MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

offffffffff birisi bana yardım etsinnnnnn

Canım sorunun cevabını testlerle öğrenebilirsin, burdan bişey söylemek doğru olmaz. Adetin gelmediyse kan ver. Yoksa da bir jinekoloğa görün yaşadığın durumu ihmal etme kontrol ettir mutlaka, inşallah hamilesindir, Allah gönlüne göre versin.

canım sen naptın bide beyazlım test yaptınızmı ben herakıntıda banyo kapısındayım

ya adetim gecikti ya da hamileyim sabırla bekliyorum :) bu ay tek ilişkimiz oldu hiç ümidim yoktu aslında ama adet gecikince şüpheye düşmeye başladım dur bakalım belli olur bi kaç güne ya sabır ya sabır çekiyorum :))

demet senin adetlerin düzenli midir? adet periyodun nedir?

günaydınnn kızlarr bugun bat olanlar varmı hamıs haberlerııı ben salla sümük yatıyorum valla nefes alıcak halım yok bakalım yarın bıde kırmızlar gelırse tam olurum

demet senin adetlerin düzenli midir? adet periyodun nedir?

benim düzenli ama 3aydır deniyoruz 1inde 1hafta erken 2de eşitledi buay şubatta olunca 1gün ordan şubat ta hep değişirdi benim yani denedikçe strest ten şaşmayan şeyde şaşıyo

oyüzden ben cumaya kadar beklicem diyorum kısmet
28 günlük tür benim ama bu üç aya gore 34 çıktı hesaplamada canım bide benim önceki hamişlikte 2kez denemiştik doktora otarihi söylediğimde gülmüş onu esas almıyoruz battı sanırım ona bakıyolardı yani kısmetse 1kerede de olur

kızlar şimdi benim değerim bugün 64 çıktı doktora ne zaman gitmeliyim kese ne zaman görünür?

:) bu 2. yani senin ilki erkek kız?
hayırlısı olsun demet Rabbimden hayırlı olanı bir en evvel vermesini dilerim sonuç önemli değil ne olursa olsun biliyorum ki benim için hayırlı olan onun bana neyi nasip ettiğidir
benim adet düzenlidir ama mevsimsel değişikliklerde atar bazen o aya denk gelmiş olabilirim olmayadabilirim ay ayyyy beklemek de güzel bence :)))
bugün ilk defa koku duyarlılığım arttı gibi geldi normalde pek iyi değilimdir

kızlar şimdi benim değerim bugün 64 çıktı doktora ne zaman gitmeliyim kese ne zaman görünür?

öncelıkle hayırlı olsun canım bebısın sımsıkı tutnsun sana ınsallah saglıkla al kucagınabenım bıldıgım kadarıyla deger 1000 ustune cıktıgı zaman kese gorunuyormus ama ıstersen sen genede erken gıt belkı doktorun kullanman ıcın bırsey verebılır tekrar hayırlı olsun

Hamilelik bir kadının beslenmesine en çok özen göstereceği dönem. 9 ay 10 gün boyunca ne yediğiniz kadar, ne yemediğiniz de önemli.

Kendinizin ve bebeğinizin sağlıklı beslenmesi için hamilelik boyunca uzak durmanız gereken yiyecek ve içecekler şöyle:

•Sucuk, salam, sosis gibi şarküteri ürünlerini mümkün olduğu kadar tüketmeyin. Pişmemiş balık, sushi ya da füme balık yemeyin. Canınız şarküteri ürünü isterse mutlaka pişirip yiyin. Toksoplazma çiğ etle bulaştığı için dikkatli olun.
•Siyah çaydan uzak durun. Türk kadınlarında yaygın görülen kansızlık ve demir eksikliği hamilelik döneminde daha da sık görülür. Demir emilimini azalttığı için mümkün olduğu kadar çaydan uzak durun. Eğer tiryakiyseniz en azından açık ve limonlu çay için.
•Kahve ve kolalı içecek gibi kafeinli içeceklerden uzak durun.
•Hazır meyve suları içmeyin. Aşırı şekerli hazır meyve suyu yerine kendi meyve suyunuzu sıkın.
•Alkol almayın. Araştırmalar düzenli alınan alkolün bebeklerin zeka gelişimini olumsuz etkilediğini ortaya koyuyor.
•Bitki çayı içerken dikkatli olun. Özellikle adaçayından uzak durun. Ihlamur ve rezene dışında fazla bitki çayı içmeyin. Açık satılan karışımlardan ve pek bilinmeyen bitki çaylarından içmeyin.

kızlaaaaaaar ben gaza gelip öğle arasında test almaya karar verdim. Öğleden sonrada test yapıcam çıkar mı ki inş çıkar yaaaaa şimdiden heyecan yaptım valla Rabbim bu ay yüzüme baksın. Yapmıycaktım ama arkadaş poğaça getirmiş onu yedim yerken hani gaz kokar ya öyle bir koku geldi yedim bunu şimdi hala o koku var o tat var ağzımda halamla konuşuyorduk belirti olabilir poğaça niye öyle koksun falan dedi yap çıkar deyince ay ne bileyim gaza geldim işte dua edin nolur bana

bat ne zmaandı canım senın ???

hadi canım inşallah hamişsindir mutlaka bize haber ver.

sağol canım benim

canım günün geçmediği için idrarını 4 saat tutman lazım,ona göre yap testi.inşallah hamişsindir

bat ne zmaandı canım senın ???

canım ben 23 şubatta adet gördüm en son 28 günde bir oluyorum normalde yarın olmam lazım ama arada nadirde olsa 29 gün sürdüğü oluyor bende 23 mart demiştim hayal kırıklığına uğramayayım diye öyle işte yani iki gün var diyelim biz buna

hadi canım inşallah hamişsindir mutlaka bize haber ver.

haber vermez olur muyum hemen olumlu ya da olumsuz inş olumsuz olmazda sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…