yavrumm bizde enerji bitmezzzzzzzzzz herzaman enerji tavan modundayızzzzzzzzzzzzzzzz amaaaaaaaaaaaaan hamile kalmazsakta canımız sagolsun modundayız umudumuz var allah kocalarımızın iniş-kalkış takımlarına zeval vermesinnnnnnnnnnnnnnnn :) dimi yani şekerim :)
Merhaba arkadaşlar ben geldim...Benim 13 mart sat günüm.Şimdi yumurtlama gününü bekliyorum ve stres yapmak istemiyorum.Yumurtlama günüm 26 mart ile 31 mart arası. Şimdi ben o günlerde her gün mü ilişkiye girmem gerekiyorrr:26::26:
arkadaşım dr gün aşırı diyor ilişli için sperm kalitesi daha iyi olurmuş.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
dayanamadım veeeeeeeeeeeeee kan verdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cuma adet günüm 2 gün erken verdim bilmiyorum sonuç çıkarmııııııııııııııııııı
akşam 7 den sonra belli olacakmış. hemşire kadın beni arayacakmış. sana müjdeli haberi vermeyi çok isterim dedi.
inşallah hamileyimdirdedim. çok istiyorum dedimmmmmmmmmmmmm
kan verdiğime kendim bile inanamıyorum. eşimin bile haberi yok
kızlarrrr günaydınnn,sabah test yaptım çok ama çok silik çıktı bende kan verdim 10 da alcam sonucu,dua edin nolurrrrrrrr:18::18::18:
Merhaba arkadaşlar ben geldim...Benim 13 mart sat günüm.Şimdi yumurtlama gününü bekliyorum ve stres yapmak istemiyorum.Yumurtlama günüm 26 mart ile 31 mart arası. Şimdi ben o günlerde her gün mü ilişkiye girmem gerekiyorrr:26::26:
Yumurtlamanın o günler olduğuna emin misin? Değilen bugünden itibaren gün aşırı ilişkide bulun. Eminsen eğer ( zira çoğu bayan yumurtlama gününü denk getiremediğinden hamile kalamıyor, erken veya geç yumurtlayabiliyor) yumurtlama döneminde her sabah ilişkide bulun, bi sabahtan diğer sabaha spermler kalitesini koruyabiliyor artı hareket kabiliyeti ve kalite bakımından daha iyi oluyor sabahları canımm.Merhaba arkadaşlar ben geldim...Benim 13 mart sat günüm.Şimdi yumurtlama gününü bekliyorum ve stres yapmak istemiyorum.Yumurtlama günüm 26 mart ile 31 mart arası. Şimdi ben o günlerde her gün mü ilişkiye girmem gerekiyorrr:26::26:
PISICANLARRRRRRRRR Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnn agrili hasta bir geceninn sabahindannnnnn kocamannn opucukluu bir gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
varmi guzel haberler hamislerr???????????
Ben bu işi çok stres yapanlardanım.Hergün saçma sapan hesaplar yapıyorum hayırlısı bakalım.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
dayanamadım veeeeeeeeeeeeee kan verdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cuma adet günüm 2 gün erken verdim bilmiyorum sonuç çıkarmııııııııııııııııııı
akşam 7 den sonra belli olacakmış. hemşire kadın beni arayacakmış. sana müjdeli haberi vermeyi çok isterim dedi.
inşallah hamileyimdirdedim. çok istiyorum dedimmmmmmmmmmmmm
kan verdiğime kendim bile inanamıyorum. eşimin bile haberi yok
sendemi test yaptırdın sonuc nedir hala sayfaları bitiremedim. 532. sayfadayım canımm inş. hamiş çıkmışsındır
evet canım hamileyimmmm,sende bugün güzel haberi alırsın umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?