MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canım idrar testi adetin geçince sonuç veriyor kan testi ise adette 3 gün önce fln sonuç veriyor... kaç gün var adete?? Allah gönlüne göre versin...

Adetim pek düzenli değil o yüzden hep ikilikte kalıyorum, çünkü sürekli geç geliyor, son ay düzenli oldum. 21 ocak, 22 şubat şeklinde ona göre hesaplarsam şubat 29 çektiğinden 24-25 martta gibi. ama dediğim gibi hiç belli olmuyo..

ağzın bal yesin :) amin inşallah tüm isteyenlere versin Rabbim

[SUB][/SUB]
Selam canımmm test yap hemen yerleşme kanaması olabilir. Hadi inşallah öyledirrrrrrrrrr

İnşAllah canım çok teşekkür ederim. umarım öyledir ve bizimde bayram günümüz gelmiştir. ama test yaparsam çıkmaz belki daha geçen ay adet olduğum tarih bile gelmedii, ki ben hep geç olurum zaten. İnşAllah dediğin gibi yerleşme kanamasıdır.

benimde göbek var, pantolonlar şuan oluyorda, karnım şiş, hala gaz var.benim gazım bitmedi gitti. gazlı bebek mi olacak acaba?
kiloda almadım henüz ben cumartesi sabahları tartılıyorum. en son yine 54 tüm. ama sanki iki kilo almış gibi şişim...

inş aşılamaya gerek kalmazda hamiş kalmışsındır. son adet ne zamandı, 1 günlük kanaman ne zaman oldu. belki üzerine görmüşsündür. hadi inşşş

adetin gelmeden 4-5 gün önce geldiyse yüksek iht,imal yerleşme kanamasıdır. idrarda henüz çıkmaz. ancak kanda çıkar.

ay ben işten çıkıyorum o zmana . kız ASİSSSSSS daha evvel alamazmısın sonucu

evet bende çıkmış oluyorum yarına kadar nasıl beklerim bilmem.

Birşey sormak istiyyorum benim adet günlerim aşağıdaki gibi son 3 ay.Yukardaki hesaplamalara göre 24 mart bat gösteriyor.Ya 2 gün erken gelir yada aynı gün bu hesaplama da 24 mart ne alaka anlamadım

23 aralık
23 ocak
22 şubat

esra poly alpella yerleşme kanaması yaşadınız mı? yaşadıysanız adetten kaç gün önce?

ben yaşamadım canımm.

gazlı olmaz inşallah yaaa. anne gütüyle beslersek hiç bişi olmaz bebişlerimize inşallah. işte aynı şişilik bende de var :)

esra poly alpella adet dönemi geldiğinde afif bi bas agrisi yasadiniz mi??
arada da basim donuyor gibi oluyor ama bu belirtiye cok guvenmiyorum psikolojikte olabilir surekli hamilelikle ilgili şeyler okuyoruz ya

esra poly alpella adet dönemi geldiğinde hafif bi bas agrisi yasadiniz mi??
arada da basim donuyor gibi oluyor ama bu belirtiye cok guvenmiyorum psikolojikte olabilir sürekli hamilelikle ilgili şeyler okuyoruz ya

esra poly alpella adet dönemi geldiğinde hafif bi bas agrisi yasadiniz mi??
arada da basim donuyor gibi oluyor ama bu belirtiye cok guvenmiyorum psikolojikte olabilir sürekli hamilelikle ilgili şeyler okuyoruz ya

inş aşılamaya gerek kalmazda hamiş kalmışsındır. son adet ne zamandı, 1 günlük kanaman ne zaman oldu. belki üzerine görmüşsündür. hadi inşşş

amin canım ya inşAllah , 22 şubatta en son adet oldum ama hep gecikmeli olurum. kanama dün oldum. Keşke bu gebeliği anlayabilecek çok kolay bi tekniğimiz olsaydı.. beklemek çok zor

canlarım hamileyimmmmmm 64 çıktı değerim Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu,ellerim titriyo yazarken çok mutluyuuuuummmmm ve şoktayıımmmmmmmm

[/B]canım ben sana ne dedimmmmmmm..harika yaaa.....süper...benimde dün değerim seninki gibiydi 62...2 gün önceki 31.2 [/B]

yaşamadım tatlım

ben hep femina'dan sonuç alıyorum nedense... 10 tl idi en son

alpella bende facelle marka alıyordum..10 tl di...alpella valla canım bende kalp atışını duyana kadar bebişi görene kadar rahat edemeyecem sanırım
çok şükür bugün pek bulantım yok..bu seferde allah allah niye yokki diye düşünmekten kendimi alamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…