şuan calıstıgım şirket sahibi babamın arkadası ben hep dusunuyorum işten ayrılırsam nasıl derim diyeeeee ve bu beni strese sokuyoooorr bebiş olsun da onunla ayrılıırız inşllah
eleviti bebekler kullanmıyormu
ben yanlışmı biliyorum
yaaaa sendemi asissss offffff :)))))))))
ben anlatamadım
ben burda çok değerli çok mühim bir soru sordum :))) kimse cevabı bilmiyor mu yoksa öğretmenlere 0 vericem :))
canım benim küsmeeeeeeeeee. bende senin gibiyim grip oldum olucam gibi yada dişim yüzünden böyle hissediyorum. ilaç almaya korkuyorum.
hamile çıkmazsam adetimin 2. günü hemen koşa koşa dişimi çektirmeye gidicem
yok yavrum genelde hamilelr kullanıyoo banada doktor verdi çünkü bende demir eksiligi var elevitin içindede hem demir hem folik asit hemde vitamin varmış ama 5 gündr içiyorum biraz karnımda agrı ve gaz yaptııı gibi
senin bat bugun mü yarın mı?
kan testinde benmde belli olur mu acaba?
inşallah hamişsindirr canmm benmmmm dualarım seninle :)
ben burda çok değerli çok mühim bir soru sordum :))) kimse cevabı bilmiyor mu yoksa öğretmenlere 0 vericem :))
canım benim küsmeeeeeeeeee. bende senin gibiyim grip oldum olucam gibi yada dişim yüzünden böyle hissediyorum. ilaç almaya korkuyorum.
hamile çıkmazsam adetimin 2. günü hemen koşa koşa dişimi çektirmeye gidicem
Şimdi şöyle canikom sabah akşam farketmiyor. Adet günün geçtikten sonra testi günün herhangi bir saati yapabiliyorsun. Ama çizgi azcık daha koyu olsun dersen sabah yapmakta fayda olabilir. Çok farkediceğini sanmıyorum adet geçtikten sonra. Sabah yaptığın biş daha iyi olucaktır zaten sabah bişindeki mantık tuttuğun idrarla testi yapıcak olman 6da bişleyip sonra 2 saat sonra bişlersen hiçbi anlamı olmaz. SONUÇ OLARAK UZUN TUTTUĞUN BİŞİNLE ÇUBUĞA İŞE YOKSA BEN İŞETECEM
Sizde hamiş çıkarsanız gebelik belirtileri maddelerime grip olmayıda eklicem. Alpella da böyle olmuştu sanırım gebeler hafif grip gibi hissediyor hamişken
Offf benim sabahki halvetten sonraa çok fena üzerime ağırlık çöktüüüü sabahtan beri yorgunum başım dönüyor. Sanırım sabah hamile kaldım
hahahha ayy ölcemm kendi kendime nası eğlendimmmmmmmm
Yumurtlama dönemi gelirrr ve Perisoko başlarGözümün üstünde kaşım var kaşımda kıllı, kıllar birbirine girmiş top top, hamile miyim ?
Buarada benim bugün sag kasıgım ve sag bacagım ara ara şiddetli biçimde yani ben hissedecek şekilde agrıyooo neden acaba?
Bide aranızda elevit kullanan varmı elevittendir diye tahmin ediyorum ara ara hem karnım agrıyorr hemde gazım var hamilelilk olamaz çünkü daha bata 8 gün varrrr ???
Sizde hamiş çıkarsanız gebelik belirtileri maddelerime grip olmayıda eklicem. Alpella da böyle olmuştu sanırım gebeler hafif grip gibi hissediyor hamişken
Offf benim sabahki halvetten sonraa çok fena üzerime ağırlık çöktüüüü sabahtan beri yorgunum başım dönüyor. Sanırım sabah hamile kaldım
Yumurtlama dönemi gelirrr ve Perisoko başlarGözümün üstünde kaşım var kaşımda kıllı, kıllar birbirine girmiş top top, hamile miyim ?
alpellaa ben de migren var. döllenmeyle adet arası farklı baş ağrısı demişsin. nasıl bir fark vardı merak ettim
alpella valla güya ben birde çocuk doğurdum yaniama unutmuşum...:26:
ya bu stres başa bela boşver salla gitsin takmamak lazım...
çok şükür kanama falan yokgerisi allaha emanet...
medmuscum çalışıyorsun sanırım sen de benim gibi...
burda ev hanımı olanlar kimlerrr???
kızlar yarın devlet hastanesine gitsem mi kanda beta hcg için bilemedim normalde bat cuma çıkmaz filan cook üzülürüm cumayı beklıyeyım en azından dimi bacılar :44:
gebelik testini sabah ilk idrarla yapmamız gerekiyor değil mi? gece yattım diyelim sabah 6 da çişim geldi kalktım o zaman yapmalıyım yani? hani 6 da testi yapmasamda saat 10 da yapsam mesela?? yani 2. çiş oluyor :)) haehe
yok yavrum genelde hamilelr kullanıyoo banada doktor verdi çünkü bende demir eksiligi var elevitin içindede hem demir hem folik asit hemde vitamin varmış ama 5 gündr içiyorum biraz karnımda agrı ve gaz yaptııı gibi
:))))))))))
Eşimde her birlikte olduktan sonra diyorki
spermleri öyle bir gönderdim kiiiiiiii kesin hamilesin
Nereye gönderiyorsa bu spermleri artık bir türlü tutmuyor ehheheheheheheheh
Ayy güldürdün benii asissss yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?