kızlarrr yaa cok kötü grip oldumm,bu sizce eger hamileysem
regl olmama sebep olur mucok korkuyorum ilaç içmiyorum..
ben 3 sene önce masterı bitirdim sonra evlendim şimdi de hamilelik üzerine doktora yapmayı düşünüyorum :)))
bazen ev hanımlarına özeniyorum şuan öyle uykum var kiiiiiiiiiii evde olsam uyurdum bi güzel her gün kocişi dinlenik karşılardım üstüne saldırırdım filan filan hahhaa:))
medmuscum üzülme bacımmmmmmmmm ya hak ne eylerse güzel eyler gün dogmadan neler neler dogar üzme kendini
asis kızım ne genişsin ya kalkta testini alll gel yavvvvvvvv yedik burda kafayı topikçenek:)
bende çalışıyorummmmmmmmm iki yıllık ev ekonomisi mezunuyum .....
Hamişler çoğalıyor ne kadar güzel... Darısı başımıza inşallah..
Bir gün ben de diyebilecek miyim acaba hamileyim diye allah o günleri yaşatacak mı bana?
Hamiş arkadaşlarımıza allah sağlık versin önce kendilerine sonra bebişlerine...
15 dakika önce uyandım kızlar çamaşırlarımı astım şimdi burdayım :)))
daha erken vermiyorlar canım. erken almayı bende isterim. 7 de alıcam sonuçlarıııııııııııı
üzülme canım. Allahtan bir işte çalışıyorsun günün daha çabuk geçer. bence bu ay daha relax ol bebek düşünmeden eşinle birlikte ol ve mucize gelsin. az stres çok bebek :)))
test sonucum ne olacak bilmiyorum ama negatif çıkarsa nisan ayında bol bol rahat olucam hiç bebiş düşünmeyeceğim ve meleğimi mucizemi bekliyeceğim
ben ev hanımıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 9 aylıkk 29 mayıs ta evlendim evimin kadını oldummmmmmmm :)))))))))
şaka bir yana çalışmayı çok istiyorummmm. ilk 1-2 ay evde kalayım sonra işe gireyim dedim hemen iş bulamadım. sonra baktık yaşımız 30 bebiş olsun dedik. şubat ayında süper 2 iş buldum. ama bebek düşünüyorsunuz olmaz dediler. işe garanti alınıyordum çok kesindi. ben bebeği 1-2 yıl bekleyemem dedim.
ama bebekte gelmiyor. doğrumu ettim yanlışmı bilmiyorum.
ya 2 yıl bekleyip bebek deneseydik ve bebek yine olmasaydı bu 3-4 yılı bulsaydı yaşım 35 olurdu bilmiyorum kiiiiiiii offff çok konuştummmmmm
Ya ben bugün çok güldümmmmGrip olman hamileyken regl olmana sebep olur mu muuu Abooooovv grip olman hamile kalmana sebep olur inşallahhhh canımmmmmmmmmmmmmmm Hiçbişi olmaz merak etmee İlacı bilmiyorum gebelerimize sor
Ya ben bugün çok güldümmmmGrip olman hamileyken regl olmana sebep olur mu muuu Abooooovv grip olman hamile kalmana sebep olur inşallahhhh canımmmmmmmmmmmmmmm Hiçbişi olmaz merak etmee İlacı bilmiyorum gebelerimize sor
ben ev hanımıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 9 aylıkk 29 mayıs ta evlendim evimin kadını oldummmmmmmm :)))))))))
şaka bir yana çalışmayı çok istiyorummmm. ilk 1-2 ay evde kalayım sonra işe gireyim dedim hemen iş bulamadım. sonra baktık yaşımız 30 bebiş olsun dedik. şubat ayında süper 2 iş buldum. ama bebek düşünüyorsunuz olmaz dediler. işe garanti alınıyordum çok kesindi. ben bebeği 1-2 yıl bekleyemem dedim.
ama bebekte gelmiyor. doğrumu ettim yanlışmı bilmiyorum.
ya 2 yıl bekleyip bebek deneseydik ve bebek yine olmasaydı bu 3-4 yılı bulsaydı yaşım 35 olurdu bilmiyorum kiiiiiiii offff çok konuştummmmmm
önce özet geçeyim
bende yerleşme kanaması olmadı- 3 hamileliğimdede olmadı.
Baş ağrısı oldu - döllenme zamanında adet sancısı gibi oldu.
Bende marmara - işletme mezunuyum
çalışıyorum...
Medmuscum öncelikle ağlamadığına , o kadarda çok üzülmediğine sevindim. Ama herşey bitmiş değil.hem idrar testi kesin sonuçta vermiyor. Ayçanında öyle olmuştu galiba.hem ümidimizi kaybetmeden hayırlısı ne zamansa o zaman olacak diyerek yola devam.
Havzak cım ya böyle karamsar olma.inş en kısa zamanda alacaksın bebişini kucağına.
Veeeee gunun yeni hamis haberi icin geri sayim baslatalimmiku acep:)
bebek istiyor musunuz diye mi sordular?? :)) yahu sen işe girseydin bebek 5 aylık olunca çıkardın 5 ay 5 aydır :)) bizim koca azgın çıktı kazara oldu derdin :))
Tabiiki yaşicaksın canım... Nasıl söz oo. Bu yüce duygu Allahın izniyle hepimize nasip olcak inşallahhhhhh. Bu topikte karamsarlığı yasaklıyorummmmmmHamişler çoğalıyor ne kadar güzel... Darısı başımıza inşallah..
Bir gün ben de diyebilecek miyim acaba hamileyim diye allah o günleri yaşatacak mı bana?
Hamiş arkadaşlarımıza allah sağlık versin önce kendilerine sonra bebişlerine...
yaa pericimm ben anlatamadım kendimiiii :)) yanii hani gribim yaa
belki hamişsem bebişim tutunamaz ilaç içmemek için zor tutuyorumm
yaaa perisokoomm gülmeeee
Buarada benim bugün sag kasıgım ve sag bacagım ara ara şiddetli biçimde yani ben hissedecek şekilde agrıyooo neden acaba?
Bide aranızda elevit kullanan varmı elevittendir diye tahmin ediyorum ara ara hem karnım agrıyorr hemde gazım var hamilelilk olamaz çünkü daha bata 8 gün varrrr ???
bebek istiyor musunuz diye mi sordular?? :)) yahu sen işe girseydin bebek 5 aylık olunca çıkardın 5 ay 5 aydır :)) bizim koca azgın çıktı kazara oldu derdin :))
ama özel şirket tanıdık vasıtasıyla girince bende mahcup olurdummmmmmmmmm
keşke girseymişim inan şimdi yaşadığım stresi sıkıntıyı yaşamaz daha relaz olurdum. iş ve ev işi arasında sex bile yapamazdım belki
gebelik testini sabah ilk idrarla yapmamız gerekiyor değil mi? gece yattım diyelim sabah 6 da çişim geldi kalktım o zaman yapmalıyım yani? hani 6 da testi yapmasamda saat 10 da yapsam mesela?? yani 2. çiş oluyor :)) haehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?