ilk kürtajın ne zaman oldun canım. çalışmalar ne zamandır devam ediyor. valla bi kere yaşayanlara demek allah sabır veriyor. ama inan bana hamilelik çok daha rahat ilerliyor. kendimi dr a gittim kalbi atıyor diyerek pozitif enerji veriyorum, kürtaj olduğumda kese 2 aylıktı, çok ağlamıştım, bunda kendimi motive ediyorum. hem kürtaj sonrası daha kolay hamile kalınıyor derlerdi.içimiz temizlendiği için . bak alpellada bende kürtaj sonrası beklemeden hamiş kaldık. darısı tüm bekleyenlere olsun.
ayyyy bilememki cnm yaaa yaptırsammı yaptırmasammı diye düşünüp duruyorum elimde erken gebelik testi var onu yapsam silik falan çıkarmı acaba bişiler diyorum:))
ilk kürtajın ne zaman oldun canım. çalışmalar ne zamandır devam ediyor. valla bi kere yaşayanlara demek allah sabır veriyor. ama inan bana hamilelik çok daha rahat ilerliyor. kendimi dr a gittim kalbi atıyor diyerek pozitif enerji veriyorum, kürtaj olduğumda kese 2 aylıktı, çok ağlamıştım, bunda kendimi motive ediyorum. hem kürtaj sonrası daha kolay hamile kalınıyor derlerdi.içimiz temizlendiği için . bak alpellada bende kürtaj sonrası beklemeden hamiş kaldık. darısı tüm bekleyenlere olsun.
Canımcım dayanabiliyorsan beklemek en iyisi tabiiki. Ama şunu düzeltmek istedim Alpella önce idrar testi yaptı çizgi 3 4 saat sonra çıktı silik olarak. 1 gün sonra felan kan verip öğrendi ama henüz günü geçmemişti
kuşummm görüşemedik ne zamandırrrrr. özledim valla yaaa. çalışmalar nasıl gidiyooo? kaç günün var sat'a ?
selam herkese dışarıdan yeni geldim evime.
mis gibi güneşli bir hava var istanbulda
daha öncede alpellaya söylemiştim kürtaj sonrası bütün kanllar temizlendiği için erkek spermcik kolaycacık ilerliyormuş ve genelde bebek erkek olurmuş fıstığım hayırlısı
DÜN Bİ TOPİKTE OKUDUM, 1 - 1,5 SEenedir deniyorlarmış olmamış. sonra yatış şekli ve nefes egzersizi denemiş o ay hamiş kalmış . durun ben bulayım o mesajı. nefes egzersizi nedir bilmiyorum. ama denemekte fayda var değilmi?
ESRACIMMMMMMM seninn bebisss maslaahhhee bayaa belirmeye baslamissssssss ayyy kime benziyo moduna bile giriyo nerdeyseeeeeeee
ayy teyzelerininnn kuzusuuuuuuu modundaaa yaa
cnmm bu ara bollll ceviz , kiwi , badem , kayisi , yumurta ,sut , yogurt , ayran ,peynir yiyebiliyosan iyi pismis ett
ihmal etme cnmmmmm bolll meyvee
daha öncede alpellaya söylemiştim kürtaj sonrası bütün kanllar temizlendiği için erkek spermcik kolaycacık ilerliyormuş bu sebeple genelde bebek erkek olurmuş fıstığım hayırlısı
Alpellacım bu kez herşey yolunda gitcek inşallah o muhteşem sesi pıt pıtlarıda duycaksın hayırlısıyla bebeğin seni hissediyor şuan tatlım bebeğini sensiz bırakma olurmu
bu yazdiginn enerjiiylee HALVETE girersen cnmcmm sen bi ikiz patlatirsin bu ay gibi geldi banaaaaa :))))))))))
canimmm benimmmm ay kizzz iyki varizzz dimiiiiiiiiiiiiiiii
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
dayanamadım veeeeeeeeeeeeee kan verdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cuma adet günüm 2 gün erken verdim bilmiyorum sonuç çıkarmııııııııııııııııııı
akşam 7 den sonra belli olacakmış. hemşire kadın beni arayacakmış. sana müjdeli haberi vermeyi çok isterim dedi.
inşallah hamileyimdirdedim. çok istiyorum dedimmmmmmmmmmmmm
kan verdiğime kendim bile inanamıyorum. eşimin bile haberi yok
işte buldum mesajı.
Edne:merabalar kızlarrr... 1,5 yıldır bebişim olmuyordu bu ay mucizem geldiii:))) bu ay yaptığım sadece 5-6 günlük soğan kürü idi bide son 2 ilişkide bacaklarımı havaya kaldırıp 5 dkk nefes egzersizi yaptım ama sanırım egzersiz çok işe yaradı bebeğim çok yeni daha yani maluum 2 ilişki sırasında tuttundu meleğim bana.. Darısı isteyen herkese :)))
nefes egzersizi nedir bilmiyorum ama denemekte fayda var arkadaşlar
Canımcım dayanabiliyorsan beklemek en iyisi tabiiki. Ama şunu düzeltmek istedim Alpella önce idrar testi yaptı çizgi 3 4 saat sonra çıktı silik olarak. 1 gün sonra felan kan verip öğrendi ama henüz günü geçmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?