MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ALPELLA Sen içini ferah tut HERŞEY hayallerinden bile daha güzel olur inşallah.
Bu arada benim bilgisayar delirdi sanırım aynı mesajı 3 kez yollamış ))

Son düzenleme:

esracım kilo durumu nasıl-aldınmı kilo. göbek şişti mi biraz.... nerdeyse 2 aylık olcaksın dimi...

canım listede üstümdesin bugün sen kan testi yaptır sonra hamileyim değerim şu falan yaz sonra bende gidip senden ilham alıp test yaptırayım sonra ben hamileyim diyeyim lstemiz böyle sırayla hamilelerle dolsun inş..

ya perimmm gaza getirme beni sonra üzülürüm ben çok hayal kırıklığına uğrarım :) bi de açıkçası biraz zaman geçsin ve emin olayım neden istiyorum biliyo musun gebelik testini eşime aldırmak ve o anı eşimle yaşamak için, emin olursam pozitif sonuçla sonuçlanır daha keyifli olur kapiş )

hahahahahahaahhahahhahahahah kız ağrı soktunuz karnıma gülmekten...

esracım kilo durumu nasıl-aldınmı kilo. göbek şişti mi biraz.... nerdeyse 2 aylık olcaksın dimi...

canım bu hafta 2 ay dolacak inşallah. kilo almadım daha. Ama zaten bi iki kilo fazlam vardı. Göbeğim çıktı canım yaaa. Pantolonlarımın hiçbirinin düğmelerini kapatamıyorum. fermuar çekip düğmesini bırakıyorum :26: Etekler de rahatsız ediyo. Erken başlıcaz sanırım hamile kıyafeti alışverişine
sen nasılsın. NAsıl hissediyosun kendini

Kızlar meraba. Meraktan çatlamak üzereyim. Bizde bebek sahibi olabilmek için mücadele verenlerdeniz. Ekim ayında aşılama oldum fakat tutmadı., şimdi yeniden aşılamaya karar verme aşamasındaydık ki.. adetimin başlamasına günler varken dün biraz kanama oldu, yani çok değildi, leke tarzında. Daha sonra hiç gelmedi, sabah baktım yine yok ve hala yok. normalde benim kanamam çok yoğun olur2saatte bir ped değiştiririm. Ama dün gelenden sonra tık yok. gelmesin istiyorum ama ümitlenmekte istemiyorum sonrası çok kötü oluyo çünkü. Daha önce hiç böyle bişey olmamıştı. geldiği günün gecesindede yani gelmeden önce çok fazla bel kasık ağrım olmuştu adet olucam heralde diye düşündüm. Az önce kontrol ettiğimde normal akıntı vardı çok az ve renksiz. Ne zaman tahlil yaptırayım sizce artık sağlık ocağına tahlilk vermekten de utanıyorum. idrarda ne zaman çıkarki.. şimdiden çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin kucağını en yakın zamanda sağlıklı bebişlerle doldurur inşAllah.

canım ben geçen hafta nefes egzersizinden bahsetmiştim. ama kimse beni ciddiye almamıştı ((((((((

gerçekten çok işe yarıyor. kendini yeni doğmuş gibi hissedip her şeye pozitif bakıyormuşsun. negatif enerjiden bebeğimiz bile olmuyormuş. kendi negatifliğimizle tem çevremizi sarıyormuşuz. kısır bayanların bile çocuğu oluyormuş. Digiturk Tukemax'ta Nevşah Fidan çıktı bu konunun eğitmeni ilk defa orada gördüm. kitabını alıcam ama internetten alaamdım sorun vardı sitede. istanbulda bulursan banada haber ver canım. hangi şehirdesin sen???

istanbula artık yaz geldi hava üşütmüyor bende kısa bir yürüyüş yaptım yemek yedim ama çok yorgunum neredeyse yolda uyuyacaktım bi halsizlik var üzerimde hayırlısı

ben uyumaya gidiyorum. dünde 1 saat uyumuştum alışkanlık oldu bende. :)

çılgın ve sabırsız insan seniii ay dur heyecanlandım bak şimdi :))

aslında çok sabırlıyımdır. bankada işim vardı eczanede de test yoktu yan dükkandada her türlü aşı test yapılıyordu. tabi gebelik testi de. hazır dışarı çıkmışken yaptırayım dedim. :)))

sonuç ne olur tabi bilemiyorum (( umudum hem var hem yok.

benim bildiğimde tatlı istersen kız
ekşi istersen erkek.
hayırlısı olsun.sağlıklı olsunda.

yumurtandaki sorunları gidermekle birlikte yumurta üretimini artırıyor bu kürler, sonra da iş sağlıklı spermlerle buluşmakta bitiyor :)

hahahahahahaahhahahhahahahah kız ağrı soktunuz karnıma gülmekten...
Bu topiğin bebişleri annelerinin salgıladığı mutluluk hormonuyla hayata pozitif bakan çok neşeli minikler olucakkkkkkk polymmmmmm

Oyyy senin o 2 gramlık bebişini yerim ben yaaa annesin kuzusuuuuuuuuuuuu. İlk annemiz bizim kıyamam ne güzel bişi bu yaa....

regl tarihin geçtiyse çıkma ihtimali yüksek canım. Hadi inşallah hamilesindir sen de.

benim bildiğimde tatlı istersen kız
ekşi istersen erkek.
hayırlısı olsun.sağlıklı olsunda.

benim de hiç tatlı yiyesim yokk. acı yiyesim varr daha çok

ayy periii nasıl heyecana sokmuştun o gün beni.valla ömür boyu unutamam heralde :2::2::2:

Amin canım hepimiz hamiş olacağız inşallah )

canım idrar testi adetin geçince sonuç veriyor kan testi ise adette 3 gün önce fln sonuç veriyor... kaç gün var adete?? Allah gönlüne göre versin...

kızzzz asis sen tahlil yaptırdın da sonuç mu bekliyorsun orayı kaçırmışım ben hadi canım inşşşş sen de zaten uyumalar fln iyiye işaret değil bilmiyorum yaniiiiiii

regl tarihin geçtiyse çıkma ihtimali yüksek canım. Hadi inşallah hamilesindir sen de.

cevapladığın için çok teşekkür ederim canım sağol, regl tarihim geçmedi daha var düzenlide olmam zaten hep gecikir ama dünki kanamaya anlam veremedim.. İnşAllah Rabbim boş çevirmez, Sende bebeğini sağlığıyla kucağına alırsın inşAllah

amin canım inşallah. Ben de bi iki kez senin gibi yaşadım ama sonuç hüsrandı. heralde psikolojikti diye düşünüyorum. Bence adet tarihini beklemelisin canım. O zaman herşey kesinleşir.

Allah sağlıklı, sıhhatli, hayırlı olanı nasip etsin hepimize, Rabbim doğruyu biliyor, Amin...

Selam canımmm test yap hemen yerleşme kanaması olabilir. Hadi inşallah öyledirrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…