kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr bat a daha 3 gün var ve beta hcg sonucum 17.62 nasıl sizce ayyyy heyecandan ölüyorummmm allahım herkese yaşat bu duyguyu
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr bat a daha 3 gün var ve beta hcg sonucum 17.62 nasıl sizce ayyyy heyecandan ölüyorummmm allahım herkese yaşat bu duyguyu
Şöyle ki hayatım, sabah kalıyosun, avucunun içi kadar peynirini, dilediğin kadar zeytin, 2 yumurta, domates peynir salatlık vs. dilersen pastırmanı ve yanında ekmek niyetine 1 çay bardağı cevizini yiyorsun.Ceviz yerine dilersen badem fındık ta yiyebilirsin.
öğlen - tavuk-et-balık- yanına sebze yanına ayran veya yoğurt salatanı , arzu edersen 1 çay bardağı kadar, fındık veya ceviz veya badem yiyorsun.
akşam da öğlenle aynı yiyosun,
aralarda mideni doldurmuyosun.
ekmek, hamur işi ve tatlılardan uzak kalıosun..
Böylece bebişe yarayacak şeyleri yemiş, sende enerjini almış sana kilo yapacak şeylerden uzak kalıosun.
tebrik ederim canım inş.kucagına almakta nasip olur ):)
Ayyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tek gözümden yaş aktı baakkk nası duygulandımmmmmmmmmmm o minik patiklerin minicik ayacıklarla dolacak arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oooofffffffff bugün süper bigünnnn çok mutluyummm yaaaaaaaaaaa canım benimmmmmmmmmmm Allah tamamına erdirsin inşallahhhh hayırlı uğurlu olsun meleğinnnnnnnnnnnnnncanım hemşerim valla şuan ağlıyorum napıcamı bilemiyorum heyecandan dualarım seninle sende bna çok dua et cnm sıradaki hamiş sensin bak içime doğuyo
Sağol canım benimmmmmmmmgeçmiş olsun canım
PERIIcimmmmmmm hamislik belirtisi olmasinnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))))))
gozunun uzerinde kasin vardan daha belirgin bi belirti cnmm hamislik adina:))))))))))))))))))
kiss baksanaa MART KEDILERI gibi cogaliyoruzz ALLAHIN izniyleeeeeeeeee
aaaaaa sira bize gelioo haaaaa
hamislerrr bize elll verinnnn cokcok da dua EDDDINNN LUTFENNN
elmadaşşşşş
elmadaşşşşş
Bende Gida Muhendisi olarak ve meslegim harici ilgi alanima girmesinden dolayi ;
OZELLIKLE HAMISLERINNN KESINLIKLE UYGULAMASI GEREKEN BIR DIYET pastirma ya gerek yok bence cig oldugu icin bide mumkunse evinize pastirma,sosiiiiss ozellikle sosiss , salam , sucuk sokmamaya calisinnnn
tey tey tey kızlar halaya katıldım çok şükür allahım sen tamamına erdir inşallah:)))
ayyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tek gözümden yaş aktı baakkk nası duygulandımmmmmmmmmmm o minik patiklerin minicik ayacıklarla dolacak arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oooofffffffff bugün süper bigünnnn çok mutluyummm yaaaaaaaaaaa canım benimmmmmmmmmmm allah tamamına erdirsin inşallahhhh hayırlı uğurlu olsun meleğinnnnnnnnnnnnnn:116::116::116::116::116:
sağol canım benimmmmmmmm
ayyyyyyyy ben bunu hiö düşünmemiştimmmmmmm gözümde arpacık çıktııı kesin hamileyimmmmmmmmmmm.
Ya arpacık soğan varyaaa acaba yukardan bana mesaj mı geliyor soğan kürü yapmama daiirrrrrrrrrrrrr allahımmm sen büyüksün
Ayyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tek gözümden yaş aktı baakkk nası duygulandımmmmmmmmmmm o minik patiklerin minicik ayacıklarla dolacak arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oooofffffffff bugün süper bigünnnn çok mutluyummm yaaaaaaaaaaa canım benimmmmmmmmmmm Allah tamamına erdirsin inşallahhhh hayırlı uğurlu olsun meleğinnnnnnnnnnnnnn:116::116::116::116::116:
Sağol canım benimmmmmmmm
Ayyyyyyyy ben bunu hiö düşünmemiştimmmmmmm gözümde arpacık çıktııı kesin hamileyimmmmmmmmmmm.
Ya arpacık soğan varyaaa acaba yukardan bana mesaj mı geliyor soğan kürü yapmama daiirrrrrrrrrrrrr Allahımmm sen büyüksün
sağol cnm bnm inşallah rabbim herkese yaşatsın bunu:))
Elmmadaşım kutlarım canımmm ne güzel haber bunlar.ay allah kucağına almayı nasip etsin inşşşş.....
ışıl 1 senedir deniyordu mutlu haberi bu gün verdi.
sen ne kadar vzamandır deniyordun canım
çok sevindim canım
allah diğer arkadaşlarımada yaşatsın inş
ayy cnmm yaa canakkalede olaydimm valla atlamis gelmistimmm suan yaninaaaaaaaaaa
ayyyyyy hamiss memleketlimm beinimmm su altta cikann bebis seyinden hemen yappp hadii gorelimmmm bebisimiziiiii:)))))))))))))
cnmm benimmmmm hamissinnn kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
banada dua banada dua :)))
elmadas
yavrum sen gözünü açmadan halvete girdin yaaa ondan oldu benceee :)
halvet dedim ama bir sakıncası var mı acaba ?:)
bak şimdi içim dahada rahat :) pastırma şart değil dior zaten mesala sucuk salam sosis sevenler onalrı yemesin onların yerine pastırma yesin diyor..
Benim pek aram yok zaten ...
uygula diyorsun yani çok sağol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?