- 23 Haziran 2009
- 490
- 175
- 103
tebrikler canım tekrardan.. vajinal 1500lerde karından da 5000lerde görünüyormuş tatlım.. değerin gayet iyi canım...
cnm bu site bana ugur getirdi üçüncü ayımızdı ve umutsuzluğa kapılmıştım çok mutluyum allah bir sorun yaşattırmadan sonunu görür bir çırpıda bebeklerimizi ellerimize alırız. bu arada alpella iki güne bir iki katına çıkıyor demi?
canım senin bugüne kadar hamilelik belirtilerin oldu mu hergün yazıları takip ediyorum daha önce yazmış olabilirsin belki atlamış olabilirim kusura bakma işte sizden bişyler duyunca kendimize pay biçmek için belki bizde aynı şeyleri yaşıyoruz umutlanırız belirti olarak
ELMADASSSSS aradinmi kocisniiiiiii ne durumdasinn bakimmmmmmmmmmmmm
havada cok guzelmis atttinn kenidnizi kordonaaa kutlayin bebeisiniziiiii
ayy canimm benimmmm
18 nisan'da olurum herhalde :26:
tebrikler canım tekrardan.. vajinal 1500lerde karından da 5000lerde görünüyormuş tatlım.. değerin gayet iyi canım...
cnm bu site bana ugur getirdi üçüncü ayımızdı ve umutsuzluğa kapılmıştım çok mutluyum allah bir sorun yaşattırmadan sonunu görür bir çırpıda bebeklerimizi ellerimize alırız. bu arada alpella iki güne bir iki katına çıkıyor demi?
evet canım pazartesi 100 ise çarşamba 200 cuma 400 gibi tatlım..
ekliyorum canım bkz ilk sayfa
göremedim kendimi(((
gördüm gördüm sorryy :)
SATDASIM BATDASIMMM nerelerdesinn sennnnnn
calsimalar devam ediyomuuuuuuu
sen gittin gidelii ben sistit oldummm cok fenalar oldummmmm yaaaaaaaaaaa
yani inan bebis dusunucek kafa kalmadi agridan sizidan dusun yani halimiiiiiiiiiii
faaliyet yoğunluğundan uğrayamadım tatlım :)) bmba gibi geliyorum
geçmiş olsun şimdi nasılsın? hiç dert etme bunlar geçici şeyler..güzel haberleri alınca unutucaz bütün çektiğimiz sıkıntıları inşallah..
aksam yemegi monumuzzzzz:
yumurtali ispanak
yogurt
firinda tavuk ve patates
salata
tabiiiii daha yapmadimmmm
ayy kacar ben birazzzz yemek hazirliimmmmmmm :)))))))))))))))
optumm sizi aksam gorusuruzzz
asis in mutlu haberlerini almak icin bakarizzzzz
aksamda dizilerr superrr yahuu kuzey var suluman var ohoooooooooooo
hadi saglicakla ve hamis kalinnnn efendimmmmmmm
muckssssssssssssssssssssss
ayy kislarrr aksamda ASIS den gelirseeeee bu topik totem yaparrrrrrr :))))))))))))))
gir topige ol hamile kavus bebisee ALPELLAM SLOGAN BUDUR
tAVUK GIBI YIMIRTLARIZ
Kedi Gibi hamis kaliriz
kizimmmm sinerji bu pozitif enerji sinerjisi voltran olusturdukkk yahuuuuuuuuuuuuuuuuuu
HAMIS HAMIS HAMIS
:))))
Kızlarrr dua edin bana nolur!!!
Az önce kontrolüm vardı kontrole gittim.(iç kanamam vardı) az önce doktorum bhcg de istedi ben adet sancısı çekiyorum.adet olacam desemde ultrasondan sonra beni kan tahliline yolladı...bakalım 2 saat sonra çıkacak...pazartesi 2.00 çıkmıştı...umudum da yok amaaa... Neysee artık istedi yaptırdım.hemogramla bhcgyi... Olur da pozitif çıkarsa tansiyon düşüklüğünden değil heyecandan bayılırımmmm vallaaa
Kızlarrr dua edin bana nolur!!!
Az önce kontrolüm vardı kontrole gittim.(iç kanamam vardı) az önce doktorum bhcg de istedi ben adet sancısı çekiyorum.adet olacam desemde ultrasondan sonra beni kan tahliline yolladı...bakalım 2 saat sonra çıkacak...pazartesi 2.00 çıkmıştı...umudum da yok amaaa... Neysee artık istedi yaptırdım.hemogramla bhcgyi... Olur da pozitif çıkarsa tansiyon düşüklüğünden değil heyecandan bayılırımmmm vallaaa
afiyet olsun yavrummmm ben yemek yapmadım bugün bakalım napcaz kocişle survivor oynuyoruz hamile olduğumu öğrendiğimden beri canım hiç iş yapmak istemiyo
hayırlısı olsun canım öyle de kendini olumsuza alıştır olumlu çıkarsa sevinirsin olumsuz çıkarsa da üzülmezsin... Allahtan hayırlısını istee...
iyi değerlendir bu fırsatı bence :d hani yemek yok mu demez sanırım sana bi 9 ay
ben ihtimal vermiyorum zaten... Allah hayırlısını versin yarabbim hepimiz içinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?