözün aydın

Amin canım amin en kısa zamanda veririm inş bende müjdeyi dün eşime diyorum ben adet olucam galiba sancılarım var dedim. eeee ne güzel tadını çıkar nasılsa bu ay son olacak 9 ay boyunca göremeyeceksin diyor. o bu ay olmazsam önümüzdeki ay için çok ümitli gerçi her ay öyle diyor ya neyse inşallah rüyalarım çıkar geçen haftalarda da annem görmüştü rüyasında inşallah canım inşallah

canım alpella bile yanlışlıkla ışıl ışıl yerine senimi listeden çıkardı bat kaç tı senin listed göremedim

listede yokum canım burada sizin sıcak ortmınızı görunce yazmak istedim benim bat 2 gun sonra cuma günü ama dün 3-4 damla kahverengi leke geldi kesildi sabahta cubuk testlerden yaptım varla yok arası ikinci çizgi cıktı gölge gibi :44:

gecen ayda bata 5 gun kala 3 gun suren kahverengi lekelenme yasadım test yaptım hep tek cizgiydi gölgesi bile yoktu sonra 15 gun gecıkmeli adet oldum

acaba yine mi böyle oluyorum Allah korusunnnn inşallah bu ay bebişten böyle oluyorumdur

offffffffff birisi bana yardım etsinnnnnn

inşallah canım alpellaya söylersen liseye alır senide oburayıda devam ettirecekmiş ay kısmet bitanem takıp üzülme gelmesin kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…