MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Hamişler çoğalıyor ne kadar güzel... Darısı başımıza inşallah..

Bir gün ben de diyebilecek miyim acaba hamileyim diye allah o günleri yaşatacak mı bana?

Hamiş arkadaşlarımıza allah sağlık versin önce kendilerine sonra bebişlerine...

kızlarrr yaa cok kötü grip oldumm,bu sizce eger hamileysem
regl olmama sebep olur mu cok korkuyorum ilaç içmiyorum..

benim 20 lik dişim ağrıyor kulağıma ve başıma ağrısı vuruyor. aynı zamanda grip gibiyim. 3 gün boyunca adaçayı içtim ve ıhlamur.
bunlar düşüğede sebep oluyormuş. dün bıraktım içmeyiiiiiiiiii .

evdeyim ama kocacım geldiğinde sofranın hazır olmasını istiyor. bende onun gelmesine yakın yemek yapmaya başlıyorum uzun sürecek yemekse 4 te kısa sürecek bir şeylerse 5 te hazırlamaya başlıyorum. çorbaydı yemekti salataydı yanına pilav yada makarnaydı derken saat 6:15 oluyor ve benim koca geliyor. tabi o sırada ben pekte dinlenmiş halde olmuyorummmmm :))))))))))))))))))

kadın sen gelme ben seni arayacağım dedi ısrarla tlf bekliyorum. 7 den öncede çıkmaz dedi. umudum kayboldu şuan hiç bir şey hissetmiyorum

şimdiden sonucu söyleyeyim negatif çıkacak (((

hata yaptım kan vermekle

ben ev hanımıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 9 aylıkk 29 mayıs ta evlendim evimin kadını oldummmmmmmm :)))))))))

şaka bir yana çalışmayı çok istiyorummmm. ilk 1-2 ay evde kalayım sonra işe gireyim dedim hemen iş bulamadım. sonra baktık yaşımız 30 bebiş olsun dedik. şubat ayında süper 2 iş buldum. ama bebek düşünüyorsunuz olmaz dediler. işe garanti alınıyordum çok kesindi. ben bebeği 1-2 yıl bekleyemem dedim.

ama bebekte gelmiyor. doğrumu ettim yanlışmı bilmiyorum.

ya 2 yıl bekleyip bebek deneseydik ve bebek yine olmasaydı bu 3-4 yılı bulsaydı yaşım 35 olurdu bilmiyorum kiiiiiiii offff çok konuştummmmmm [/QUOTE]

bebek istiyor musunuz diye sordular :)) yahu sen işe girseydin bebek 5 aylık olunca çıkardın 5 ay 5 aydır :))

inşAllah diyeceğiz canım Allahım ol derse hersey olur yeterki hayırla dilesin

Veeeee gunun yeni hamis haberi icin geri sayim baslatalimmiku acep:)

yaa pericimm ben anlatamadım kendimiiii :)) yanii hani gribim yaa
belki hamişsem bebişim tutunamaz ilaç içmemek için zor tutuyorumm
yaaa perisokoomm gülmeeee

ben ev hanımıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 9 aylıkk 29 mayıs ta evlendim evimin kadını oldummmmmmmm :)))))))))

şaka bir yana çalışmayı çok istiyorummmm. ilk 1-2 ay evde kalayım sonra işe gireyim dedim hemen iş bulamadım. sonra baktık yaşımız 30 bebiş olsun dedik. şubat ayında süper 2 iş buldum. ama bebek düşünüyorsunuz olmaz dediler. işe garanti alınıyordum çok kesindi. ben bebeği 1-2 yıl bekleyemem dedim.

ama bebekte gelmiyor. doğrumu ettim yanlışmı bilmiyorum.

ya 2 yıl bekleyip bebek deneseydik ve bebek yine olmasaydı bu 3-4 yılı bulsaydı yaşım 35 olurdu bilmiyorum kiiiiiiii offff çok konuştummmmmm [/QUOTE]

bebek istiyor musunuz diye mi sordular?? :)) yahu sen işe girseydin bebek 5 aylık olunca çıkardın 5 ay 5 aydır :)) bizim koca azgın çıktı kazara oldu derdin :))

:)))))))))

bebek istiyor musunuz diye mi sordular?? :)) yahu sen işe girseydin bebek 5 aylık olunca çıkardın 5 ay 5 aydır :)) bizim koca azgın çıktı kazara oldu derdin :))[/QUOTE]

ama özel şirket tanıdık vasıtasıyla girince bende mahcup olurdummmmmmmmmm
keşke girseymişim inan şimdi yaşadığım stresi sıkıntıyı yaşamaz daha relaz olurdum. iş ve ev işi arasında sex bile yapamazdım belki

yok canımmm gerçekten karamsar değilim ama boşyere kendimi ümitlendirip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
2,7 milynla şimdilik biraz zor ama sayımız artıcak inş. Bende alıcam inş. Bebişimizi önce göbişime sonra kucağıma

Buarada benim bugün sag kasıgım ve sag bacagım ara ara şiddetli biçimde yani ben hissedecek şekilde agrıyooo neden acaba?

Bide aranızda elevit kullanan varmı elevittendir diye tahmin ediyorum ara ara hem karnım agrıyorr hemde gazım var hamilelilk olamaz çünkü daha bata 8 gün varrrr ???

bebek istiyor musunuz diye mi sordular?? :)) yahu sen işe girseydin bebek 5 aylık olunca çıkardın 5 ay 5 aydır :)) bizim koca azgın çıktı kazara oldu derdin :))

keşke girseymişim inan şimdi yaşadığım stresi sıkıntıyı yaşamaz daha relaz olurdum. iş ve ev işi arasında sex bile yapamazdım belki [/QUOTE]

şuan calıstıgım şirket sahibi babamın arkadası ben hep dusunuyorum işten ayrılırsam nasıl derim diyeeeee ve bu beni strese sokuyoooorr bebiş olsun da onunla ayrılıırız inşllah

Tabiiki yaşicaksın canım... Nasıl söz oo. Bu yüce duygu Allahın izniyle hepimize nasip olcak inşallahhhhhh. Bu topikte karamsarlığı yasaklıyorummmmmm Bizim mutlu olmamız lazımmm
yaa pericimm ben anlatamadım kendimiiii :)) yanii hani gribim yaa
belki hamişsem bebişim tutunamaz ilaç içmemek için zor tutuyorumm
yaaa perisokoomm gülmeeee

Oyyy kıyamammmm anladım canım benimmmmmmm ahahahhah kıyamam sanaaa, bat ne zamannnn? Alpella da hasta gibiydi ilaç içcekti içmeden önce test yaptırdı bebiş çıktııııııııııııı.

eleviti bebekler kullanmıyormu
ben yanlışmı biliyorum

keşke girseymişim inan şimdi yaşadığım stresi sıkıntıyı yaşamaz daha relaz olurdum. iş ve ev işi arasında sex bile yapamazdım belki [/QUOTE]

bence yapardın ama yorgunluktan bunları düşünecek kendini dinleyecek vaktin olmazdı hehe :)))
hadi topla enerjini dua et hayırlısını dile kendin için... aslında erken öğrenmek bi nevi iyi bişi çünkü öğrendiğin anda sonuç olumsuz bile olsa stresi kesersin adet gecikmesi yaşamazsın kapiş?? ben ilk deneme diye biraz cesaretsizim bi de kocişle o anı yaşamak istiorum

Oyyy kıyamammmm anladım canım benimmmmmmm ahahahhah kıyamam sanaaa, bat ne zamannnn? Alpella da hasta gibiydi ilaç içcekti içmeden önce test yaptırdı bebiş çıktııııııııııııı. [/QUOTE]

bat 24 mart canmm test aldım ama yapmamak için zor tutuyorum kendimii :))
inşallahh alpella gibi bnde hamişimdir..inşallah topiğimizde bekleyen
herkes hamiştir :)))

şuan calıstıgım şirket sahibi babamın arkadası ben hep dusunuyorum işten ayrılırsam nasıl derim diyeeeee ve bu beni strese sokuyoooorr bebiş olsun da onunla ayrılıırız inşllah [/QUOTE]

ne zamandır çalışıyorsun canım. uzun süreli çalışıyorsan doğum haklarından izinlerinden yararlanırsın.
ama ben şimdi işe girsem nisan, mayısta hamile kalsam. zırt pırt izin alıp doktora gitmek zorunda kalıcam. yada bütün belirtileri yaşarsam ayılıcam bayılıcam kusucam halsiz kalıcaz. utanırım sıkılırım 2 aylık işçiyim ve ve durumuma bak olucam

ben çokmu ince düşünüyorum bilemedim

keşke devlet dairesinde iş bulsaydımmm :44::44::44::44:

ben burda çok değerli çok mühim bir soru sordum :))) kimse cevabı bilmiyor mu yoksa öğretmenlere 0 vericem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…