canım idrar testi adetin geçince sonuç veriyor kan testi ise adette 3 gün önce fln sonuç veriyor... kaç gün var adete?? Allah gönlüne göre versin...
hazelrosecim valla bende şaşırdım.hayırdır inş. ben hayıra yordum canım. hatta unuturdumda 3 kere adın okununca kulağıma unutmak mümkün değildi. ben şöyle yorumluyorum
ya hamile kalacaksın, yada 3 ay içinde hamile kalacaksın. (3 kere tekrarlandı ya)...
inş...
Selam canımmm test yap hemen yerleşme kanaması olabilir. Hadi inşallah öyledirrrrrrrrrr
canım bu hafta 2 ay dolacak inşallah. kilo almadım daha. Ama zaten bi iki kilo fazlam vardı. Göbeğim çıktı canım yaaa. Pantolonlarımın hiçbirinin düğmelerini kapatamıyorum. fermuar çekip düğmesini bırakıyorum :26: Etekler de rahatsız ediyo. Erken başlıcaz sanırım hamile kıyafeti alışverişine
sen nasılsın. NAsıl hissediyosun kendini
Kızlar meraba. Meraktan çatlamak üzereyim. Bizde bebek sahibi olabilmek için mücadele verenlerdeniz. Ekim ayında aşılama oldum fakat tutmadı., şimdi yeniden aşılamaya karar verme aşamasındaydık ki.. adetimin başlamasına günler varken dün biraz kanama oldu, yani çok değildi, leke tarzında. Daha sonra hiç gelmedi, sabah baktım yine yok ve hala yok. normalde benim kanamam çok yoğun olur2saatte bir ped değiştiririm. Ama dün gelenden sonra tık yok. gelmesin istiyorum ama ümitlenmekte istemiyorum sonrası çok kötü oluyo çünkü. Daha önce hiç böyle bişey olmamıştı. geldiği günün gecesindede yani gelmeden önce çok fazla bel kasık ağrım olmuştu adet olucam heralde diye düşündüm. Az önce kontrol ettiğimde normal akıntı vardı çok az ve renksiz. Ne zaman tahlil yaptırayım sizce artık sağlık ocağına tahlilk vermekten de utanıyorum. idrarda ne zaman çıkarki.. şimdiden çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin kucağını en yakın zamanda sağlıklı bebişlerle doldurur inşAllah.
[SUB][/SUB]
İnşAllah canım çok teşekkür ederim. umarım öyledir ve bizimde bayram günümüz gelmiştir. ama test yaparsam çıkmaz belki daha geçen ay adet olduğum tarih bile gelmedii, ki ben hep geç olurum zaten. İnşAllah dediğin gibi yerleşme kanamasıdır.
Kızlar asis sonucunu ne zman alacak orayı kaçırdım galibaaaaaaaaaa yaaaaaaaaa
Kızlar asis sonucunu ne zman alacak orayı kaçırdım galibaaaaaaaaaa yaaaaaaaaa
ay ben işten çıkıyorum o zmana . kız ASİSSSSSS daha evvel alamazmısın sonucu
esra poly alpella yerleşme kanaması yaşadınız mı? yaşadıysanız adetten kaç gün önce?
benimde göbek var, pantolonlar şuan oluyorda, karnım şiş, hala gaz var.benim gazım bitmedi gitti. gazlı bebek mi olacak acaba?
kiloda almadım henüz ben cumartesi sabahları tartılıyorum. en son yine 54 tüm. ama sanki iki kilo almış gibi şişim...
esra poly alpella yerleşme kanaması yaşadınız mı? yaşadıysanız adetten kaç gün önce?
gebelik testi hangisini almalıyız? çok memnun kalan hangisini önerir?
inş aşılamaya gerek kalmazda hamiş kalmışsındır. son adet ne zamandı, 1 günlük kanaman ne zaman oldu. belki üzerine görmüşsündür. hadi inşşş
canlarım hamileyimmmmmm 64 çıktı değerim Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu,ellerim titriyo yazarken çok mutluyuuuuummmmm ve şoktayıımmmmmmmm
yaşamadım tatlım
ben hep femina'dan sonuç alıyorum nedense... 10 tl idi en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?