kızlar size bişi sorcam benim bat a 3 gün var kan testi yaptırsam çıkarmı acaba:))
TARCINNNNN HAFZAK ELMA PERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII kisssss sira bize gelioooo
ya ama bu ay ben hicbisey hissetmiyorummmmmmm hamislikle alakaliiiiiiiiiii hicccccccccccccccccccccccccccccc umidim yokkk neden bilmiyorum amaaaa sifirim yaniiiiiii :)))))))))))))
ASIS buz falan kesme hayirlisiysa de heppp enn hayirlis sonucu almayi nasip etsin allah sana cnmcmm
kızlar size bişi sorcam benim bat a 3 gün var kan testi yaptırsam çıkarmı acaba:))
ASIS buz falan kesme hayirlisiysa de heppp enn hayirlis sonucu almayi nasip etsin allah sana cnmcmm
kızımda salam çok yedim. hatta elma gibi yediğimi bilirimmmm . bunda canım hiç istemio sucuk salam vs
çayı içiyorum maalesef.ama azalttım 5 bardak falan içiyorum
kahveyi bıraktım .önceleri günde bir fincan içiyordum.şimdi yok. kolada haftada 3 bardak falan. yaz gelirse iice çoğaltırım kolayı.dayanamıyorum.
meyve suyu falan içmiyorum, ama meyve yerim .
alkol sigara yok
bitki çayıda içmiyorum
süt yoğurt ceviz badem yumurta peynir çorba su hergün yiyorum.
ya ben bişey soracam. ben hiç tatlı istemiyorum. hep böyle turşu - limonlu salata gibi şeyler yiyorum. nie ki acep??? ben pastalara bayılırdım 2 ay öncesine kadar
pidilgam ben 1 aylık hamileyim hala hissetmiyorum canım ve hiç ümidim yoktu biliyorsun
tarcınnnnn hafzak elma perııııııııııııııııııııııı kisssss sira bize gelioooo
ya ama bu ay ben hicbisey hissetmiyorummmmmmm hamislikle alakaliiiiiiiiiii hicccccccccccccccccccccccccccccc umidim yokkk neden bilmiyorum amaaaa sifirim yaniiiiiii :)))))))))))))
asıs buz falan kesme hayirlisiysa de heppp enn hayirlis sonucu almayi nasip etsin allah sana cnmcmm
CIKAR TABIII kosss hadii yaptir gell cnmmm hemde 1 saate veriyolar sonucuuu hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayy insallahh cnmm
Alpelllammmmmm bencedeee nur nimet var burda bakkk enerjilerimizi birleştiriyoruz çünküüüüüüBeyin gücüyle hamiş haberleri alıyoruuuuzzzzzzzzzzzzzzz.
Pidilgaammmmmmm iyiyim bebeğim sen nasılsıınnnnnnnnn belirti aramak için çok erken bekle canmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Elmadasımmmmmmm git kn ver bakalımmm kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Asiskommmmmmmmmmmmmmm acayip heyecanlıyımmmmmmmmmmmm
Medmusuuummmmm yaptın mı teeeeeeessttttttttttttt
Ayyyyyyyy bugün çok işimiz varrrrrrrrr
ayyyy bilememki cnm yaaa yaptırsammı yaptırmasammı diye düşünüp duruyorum elimde erken gebelik testi var onu yapsam silik falan çıkarmı acaba bişiler diyorum:))
ayyyy bilememki cnm yaaa yaptırsammı yaptırmasammı diye düşünüp duruyorum elimde erken gebelik testi var onu yapsam silik falan çıkarmı acaba bişiler diyorum:))
o da dogruuuu :))) biz nerdeyse burda senin bebis annesine mi babasina mi benizyoo calismalari yapicazz sen halaa inanmaaa::))))
canimmm insallahhhhh sansi acikkkk omur boyuu mutlu olucak ve sana mutlulk vericek biir bebis olsunnnnn hayirlisiyla cnmmmmbenimmmm
topik annesii seniiiiii topigin valide sultaniii
hatirliyomusun muhtesem yuzyili izliyodum carsamba 2 hafta ionce sen umidim yok dedinnnnn bende muhtesem yuzyildan olumlu olacagina dair cevap verdim sana ve ertesi gunu ogrendinnn ayyyyyy canimm yaaa hayirlsii insallah hayirli zamanda bizede versinn allah
ayy o testle kafani bulandirma allaskina direk ver kanini gell yakinsin zaten ozele hadii kalk kalk kosssssssssssss
herkes bir olmaz ki canım belkide sende hiç belirti olmayacak. En azında bizim gibi oram mı ağırdı buram mı sızladı diye dinlemiyon kendini demekki ne güzelll
Alpelllammmmmm bencedeee nur nimet var burda bakkk enerjilerimizi birleştiriyoruz çünküüüüüüBeyin gücüyle hamiş haberleri alıyoruuuuzzzzzzzzzzzzzzz.
Pidilgaammmmmmm iyiyim bebeğim sen nasılsıınnnnnnnnn belirti aramak için çok erken bekle canmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Elmadasımmmmmmm git kn ver bakalımmm kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Asiskommmmmmmmmmmmmmm acayip heyecanlıyımmmmmmmmmmmm
Medmusuuummmmm yaptın mı teeeeeeessttttttttttttt
Ayyyyyyyy bugün çok işimiz varrrrrrrrr
tamam cnm bakalım giderim belki birazdan ama çok dua et bna tamammı emin olunki bende herkese ediyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?