MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar ben işten çıkıyorum kend. iyi bakın inş. akşam 7 De bi hamişimiz daha olur inşallaaaahhhhhh

öpüldünüz :)))

cnm bnm çok belirtim olmadı ama göğüslerrim ilk belirtiyi verdi ara ara hep ağrıdı bide kasık ağrısı var:))

ELMADASSSSS aradinmi kocisniiiiiii ne durumdasinn bakimmmmmmmmmmmmm

havada cok guzelmis atttinn kenidnizi kordonaaa kutlayin bebeisiniziiiii

ayy canimm benimmmm

cnm bnm daha aramadım annemdeyim ilk annemlere söledim akşamda kocişime sölicem olayları yazarım size:))))şimdilik çıkıyorum canlar giricem gene

18 nisan'da olurum herhalde :26:

ekliyorum canım bkz ilk sayfa

SATDASIM BATDASIMMM nerelerdesinn sennnnnn
calsimalar devam ediyomuuuuuuu
sen gittin gidelii ben sistit oldummm cok fenalar oldummmmm yaaaaaaaaaaa
yani inan bebis dusunucek kafa kalmadi agridan sizidan dusun yani halimiiiiiiiiiii

faaliyet yoğunluğundan uğrayamadım tatlım :)) bmba gibi geliyorum
geçmiş olsun şimdi nasılsın? hiç dert etme bunlar geçici şeyler..güzel haberleri alınca unutucaz bütün çektiğimiz sıkıntıları inşallah..

ayy kislarrr aksamda ASIS den gelirseeeee bu topik totem yaparrrrrrr :))))))))))))))

gir topige ol hamile kavus bebisee ALPELLAM SLOGAN BUDUR

tAVUK GIBI YIMIRTLARIZ
Kedi Gibi hamis kaliriz

kizimmmm sinerji bu pozitif enerji sinerjisi voltran olusturdukkk yahuuuuuuuuuuuuuuuuuu

HAMIS HAMIS HAMIS

:))))

INSALLAHH CNMMM boll sivi su derken sistit gecti gibi ama belim bobregim kasigim herbi yerim agridi hep dun gecede dahil bugun daha iyiyim pazardan beri direndim ama aradim turkiyedeki doktoru hocayi largopen kullanabilirsin hamile bile olsan yinede kullanabilirsin dedi dun gece basladim antibiyotige
allah yardim etsin bakalimmmmmmmm hayirlisiiiiiii

aksam yemegi monumuzzzzz:

yumurtali ispanak
yogurt
firinda tavuk ve patates
salata

tabiiiii daha yapmadimmmm
ayy kacar ben birazzzz yemek hazirliimmmmmmm :)))))))))))))))

optumm sizi aksam gorusuruzzz
asis in mutlu haberlerini almak icin bakarizzzzz
aksamda dizilerr superrr yahuu kuzey var suluman var ohoooooooooooo

hadi saglicakla ve hamis kalinnnn efendimmmmmmm
muckssssssssssssssssssssss

afiyet olsun yavrummmm ben yemek yapmadım bugün bakalım napcaz kocişle survivor oynuyoruz hamile olduğumu öğrendiğimden beri canım hiç iş yapmak istemiyo

Kızlarrr dua edin bana nolur!!!

Az önce kontrolüm vardı kontrole gittim.(iç kanamam vardı) az önce doktorum bhcg de istedi ben adet sancısı çekiyorum.adet olacam desemde ultrasondan sonra beni kan tahliline yolladı...bakalım 2 saat sonra çıkacak...pazartesi 2.00 çıkmıştı...umudum da yok amaaa... Neysee artık istedi yaptırdım.hemogramla bhcgyi... Olur da pozitif çıkarsa tansiyon düşüklüğünden değil heyecandan bayılırımmmm vallaaa

Yehhuuuuuuuuuuuuuuu

Asis bebiş dersem çık negatif dersen yine de çık

Ay meraktan öldük kızım tam 6 dk var 19:00a

Nerdesiniz kuzuuuuum?

Allahhhh dur benim bu kadar hamişe kalbim dayanmicak bugünnnnnn Hadi güzel haberlerle gel canımmmmmmmmmmmm

hayırlısı olsun canım öyle de kendini olumsuza alıştır olumlu çıkarsa sevinirsin olumsuz çıkarsa da üzülmezsin... Allahtan hayırlısını istee...

iyi değerlendir bu fırsatı bence :d hani yemek yok mu demez sanırım sana bi 9 ay

evet demesin valla napalım yorgunum bitkinim halsizim nazlıyımmmm

ben ihtimal vermiyorum zaten... Allah hayırlısını versin yarabbim hepimiz içinnnn

amin canım ben de ihtimal vermiyordum ama hamileymişim hiç belli olmaz rabbimin işi hayırlısı demek lazım hep

ASSSSSSİİİİİİİSSSSSSSSSSSSS NERDESİN YİİİVVVRUUUMMM????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…