MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

bugünün hamilelerine sağlıkla kucaklarına almalarını diler biz bekleynlere de darısı bize inşallah derim

PISICAANLARRRR alt tarafa baktimmm

masallahhh tam kadro burdayizzz :))) yakinda geyikten dolayii toplucaaaaa sitede mimlenicez haaa:)))))

mimligebeler siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kizzz SINSIRELLLAAAAAA nerdesinnn cnmmm Perimmmmmm

goremiyorum seniiii

kızlar bu arada size bişey söyliyim, ben karatay diyeti yapıorum ve tvde izlemiştim diyor ki, hamile hanımlar da bu diyeti gönül rahatlığı ile yapabilirler. Bebek ve kendileri için gerken herşeyi yeterli düzeyde alıp, hem bebeği sağlıklı besleyebilir hemde hamilelikleri süresince aşırı kilo almaktan kurtulmuş olurlar diyor.

asiscim bende de hiç belirti yok dert etme herşey olacağına varır.... çıktım ben..... hayırlı haberlerini göreyim kaçamak girebilirsem...

femina hassas değil canım ama güzel bir test inş yanıltmaz seni de... zaten adetin geçmiş varsa kesin çıkarır gibi...

zaten mantıken daha yüksek bir rakam vereceksem gebelik testine gider kan testi yaptırırım daha mantıklı olur, şimdilik gebelik testi ile başlayalım çizgi ya da çizgicikler görürsek kan testi yaptırırız.... nedense hiç heyecanlı değilim korkuyorum bile denilebilir.... dua edin benim için[/QUOTE]

bence de canım idrar testi en fazla 10 tl olacak daha fazla vermeye gerek yok... inş çıkar canım hadi hayırlısı... kesin yarın sabah mı yapıyosun

merhaba arkadaşlar kan sonuçum çıktı dün vermiştim 477.63 pazartesi olmam gerekiyordu salı ölçtürdüm değerim bu kese kaçta gözüküyor?

ne abi ne yapalım yani burda bütün gün belirtilerimimi yazayayım yada ne yazayımmm yok işte belirtim yok geyik yapmayalım mı hep bebek bebek neee kafayı mı sıyıralımm anlamdım kiiiii :=)

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr bat a daha 3 gün var ve beta hcg sonucum 17.62 nasıl sizce ayyyy heyecandan ölüyorummmm allahım herkese yaşat bu duyguyu

NASILMIS kii cnmmcm ????

Burdayım pittiriğımmm ya gözümde arpacık mı neyse o çıktıı bütün göz altıma yayılıp şişti acıyooo tek gözle okuyorum

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr bat a daha 3 gün var ve beta hcg sonucum 17.62 nasıl sizce ayyyy heyecandan ölüyorummmm allahım herkese yaşat bu duyguyu

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cokkkkkkkk guzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

ayy hemsericimmmmmm kardescimmmmm ayyyyyy superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cnmmm benimmm butun tuylerimm kalktii yaaaaaa ayy cnmm benimmmmm cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmm

CANIMM BENIMMM ALLAHH hayirlisiylaaaa kucagina almayida nasip etsinn hemen banada dua etttttt:)))))

ayyy cok mutlu oldumm

kızlar bugün test yapanlar allahın izni, ile güzel haberlerle geldiler uğurlu gün mü nee hepimiz yapalım mı ya da onlar ayın kaçında halvete girdiyse söylesenler biz de uyalım

canım hemşerim valla şuan ağlıyorum napıcamı bilemiyorum heyecandan dualarım seninle sende bna çok dua et cnm sıradaki hamiş sensin bak içime doğuyo

merhaba arkadaşlar kan sonuçum çıktı dün vermiştim 477.63 pazartesi olmam gerekiyordu salı ölçtürdüm değerim bu kese kaçta gözüküyor?

tebrikler canım tekrardan.. vajinal 1500lerde karından da 5000lerde görünüyormuş tatlım.. değerin gayet iyi canım...

ayyyyyyyyyyyyy süperrrrrrrrr canım tebriklerrrrrrrrrr çok sevindim hemen listede kendine baaaaaaaakkkkkkkkkk

Burdayım pittiriğımmm ya gözümde arpacık mı neyse o çıktıı bütün göz altıma yayılıp şişti acıyooo tek gözle okuyorum

PERIIcimmmmmmm hamislik belirtisi olmasinnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))))))

gozunun uzerinde kasin vardan daha belirgin bi belirti cnmm hamislik adina:))))))))))))))))))

kiss baksanaa MART KEDILERI gibi cogaliyoruzz ALLAHIN izniyleeeeeeeeee

aaaaaa sira bize gelioo haaaaa

hamislerrr bize elll verinnnn cokcok da dua EDDDINNN LUTFENNN

NASILMIS kii cnmmcm ????

Şöyle ki hayatım, sabah kalıyosun, avucunun içi kadar peynirini, dilediğin kadar zeytin, 2 yumurta, domates peynir salatlık vs. dilersen pastırmanı ve yanında ekmek niyetine 1 çay bardağı cevizini yiyorsun.Ceviz yerine dilersen badem fındık ta yiyebilirsin.
öğlen - tavuk-et-balık- yanına sebze yanına ayran veya yoğurt salatanı , arzu edersen 1 çay bardağı kadar, fındık veya ceviz veya badem yiyorsun.
akşam da öğlenle aynı yiyosun,
aralarda mideni doldurmuyosun.
ekmek, hamur işi ve tatlılardan uzak kalıosun..
Böylece bebişe yarayacak şeyleri yemiş, sende enerjini almış sana kilo yapacak şeylerden uzak kalıosun.

canım hemşerim valla şuan ağlıyorum napıcamı bilemiyorum heyecandan dualarım seninle sende bna çok dua et cnm sıradaki hamiş sensin bak içime doğuyo

ayy CANIMM BENIMMM inan benimde gozlerimm dolduu agladim aglicam moddayimmmm tuylerim kalktiii ayyyy cokk sevndimmmm

ara hemen kocisiniiiiiiiiiiiiiiii ayy cnmsinn yaaaaaaaa cok sevindimmmm cokkkkkkkkkkkkkk

bak 18 mart sana ugur getirdi gordun muuuuuuuuu

canimm benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…