- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
Arkadaşlar bence seviyeyi kaçırmayalım bu topiğe hiç yakışmıyor. Eminim benim gibi çoğu kişi de rahatsız oluyordur bu durumdan.
femina hassas değil canım ama güzel bir test inş yanıltmaz seni de... zaten adetin geçmiş varsa kesin çıkarır gibi...
pısıcaanlarrrr alt tarafa baktimmm
masallahhh tam kadro burdayizzz :))) yakinda geyikten dolayii toplucaaaaa sitede mimlenicez haaa:)))))
mimligebeler siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kizzz sınsırelllaaaaaa nerdesinnn cnmmm perimmmmmm
goremiyorum seniiii
kızlar bu arada size bişey söyliyim, ben karatay diyeti yapıorum ve tvde izlemiştim diyor ki, hamile hanımlar da bu diyeti gönül rahatlığı ile yapabilirler. Bebek ve kendileri için gerken herşeyi yeterli düzeyde alıp, hem bebeği sağlıklı besleyebilir hemde hamilelikleri süresince aşırı kilo almaktan kurtulmuş olurlar diyor.
PISICAANLARRRR alt tarafa baktimmm
masallahhh tam kadro burdayizzz :))) yakinda geyikten dolayii toplucaaaaa sitede mimlenicez haaa:)))))
mimligebeler siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kizzz SINSIRELLLAAAAAA nerdesinnn cnmmm Perimmmmmm
goremiyorum seniiii
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr bat a daha 3 gün var ve beta hcg sonucum 17.62 nasıl sizce ayyyy heyecandan ölüyorummmm allahım herkese yaşat bu duyguyu
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr bat a daha 3 gün var ve beta hcg sonucum 17.62 nasıl sizce ayyyy heyecandan ölüyorummmm allahım herkese yaşat bu duyguyu
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cokkkkkkkk guzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ayy hemsericimmmmmm kardescimmmmm ayyyyyy superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cnmmm benimmm butun tuylerimm kalktii yaaaaaa ayy cnmm benimmmmm cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmm
CANIMM BENIMMM ALLAHH hayirlisiylaaaa kucagina almayida nasip etsinn hemen banada dua etttttt:)))))
ayyy cok mutlu oldumm
burdayım pittiriğımmm ya gözümde arpacık mı neyse o çıktıı bütün göz altıma yayılıp şişti acıyooo tek gözle okuyorum
merhaba arkadaşlar kan sonuçum çıktı dün vermiştim 477.63 pazartesi olmam gerekiyordu salı ölçtürdüm değerim bu kese kaçta gözüküyor?
Burdayım pittiriğımmm ya gözümde arpacık mı neyse o çıktıı bütün göz altıma yayılıp şişti acıyooo tek gözle okuyorum
NASILMIS kii cnmmcm ????
canım hemşerim valla şuan ağlıyorum napıcamı bilemiyorum heyecandan dualarım seninle sende bna çok dua et cnm sıradaki hamiş sensin bak içime doğuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?