MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ok kesin olsun bende öyle düşündüm, ee napalım uykudan feragat edecegz artık :)

tarçın yarın sabah erken kesin test yap ve işe gider gitmez bize sonuçları yaz. parana kıyıp erken gebelik testi al. ya da hassas gebelik testi. ok mi tarçınım
ben kendimden umutlu değilim senden güzel haber alalım yarın

canım benim herşey güzel olacakkk inşallah içini ferah tut, haberini bekliyorum sabırsızlıkla, herşeyden önemlisi hayırlısı olsun...
şimdi bi eczaneyi aradım, yarın akşama ancak 1 tane getirtirim dedi ok dedim yarın akşama kadar olmazsam kocişe aldırtıcam cuma sabahı yaparım artık :)[/QUOTE]

pisssssssssssssssssssss cuma sabahıymış

bizi çatlatmak için yapıyorsun dimiiiiiiiiiiii

AY KISSSSS PERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

bizde ctesi toplanip size gelicektikk nolucakkkk simdikkkk :))))))))))))))))))))

ya bide isilisilden baska hamis varmi bugun ???????????????????

kacirdigim biseyler varsa haber dedikodu ne var ne yoksaa ufak bir brifing istiyorum kislarrr yaaaaaa

ışılışıl38
mihraç
birisi daha var adını unuttum.

ama yanlış anlamayınkızlar diğer kız topiğimize gelmeyen bir bayandı galiba. hamileyim dedi kayboldu

ok kesin olsun bende öyle düşündüm, ee napalım uykudan feragat edecegz artık :)

tarçın yarın sabah erken kesin test yap ve işe gider gitmez bize sonuçları yaz. parana kıyıp erken gebelik testi al. ya da hassas gebelik testi. ok mi tarçınım
ben kendimden umutlu değilim senden güzel haber alalım yarın

canım benim herşey güzel olacakkk inşallah içini ferah tut, haberini bekliyorum sabırsızlıkla, herşeyden önemlisi hayırlısı olsun...
şimdi bi eczaneyi aradım, yarın akşama ancak 1 tane getirtirim dedi ok dedim yarın akşama kadar olmazsam kocişe aldırtıcam cuma sabahı yaparım artık :)[/QUOTE]

tek femina önerdiniz bende femina istedim bu hassas test olmuyor sanırım ama cuma benim adetin 4. günü gibi oluyor hassas olması da gerekmez sanırım??

pisssssssssssssssssssss cuma sabahıymış

bizi çatlatmak için yapıyorsun dimiiiiiiiiiiii [/QUOTE]

tabi ki onuun içinnnn :)) yok be güzelim cidden ancak yarın akşam alabilirsiniz dedi du bakalım hayırlısı dua edin ama yaaaa benim de duaya ihtiyacım var hayırlısı olsun herşey için

ya onu bende dusundumm hatta esimede soyledimmmm :))))))))))))))))))))))

ya gecen aklima ne geldiii allahtan kisss kocislerimiz bizim bu deliliklerimize katlanippp ne dsekte tamam diolarr haaa:)))))
bide bi gun gelip ailecenek gorusmeye karar verirsek amma komedi olur haaa enn iyi bildigimiz yonumuzzz yatak odalarimizzzzz
haleee bakkkkkkkkkkkkkk

teyyyteyyyyyteyyyyyteyyyyyy

canlarım hamileyimmmmmm 64 çıktı değerim Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu,ellerim titriyo yazarken çok mutluyuuuuummmmm ve şoktayıımmmmmmmm

ayyyy negüzel.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
bizde bu ay çalışamalara başladık ama reglim bugün bitti kızlar..artık önümüzdeki maçalara bakıciiizzz :) heyecanlıyım ben çok ya.. İnşallah heepimizden böyle mutlu haberler alırız :)

konu sahibesi gülmekten geberdi

tek femina önerdiniz bende femina istedim bu hassas test olmuyor sanırım ama cuma benim adetin 4. günü gibi oluyor hassas olması da gerekmez sanırım??[/QUOTE]

femina hassas değil canım ama güzel bir test inş yanıltmaz seni de... zaten adetin geçmiş varsa kesin çıkarır gibi...

bu arada bende kan tahlili yaptım 7 den sonra beni arayıp belirtecekler sonucu

şimdilik bu kadar canım

Ayy canım gerçekten mi hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Aslında senin bat benden 1 gün sonraydı değil mi?
Ben tahlile cesaret edemiyorum, hiç belirtim yok çünkü. Aslında var ama ben artık onları ciddiye almıyorum,hep yanıltıyorlar beni..

evet mesala kimse kimsenin adını bilmiyor ama yatakodasıının hattaa kocasının .........sının cm ne kadar bilecek bilgiye sahip :):):)
ahhh keşke ne güzel olur ailecek görüşsek ozamana kadar piçlerimizde dogar onlarda birbirleriyle kavga eder oynarr işte bişeyler yapar :)

dedim eşime onuda dedim :)))))))

sen internete çok giriyorsun etkileniyorsun bir daha girme dedi
bende sakinleştirdim kocamı hemencecik

benimde olan belirtlilerimin hepsi kan verdikten sonra kayboldu

geriye mide kazıntım kaldı

cnmcmm ARAAAAAAAAAAAAAAAA cikmistirrr senin sonucunnnn hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

çıkmamıştır hastane değildi gittiğim yer. aşı yapılan semtlerde bulunan küçük dükkancıklardandı.
ama hemen haber vericem tabiki sizlere

Arkadaşlar bence seviyeyi kaçırmayalım bu topiğe hiç yakışmıyor. Eminim benim gibi çoğu kişi de rahatsız oluyordur bu durumdan.

Son düzenleme:
konu sahibesi gülmekten geberdi

tek femina önerdiniz bende femina istedim bu hassas test olmuyor sanırım ama cuma benim adetin 4. günü gibi oluyor hassas olması da gerekmez sanırım??

femina hassas değil canım ama güzel bir test inş yanıltmaz seni de... zaten adetin geçmiş varsa kesin çıkarır gibi...[/QUOTE]

zaten mantıken daha yüksek bir rakam vereceksem gebelik testine gider kan testi yaptırırım daha mantıklı olur, şimdilik gebelik testi ile başlayalım çizgi ya da çizgicikler görürsek kan testi yaptırırız.... nedense hiç heyecanlı değilim korkuyorum bile denilebilir.... dua edin benim için

ben kaçıyorum eşim 45 dakika sonra gelecek
yemek salata starda ki BENİ AFFET dizisi anca zamanım dolar. ( hem dalga geçiyorum saçma dizi hemde izliyorum nasıl bir şeyse :)))))))))) )

kuzeyimde var akşammmmmmmmmm

7den sorna görüşürüz
mucukkkkkkkkk

bence 26sını yine bekle canım kesin olsun ama kanda baktıracaksan 24-25 gibi baktır çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…