ok kesin olsun bende öyle düşündüm, ee napalım uykudan feragat edecegz artık :)
ok kesin olsun bende öyle düşündüm, ee napalım uykudan feragat edecegz artık :)
Asis kim bugünkü hamilelerimiz? ben 2 biliyordum 3müş
tarçın yarın sabah erken kesin test yap ve işe gider gitmez bize sonuçları yaz. parana kıyıp erken gebelik testi al. ya da hassas gebelik testi. ok mi tarçınım
ben kendimden umutlu değilim senden güzel haber alalım yarın
canım benim herşey güzel olacakkk inşallah içini ferah tut, haberini bekliyorum sabırsızlıkla, herşeyden önemlisi hayırlısı olsun...
şimdi bi eczaneyi aradım, yarın akşama ancak 1 tane getirtirim dedi ok dedim yarın akşama kadar olmazsam kocişe aldırtıcam cuma sabahı yaparım artık :)
valla bacım amin,,,,
yaaaa ulan kendimi dinleyim diyorum benim vucutta bi mala bagladı tepki veriyomu vermiyomu oda belli degil hakkaten bebege odaklandım kendimi saldım çayıra=( ulan diyorum çayırda falan biri bulup bassa mı acaba bana tecavüz etkiliymiş yaa bebekteee :=):):):) tövbe tövbeeeeeeee allahım sen önce aklımı sonrada beni koruuu :) amaaaaaaaaannnnnnnn iyice kafayı sıyırdım bi kafamda hunim eksikkkkkkk :)
canlarım hamileyimmmmmm 64 çıktı değerim Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu,ellerim titriyo yazarken çok mutluyuuuuummmmm ve şoktayıımmmmmmmm
afferimm bende oyle yaptim bu ay ama yimirtladiktan sonraki gunlerde hasta olunca arada fireler oldu
1 bos 1 dolu devammm cnmmmmmmm
spermler karsilasinnnn onden gidip beklesinnn sende daha fazla agirdan satma kendini salllllll yumurtaniiiiiii spermin uzerineeeee birak ne halleri varsa gorsunler:)
valla bacım amin,,,,
yaaaa ulan kendimi dinleyim diyorum benim vucutta bi mala bagladı tepki veriyomu vermiyomu oda belli degil hakkaten bebege odaklandım kendimi saldım çayıra=( ulan diyorum çayırda falan biri bulup bassa mı acaba bana tecavüz etkiliymiş yaa bebekteee :=):):):) tövbe tövbeeeeeeee allahım sen önce aklımı sonrada beni koruuu :) amaaaaaaaaannnnnnnn iyice kafayı sıyırdım bi kafamda hunim eksikkkkkkk :)
tarçın yarın sabah erken kesin test yap ve işe gider gitmez bize sonuçları yaz. parana kıyıp erken gebelik testi al. ya da hassas gebelik testi. ok mi tarçınım
ben kendimden umutlu değilim senden güzel haber alalım yarın
canım benim herşey güzel olacakkk inşallah içini ferah tut, haberini bekliyorum sabırsızlıkla, herşeyden önemlisi hayırlısı olsun...
şimdi bi eczaneyi aradım, yarın akşama ancak 1 tane getirtirim dedi ok dedim yarın akşama kadar olmazsam kocişe aldırtıcam cuma sabahı yaparım artık :)
bu arada bende kan tahlili yaptım 7 den sonra beni arayıp belirtecekler sonucu
şimdilik bu kadar canım
bu arada bende kan tahlili yaptım 7 den sonra beni arayıp belirtecekler sonucu
şimdilik bu kadar canım
ya onu bende dusundumm hatta esimede soyledimmmm :))))))))))))))))))))))
ya gecen aklima ne geldiii allahtan kisss kocislerimiz bizim bu deliliklerimize katlanippp ne dsekte tamam diolarr haaa:)))))
bide bi gun gelip ailecenek gorusmeye karar verirsek amma komedi olur haaa enn iyi bildigimiz yonumuzzz yatak odalarimizzzzz
haleee bakkkkkkkkkkkkkk
teyyyteyyyyyteyyyyyteyyyyyy
valla bacım amin,,,,
Ayy canım gerçekten mi hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Aslında senin bat benden 1 gün sonraydı değil mi?
Ben tahlile cesaret edemiyorum, hiç belirtim yok çünkü. Aslında var ama ben artık onları ciddiye almıyorum,hep yanıltıyorlar beni..
cnmcmm ARAAAAAAAAAAAAAAAA cikmistirrr senin sonucunnnn hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
konu sahibesi gülmekten geberdi
tek femina önerdiniz bende femina istedim bu hassas test olmuyor sanırım ama cuma benim adetin 4. günü gibi oluyor hassas olması da gerekmez sanırım??
cnm ya valla çok güldüm bu moralle...
bu arada kızlar size bişey sormak istiyorum ben geçen ayın 26sında son reglim ancak 2 aydır mesela 1. 7 gün erken, 2. 5 gün erken oldu bu ay acaba nasıl olur ki normalde 24 ünde olmam gerek ama iki aydır olası olana bakılırsa 2-3 gündür olası gerekiyordu...
acaba ben hangisini dikkate almalıyım...
test aldım ama diyorum erkenmidir ki acaba geçti mi yoksa beklemelimiyim...
bilgilerinize ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?