MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızımda salam çok yedim. hatta elma gibi yediğimi bilirimmmm . bunda canım hiç istemio sucuk salam vs
çayı içiyorum maalesef.ama azalttım 5 bardak falan içiyorum
kahveyi bıraktım .önceleri günde bir fincan içiyordum.şimdi yok. kolada haftada 3 bardak falan. yaz gelirse iice çoğaltırım kolayı.dayanamıyorum.
meyve suyu falan içmiyorum, ama meyve yerim .
alkol sigara yok
bitki çayıda içmiyorum

süt yoğurt ceviz badem yumurta peynir çorba su hergün yiyorum.

ya ben bişey soracam. ben hiç tatlı istemiyorum. hep böyle turşu - limonlu salata gibi şeyler yiyorum. nie ki acep??? ben pastalara bayılırdım 2 ay öncesine kadar

sağol canım benim

canım hayırlı olsun hiç test te çıkmıştı demi hemen git doktora ve kan testi yaptırır degree gore ulturasona yolluyor gözükmezse 2hafta sonraya randevu veriri ama bu arada vitamin ve folik asit yazar onları kullanırsın buarada ben geç gidicem diyorum ama erken gitmede bu ilaçları kullanmıyorsan faydalı

canım günün geçmediği için idrarını 4 saat tutman lazım,ona göre yap testi.inşallah hamişsindir

Canım böyle olduğunu bilmiyordum iyi ki söyledin bende lavaboya gideyim diyordum gitmem artık tutarım az daha Hani küçükken gaz lambalarına konulan yağ mı gaz mı her neyse ondan geliyor içimden ya iğrenç birden oldu arkadaşın getirdiği poğaçadan ondan öncesinde bişey yoktu aaaay hüsnü kuruntu mu yapıyorum ben yine ya :18:

ye tatlıyı sev atlıyı polym )

yeşil çay hakkında bilgin var mı? gebelikte içilebilir mi?

Polyyyyyyyyyyyyyyycimmmmm
cevap yazmıştım çnceki linklerde görmedin sanırım

Polycim çok şaşırdım mesajını görünce hayırlar olsun,korkanlar oldu sanrım :) ben korkmadım mutlu oldum.Son durumumu okudun mu bilmem kısaca özetliyim.Evde erken gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi silik gördüm eczacıya gittim.Hmen kan testi yaptır hamilesin bence dedi.Kan testi yaptırdım değerini bilmiyorum ama negatif çıktı.Şimdi testlerim var ama yapmayı düşünmüyorum.Belki yarın sabah yaparım.Aycaece nin rahatlattı sağolsun onunda böyle olmuştu ya.İnşallah sonucu da onun gibi olur.Benim hala umudum var :)

canım o zamana kadar hiç gitmiycek miyim doktora?evhamlıyım biraz hemde acemi

gitsen de kan testiş yaptırır. kesenin görülmesi zor. çünkü çok yeni. sakın merak edip vajinadanda baktırma, bekle biraz. zaman çabucak geçiyor.baksana ben 1,5 aylkı olacam nerdeyse daha dr a gitmedim. kızımdada ilk kese gözükmemişti 5 haftalık falandı - diğerininde kalp atışı yoktu. bekle bekle stres yap yap geçmedi zaman , hep kendimi yıprattım . bu sefer tam 7+5 te gideceğim, ,inş keseyide kalp atışlarınıda görürüm canım. evham yapma. çok evham iyiye gelmiyor, bişeyin üzerine çok düşünce genelde gözünde kalıyor, yarıda kalıyor. allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşşşş

bekle ben 5+5 oldum bekliyorum halaaaa

hazelrosecim valla bende şaşırdım.hayırdır inş. ben hayıra yordum canım. hatta unuturdumda 3 kere adın okununca kulağıma unutmak mümkün değildi. ben şöyle yorumluyorum
ya hamile kalacaksın, yada 3 ay içinde hamile kalacaksın. (3 kere tekrarlandı ya)...
inş...

canım ya hayırlısıyla bu sağlıklı sıhhatli kucağına gelir ben de ilkinde kürtaj oldum ve okesenin görülmemesi dışgebelikmi çektiğim acılar hastane köşelerinde ağlamalar bisürü ulturason aletine girdim ve bidahakine 2hafta geçmeden gitmem diyorum ama sorun yoksa ve ilkse oheytaecan ve kullanılan ilaçlar için 3ay öncesi folik hangimiz kullanıyoruz oyüzden erken çıkmak iyi bide kızlar devlet vajınal ult yapmıyordu burda yasaklamışlardı ama özelde hemen yapıyolar bu konuda sana katılıyorum

ye tatlıyı sev atlıyı polym )

yeşil çay hakkında bilgin var mı? gebelikte içilebilir mi?

yeşil çay 1 fincandan fazla tüketmeyiin diyordu dr. içindeki madde düşük yaptırabilirmiş.
birde ben çok maydanoz yiyordum şişlik olmasın diye , meğer maydanoz ve nar ekşisi düşüğü kolaylaştırırmış kızlar aklınızda olsun...tüketirken abartmayalım güzeller.

Heee sen liste sırasına göre söylemişssinnn hemen gaza geldim gebe gebe dövdüm seni kusura bakma canım benim

hll-legend sen naptın ? kan verecektin dün akşam?

Selam canım.büyüklerimin iknalarıyla 1-2 gün daha beklemeye karar verdim.
Bende şöyle bir durum var.adetim tam olarak kaç gün geçti bilemiyorum.Çünkü hap ile korunuyordum.
hapı bıraktım ilk adetim 31 sonra geldi,bir sonraki 29 gün sonra.Yani tam düzene girmedi henüz.
Son adet tarihim 15 şubat yani üzerinden toplamda 35 gün geçti.Dün sabah test yaptım hiç bişiy çıkmadı.Dolayısıyla ben 1-2 gün daha bekleyeyim varsa biişiy zaten çıkması gerekir kanda diye düşünüyorum.Alpelladada kanda falan çıkmamıştı hemen geçtiğinde bi kaç gün sonra yaptığında çıktı.ERken davranmıyayım dedim.Sonuçta şimdide öğrensem,1-2 gün sonrada öğrensem hemen yapılacak birşey yok.
Böyle işte.

ilk kürtajın ne zaman oldun canım. çalışmalar ne zamandır devam ediyor. valla bi kere yaşayanlara demek allah sabır veriyor. ama inan bana hamilelik çok daha rahat ilerliyor. kendimi dr a gittim kalbi atıyor diyerek pozitif enerji veriyorum, kürtaj olduğumda kese 2 aylıktı, çok ağlamıştım, bunda kendimi motive ediyorum. hem kürtaj sonrası daha kolay hamile kalınıyor derlerdi.içimiz temizlendiği için . bak alpellada bende kürtaj sonrası beklemeden hamiş kaldık. darısı tüm bekleyenlere olsun.

Medmusuummmm şuan acaip heyecanlandımmmmm bu topikte haberini heyecanla beklediklerimin başındasınn. Senin için dua etmeye başladım. Hadi canım bu ay biraz farklı hissediyorsan ümit vardır. Güzel haberlerle gelll çok heyecanlandımmmmmmmmm

Canımcım dayanabiliyorsan beklemek en iyisi tabiiki. Ama şunu düzeltmek istedim Alpella önce idrar testi yaptı çizgi 3 4 saat sonra çıktı silik olarak. 1 gün sonra felan kan verip öğrendi ama henüz günü geçmemişti

inşallah hamilelik bulantısıdır canım

Merhaba arkadaşlar ben geldim...Benim 13 mart sat günüm.Şimdi yumurtlama gününü bekliyorum ve stres yapmak istemiyorum.Yumurtlama günüm 26 mart ile 31 mart arası. Şimdi ben o günlerde her gün mü ilişkiye girmem gerekiyorrr:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…