MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr bat a daha 3 gün var ve beta hcg sonucum 17.62 nasıl sizce ayyyy heyecandan ölüyorummmm allahım herkese yaşat bu duyguyu

canım benim tebrik ederim çok sevindim senin adına ne güzel benimde yarından itibaren 3gün kalacak bende mi yaptırsam senin ovulasyonun hangi gündü

Bende Gida Muhendisi olarak ve meslegim harici ilgi alanima girmesinden dolayi ;
OZELLIKLE HAMISLERINNN KESINLIKLE UYGULAMASI GEREKEN BIR DIYET pastirma ya gerek yok bence cig oldugu icin bide mumkunse evinize pastirma,sosiiiiss ozellikle sosiss , salam , sucuk sokmamaya calisinnnn

canım hemşerim valla şuan ağlıyorum napıcamı bilemiyorum heyecandan dualarım seninle sende bna çok dua et cnm sıradaki hamiş sensin bak içime doğuyo
Ayyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tek gözümden yaş aktı baakkk nası duygulandımmmmmmmmmmm o minik patiklerin minicik ayacıklarla dolacak arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oooofffffffff bugün süper bigünnnn çok mutluyummm yaaaaaaaaaaa canım benimmmmmmmmmmm Allah tamamına erdirsin inşallahhhh hayırlı uğurlu olsun meleğinnnnnnnnnnnnnn :116::116::116::116::116:
geçmiş olsun canım
Sağol canım benimmmmmmmm

Ayyyyyyyy ben bunu hiö düşünmemiştimmmmmmm gözümde arpacık çıktııı kesin hamileyimmmmmmmmmmm.
Ya arpacık soğan varyaaa acaba yukardan bana mesaj mı geliyor soğan kürü yapmama daiirrrrrrrrrrrrr Allahımmm sen büyüksün

bak şimdi içim dahada rahat :) pastırma şart değil dior zaten mesala sucuk salam sosis sevenler onalrı yemesin onların yerine pastırma yesin diyor..
Benim pek aram yok zaten ...

uygula diyorsun yani çok sağol :)

tey tey tey kızlar halaya katıldım çok şükür allahım sen tamamına erdir inşallah:)))

bende gelecem halaya benim sorum kaynadı tebrik ederim canım senin ovulasyon hangi günlerdi benimde yarın 3 gün kalacak aynı zamanlarsa belki benimde kanda çıkar

Elmmadaşım kutlarım canımmm ne güzel haber bunlar.ay allah kucağına almayı nasip etsin inşşşş.....

ışıl 1 senedir deniyordu mutlu haberi bu gün verdi.

sen ne kadar vzamandır deniyordun canım

çok sevindim canım

allah diğer arkadaşlarımada yaşatsın inş

yavrum sen gözünü açmadan halvete girdin yaaa ondan oldu benceee :)
halvet dedim ama bir sakıncası var mı acaba ?:)

perisooooooookooooooooooooommmmmmmmmm çok teşekkürler sıra sizde inşallah kızlar çok dua edin bebişimin kalp atışınıda duyim:))))

sağol cnm bnm inşallah rabbim herkese yaşatsın bunu:))

ayy cnmm yaa canakkalede olaydimm valla atlamis gelmistimmm suan yaninaaaaaaaaaa

ayyyyyy hamiss memleketlimm beinimmm su altta cikann bebis seyinden hemen yappp hadii gorelimmmm bebisimiziiiii:)))))))))))))

cnmm benimmmmm hamissinnn kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

banada dua banada dua :)))

elmadas

cnm allah razı olsun çok teşekkür ederim bu korunmadığım 2.ayımdı allah nasip etti allah tamamına erdirsin inşallah bu arada sana bişi sorcam cnm bnm reglime 3 gün var sonuç 17.62 kaçıncı haftası oluyo biliyomusun:))

pidilgam valla herkes mısır patlağı gibi patlıyo hee maşallah devamı da gelsin inşalllaaahhhh

etmemmi cnm bnm edicem tabiii hep edicem sıra sizde artık:))unutma hamiş olarak gezcez çanakkalede:))

yavrum sen gözünü açmadan halvete girdin yaaa ondan oldu benceee :)
halvet dedim ama bir sakıncası var mı acaba ?:)

çaktın köfteyiiii sen idilgammmmm ?
çaktın dedim ama türkçe bu nereye çekersen oraya gider yani saf ve temiz duygularımla dedim yanii :)

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr bat a daha 3 gün var ve beta hcg sonucum 17.62 nasıl sizce ayyyy heyecandan ölüyorummmm allahım herkese yaşat bu duyguyu

hayırlı olsun canım .Allah tamamına erdirsin.
peki ne zamandır istiyordunuz.sorun neydi.
biraz anlatır mısın canım?
birde özel bişeyler yaptın mı?

bak şimdi içim dahada rahat :) pastırma şart değil dior zaten mesala sucuk salam sosis sevenler onalrı yemesin onların yerine pastırma yesin diyor..
Benim pek aram yok zaten ...

uygula diyorsun yani çok sağol :)

bunun yaninda bolll meyveee cnmmm ozellikle KIWI - elma (elma bebiside guzellestiriyo)

boll sut urunu ozellikle yogurt
sogan gaz yapmiyosa bolboll antibiyotikkk yerine

ve ayaklar hep sicak olucakki bebis gazlii olmasinnnn

ayyy herturluuuu bilgi varrrr yilllarca derlsrinide okudukkk uygulayacagimizz bebeisleri nasip etsinn insallahhh allahim bizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…