- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
hayırlı olsun ışıllnegüzel bi hamilemiz daha olmuş darısı bizede inşşş
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
dayanamadım veeeeeeeeeeeeee kan verdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cuma adet günüm 2 gün erken verdim bilmiyorum sonuç çıkarmııııııııııııııııııı
akşam 7 den sonra belli olacakmış. hemşire kadın beni arayacakmış. sana müjdeli haberi vermeyi çok isterim dedi.
inşallah hamileyimdirdedim. çok istiyorum dedimmmmmmmmmmmmm
kan verdiğime kendim bile inanamıyorum. eşimin bile haberi yok
Ayy evet kuzucum nerelerdesinn yaaakızlar nasılsınız beni unutmadınız demi kaç gündür kayınvalidem bende sürekli giremiyorum bu arada bat a 3 gün kaldı ve çok heyecanlıyım arkadaşlar:)))zor dayanıyorum bana dua edin ne olur...bu arada yeni hamişlerimize çok çok tebrikler allah sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah....
kızlar ya şu soğan kürüyle incir kürü gerçekten işe yarıyormu denemeyi düşünüyorm bende.o şekilde hamile kalan var mı peki aramızda?
Ayy evet kuzucum nerelerdesinn yaaaAzcık kalmışşş hadi bakalımmmm. Bugün patır patır hamiş haberleri alıyoruz valla..
Yapan arkadaşlarımız var canım ama ben bi sorun yoksa mucizevi bi şekilde gebeliği gerçekleştirdiğini düşünmüyorum açıkcası. Ama yumurtlama problemin, çatlama problemin felan varsa faydalı olur elbette.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Ama çıkmazsada üzülme çünkü erken vermişsin kanı sonuçta.
ışıl hamile çıktı canım kanda 60 küsür hcg...
sabah gitseymişim 4 te verirlermiş öğlen gittiğim için 7 de vereceklermiş. 2 ayrı testten geçiyormuş bir şeyler anlattı ama sonuçta 7 de alıcam. amin canım duaların kabul olur inşallah :))ayy daha erken vermiolarmı sonucu canım ya. çıkar tabi geç döllenme falan yoksa . hadi dualarım seninle canımmm
evet canım hamileyimmmm,sende bugün güzel haberi alırsın umarım
insalahhhhhhhhhhhhhhhhhh cnmcmmm insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
dayanamadım veeeeeeeeeeeeee kan verdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cuma adet günüm 2 gün erken verdim bilmiyorum sonuç çıkarmııııııııııııııııııı
akşam 7 den sonra belli olacakmış. Hemşire kadın beni arayacakmış. Sana müjdeli haberi vermeyi çok isterim dedi.
Inşallah hamileyimdirDedim. çok istiyorum dedimmmmmmmmmmmmm
kan verdiğime kendim bile inanamıyorum. Eşimin bile haberi yok
isilisil38 canım hayırlı olsun canımm bebiş sana sımsıkı tutunsun sende ona saglıkla al kucagına ınsallahh
hadi inş. Bi güzel haberde senden alalım inş. Engeç mayısa kadar bende teyze oluyosunuz kızlaaaar derim size inşalllaaaaaaaahhhhhhhhh allahııımmmmm
sağol canım darısı olmayan herkese inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canmcmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cok sevindimmmmmmmm
tarçınım havzakcım idilgacım hadi inş sırada sizler varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?