MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

selam herkese dışarıdan yeni geldim evime.
mis gibi güneşli bir hava var istanbulda

arkadaşım dr gün aşırı diyor ilişli için sperm kalitesi daha iyi olurmuş.

PISICANLARRRRRRRRR Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnn agrili hasta bir geceninn sabahindannnnnn kocamannn opucukluu bir gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

varmi guzel haberler hamislerr???????????

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

dayanamadım veeeeeeeeeeeeee kan verdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cuma adet günüm 2 gün erken verdim bilmiyorum sonuç çıkarmııııııııııııııııııı

akşam 7 den sonra belli olacakmış. hemşire kadın beni arayacakmış. sana müjdeli haberi vermeyi çok isterim dedi.

inşallah hamileyimdir dedim. çok istiyorum dedimmmmmmmmmmmmm

kan verdiğime kendim bile inanamıyorum. eşimin bile haberi yok

Ayyy ne güzel bigün bugünn yaaaaaaaa hava güzelll baharı müjdeliyorrrr benim güzel annelerim bebiş haberleri veriyorrrr testler yapılıyooorrrrrrrrrrrrrrrrrrr :119: :119: :119:

Tarçınımmmmmmm bugünde test yapmıyorsan ver adresiii gelip çıbığa işetmezsem seni bende Perisoko değilim, anaammm iliğimi kuruttu bütün ay test de test diye, şimdi günü geçmiş kendi yapmıyor bak heleee

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Ama çıkmazsada üzülme çünkü erken vermişsin kanı sonuçta.

kızlarrrr günaydınnn,sabah test yaptım çok ama çok silik çıktı bende kan verdim 10 da alcam sonucu,dua edin nolurrrrrrrr:18::18::18:

sendemi test yaptırdın sonuc nedir hala sayfaları bitiremedim. 532. sayfadayım canımm inş. hamiş çıkmışsındır

2 günde 1 sabah girersen daha etkili oluyor.

Yumurtlamanın o günler olduğuna emin misin? Değilen bugünden itibaren gün aşırı ilişkide bulun. Eminsen eğer ( zira çoğu bayan yumurtlama gününü denk getiremediğinden hamile kalamıyor, erken veya geç yumurtlayabiliyor) yumurtlama döneminde her sabah ilişkide bulun, bi sabahtan diğer sabaha spermler kalitesini koruyabiliyor artı hareket kabiliyeti ve kalite bakımından daha iyi oluyor sabahları canımm.
PISICANLARRRRRRRRR Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnn agrili hasta bir geceninn sabahindannnnnn kocamannn opucukluu bir gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

varmi guzel haberler hamislerr???????????

Kıyamammm yaa iyileşemedin mi sennnn. Canımmmmm çilevet ne olduuuuu??? Boş geçmedin inşallahhhhhhh.

ASİSCİMMMM çok sevindimmmm, güzel haberini bekliyoruz canım benimmmmmmmmm ayyy bugün ne ekşın dolu bi günnnnnnn

Esraa86……………. Hamilee

Polypoly………….. Hamilee
Elçi04……………….. Hamileee
Alpellaa.............. Hamileee
TİMURASYA........... Hamileee
İstanbulizmir............. Hamileee
AYÇAECE.................. Hamileeee
a_d.................Hamileee
muhasebe_22...........Hamileee
ışılışıl38.............Hamileee
mihrac............Hamileee

Şu güzelliğe bakınnnnnnnnnnnnnnnn

ayy daha erken vermiolarmı sonucu canım ya. çıkar tabi geç döllenme falan yoksa . hadi dualarım seninle canımmm

idilgam geçmiş olsun canımm. tabii o kadar çalış çalış hasta bitap düştün. bide diktin bacakları, iiice kaptın şifayı. güzelce dinlen canım. ama gebeliktende oılabilir bu halsizliğin. alpellada öyleydi ya, üşüttüğünü sanmıştı. çok geçmiş olsun canımmm ii bak kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…