offffffffff birisi bana yardım etsinnnnnn
canım sen naptın bide beyazlım test yaptınızmı ben herakıntıda banyo kapısındayım
ya adetim gecikti ya da hamileyim sabırla bekliyorum :) bu ay tek ilişkimiz oldu hiç ümidim yoktu aslında ama adet gecikince şüpheye düşmeye başladım dur bakalım belli olur bi kaç güne ya sabır ya sabır çekiyorum :))
demet senin adetlerin düzenli midir? adet periyodun nedir?
benim düzenli ama 3aydır deniyoruz 1inde 1hafta erken 2de eşitledi buay şubatta olunca 1gün ordan şubat ta hep değişirdi benim yani denedikçe strest ten şaşmayan şeyde şaşıyo
oyüzden ben cumaya kadar beklicem diyorum kısmet
28 günlük tür benim ama bu üç aya gore 34 çıktı hesaplamada canım bide benim önceki hamişlikte 2kez denemiştik doktora otarihi söylediğimde gülmüş onu esas almıyoruz battı sanırım ona bakıyolardı yani kısmetse 1kerede de olur
kızlar şimdi benim değerim bugün 64 çıktı doktora ne zaman gitmeliyim kese ne zaman görünür?
kızlar şimdi benim değerim bugün 64 çıktı doktora ne zaman gitmeliyim kese ne zaman görünür?
değer 1500 olduğunda görülür demişlerdi.hesap etsen 2 günde 2 ye katlayarak gidiyor.bu cuma değil diğer cuma gidersen yani 30 martta kese görülebilir.
kızlaaaaaaar ben gaza gelip öğle arasında test almaya karar verdim. Öğleden sonrada test yapıcam çıkar mı ki inş çıkar yaaaaa şimdiden heyecan yaptım valla Rabbim bu ay yüzüme baksın. Yapmıycaktım ama arkadaş poğaça getirmiş onu yedim yerken hani gaz kokar ya öyle bir koku geldi yedim bunu şimdi hala o koku var o tat var ağzımda halamla konuşuyorduk belirti olabilir poğaça niye öyle koksun falan dedi yap çıkar deyince ay ne bileyim gaza geldim işte dua edin nolur bana
kızlaaaaaaar ben gaza gelip öğle arasında test almaya karar verdim. Öğleden sonrada test yapıcam çıkar mı ki inş çıkar yaaaaa şimdiden heyecan yaptım valla Rabbim bu ay yüzüme baksın. Yapmıycaktım ama arkadaş poğaça getirmiş onu yedim yerken hani gaz kokar ya öyle bir koku geldi yedim bunu şimdi hala o koku var o tat var ağzımda halamla konuşuyorduk belirti olabilir poğaça niye öyle koksun falan dedi yap çıkar deyince ay ne bileyim gaza geldim işte dua edin nolur bana
öncelıkle hayırlı olsun canım bebısın sımsıkı tutnsun sana ınsallah saglıkla al kucagınabenım bıldıgım kadarıyla deger 1000 ustune cıktıgı zaman kese gorunuyormus ama ıstersen sen genede erken gıt belkı doktorun kullanman ıcın bırsey verebılır tekrar hayırlı olsun
tarçınım havzakcım idilgacım hadi inş sırada sizler varsınız...
bat ne zmaandı canım senın ???
hadi canım inşallah hamişsindir mutlaka bize haber ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?