elevit nedir canım?ne için kullanıyorsun...
Bende çok fena kasık batması ve bacak ağrısı var...adet olcakmışım gibi ama ben klomen progestan kullandım ben de ondandır diye düşünüyorum..
Inşallah belirtidir canımm seni de hamiş görürüz
Ayy güldürdün benii asissss yaaa
sen yenisin eskiden yazmıştım görmedim
ben ayaklarımı dikiyorum ya yarım saat
oda benimle birlikte dikiyor bacaklarını yukarı yanyana yatıyorum hahahahah
bu gidişle benden önce hamile kalacaksın diyorum
ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))
Tuimmmmmmmmmmmmmmmmmmm enerjimi topladimmm geldimmm
kızz perııcımmm halvet oldumuuuu yimirtladinmiii kissss
sınsırella hic soylemedinnn yimirtladiginiii bende diommm bunda bugun farkli bi enerji varrrrrrrrrrrrrrrrr
tutmus kızımmm bu bebıs bu sefer ben diimm sanaaaaaa
sen yenisin eskiden yazmıştım görmedim
ben ayaklarımı dikiyorum ya yarım saat
oda benimle birlikte dikiyor bacaklarını yukarı yanyana yatıyorum hahahahah
bu gidişle benden önce hamile kalacaksın diyorum
BEN GELDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :))))
tuimmmmmmmmmmmmmmmmmmm enerjimi topladimmm geldimmm
KIZZ PERIICIMMM halvet oldumuuuu yimirtladinmiii kissss
SINSIRELLA hic soylemedinnn yimirtladiginiii bende diommm bunda bugun farkli bi enerji varrrrrrrrrrrrrrrrr
TUTMUS KIZIMMM BU BEBIS BU SEFER ben diimm sanaaaaaa
bence sabahki ilk idrar sonuçta vücudun biyolojik saati 6-7 gibi kalkmaya programlı o saatte yapmıştım ben geçen hamileliğimde... asıl uyku 6'dan önce oluyor zaten sen 6'da yap
Bugün yine hamile haberlerimiz var ne güzelllll
Tebrik ediyorum hepinizi
Kızlaaaaar beni niye listeden çıkardınızbenim bat 22 mart. Yoksa bu bi işaret mi,hamile kalamayacakmıyım bu ay
BEN GELDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :))))
tuimmmmmmmmmmmmmmmmmmm enerjimi topladimmm geldimmm
KIZZ PERIICIMMM halvet oldumuuuu yimirtladinmiii kissss
SINSIRELLA hic soylemedinnn yimirtladiginiii bende diommm bunda bugun farkli bi enerji varrrrrrrrrrrrrrrrr
TUTMUS KIZIMMM BU BEBIS BU SEFER ben diimm sanaaaaaa
asıs immmm sonucun gelmedi mi dahaaaa???????????????????
Sonucu gelen varmııııı elmadasssssssssss ?????????????????
Ya cnmcm ben gecen dedim kociseee ya en iyisi ac cami tut ayak bileklerimden sarkit asaga beni ya yetenek sizsinizi izliyoruz bende ki cumle suuu ya baksana millet neler yapiyooo bende jimlastige falanmi baslasama direk calisma bitince amuda kalkarim yada ben amut gibi sekiller yaparimmmmm sen oyle bi haldeee yaparsinnn
ayyy yanii kafayii yicezzzzzzzzzzzz
ama bu 2 gundur cok hastalandim yaaa benim kafamda biseyler olustu kislarr yaa bebisten onemliyim ben dedimm olursaaaa ekimeeee olmazsaaa.................................... Moduna girdimmm
ne oluyo kı banaaaaaaaaaaaa
perııııııııııııı asıssssssss add83 ..... Biseyyy soyleeyınnnn ??
ASIS immmm sonucun gelmedi mi dahaaaa???????????????????
SONUCU GELEN VARMIIIII ELMADASSSSSSSSSSS ?????????????????
Ya cnmcm ben gecen dedim kociseee ya en iyisi ac cami tut ayak bileklerimden sarkit asaga beni ya yetenek sizsinizi izliyoruz bende ki cumle suuu ya baksana millet neler yapiyooo bende jimlastige falanmi baslasama direk calisma bitince amuda kalkarim yada ben amut gibi sekiller yaparimmmmm sen oyle bi haldeee yaparsinnn
ayyy yanii kafayii yicezzzzzzzzzzzz
ama bu 2 gundur cok haSTalandim yaaa benim kafamda biseyler olustu kislarr yaa bebisten onemliyim ben dedimm olursaaaa ekimeeee olmazsaaa.................................... moduna girdimmm
NE OLUYO KI BANAAAAAAAAAAAA
PERIIIIIIIIIIIII ASISSSSSSSS ADD83 ..... biseyyy SOYLEEYINNNN ??
migrenim benim zonklama gibi olur normal baş ağrısı ile arasındaki farkı farkederim bu ağrı ise normale daha yakın tek taraflı bazen şiddetli bazen hafif.. daha önce de yaşadığım için anlayabiliyorum ama anlatamıyorum...
anladım alpella teşekkür ederim :)
benceeeeee sen jimlastige başla bacımmmmmmm:)
bebek olayına gelincee bencede yaaaaaaaaa aynen olursaaa ekimeeeeeeee (ama ekimde çok geçç beee ) olmazsa..............me kadar :):):)
hoşgeldddiiiiiiiiiiiiiiin nirdeydin sen zabahtan beriii bakimmmm yavruuu kuşşş:)
:))))))))))
eşimde her birlikte olduktan sonra diyorki
spermleri öyle bir gönderdim kiiiiiiii kesin hamilesin
nereye gönderiyorsa bu spermleri artık bir türlü tutmuyor ehheheheheheheheh
Kızzzz Pittiriikkkk bas bas baarıom ya bennnnn çarşamba çalışmalar başlıo diyeeee, adet biter bitmez başlamıştı zatendesabahın köründe tek gözüm açık adama saldırdım Sinsirella mıııı ooooofffffff koptummmmm daha yımırtlamadımkiiiii asıl cumartesi pazar möhöm günler :92:
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ayy çok güldürdün beniiiiiii allah'ta seni güldürsün emiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?