ÖNCE ÖZET GEÇEYİM
bende yerleşme kanaması olmadı- 3 hamileliğimdede olmadı.
baş ağrısı oldu - döllenme zamanında adet sancısı gibi oldu.
bende marmara - işletme mezunuyum
çalışıyorum...
medmuscum öncelikle ağlamadığına , o kadarda çok üzülmediğine sevindim. ama herşey bitmiş değil.hem idrar testi kesin sonuçta vermiyor. ayçanında öyle olmuştu galiba.hem ümidimizi kaybetmeden hayırlısı ne zamansa o zaman olacak diyerek yola devam.
HAVZAK cım ya böyle karamsar olma.inş en kısa zamanda alacaksın bebişini kucağına.
Tamam öğretmenimmmmmm bu ay çokk çoookk çalışicimmmmmmCanım benimmmm Allah neşemizi eksik etmesiinnnnnnnnnnnnn o kadar mutluyumki hamişsin diyeeee cicişkom benim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Bende çok çok istiyorum ayçammm dua et bana
ÖNCE ÖZET GEÇEYİM
baş ağrısı oldu - döllenme zamanında adet sancısı gibi oldu.
bende marmara - işletme mezunuyum
çalışıyorum...
medmuscum öncelikle ağlamadığına , o kadarda çok üzülmediğine sevindim. ama herşey bitmiş değil.hem idrar testi kesin sonuçta vermiyor. ayçanında öyle olmuştu galiba.hem ümidimizi kaybetmeden hayırlısı ne zamansa o zaman olacak diyerek yola devam.
HAVZAK cım ya böyle karamsar olma.inş en kısa zamanda alacaksın bebişini kucağına.
önce özet geçeyim
Baş ağrısı oldu - döllenme zamanında adet sancısı gibi oldu.
Bende marmara - işletme mezunuyum
çalışıyorum...
Medmuscum öncelikle ağlamadığına , o kadarda çok üzülmediğine sevindim. Ama herşey bitmiş değil.hem idrar testi kesin sonuçta vermiyor. Ayçanında öyle olmuştu galiba.hem ümidimizi kaybetmeden hayırlısı ne zamansa o zaman olacak diyerek yola devam.
Havzak cım ya böyle karamsar olma.inş en kısa zamanda alacaksın bebişini kucağına.
canım sende lekelenme fılan olmsmuydu bata kan gün kala kan vermiştin
benim dün lekelenme oldu ve kesildi normalde cuma olmalıydım yarın hastaneye kan vermek için gitsem erken mi olur sence ? cumayı mı beklesem :44:
ben de kamu yönetimi mezunuyum. çalışıyorum. bu sene bi de master yaptım bitti, hamile kaldım hemen :) çalışıyorum ama şuan uyumak istiyorummmmmmmmm :26::26:
esra kasık ağrın geçti dimi...bende kalmadı çok şükür...arada bulantı var..
ben 3 sene önce masterı bitirdim sonra evlendim şimdi de hamilelik üzerine doktora yapmayı düşünüyorum :)))
bazen ev hanımlarına özeniyorum şuan öyle uykum var kiiiiiiiiiii evde olsam uyurdum bi güzel her gün kocişi dinlenik karşılardım üstüne saldırırdım filan filan hahhaa:))
Merhaba kızlar, çalışmalara devam ediyoruz. Merak ettiğim bişey var, ilişkiden sonra çok mu dikkat etmek gerekli ? Yani ben pek kafama takmak istemiyorum, yok ayaklarını dik 1 saat öyle dur sonra duş al falan filan.. İnsan verem olur be sıkıntıdanGittiği yere gitmiştir deyip 10 dk sonra kalkıyorum ben, yanlış mı yapıyorum :26:
canım idrar testi adetin geçince sonuç veriyor kan testi ise adette 3 gün önce fln sonuç veriyor... kaç gün var adete?? Allah gönlüne göre versin...
kızzzz asis sen tahlil yaptırdın da sonuç mu bekliyorsun orayı kaçırmışım ben hadi canım inşşşş sen dezaten uyumalar fln iyiye işaret değil bilmiyorum yaniiiiiii
ay ben işten çıkıyorum o zmana . kız ASİSSSSSS daha evvel alamazmısın sonucu
kocaman bir NEGATİF
Ama tahmin ettiğimden az etkilendim yani üzüldüm içim burkuldu ama yok elimden gelen bişey sabretmekten dua etmekten , olmuyorsa vardır bir hikmeti gözüyle bakmaktan, benim payıma düşen bu ay yine bu ama takdir ettim kendimi ağlamadım bu sefer ağlamak yokşuan yapacak şey adet olmayı bekleyip tedaviye başlamak gelsin klomenler , progesteronlar , çatlatma iğneleri, gün aşırı vajinal muayene çok mesudum tarif edemem . birde üstüne üstlük burda bir yığın iş var gelen giden başımda of ya odacımı azarladım ama istemeden oldu ya yani sonra diyorum sonra sonradan ne anlıyor acaba oooooffff nefret ediyorum kendimden
medmuscum çalışıyorsun sanırım sen de benim gibi...
burda ev hanımı olanlar kimlerrr???
kızlarrr yaa cok kötü grip oldumm,bu sizce eger hamileysem
regl olmama sebep olur mucok korkuyorum ilaç içmiyorum..
Bence doğru yapıyosun canım bikaç dakika yeterli yani zaten ilişki bitince gideceği yere gidiyormuş. Bikaç dakika sabitlersen tamam işte. Ben onu bile yapmadım. Hemen kalktım. Yerimde duramamki benn. Durmalımıyım yoksa yaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?