bende gelecem halayabenim sorum kaynadı tebrik ederim canım senin ovulasyon hangi günlerdi benimde yarın 3 gün kalacak aynı zamanlarsa belki benimde kanda çıkar
selam arkadaşlar.. bugün ya da dün regl olmam gerekiyordu. ben dayanamayıp bu sabah kan testi yaptırdım 5.8 çıktı. dr sonuca bakınca yok dedi. ama bi de ultrasonla bakalım dedi. baktı ve rahim duvarı baya kalınlaşmış ve yumurtlama da olmuş dedi. ama umutlandırmak istemiyorum dedi. perşembe bi daha kana bakalım dedi. inş hamileyimdir arkadaşlar. sizce değerim nasıl?????
hayırlı olsun canım .Allah tamamına erdirsin.
peki ne zamandır istiyordunuz.sorun neydi.
biraz anlatır mısın canım?
birde özel bişeyler yaptın mı?
mrb arkadaşlar çok kötü durumdayım.. Offfffffffffffffff(( bildiğiniz gibi pazartesi sabah bhcg ye baktirmistim. 5.8 idi ve çok inanmıştım hamile olduğuma.. Fakat dün gece adetim başladı. Kan akintiyla pembe renkliydi. Endişelendim, acaba gebelik başlarken bitiyor mu diye. Acile gittik gece. Bhcg ye baktılar tekrar 0.01 çıktı. 1,5 günde bu kadar düşer mi değer şok oldum. Moralmen çökmüş durumdayım.. (
Mrb arkadaşlar çok kötü durumdayım.. Offfffffffffffffff(( bildiğiniz gibi pazartesi sabah bhcg ye baktirmistim. 5.8 idi ve çok inanmıştım hamile olduğuma.. Fakat dün gece adetim başladı. Kan Akintiyla pembe renkliydi. Endişelendim, acaba gebelik başlarken bitiyor mu diye. Acile gittik gece. Bhcg ye baktılar tekrar 0.01 çıktı. 1,5 günde bu kadar düşer mi değer şok oldum. Moralmen çökmüş durumdayım.. (
çaktın köfteyiiii sen idilgammmmm ?
çaktın dedim ama türkçe bu nereye çekersen oraya gider yani saf ve temiz duygularımla dedim yanii :)
Mrb arkadaşlar çok kötü durumdayım.. Offfffffffffffffff(( bildiğiniz gibi pazartesi sabah bhcg ye baktirmistim. 5.8 idi ve çok inanmıştım hamile olduğuma.. Fakat dün gece adetim başladı. Kan Akintiyla pembe renkliydi. Endişelendim, acaba gebelik başlarken bitiyor mu diye. Acile gittik gece. Bhcg ye baktılar tekrar 0.01 çıktı. 1,5 günde bu kadar düşer mi değer şok oldum. Moralmen çökmüş durumdayım.. (
Selamlar... Mart 2012 itibariyle bebek düşünmeye başlayan, korunmayı bırakan ve çalışmalara başlayan arkadaşlar gelin burda toplanalım.. Bizim daha önce "KASIM AYINDA BEBİŞ İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLAYANLARIN YERİ" diye bir topiğimiz vardı ve ben ilk denememizde hamile kalmıştım fakat boş gebelik nedeniyle 8. haftamda kürtaj oldum, korunma sürem bitti tekrar çalışmalara başlayacağız kısmetse.. hadi bakalım benimle bu yolda ilerlemek isteyenleri bekliyorum...
sat: 20 Şubat bu arada :)
MART AYI LİSTESİ
Esraa86 . Hamilee
Polypoly .. Hamilee
Elçi04 .. Hamileee
Alpellaa.............. Hamileee
TİMURASYA........... Hamileee
İstanbulizmir............. Hamileee
AYÇAECE.................. Hamileeee
a_d.................Hamileee
muhasebe_22...........Hamileee
ışılışıl38.............Hamileee
mihrac............Hamileee
elmadaş..........Hamileee
candost17 .. 22 mart
gogi................22 mart
Suvesabun .. 22 mart
asis 23 mart
medmus .. 23 mart
bluegirl1.......... 23 mart
enderfts............. 24 mart
hazelrose .. 24 mart
pınknymph .. 25 mart
jonguil.............26 mart
aybice........... 27 mart
deragun........... 28 mart
aaleynaa.......... 29 mart
vitaminc.......... 29 mart
ADDD83........... 29 mart
naltun................ 30 mart
masal5959........ 31 mart
alxfa................. 31 mart
idilga .. 31 mart
eerdgn........... 31 mart
naz34 bat ????
CanCiceğim...... 3 nisan
SERSEN............. 4 Nisan
belilden............ 4 Nisan
derinsuberfu......... 5 nisan
elysia . 6 nisan
tubiloshh........... 7 nisan
meessttrraa .... 9 nisan
Tatlıcadı55 . 9 Nisan
Tembel .. ?????
Daısytulip . ????
perisoko...... 9 Nisan
sonesinti........... 10 nisan
sevval17............???????
chiitlenbik.......... ??????????
hll_legend........... ?????????
kara_gul............. 12 Nisan
Dimplevenom .. 14 Nisan
fugurlar...........
beyazlım...........
tarçın10 .
demet35..........
bunun yaninda bolll meyveee cnmmm ozellikle KIWI - elma (elma bebiside guzellestiriyo)
boll sut urunu ozellikle yogurt
sogan gaz yapmiyosa bolboll antibiyotikkk yerine
ve ayaklar hep sicak olucakki bebis gazlii olmasinnnn
ayyy herturluuuu bilgi varrrr yilllarca derlsrinide okudukkk uygulayacagimizz bebeisleri nasip etsinn insallahhh allahim bizeee
cnm bnm akıntım 11 martda geldi o tarihlerde girdim ilişkiye
canım sen kimyasal gebelik yaşamışsın üzülme herkes yaşıyormuş en basit olay daha neler var sıkma canını hamile kalabiliyorsun bak ne güzel, yine olur...
SON HALİİİ....!!!!
ben seninnn icini biliyorumm cnmcmmmm
ee olucak 5 parmak bir deilll cok bizdende deilll neysee vardir her iste bi hayirrr
acaba bu hammiss olucagimizin belirtisimiiii ne dersinnn :)))))))))))))))
selaaaaammm
Alpellacım yeni listeyi bi yayınlar mısın canım,yeni hamişlerimizi görüp mutlu olalalım...
Satdaşııım sıra bizde,tam gaz gireceğiz o listeye merak etme
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr bat a daha 3 gün var ve beta hcg sonucum 17.62 nasıl sizce ayyyy heyecandan ölüyorummmm allahım herkese yaşat bu duyguyu
cnm bnm üzülme ne olur allah dua et bide bi daha yaptır bakalım şu kan testini doktora sordunmu
yaa benide alın listeye(((
ama reglim daha bugün bitti :)
beklenen adet tarihin ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?