MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kocaman bir NEGATİF
Ama tahmin ettiğimden az etkilendim yani üzüldüm içim burkuldu ama yok elimden gelen bişey sabretmekten dua etmekten , olmuyorsa vardır bir hikmeti gözüyle bakmaktan, benim payıma düşen bu ay yine bu ama takdir ettim kendimi ağlamadım bu sefer ağlamak yok şuan yapacak şey adet olmayı bekleyip tedaviye başlamak gelsin klomenler , progesteronlar , çatlatma iğneleri, gün aşırı vajinal muayene çok mesudum tarif edemem . birde üstüne üstlük burda bir yığın iş var gelen giden başımda of ya odacımı azarladım ama istemeden oldu ya yani sonra diyorum sonra sonradan ne anlıyor acaba oooooffff nefret ediyorum kendimden

herşeyde bir hayır var bir sebebi varr ümitsizlik yok Allah büyüktür ummadığın anda ummadığın kapılar açılır bilmiyor musun bugüne kadar öyle olmadı mı sabırlı olmak isyan etmemek bize düşen, ancak bunu yapabildiğimiz taktirdi Allahın rızasını ve ödüllerini hakedebiliriz. bilmez misin hayat bir sınavır herkes bi şekilde bişilerden sınanıyor dua edelim bu sınavları başarıyla atlatabilelim, Allaha ada kendini dualara ver lütfen..

esra poly alpella adet dönemi geldiğinde hafif bi bas agrisi yasadiniz mi??
arada da basim donuyor gibi oluyor ama bu belirtiye cok guvenmiyorum psikolojikte olabilir sürekli hamilelikle ilgili şeyler okuyoruz ya

bende migren olduğu için baş ağrım oluyor zaten ama döllenmeyle adet arası farklı bir baş ağrısı oluyor hamileyken

ya ayça ben de aynıyım ya bulantı fln gitti iyice korktum offf hep stres yaa

idrar testlerine o kadar güvenme canım hemen koyverme önemli olan kan testi... bi kaç gün geçsin kan verirsin

alpella valla güya ben birde çocuk doğurdum yani ama unutmuşum...:26:
ya bu stres başa bela boşver salla gitsin takmamak lazım...
çok şükür kanama falan yok gerisi allaha emanet...

Canikommmm kırmızıları görmeden ümidini yitirme lütfennnnnn Olmazsa inşallah önümüzdeki ay birlikte devam ederiz canımm. Hem bu tedaviler muhakkak sonuç verir ve bian önce hamile kalırsın inşallahhh

alpellaa ben de migren var. döllenmeyle adet arası farklı baş ağrısı demişsin. nasıl bir fark vardı merak ettim

benim test yaptırmaya bile ümidim yok (allahtan ümidi kesmek payı hariç) üzülme en azından imkanın şansın var tedavi olmak için kaç kişi var ki hiç çocuğu olmayan elbet birgün bizimde olacak kendimizi o güne yetiştireceğimiz evlatlara hazırlıyalım zorluklar karşısında yılmak yok sabredicez direnicez o kapıya okadar çok gidicez, okadar çok istiycez ki rabbim dualarımızı kabul edene kadar yılmak yookkkk
bizde nisan pisisi mayıs pisisi oluruz canımmmmmmm nolcak kiiii

perisoko benim canımmmm kıpır kıpır neşeliii arkadaşım...bu ay derslerine iyi çalış tamam mı.....nisan ayında seni görmek çoooook istiyorum:119::119::119::119::119::119::119:
bu arada asis akşama kalmasın şu test sonucu yaaa erken öğren lütfenmeraktan öleceğim:18::18::18:

kızlar yarın devlet hastanesine gitsem mi kanda beta hcg için bilemedim normalde bat cuma çıkmaz filan cook üzülürüm cumayı beklıyeyım en azından dimi bacılar :44:

canım benim üzme kendini,Allahım hayırlısını versin.yinede umudunu kaybetme.Rabbim en hayırlı zamanda koyar bebişini göbeğine,hırpalama kendini lütfen

yaşamadım tatlım

ben hep femina'dan sonuç alıyorum nedense... 10 tl idi en son

gebelik testini sabah ilk idrarla yapmamız gerekiyor değil mi? gece yattım diyelim sabah 6 da çişim geldi kalktım o zaman yapmalıyım yani? hani 6 da testi yapmasamda saat 10 da yapsam mesela?? yani 2. çiş oluyor :)) haehe

canım benim üzme kendini,Allahım hayırlısını versin.yinede umudunu kaybetme.Rabbim en hayırlı zamanda koyar bebişini göbeğine,hırpalama kendini lütfen

canım sende lekelenme fılan olmsmuydu bata kan gün kala kan vermiştin

benim dün lekelenme oldu ve kesildi normalde cuma olmalıydım yarın hastaneye kan vermek için gitsem erken mi olur sence ? cumayı mı beklesem :44:

Tamam öğretmenimmmmmm bu ay çokk çoookk çalışicimmmmmm Canım benimmmm Allah neşemizi eksik etmesiinnnnnnnnnnnnn o kadar mutluyumki hamişsin diyeeee cicişkom benim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Bende çok çok istiyorum ayçammm dua et bana

esra poly alpella adet dönemi geldiğinde afif bi bas agrisi yasadiniz mi??
arada da basim donuyor gibi oluyor ama bu belirtiye cok guvenmiyorum psikolojikte olabilir surekli hamilelikle ilgili şeyler okuyoruz ya

ben onu da yaşamadım canım :)

canım hiç üzülmeee. Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah. Önünüzdeki maçlara bakın şimdi sıkma kendinii

asis yaaa ben de eve gitmiş olucammm. önce alsan keşke sonucu yaaa

uyusunda büyüsün aaaaasissss göbüşü büyüsün asisssss hahahaahah :)) ya kalksana uykucu şirin biz burda heyecan küpüyüz sen transit uyuyorsunnnnnnnnnnnnnn kalkta öğren bence 5 gibi çıkar )

uyusunda büyüsün aaaaasissss göbüşü büyüsün asisssss hahahaahah :)) ya kalksana uykucu şirin biz burda heyecan küpüyüz sen transit uyuyorsunnnnnnnnnnnnnn kalkta öğren bence 5 gibi çıkar )

yaaa asis uyan uyannnnnn. koş git al sonucu 5ten önce çıkarsınlar hemennn...

ÖNCE ÖZET GEÇEYİM

bende yerleşme kanaması olmadı- 3 hamileliğimdede olmadı.

baş ağrısı oldu - döllenme zamanında adet sancısı gibi oldu.

bende marmara - işletme mezunuyum

çalışıyorum...

medmuscum öncelikle ağlamadığına , o kadarda çok üzülmediğine sevindim. ama herşey bitmiş değil.hem idrar testi kesin sonuçta vermiyor. ayçanında öyle olmuştu galiba.hem ümidimizi kaybetmeden hayırlısı ne zamansa o zaman olacak diyerek yola devam.

HAVZAK cım ya böyle karamsar olma.inş en kısa zamanda alacaksın bebişini kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…