Allahımmm aklıma acayip nefes egzersizleri geliyo
ayyy teyzesi sorma kocaman oldu benim hokkabazımcanım bu saydıklarını herr gün yemeye çok özen gösteriyorum. ve tabi ki 2 litre su. Allaha şükür sık yedikçe de mide bulantısı yaşamıyorum. İyi hatırlattın hemen iki elma soyup masaya koyayım
Ayyy ne güzel bigün bugünn yaaaaaaaa hava güzelll baharı müjdeliyorrrr benim güzel annelerim bebiş haberleri veriyorrrr testler yapılıyooorrrrrrrrrrrrrrrrrrr :119: :119: :119:
Tarçınımmmmmmm bugünde test yapmıyorsan ver adresiii gelip çıbığa işetmezsem seni bende Perisoko değilim, anaammm iliğimi kuruttu bütün ay test de test diye, şimdi günü geçmiş kendi yapmıyor bak heleee
Ayyyyyyy ikiz miiiiiiiiiiiBitanem beniimmmmmmmmmmmmmmmm sende onuz onuz doğur emiiiiiiiiiiiiiiiiii ağzın ballı tarçınlı çörek otu yesin seniinnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Tabiiki iyiki varızz mükemmel bi ortam hepimizin amacı aynı ve aynı dili konuşuyoruzzzzzzzzzzzz Ayyyyyyyyyyyyy enerji patlaması yaşıyorum zatennnnnnnnnnnn sabah halvet oldu bileee bu enerjiyle tahmin edersin kiiiiiiiiiii Asıl cuma kocişe karides yapıcammmmmmmm sonraaaaaaaaaaaaaaaaaa Allahımmmmmm bu ay yumoşlarımız çapkın spermlerin elinden kurtulamasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
esracım kilo durumu nasıl-aldınmı kilo. göbek şişti mi biraz.... nerdeyse 2 aylık olcaksın dimi...
hahahahahahaahhahahhahahahah kız ağrı soktunuz karnıma gülmekten...
işte buldum mesajı.
edne:Merabalar kızlarrr... 1,5 yıldır bebişim olmuyordu bu ay mucizem geldiii:))) bu ay yaptığım sadece 5-6 günlük soğan kürü idi bide son 2 ilişkide bacaklarımı havaya kaldırıp 5 dkk nefes egzersizi yaptım ama sanırım egzersiz çok işe yaradı bebeğim çok yeni daha yani maluum 2 ilişki sırasında tuttundu meleğim bana.. darısı isteyen herkese :)))
nefes egzersizi nedir bilmiyorum ama denemekte fayda var arkadaşlar
istanbula artık yaz geldi hava üşütmüyor bende kısa bir yürüyüş yaptım yemek yedim ama çok yorgunum neredeyse yolda uyuyacaktım bi halsizlik var üzerimde hayırlısı
çılgın ve sabırsız insan seniii ay dur heyecanlandım bak şimdi :))
kızımda çok tatlı yiyordum, bunda hiç yemiyorum. ekşi yersen kız olur tatlı yersen erkek derler ama , tatlı yedim kız oldu, ekşi yiyorum erkek olursa ben bu inanışa inanmıyorum derim artık. allah sağlıklısını versin inş. ama benim bebiş solda . hissediyorummmm
Ayy evet kuzucum nerelerdesinn yaaaAzcık kalmışşş hadi bakalımmmm. Bugün patır patır hamiş haberleri alıyoruz valla..
Yapan arkadaşlarımız var canım ama ben bi sorun yoksa mucizevi bi şekilde gebeliği gerçekleştirdiğini düşünmüyorum açıkcası. Ama yumurtlama problemin, çatlama problemin felan varsa faydalı olur elbette.
Bu topiğin bebişleri annelerinin salgıladığı mutluluk hormonuyla hayata pozitif bakan çok neşeli minikler olucakkkkkkk polymmmmmmhahahahahahaahhahahhahahahah kız ağrı soktunuz karnıma gülmekten...
canım bu hafta 2 ay dolacak inşallah. kilo almadım daha. Ama zaten bi iki kilo fazlam vardı. Göbeğim çıktı canım yaaa. Pantolonlarımın hiçbirinin düğmelerini kapatamıyorum. fermuar çekip düğmesini bırakıyorum :26: Etekler de rahatsız ediyo. Erken başlıcaz sanırım hamile kıyafeti alışverişine
sen nasılsın. NAsıl hissediyosun kendini
Kızlar meraba. Meraktan çatlamak üzereyim. Bizde bebek sahibi olabilmek için mücadele verenlerdeniz. Ekim ayında aşılama oldum fakat tutmadı., şimdi yeniden aşılamaya karar verme aşamasındaydık ki.. adetimin başlamasına günler varken dün biraz kanama oldu, yani çok değildi, leke tarzında. Daha sonra hiç gelmedi, sabah baktım yine yok ve hala yok. normalde benim kanamam çok yoğun olur2saatte bir ped değiştiririm. Ama dün gelenden sonra tık yok. gelmesin istiyorum ama ümitlenmekte istemiyorum sonrası çok kötü oluyo çünkü. Daha önce hiç böyle bişey olmamıştı. geldiği günün gecesindede yani gelmeden önce çok fazla bel kasık ağrım olmuştu adet olucam heralde diye düşündüm. Az önce kontrol ettiğimde normal akıntı vardı çok az ve renksiz. Ne zaman tahlil yaptırayım sizce artık sağlık ocağına tahlilk vermekten de utanıyorum. idrarda ne zaman çıkarki.. şimdiden çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin kucağını en yakın zamanda sağlıklı bebişlerle doldurur inşAllah.
benim bildiğimde tatlı istersen kız
ekşi istersen erkek.
hayırlısı olsun.sağlıklı olsunda.
Bu topiğin bebişleri annelerinin salgıladığı mutluluk hormonuyla hayata pozitif bakan çok neşeli minikler olucakkkkkkk polymmmmmm
Oyyy senin o 2 gramlık bebişini yerim ben yaaa annesin kuzusuuuuuuuuuuuu. İlk annemiz bizim kıyamam ne güzel bişi bu yaa....
ayy kislarr konsantre olamadim dahaaa zor bi gece gecirdimm vallaaaa
isilisil hamismiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy sevindimm yaaaaaa
ISILLLLLLISILLLLLLLLLL HAMISSSSSSSSSSSS
AKSAMDA ASIS HAMISSSSSSSSSSSS INSALLAHH
perimmmmmmmmmmmmmmmmm nasilsinnnnnn muckkssss
tarcinimmmmmmmmmm az kaldii sanadaaa muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkssss
Kızlar meraba. Meraktan çatlamak üzereyim. Bizde bebek sahibi olabilmek için mücadele verenlerdeniz. Ekim ayında aşılama oldum fakat tutmadı., şimdi yeniden aşılamaya karar verme aşamasındaydık ki.. adetimin başlamasına günler varken dün biraz kanama oldu, yani çok değildi, leke tarzında. Daha sonra hiç gelmedi, sabah baktım yine yok ve hala yok. normalde benim kanamam çok yoğun olur2saatte bir ped değiştiririm. Ama dün gelenden sonra tık yok. gelmesin istiyorum ama ümitlenmekte istemiyorum sonrası çok kötü oluyo çünkü. Daha önce hiç böyle bişey olmamıştı. geldiği günün gecesindede yani gelmeden önce çok fazla bel kasık ağrım olmuştu adet olucam heralde diye düşündüm. Az önce kontrol ettiğimde normal akıntı vardı çok az ve renksiz. Ne zaman tahlil yaptırayım sizce artık sağlık ocağına tahlilk vermekten de utanıyorum. idrarda ne zaman çıkarki.. şimdiden çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin kucağını en yakın zamanda sağlıklı bebişlerle doldurur inşAllah.
canım ben geçen hafta nefes egzersizinden bahsetmiştim. ama kimse beni ciddiye almamıştı((((((((
gerçekten çok işe yarıyor. kendini yeni doğmuş gibi hissedip her şeye pozitif bakıyormuşsun. negatif enerjiden bebeğimiz bile olmuyormuş. kendi negatifliğimizle tem çevremizi sarıyormuşuz. kısır bayanların bile çocuğu oluyormuş. Digiturk Tukemax'ta Nevşah Fidan çıktı bu konunun eğitmeni ilk defa orada gördüm. kitabını alıcam ama internetten alaamdım sorun vardı sitede. istanbulda bulursan banada haber ver canım. hangi şehirdesin sen???
ben uyumaya gidiyorum. dünde 1 saat uyumuştum alışkanlık oldu bende. :)
aslında çok sabırlıyımdır. bankada işim vardı eczanede de test yoktu yan dükkandada her türlü aşı test yapılıyordu. tabi gebelik testi de. hazır dışarı çıkmışken yaptırayım dedim. :)))
sonuç ne olur tabi bilemiyorum(( umudum hem var hem yok.
regl tarihin geçtiyse çıkma ihtimali yüksek canım. Hadi inşallah hamilesindir sen de.
cevapladığın için çok teşekkür ederim canım sağol, regl tarihim geçmedi daha var düzenlide olmam zaten hep gecikir ama dünki kanamaya anlam veremedim.. İnşAllah Rabbim boş çevirmez, Sende bebeğini sağlığıyla kucağına alırsın inşAllah
kızımda çok tatlı yiyordum, bunda hiç yemiyorum. ekşi yersen kız olur tatlı yersen erkek derler ama , tatlı yedim kız oldu, ekşi yiyorum erkek olursa ben bu inanışa inanmıyorum derim artık. allah sağlıklısını versin inş. ama benim bebiş solda . hissediyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?