MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

bende marmaralıyım çalışıyorum

kızlarr işlerden bitürlü sevince ortakk olamadımm kimler hamiş yaa
bnde test aldım ama yapmıcam bat 24 mart

dua etmez olurmuyum.....canım benim...seni aramızda görmekten büyük zevkkk duyarım......
ben inşallah öbür ay yaşasınn perisoko
pidilga
ve diğer tüm kızlar

ya evet ayçaecenin de öyle olmuştu. hatta ne çok üzülmüştük negatifi duyunca. Allahtan ümit kesilmez.

poly sen nerde çalışıyosun canım?

medmuscum üzülme bacımmmmmmmmm ya hak ne eylerse güzel eyler gün dogmadan neler neler dogar üzme kendini
asis kızım ne genişsin ya kalkta testini alll gel yavvvvvvvv yedik burda kafayı topikçenek:)
bende çalışıyorummmmmmmmm iki yıllık ev ekonomisi mezunuyum .....

canım lekelenme olmadı bende,hesapladığım adet günüm yarındı

Bende Bilkent İngiliz Dili mezunuyum. Ayrıca 1 sene İngilterede bi okulda okudum masterımsı bişeydi. Çocuk Psikolojisi eğitimi aldım. Kısacası öğretmenlik adına kendimi fazlasıyla geliştirdim, fakat henüz işsizim. Arayıştayım. Yeni evli olduğumdan çokta takmıyorum şuan açıkcası. Hamile kalırsamda sadece özel ders vermeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Buarada benim bugün sag kasıgım ve sag bacagım ara ara şiddetli biçimde yani ben hissedecek şekilde agrıyooo neden acaba?

Bide aranızda elevit kullanan varmı elevittendir diye tahmin ediyorum ara ara hem karnım agrıyorr hemde gazım var hamilelilk olamaz çünkü daha bata 8 gün varrrr ???

ben de kamu yönetimi mezunuyum. çalışıyorum. bu sene bi de master yaptım bitti, hamile kaldım hemen :) çalışıyorum ama şuan uyumak istiyorummmmmmmmm :26::26:

ben 3 sene önce masterı bitirdim sonra evlendim şimdi de hamilelik üzerine doktora yapmayı düşünüyorum :)))
bazen ev hanımlarına özeniyorum şuan öyle uykum var kiiiiiiiiiii evde olsam uyurdum bi güzel her gün kocişi dinlenik karşılardım üstüne saldırırdım filan filan hahhaa:))

Merhaba kızlar, çalışmalara devam ediyoruz. Merak ettiğim bişey var, ilişkiden sonra çok mu dikkat etmek gerekli ? Yani ben pek kafama takmak istemiyorum, yok ayaklarını dik 1 saat öyle dur sonra duş al falan filan.. İnsan verem olur be sıkıntıdan Gittiği yere gitmiştir deyip 10 dk sonra kalkıyorum ben, yanlış mı yapıyorum :26:

aynen canım ya bende özledimmm hamiş olunca inşAllah kocişlerimiizi evlerimizde karşılarızz

kızlarrr yaa cok kötü grip oldumm,bu sizce eger hamileysem
regl olmama sebep olur mu cok korkuyorum ilaç içmiyorum..

Bence doğru yapıyosun canım bikaç dakika yeterli yani zaten ilişki bitince gideceği yere gidiyormuş. Bikaç dakika sabitlersen tamam işte. Ben onu bile yapmadım. Hemen kalktım. Yerimde duramamki benn. Durmalımıyım yoksa yaa :26:

15 dakika önce uyandım kızlar çamaşırlarımı astım şimdi burdayım :)))

ay ben işten çıkıyorum o zmana . kız ASİSSSSSS daha evvel alamazmısın sonucu

daha erken vermiyorlar canım. erken almayı bende isterim. 7 de alıcam sonuçlarıııııııııııı

üzülme canım. Allahtan bir işte çalışıyorsun günün daha çabuk geçer. bence bu ay daha relax ol bebek düşünmeden eşinle birlikte ol ve mucize gelsin. az stres çok bebek :)))

test sonucum ne olacak bilmiyorum ama negatif çıkarsa nisan ayında bol bol rahat olucam hiç bebiş düşünmeyeceğim ve meleğimi mucizemi bekliyeceğim

medmuscum çalışıyorsun sanırım sen de benim gibi...

burda ev hanımı olanlar kimlerrr???

ben ev hanımıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 9 aylıkk 29 mayıs ta evlendim evimin kadını oldummmmmmmm :)))))))))

şaka bir yana çalışmayı çok istiyorummmm. ilk 1-2 ay evde kalayım sonra işe gireyim dedim hemen iş bulamadım. sonra baktık yaşımız 30 bebiş olsun dedik. şubat ayında süper 2 iş buldum. ama bebek düşünüyorsunuz olmaz dediler. işe garanti alınıyordum çok kesindi. ben bebeği 1-2 yıl bekleyemem dedim.

ama bebekte gelmiyor. doğrumu ettim yanlışmı bilmiyorum.

ya 2 yıl bekleyip bebek deneseydik ve bebek yine olmasaydı bu 3-4 yılı bulsaydı yaşım 35 olurdu bilmiyorum kiiiiiiii offff çok konuştummmmmm

kızlarrr yaa cok kötü grip oldumm,bu sizce eger hamileysem
regl olmama sebep olur mu cok korkuyorum ilaç içmiyorum..

Ya ben bugün çok güldümmmm Grip olman hamileyken regl olmana sebep olur mu muuu Abooooovv grip olman hamile kalmana sebep olur inşallahhhh canımmmmmmmmmmmmmmm Hiçbişi olmaz merak etmee İlacı bilmiyorum gebelerimize sor

Son düzenleme:

işteee şekerim insanda hep bi şüphe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…