MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

şuan calıstıgım şirket sahibi babamın arkadası ben hep dusunuyorum işten ayrılırsam nasıl derim diyeeeee ve bu beni strese sokuyoooorr bebiş olsun da onunla ayrılıırız inşllah

ne zamandır çalışıyorsun canım. uzun süreli çalışıyorsan doğum haklarından izinlerinden yararlanırsın.
ama ben şimdi işe girsem nisan, mayısta hamile kalsam. zırt pırt izin alıp doktora gitmek zorunda kalıcam. yada bütün belirtileri yaşarsam ayılıcam bayılıcam kusucam halsiz kalıcaz. utanırım sıkılırım 2 aylık işçiyim ve ve durumuma bak olucam

ben çokmu ince düşünüyorum bilemedim

keşke devlet dairesinde iş bulsaydımmm :44::44::44::44:[/QUOTE]

10 ay filan oldu cok stresli bir ortam stres yyiyip bitiriyor benii işten cok insanlarla ugrasıyorummm aman ne bileyim canımmm Allahım bebişimi tez zamanda göndersin de hayırlısıyla onun bahanesiyle ayrılayım

eleviti bebekler kullanmıyormu
ben yanlışmı biliyorum

yok yavrum genelde hamilelr kullanıyoo banada doktor verdi çünkü bende demir eksiligi var elevitin içindede hem demir hem folik asit hemde vitamin varmış ama 5 gündr içiyorum biraz karnımda agrı ve gaz yaptııı gibi

yaaaa sendemi asissss offffff :)))))))))
ben anlatamadım

canım benim küsmeeeeeeeeee. bende senin gibiyim grip oldum olucam gibi yada dişim yüzünden böyle hissediyorum. ilaç almaya korkuyorum.
hamile çıkmazsam adetimin 2. günü hemen koşa koşa dişimi çektirmeye gidicem

ben burda çok değerli çok mühim bir soru sordum :))) kimse cevabı bilmiyor mu yoksa öğretmenlere 0 vericem :))

Şimdi şöyle canikom sabah akşam farketmiyor. Adet günün geçtikten sonra testi günün herhangi bir saati yapabiliyorsun. Ama çizgi azcık daha koyu olsun dersen sabah yapmakta fayda olabilir. Çok farkediceğini sanmıyorum adet geçtikten sonra. Sabah yaptığın biş daha iyi olucaktır zaten sabah bişindeki mantık tuttuğun idrarla testi yapıcak olman 6da bişleyip sonra 2 saat sonra bişlersen hiçbi anlamı olmaz. SONUÇ OLARAK UZUN TUTTUĞUN BİŞİNLE ÇUBUĞA İŞE YOKSA BEN İŞETECEM

senin bat bugun mü yarın mı?
kan testinde benmde belli olur mu acaba?
inşallah hamişsindirr canmm benmmmm dualarım seninle :)

demir eksikliği bendede varrrrrrrrr. şurup içmekten gına geldi. 1 ay önce bitti şuruplarım ama kontrole gitmedim hala

folbiol içiyorum folik asit için. bugün benden kan alan hemşire folikasit hapı iç daha kolay hamile kalırsın dedi. 4 aydır içiyorum dedim bende

senin bat bugun mü yarın mı?
kan testinde benmde belli olur mu acaba?
inşallah hamişsindirr canmm benmmmm dualarım seninle :)

bat cuma günü canım 23 mart yani.
ama bugünden kan verdim. inşallah inşallah canımmmmmmm

Sizde hamiş çıkarsanız gebelik belirtileri maddelerime grip olmayıda eklicem. Alpella da böyle olmuştu sanırım gebeler hafif grip gibi hissediyor hamişken

Offf benim sabahki halvetten sonraa çok fena üzerime ağırlık çöktüüüü sabahtan beri yorgunum başım dönüyor. Sanırım sabah hamile kaldım

hahahha ayy ölcemm kendi kendime nası eğlendimmmmmmmm

Yumurtlama dönemi gelirrr ve Perisoko başlar Gözümün üstünde kaşım var kaşımda kıllı, kıllar birbirine girmiş top top, hamile miyim ?

Son düzenleme:

hahahahah irade küpü oldum maşşallah :)) yapıcam yapıcam yakınlarda bir sabah sürpriz yapacağım sana inşallah güzel bir sürpriz olurrrr olmasada napalım kader deriz

:))))))))))) hahahahaha çok güldüm Allahta seni güldürsün

elevit nedir canım?ne için kullanıyorsun...
bende çok fena kasık batması ve bacak ağrısı var...adet olcakmışım gibi ama ben klomen progestan kullandım ben de ondandır diye düşünüyorum..
inşallah belirtidir canımm seni de hamiş görürüz

perisokommm bugunkü enerjin masallahhh cook güzelll
hiç bozulmasın inşallaahhh canmm benmmm..
hamilelik belirtileri gripp cook güldümmm
bu arada ben bat günüm haftasonları calısmıyorum evdede net yok
p.tesi haber veririm artık inşallah iyi hamişş haberlerrr veririzz :))

:))))))))))

eşimde her birlikte olduktan sonra diyorki
spermleri öyle bir gönderdim kiiiiiiii kesin hamilesin

nereye gönderiyorsa bu spermleri artık bir türlü tutmuyor ehheheheheheheheh

Bende k.t.ü. Işletme mezunuyum kızlar 2 yıllık evliyim özelde muhasebecilik yapıyorum kpss 'ye hazırlanıyorum bu yıl inş. Iyi bi puan alırım da devlete geçerim özel zor yaaaa insanın şaftını kaydırıyolar ==

Bu arada benim erkek infertilitesi topiğinde olmam lazım Ama ben sizi seviyorum yaa gitmem orayaaaaa orda hiç hamiş haberi olmuyo morali bozuluyo insanın

alpellaa ben de migren var. döllenmeyle adet arası farklı baş ağrısı demişsin. nasıl bir fark vardı merak ettim

migrenim benim zonklama gibi olur normal baş ağrısı ile arasındaki farkı farkederim bu ağrı ise normale daha yakın tek taraflı bazen şiddetli bazen hafif.. daha önce de yaşadığım için anlayabiliyorum ama anlatamıyorum...

alpella valla güya ben birde çocuk doğurdum yani ama unutmuşum...:26:
ya bu stres başa bela boşver salla gitsin takmamak lazım...
çok şükür kanama falan yok gerisi allaha emanet...

evet canım Allaha emanetiz napalım elden başka bir şey gelmiyor... inş her şey güzel olacak...

medmuscum çalışıyorsun sanırım sen de benim gibi...

burda ev hanımı olanlar kimlerrr???

lisans mezunuyum ama isteyerek ev hanımıyım ben de...

kızlar yarın devlet hastanesine gitsem mi kanda beta hcg için bilemedim normalde bat cuma çıkmaz filan cook üzülürüm cumayı beklıyeyım en azından dimi bacılar :44:

bat cuma ise yarın perşembe kanda kesin çıkar tatlım yaa

bence sabahki ilk idrar sonuçta vücudun biyolojik saati 6-7 gibi kalkmaya programlı o saatte yapmıştım ben geçen hamileliğimde... asıl uyku 6'dan önce oluyor zaten sen 6'da yap

elevittttttttt hımmmmmmmm not alayımda yarın gidip sağlık ocağında yazdırayım. tabi önce kan verip kan değerime baksınlar düşükmü.
60 adet içtiğim şurup kanımı yerine getirmiş mi görelim dimiiiii :18::18::18:

:))))))))))

Eşimde her birlikte olduktan sonra diyorki
spermleri öyle bir gönderdim kiiiiiiii kesin hamilesin

Nereye gönderiyorsa bu spermleri artık bir türlü tutmuyor ehheheheheheheheh

Ayy güldürdün benii asissss yaaa

BEN GELDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :))))

tuimmmmmmmmmmmmmmmmmmm enerjimi topladimmm geldimmm
KIZZ PERIICIMMM halvet oldumuuuu yimirtladinmiii kissss

SINSIRELLA hic soylemedinnn yimirtladiginiii bende diommm bunda bugun farkli bi enerji varrrrrrrrrrrrrrrrr

TUTMUS KIZIMMM BU BEBIS BU SEFER ben diimm sanaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…