MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar nasılsınız beni unutmadınız demi kaç gündür kayınvalidem bende sürekli giremiyorum bu arada bat a 3 gün kaldı ve çok heyecanlıyım arkadaşlar:)))zor dayanıyorum bana dua edin ne olur...bu arada yeni hamişlerimize çok çok tebrikler allah sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah....

kızlar ya şu soğan kürüyle incir kürü gerçekten işe yarıyormu denemeyi düşünüyorm bende.o şekilde hamile kalan var mı peki aramızda?

insalahhhhhhhhhhhhhhhhhh cnmcmmm insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ayy evet kuzucum nerelerdesinn yaaa Azcık kalmışşş hadi bakalımmmm. Bugün patır patır hamiş haberleri alıyoruz valla..
kızlar ya şu soğan kürüyle incir kürü gerçekten işe yarıyormu denemeyi düşünüyorm bende.o şekilde hamile kalan var mı peki aramızda?

Yapan arkadaşlarımız var canım ama ben bi sorun yoksa mucizevi bi şekilde gebeliği gerçekleştirdiğini düşünmüyorum açıkcası. Ama yumurtlama problemin, çatlama problemin felan varsa faydalı olur elbette.

evet perisokom ne güzel bende heyecanlanıyorum yeni hamiş haberlerini görünce inşallah bende hamişimdir canım ne olur dua et:))

ay offff şimdi de adet sancısına benzer sancım varrrr yaaaaa!!!... azcık bir umut kırıntım varrr inşallah olmam... doktorum cumartesi bhcgye bakarız demişti...offff yaaaa korkuyorum adet olcam diye...

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Ama çıkmazsada üzülme çünkü erken vermişsin kanı sonuçta.

biraz ağlar zırlarım rahatlamak için, sonra kendime gelirim. nisan ayındada çalışmalara devam ederiz
büyükşehir belediyesi çalışıyorsa

bizde çalışıyoruz evde canımmmmmmmm dimiiii kızlarrrrrrrr :)))))

ışıl hamile çıktı canım kanda 60 küsür hcg...

ay çok sevindimmmmmmmm

ayy daha erken vermiolarmı sonucu canım ya. çıkar tabi geç döllenme falan yoksa . hadi dualarım seninle canımmm
sabah gitseymişim 4 te verirlermiş öğlen gittiğim için 7 de vereceklermiş. 2 ayrı testten geçiyormuş bir şeyler anlattı ama sonuçta 7 de alıcam. amin canım duaların kabul olur inşallah :))

evet canım hamileyimmmm,sende bugün güzel haberi alırsın umarım

canımmmmmm inan çok ama çok sevindim. kendine çok dikkat et, yorma kendiniii bebeğine sıkı sıkı tutun oda sana tutunsun :)

insalahhhhhhhhhhhhhhhhhh cnmcmmm insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşallah inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

haftayada senden testler bekliyoruz şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
londradan güzel haberlerr

kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr bu topic gerçekten bereketli yaaaaaaaaaaaaa giren hamile kalıyo maaşallaaaahhhhhhhhhhhhhhh

çok mutluuyummmmmmmmmmmmm

ortamımız süper sohbetimiz süper her gün ayrı heyecan her gün ayrı aksiyon

kimi halvette kimi test yapmaktaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

seviyorummmmmmmmmm sizzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
isilisil38 canım hayırlı olsun canımm bebiş sana sımsıkı tutunsun sende ona saglıkla al kucagına ınsallahh

hadi inş. Bi güzel haberde senden alalım inş. Engeç mayısa kadar bende teyze oluyosunuz kızlaaaar derim size inşalllaaaaaaaahhhhhhhhh allahııımmmmm

hadi inş. Bi güzel haberde senden alalım inş. Engeç mayısa kadar bende teyze oluyosunuz kızlaaaar derim size inşalllaaaaaaaahhhhhhhhh allahııımmmmm

inşallah canım ellerim buz kesti hiç ısınmıyor heyecandan :26::26::26:

ayy kislarr konsantre olamadim dahaaa zor bi gece gecirdimm vallaaaa

isilisil hamismiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy sevindimm yaaaaaa

ISILLLLLLISILLLLLLLLLL HAMISSSSSSSSSSSS

AKSAMDA ASIS HAMISSSSSSSSSSSS INSALLAHH

perimmmmmmmmmmmmmmmmm nasilsinnnnnn muckkssss
tarcinimmmmmmmmmm az kaldii sanadaaa muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkssss

tarçınım havzakcım idilgacım hadi inş sırada sizler varsınız...

ben yok canımm yaa nerdeeeeeee
eşimin tedavisine yeni başladık bu kürler macunlar ilaçlar nerden baksan 2 ay sürüyomuş sonuç vermesi Bakalım işe yarayacak mı inş. Yarar) mayısa kadar beklemedeyim mayıs için bende bat'ımı yazdıracağım listeye

TARCINNNNN HAFZAK ELMA PERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII kisssss sira bize gelioooo

ya ama bu ay ben hicbisey hissetmiyorummmmmmm hamislikle alakaliiiiiiiiiii hicccccccccccccccccccccccccccccc umidim yokkk neden bilmiyorum amaaaa sifirim yaniiiiiii :)))))))))))))

ASIS buz falan kesme hayirlisiysa de heppp enn hayirlis sonucu almayi nasip etsin allah sana cnmcmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…