kocaman bir NEGATİF
Ama tahmin ettiğimden az etkilendim yani üzüldüm içim burkuldu ama yok elimden gelen bişey sabretmekten dua etmekten , olmuyorsa vardır bir hikmeti gözüyle bakmaktan, benim payıma düşen bu ay yine bu ama takdir ettim kendimi ağlamadım bu sefer ağlamak yokşuan yapacak şey adet olmayı bekleyip tedaviye başlamak gelsin klomenler , progesteronlar , çatlatma iğneleri, gün aşırı vajinal muayene çok mesudum tarif edemem . birde üstüne üstlük burda bir yığın iş var gelen giden başımda of ya odacımı azarladım ama istemeden oldu ya yani sonra diyorum sonra sonradan ne anlıyor acaba oooooffff nefret ediyorum kendimden
esra poly alpella adet dönemi geldiğinde hafif bi bas agrisi yasadiniz mi??
arada da basim donuyor gibi oluyor ama bu belirtiye cok guvenmiyorum psikolojikte olabilir sürekli hamilelikle ilgili şeyler okuyoruz ya
[/B]canım ben sana ne dedimmmmmmm..harika yaaa.....süper...benimde dün değerim seninki gibiydi 62...2 gün önceki 31.2[/B]
alpella bende facelle marka alıyordum..10 tl di...alpella valla canım bende kalp atışını duyana kadar bebişi görene kadar rahat edemeyecem sanırım
çok şükür bugün pek bulantım yok..bu seferde allah allah niye yokki diye düşünmekten kendimi alamıyorum...
kocaman bir NEGATİF
Ama tahmin ettiğimden az etkilendim yani üzüldüm içim burkuldu ama yok elimden gelen bişey sabretmekten dua etmekten , olmuyorsa vardır bir hikmeti gözüyle bakmaktan, benim payıma düşen bu ay yine bu ama takdir ettim kendimi ağlamadım bu sefer ağlamak yokşuan yapacak şey adet olmayı bekleyip tedaviye başlamak gelsin klomenler , progesteronlar , çatlatma iğneleri, gün aşırı vajinal muayene çok mesudum tarif edemem . birde üstüne üstlük burda bir yığın iş var gelen giden başımda of ya odacımı azarladım ama istemeden oldu ya yani sonra diyorum sonra sonradan ne anlıyor acaba oooooffff nefret ediyorum kendimden
kocaman bir NEGATİF
kocaman bir negatif
Ama tahmin ettiğimden az etkilendim yani üzüldüm içim burkuldu ama yok elimden gelen bişey sabretmekten dua etmekten , olmuyorsa vardır bir hikmeti gözüyle bakmaktan, benim payıma düşen bu ay yine bu ama takdir ettim kendimi ağlamadım bu sefer ağlamak yokşuan yapacak şey adet olmayı bekleyip tedaviye başlamak gelsin klomenler , progesteronlar , çatlatma iğneleri, gün aşırı vajinal muayene çok mesudum tarif edemem . Birde üstüne üstlük burda bir yığın iş var gelen giden başımda of ya odacımı azarladım ama istemeden oldu ya yani sonra diyorum sonra sonradan ne anlıyor acaba oooooffff nefret ediyorum kendimden
medmuscum çalışıyorsun sanırım sen de benim gibi...
burda ev hanımı olanlar kimlerrr???
çukurova üniversitesi işletme mezunuyum...ve ev hanımıyım:79::79::79::79::79::87::87::87:
kocaman bir NEGATİF
yaşamadım tatlım
ben hep femina'dan sonuç alıyorum nedense... 10 tl idi en son
canım benim üzme kendini,Allahım hayırlısını versin.yinede umudunu kaybetme.Rabbim en hayırlı zamanda koyar bebişini göbeğine,hırpalama kendini lütfen
perisoko benim canımmmm kıpır kıpır neşeliii arkadaşım...bu ay derslerine iyi çalış tamam mı.....nisan ayında seni görmek çoooook istiyorum:119::119::119::119::119::119::119:
bu arada asis akşama kalmasın şu test sonucu yaaa erken öğren lütfenmeraktan öleceğim:18::18::18:
esra poly alpella adet dönemi geldiğinde afif bi bas agrisi yasadiniz mi??
arada da basim donuyor gibi oluyor ama bu belirtiye cok guvenmiyorum psikolojikte olabilir surekli hamilelikle ilgili şeyler okuyoruz ya
kocaman bir NEGATİF
perisoko benim canımmmm kıpır kıpır neşeliii arkadaşım...bu ay derslerine iyi çalış tamam mı.....nisan ayında seni görmek çoooook istiyorum:119::119::119::119::119::119::119:
bu arada asis akşama kalmasın şu test sonucu yaaa erken öğren lütfenmeraktan öleceğim:18::18::18:
uyusunda büyüsün aaaaasissss göbüşü büyüsün asisssss hahahaahah :)) ya kalksana uykucu şirin biz burda heyecan küpüyüz sen transit uyuyorsunnnnnnnnnnnnnn kalkta öğren bence 5 gibi çıkar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?