MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canım elevit hamilelere verilen bir vitamin,demir ve folik asit içeren bir ilaçmış ben geçen haftalarad kadın dogum dk.gitttim demir eksiligi çıktı bende demir şuruplarını içemiyorum bana onlardan yazmayın dedim o da bana o zamn sana elevit verelim içinde demir de folik asitte var dedi canım böleeeeeeee işteeeeeeeeeeeee.......

Sagol canım iyi dileklerin için aminnn hepimiz inş.hamiş oluruz....

Ayy güldürdün benii asissss yaaa

sen yenisin eskiden yazmıştım görmedim
ben ayaklarımı dikiyorum ya yarım saat
oda benimle birlikte dikiyor bacaklarını yukarı yanyana yatıyorum hahahahah

bu gidişle benden önce hamile kalacaksın diyorum

ne tatlısın canım ya bu konuda ne kadar rahat gözüküyosun.

bence sabahki ilk idrar sonuçta vücudun biyolojik saati 6-7 gibi kalkmaya programlı o saatte yapmıştım ben geçen hamileliğimde... asıl uyku 6'dan önce oluyor zaten sen 6'da yap[/QUOTE]

ok kesin olsun bende öyle düşündüm, ee napalım uykudan feragat edecegz artık :)

hoşgeldddiiiiiiiiiiiiiiin nirdeydin sen zabahtan beriii bakimmmm yavruuu kuşşş:)

Bugün yine hamile haberlerimiz var ne güzelllll
Tebrik ediyorum hepinizi

Kızlaaaaar beni niye listeden çıkardınız benim bat 22 mart. Yoksa bu bi işaret mi,hamile kalamayacakmıyım bu ay

ASIS immmm sonucun gelmedi mi dahaaaa???????????????????

SONUCU GELEN VARMIIIII ELMADASSSSSSSSSSS ?????????????????

Ya cnmcm ben gecen dedim kociseee ya en iyisi ac cami tut ayak bileklerimden sarkit asaga beni ya yetenek sizsinizi izliyoruz bende ki cumle suuu ya baksana millet neler yapiyooo bende jimlastige falanmi baslasama direk calisma bitince amuda kalkarim yada ben amut gibi sekiller yaparimmmmm sen oyle bi haldeee yaparsinnn

ayyy yanii kafayii yicezzzzzzzzzzzz

ama bu 2 gundur cok haSTalandim yaaa benim kafamda biseyler olustu kislarr yaa bebisten onemliyim ben dedimm olursaaaa ekimeeee olmazsaaa.................................... moduna girdimmm

NE OLUYO KI BANAAAAAAAAAAAA

PERIIIIIIIIIIIII ASISSSSSSSS ADD83 ..... biseyyy SOYLEEYINNNN ??

hoşgeldin fıstıkkk. durumun nedir iyileştin mi canım

bence sabahki ilk idrar sonuçta vücudun biyolojik saati 6-7 gibi kalkmaya programlı o saatte yapmıştım ben geçen hamileliğimde... asıl uyku 6'dan önce oluyor zaten sen 6'da yap

ok kesin olsun bende öyle düşündüm, ee napalım uykudan feragat edecegz artık :)[/QUOTE]

tarçın yarın sabah erken kesin test yap ve işe gider gitmez bize sonuçları yaz. parana kıyıp erken gebelik testi al. ya da hassas gebelik testi. ok mi tarçınım
ben kendimden umutlu değilim senden güzel haber alalım yarın

Bugün yine hamile haberlerimiz var ne güzelllll
Tebrik ediyorum hepinizi

Kızlaaaaar beni niye listeden çıkardınız benim bat 22 mart. Yoksa bu bi işaret mi,hamile kalamayacakmıyım bu ay

bugün 3 haber var battaşım seni yanlışlıkla silmiş olabilirlerrr

Kızzzz Pittiriikkkk bas bas baarıom ya bennnnn çarşamba çalışmalar başlıo diyeeee, adet biter bitmez başlamıştı zatende sabahın köründe tek gözüm açık adama saldırdım Sinsirella mıııı ooooofffffff koptummmmm daha yımırtlamadımkiiiii asıl cumartesi pazar möhöm günler :92:

benceeeeee sen jimlastige başla bacımmmmmmm:)
bebek olayına gelincee bencede yaaaaaaaaa aynen olursaaa ekimeeeeeeee (ama ekimde çok geçç beee ) olmazsa..............me kadar :):):)

sana bir şeyler olmuş kesin :)))))

bencede eşin seni camdan aşağı sallandırsın bebiş için değil kendine gelmen için

ama doğru mantıktasın en önemli sensin. sonra eşin ve çocukların.
kendine bakamazsan onlarada hiç bakamazsın.
uçaktaki olay önce maskeyi kendine sonra çocuğuna takacaksınnnnnnnn

benceeeeee sen jimlastige başla bacımmmmmmm:)
bebek olayına gelincee bencede yaaaaaaaaa aynen olursaaa ekimeeeeeeee (ama ekimde çok geçç beee ) olmazsa..............me kadar :):):)

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ayy çok güldürdün beniiiiiii Allah'ta seni güldürsün emiiiiiiiiii

hoşgeldddiiiiiiiiiiiiiiin nirdeydin sen zabahtan beriii bakimmmm yavruuu kuşşş:)

YA varyaa dimekkiii bizim kafalar ayni tarzlar ayniii ondan buluyoruzz bu kadar insan arasindan birbirimizi dun PERI yede soyledimmm su yavru kuss lafin bilee yeter kankican olmamizaa benimm cumlem kizzzz nerdeyse patenti bende zaNNEDIYODUmm:)
is yerinde kullanirdim ayyy nerelere goturdun simdide kardesime her aksam aradigimdaa
ayy yerimm ben senii kizzzzzz

SABAH CALISTINMIIIIIIIIIIIII yaru kusummmmmmmmmmmmmm

ya aksam yine cokk hastalandim idrar yollarimdi sorun belime melime heryerime vurdu gece 4 du biz uyaniktikkkkk mahvoldum kisssss
sistit oldum ya pazar gunu ondan beridir surunur vaziyetteyimm
hamilelik belirtisimiiiiiiiii ayyyyy guldummmm yaaaaaaa
hersey belirti yaaaa

:))))))))))

eşimde her birlikte olduktan sonra diyorki
spermleri öyle bir gönderdim kiiiiiiii kesin hamilesin

nereye gönderiyorsa bu spermleri artık bir türlü tutmuyor ehheheheheheheheh

cnm ya valla çok güldüm bu moralle...
bu arada kızlar size bişey sormak istiyorum ben geçen ayın 26sında son reglim ancak 2 aydır mesela 1. 7 gün erken, 2. 5 gün erken oldu bu ay acaba nasıl olur ki normalde 24 ünde olmam gerek ama iki aydır olası olana bakılırsa 2-3 gündür olası gerekiyordu...
acaba ben hangisini dikkate almalıyım...
test aldım ama diyorum erkenmidir ki acaba geçti mi yoksa beklemelimiyim...
bilgilerinize ihtiyacım var...

ok kesin olsun bende öyle düşündüm, ee napalım uykudan feragat edecegz artık :)[/QUOTE]

tarçın yarın sabah erken kesin test yap ve işe gider gitmez bize sonuçları yaz. parana kıyıp erken gebelik testi al. ya da hassas gebelik testi. ok mi tarçınım
ben kendimden umutlu değilim senden güzel haber alalım yarın

canım benim herşey güzel olacakkk inşallah içini ferah tut, haberini bekliyorum sabırsızlıkla, herşeyden önemlisi hayırlısı olsun...
şimdi bi eczaneyi aradım, yarın akşama ancak 1 tane getirtirim dedi ok dedim yarın akşama kadar olmazsam kocişe aldırtıcam cuma sabahı yaparım artık :)

afferimm bende oyle yaptim bu ay ama yimirtladiktan sonraki gunlerde hasta olunca arada fireler oldu
1 bos 1 dolu devammm cnmmmmmmm

spermler karsilasinnnn onden gidip beklesinnn sende daha fazla agirdan satma kendini salllllll yumurtaniiiiiii spermin uzerineeeee birak ne halleri varsa gorsunler:)

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ayy çok güldürdün beniiiiiii allah'ta seni güldürsün emiiiiiiiiii

valla bacım amin,,,,
yaaaa ulan kendimi dinleyim diyorum benim vucutta bi mala bagladı tepki veriyomu vermiyomu oda belli degil hakkaten bebege odaklandım kendimi saldım çayıra=( ulan diyorum çayırda falan biri bulup bassa mı acaba bana tecavüz etkiliymiş yaa bebekteee :=):):):) tövbe tövbeeeeeeee allahım sen önce aklımı sonrada beni koruuu :) amaaaaaaaaannnnnnnn iyice kafayı sıyırdım bi kafamda hunim eksikkkkkkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…