MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ya kislarrrr BEYAZ dan ses seda yokkkk ???????? nolduki merak ettim ???????????

pidilgam ben 1 aylık hamileyim hala hissetmiyorum canım ve hiç ümidim yoktu biliyorsun

geri sayımım başladı son beş günnn.ya bende belirti adına hiç bişey yok.ümidimi kestim gibi

polycimmmmmmmmmmmm
ne demişler

ye tatlıyı doğur Hakkı'yı ( yada Atlıyı )
ye ekşiyi doğur Ayşehi

Alpelllammmmmm bencedeee nur nimet var burda bakkk enerjilerimizi birleştiriyoruz çünküüüüüü Beyin gücüyle hamiş haberleri alıyoruuuuzzzzzzzzzzzzzzz.

Pidilgaammmmmmm iyiyim bebeğim sen nasılsıınnnnnnnnn belirti aramak için çok erken bekle canmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Elmadasımmmmmmm git kn ver bakalımmm kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Asiskommmmmmmmmmmmmmm acayip heyecanlıyımmmmmmmmmmmm

Medmusuuummmmm yaptın mı teeeeeeessttttttttttttt

Ayyyyyyyy bugün çok işimiz varrrrrrrrr

pidilgam ben 1 aylık hamileyim hala hissetmiyorum canım ve hiç ümidim yoktu biliyorsun

o da dogruuuu :))) biz nerdeyse burda senin bebis annesine mi babasina mi benizyoo calismalari yapicazz sen halaa inanmaaa::))))

canimmm insallahhhhh sansi acikkkk omur boyuu mutlu olucak ve sana mutlulk vericek biir bebis olsunnnnn hayirlisiyla cnmmmmbenimmmm
topik annesii seniiiiii topigin valide sultaniii
hatirliyomusun muhtesem yuzyili izliyodum carsamba 2 hafta ionce sen umidim yok dedinnnnn bende muhtesem yuzyildan olumlu olacagina dair cevap verdim sana ve ertesi gunu ogrendinnn ayyyyyy canimm yaaa hayirlsii insallah hayirli zamanda bizede versinn allah

herkes bir olmaz ki canım belkide sende hiç belirti olmayacak. En azında bizim gibi oram mı ağırdı buram mı sızladı diye dinlemiyon kendini demekki ne güzelll

CIKAR TABIII kosss hadii yaptir gell cnmmm hemde 1 saate veriyolar sonucuuu hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayy insallahh cnmm

ayyyy bilememki cnm yaaa yaptırsammı yaptırmasammı diye düşünüp duruyorum elimde erken gebelik testi var onu yapsam silik falan çıkarmı acaba bişiler diyorum:))

bu yazdiginn enerjiiylee HALVETE girersen cnmcmm sen bi ikiz patlatirsin bu ay gibi geldi banaaaaa :))))))))))

canimmm benimmmm ay kizzz iyki varizzz dimiiiiiiiiiiiiiiii

ayyyy bilememki cnm yaaa yaptırsammı yaptırmasammı diye düşünüp duruyorum elimde erken gebelik testi var onu yapsam silik falan çıkarmı acaba bişiler diyorum:))

ayy o testle kafani bulandirma allaskina direk ver kanini gell yakinsin zaten ozele hadii kalk kalk kosssssssssssss

Önce onu yaappp sonra kan verrrrr hepsini yapppp. Yani 3 4 gün kala öğrenen çok. Geç döllenme felan varsa bilemem ama işte çıkarsa sevin çıkmazsa üzülme çünkü günün geçmedi canım . Aslında en doğrusu günümüzü beklemek ama belki çıkar diye dayanamıyor işte insan

eveeet yaaa valla hala hiç hissetmiyorum kuzum yaaa... geçen sefer çok hissediyordum sonra bi gitik boş gebelik o yüzden şimdi hiiiç hissetmiyorum kalp atışını görene kadar hamile gibi hissetmeyebilirim haha karnım çıkçak hala hissetmiyorum diye dolancam ortada

herkes bir olmaz ki canım belkide sende hiç belirti olmayacak. En azında bizim gibi oram mı ağırdı buram mı sızladı diye dinlemiyon kendini demekki ne güzelll

CNMMM ben kurlerin faydali oldugunu gordum ve inaniyorum hamislik olarak yasamadimm daha ama yumurtlattigini adetimi duzene soktugunu gordum cnmmmmm
hemen sogan kurunu kendine basla derim ben ve bal-corek otu-ari poleni -tarcin
esinede keci boynuzunu
bunlar zaten vucuda hep faydali seyler yapmakla bisey kaybetmezsinn kazanirsanda superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

optrummm seniii cnmmcm

kuşummm görüşemedik ne zamandırrrrr. özledim valla yaaa. çalışmalar nasıl gidiyooo? kaç günün var sat'a ?

tamam cnm bakalım giderim belki birazdan ama çok dua et bna tamammı emin olunki bende herkese ediyorum:)))

CANIMCMMM herseyde bi hayir vardir ennn hayirli sonucu istiyorum de allahaa git ver kanini dualarimiz senlee cnmmm benimmmmmmm

varsada hayirlisi yoksada hayilrisi bunu unutma KADERDE ne zaman yazildiysa o zaman ennn hayirlisi cunkuuuu cnmcmm

hicccc kafani bulandirma gayett neseli bi sekilde ver kanini kiii daha cokk kucuksun ve yolun basisin ne olursa hayrima deeee

KOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS HADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
DUA EDIYORUZ BIZZ
MUCKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…