MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Mrb arkadaşlar çok kötü durumdayım.. Offfffffffffffffff (( bildiğiniz gibi pazartesi sabah bhcg ye baktirmistim. 5.8 idi ve çok inanmıştım hamile olduğuma.. Fakat dün gece adetim başladı. Kan Akintiyla pembe renkliydi. Endişelendim, acaba gebelik başlarken bitiyor mu diye. Acile gittik gece. Bhcg ye baktılar tekrar 0.01 çıktı. 1,5 günde bu kadar düşer mi değer şok oldum. Moralmen çökmüş durumdayım.. (

hayırlı olsun canım .Allah tamamına erdirsin.
peki ne zamandır istiyordunuz.sorun neydi.
biraz anlatır mısın canım?
birde özel bişeyler yaptın mı?

öncelikle çok teşekkür edrim cnm inşallah rabbim tamamına erdirir.yeni evlliyim aralığın sonunda evlendim bu 2.ayımdı hamiş kaldım darısı isteyenlerin başına:))

selaaaaammm
Alpellacım yeni listeyi bi yayınlar mısın canım,yeni hamişlerimizi görüp mutlu olalalım...
Satdaşııım sıra bizde,tam gaz gireceğiz o listeye merak etme

canım üzülme herşey allahtandır vardır bir hikmetii bol bol dua et ve sen herşeyden daha önemlisin unutma kendini de hırpalama sen iyi ol ki herşey yoluna girsin.......

cnm bnm üzülme ne olur allah dua et bide bi daha yaptır bakalım şu kan testini doktora sordunmu

çaktın köfteyiiii sen idilgammmmm ?
çaktın dedim ama türkçe bu nereye çekersen oraya gider yani saf ve temiz duygularımla dedim yanii :)

ben seninnn icini biliyorumm cnmcmmmm
ee olucak 5 parmak bir deilll cok bizdende deilll neysee vardir her iste bi hayirrr

acaba bu hammiss olucagimizin belirtisimiiii ne dersinnn :)))))))))))))))

canım sen kimyasal gebelik yaşamışsın üzülme herkes yaşıyormuş en basit olay daha neler var sıkma canını hamile kalabiliyorsun bak ne güzel, yine olur...

SON HALİİİ....!!!!

amin canım aminnnn... bi heyecan bi heyecan bendeee:) daha ortada bişey yok ama du bakalım hayırlısıııı hepimiz için:)))

cnm bnm akıntım 11 martda geldi o tarihlerde girdim ilişkiye

canım senin bugüne kadar hamilelik belirtilerin oldu mu hergün yazıları takip ediyorum daha önce yazmış olabilirsin belki atlamış olabilirim kusura bakma işte sizden bişyler duyunca kendimize pay biçmek için belki bizde aynı şeyleri yaşıyoruz umutlanırız belirti olarak

kızlar ben mihrac isimli arkadaşı da ekledim listeye ama o bu toipcten değil yani napsam çıkarsam mı kalsın mı gelir mi acaba bugün ilk kez geldi

ben seninnn icini biliyorumm cnmcmmmm
ee olucak 5 parmak bir deilll cok bizdende deilll neysee vardir her iste bi hayirrr

acaba bu hammiss olucagimizin belirtisimiiii ne dersinnn :)))))))))))))))

bence ben kesinnn hamiişimm ya bu onun belirtisiiiiiiiiiiiiiiiii:=)

haklısın canım dibine kadar haklıısın konun dibineee yaniii :)

selaaaaammm
Alpellacım yeni listeyi bi yayınlar mısın canım,yeni hamişlerimizi görüp mutlu olalalım...
Satdaşııım sıra bizde,tam gaz gireceğiz o listeye merak etme

ya ben bu topigeeeeeeeeeeeeeeeeee saDECE

DIYORUMMMMMM

YAHUUU KEDILERDEN NE EKSIGIMIZ VAR DIYODUMMMMMM SANIRIMMM TUTTU BUUUUU

malalah kedilerden bereketli oldukkkk masallahhhhhhhhhh

hazirlann kissssssimmmmmmmm
SATDASIM BATDASIMMM nerelerdesinn sennnnnn
calsimalar devam ediyomuuuuuuu
sen gittin gidelii ben sistit oldummm cok fenalar oldummmmm yaaaaaaaaaaa
yani inan bebis dusunucek kafa kalmadi agridan sizidan dusun yani halimiiiiiiiiiii

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr bat a daha 3 gün var ve beta hcg sonucum 17.62 nasıl sizce ayyyy heyecandan ölüyorummmm allahım herkese yaşat bu duyguyu

canım benim yaaaaa tebrik ederim hayırlısı ilede kucağına alırsın inş. bebişini

]Ayyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tek gözümden yaş aktı baakkk nası duygulandımmmmmmmmmmm o minik patiklerin minicik ayacıklarla dolacak arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oooofffffffff bugün süper bigünnnn çok mutluyummm yaaaaaaaaaaa canım benimmmmmmmmmmm Allah tamamına erdirsin inşallahhhh hayırlı uğurlu olsun meleğinnnnnnnnnnnnnn

Geliyor bebiş alayııııııııı annişleri çeksin halayııııııııııııı lililiiliililililiililiilililiililililililiililli

Asssiiiiiiiissssssss hadi balımmmmmmm sende çıldır gebeyim diye de tam olsunnnn bugün artıkkkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
cnm bnm üzülme ne olur allah dua et bide bi daha yaptır bakalım şu kan testini doktora sordunmu

Bi daha niye yaptırmaliyim cnm. 0.01 çıktı yaa. Bundan düşük , sıfır var bir tek bugün büyük bi parça geldi. Avuç icimin yarısı kadar. Kimyasal gebelik mi yaşadım acaba?? Bu da bana ders oldu. Bi daha adetim 3_4 gün geçmeden bhcg yaptırmam. Yarın dr a gidicem.. Bakalım o ne diyecek..

ELMADASSSSS aradinmi kocisniiiiiii ne durumdasinn bakimmmmmmmmmmmmm

havada cok guzelmis atttinn kenidnizi kordonaaa kutlayin bebeisiniziiiii

ayy canimm benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…