MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Alpellacım bu kez herşey yolunda gitcek inşallah o muhteşem sesi pıt pıtlarıda duycaksın hayırlısıyla bebeğin seni hissediyor şuan tatlım bebeğini sensiz bırakma olurmu

DÜN Bİ TOPİKTE OKUDUM, 1 - 1,5 SEenedir deniyorlarmış olmamış. sonra yatış şekli ve nefes egzersizi denemiş o ay hamiş kalmış . durun ben bulayım o mesajı. nefes egzersizi nedir bilmiyorum. ama denemekte fayda var değilmi?

DÜN Bİ TOPİKTE OKUDUM, 1 - 1,5 SEenedir deniyorlarmış olmamış. sonra yatış şekli ve nefes egzersizi denemiş o ay hamiş kalmış . durun ben bulayım o mesajı. nefes egzersizi nedir bilmiyorum. ama denemekte fayda var değilmi?

Alpellacım bu kez herşey yolunda gitcek inşallah o muhteşem sesi pıt pıtlarıda duycaksın hayırlısıyla bebeğin seni hissediyor şuan tatlım bebeğini sensiz bırakma olurmu

daha öncede alpellaya söylemiştim kürtaj sonrası bütün kanllar temizlendiği için erkek spermcik kolaycacık ilerliyormuş ve genelde bebek erkek olurmuş fıstığım hayırlısı

ayyyy bilememki cnm yaaa yaptırsammı yaptırmasammı diye düşünüp duruyorum elimde erken gebelik testi var onu yapsam silik falan çıkarmı acaba bişiler diyorum:))

hayatımm koş kan testi yaptır bence. inşallah hamilesindir. erken gebelik varsa hiç durma hemen yap.
ben aslında kan vermeyecektim eczaneden erken gebelik testi istedim yokmuş ellerinde. 2,5 liralık vardı o da bana ucuz adi geldi almadım. adi derken, adetime 2 gün var hiç çıkmaz diye.

daha öncede alpellaya söylemiştim kürtaj sonrası bütün kanllar temizlendiği için erkek spermcik kolaycacık ilerliyormuş bu sebeple genelde bebek erkek olurmuş fıstığım hayırlısı

Pardon yanlış anlamışım demekki.Neyse biraccık bekliyim bakalım

kuşummm görüşemedik ne zamandırrrrr. özledim valla yaaa. çalışmalar nasıl gidiyooo? kaç günün var sat'a ?

ESRACIMMMMMMM seninn bebisss maslaahhh ee bayaa belirmeye baslamissssssss ayyy kime benziyo moduna bile giriyo nerdeyseeeeeeee
ayy teyzelerininnn kuzusuuuuuuu modundaaa yaa

cnmm bu ara bollll ceviz , kiwi , badem , kayisi , yumurta ,sut , yogurt , ayran ,peynir yiyebiliyosan iyi pismis ett

ihmal etme cnmmmmm bolll meyvee

işte buldum mesajı.

edne:Merabalar kızlarrr... 1,5 yıldır bebişim olmuyordu bu ay mucizem geldiii:))) bu ay yaptığım sadece 5-6 günlük soğan kürü idi bide son 2 ilişkide bacaklarımı havaya kaldırıp 5 dkk nefes egzersizi yaptım ama sanırım egzersiz çok işe yaradı bebeğim çok yeni daha yani maluum 2 ilişki sırasında tuttundu meleğim bana.. darısı isteyen herkese :)))

nefes egzersizi nedir bilmiyorum ama denemekte fayda var arkadaşlar

selam herkese dışarıdan yeni geldim evime.
mis gibi güneşli bir hava var istanbulda

istanbula artık yaz geldi hava üşütmüyor bende kısa bir yürüyüş yaptım yemek yedim ama çok yorgunum neredeyse yolda uyuyacaktım bi halsizlik var üzerimde hayırlısı

ben az kacar gelirr cnmcmlaaarr hadi bakalimmm bebislerr cogalsinnnnnnn \:)))

mucksssss

daha öncede alpellaya söylemiştim kürtaj sonrası bütün kanllar temizlendiği için erkek spermcik kolaycacık ilerliyormuş ve genelde bebek erkek olurmuş fıstığım hayırlısı

kızımda çok tatlı yiyordum, bunda hiç yemiyorum. ekşi yersen kız olur tatlı yersen erkek derler ama , tatlı yedim kız oldu, ekşi yiyorum erkek olursa ben bu inanışa inanmıyorum derim artık. allah sağlıklısını versin inş. ama benim bebiş solda . hissediyorummmm

Allahımmm aklıma acayip nefes egzersizleri geliyo

ayyy teyzesi sorma kocaman oldu benim hokkabazım canım bu saydıklarını herr gün yemeye çok özen gösteriyorum. ve tabi ki 2 litre su. Allaha şükür sık yedikçe de mide bulantısı yaşamıyorum. İyi hatırlattın hemen iki elma soyup masaya koyayım

daha öncede alpellaya söylemiştim kürtaj sonrası bütün kanllar temizlendiği için erkek spermcik kolaycacık ilerliyormuş bu sebeple genelde bebek erkek olurmuş fıstığım hayırlısı

evet ben de tam tersi acaba bir daha çocuğum olur mu diyordum kürtaj oldum ya demek gerçekten kürtaj kolaylaştırıyormuş...

canımmmmmm çok sağol inşallah öyle olur sonuna kadar her şey yolunda gider hayırlısıyla... Allah herkese nasip etsin...

bu yazdiginn enerjiiylee HALVETE girersen cnmcmm sen bi ikiz patlatirsin bu ay gibi geldi banaaaaa :))))))))))

canimmm benimmmm ay kizzz iyki varizzz dimiiiiiiiiiiiiiiii

Ayyyyyyy ikiz miiiiiiiiiii Bitanem beniimmmmmmmmmmmmmmmm sende onuz onuz doğur emiiiiiiiiiiiiiiiiii ağzın ballı tarçınlı çörek otu yesin seniinnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Tabiiki iyiki varızz mükemmel bi ortam hepimizin amacı aynı ve aynı dili konuşuyoruzzzzzzzzzzzz Ayyyyyyyyyyyyy enerji patlaması yaşıyorum zatennnnnnnnnnnn sabah halvet oldu bileee bu enerjiyle tahmin edersin kiiiiiiiiiii Asıl cuma kocişe karides yapıcammmmmmmm sonraaaaaaaaaaaaaaaaaa Allahımmmmmm bu ay yumoşlarımız çapkın spermlerin elinden kurtulamasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

çılgın ve sabırsız insan seniii ay dur heyecanlandım bak şimdi :))

kızlar okadar yoğunum ki nefes egzersizini araştırıp bişeyler bulursanız banada bilgi verin olur mu onuda deniyek bakak

hım yanlış anlamışım.Neyse biraccıcık daha sabretmeye çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…