MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

eğer olaki pozitif çıkarsa topiğin hikmetinden olacak:d mucize topik :d

yap naz canım nazını yap her zaman bulamazsın:d çocuk doğunca papuç dama atılmasın :d

Selam kizlar

nasilsiniz??

ya ben hala bekliyorum...

az önce baktim kahve rengimsi renkte,cok af edersiniz henüz Vaginada olan sivi var....

ya ama niye günlerdir var bu sIk sIk hafif sancilar sagda ve solda ama belime vurmuyor sadece ön tarafa...

bakin suan yazarken sol taraf mesela böyle hafifce bir cekme/agri karindan bacaga dogru cekiyo sanki sagdada cok hafif var

ama kizlar yaaaaaaaa

benim adet belirtilerim bu kadar öncelerden gelmezdi yaaaa

adete az kala gelirdi

suan 31. günümdeyim.:44::44::44:.

Buarada yeni hamile oldugunu ögrenen arkadaslarim tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmm

Allah kucaginiza versin Insallah

hemen gidiyorsun ve kan veriyorsun şekerim

canım senin günün geçti hamilelik var mı kan testi falan yaptırdın mı

Canim yok yapmadim...

esim dün dedi yap istersen....

eskiden ben yapardim zirt pirt esim derdi bu kadar stress yapma,

simdi gecen hafta cuma idrarda yaptim ya test

negatifti.... ama zaten olsa bile erkendi...

offfffffff ya kendime diyorum ne testi ne biseyi zaten yok

kirmizilar geldi gelirler

Buarada yeni hamile oldugunu ögrenen arkadaslarim tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmm

Allah kucaginiza versin Insallah

Canım sen kaç günde bir adet görüyorsun? Geçtimi günün? Geçtiyse bi kan verr. Bak gene gebelik takvimi eklemiş yaramaz yaaa kız ekleme şunu inşallah kaldırmak zorunda kalmazsın ama böyle kendini kandırmak gibi geliyor bana. Azcık sabret kesinleşsin takviminide koyyyyyyyy imzanıda attttttttt oynayıp zıplayalımmmmmmmmmmmm

ayyy bayılıcamm yaa... 50 sayfa okudum sanırım...

selam kızlar..

bugün ne çok hamiş haberi var.. maşallah hepinize... tebrik ederim.... darısı başımıza inşallah....

yarın büyük gün kızlarrr..... bat 22 mart.... :18:

çok stresliyim ve de korkuyorum açıkçası..... :18::18::18:

asiss hadi canım seni çok merat ettim....

hemen gidiyorsun ve kan veriyorsun şekerim

yok be güzelim yoktur bisey

bosu bosuna ne yapayim ki..........

ama yahu ben bu sekilde sanci günlerce daha hic olmadim yaaaaaa

offfffffffffffff beynimin oyunu mu?????

hele bak suan mesela ara ara koro halinde,bi sag taraf sanci atiyo bi sol taraf.......birde benim sol yumurtaligimda kist var......ve agirlikli sol taraf atmakta

kızlar aradım 8 gibi belli olacak dediler şimdide
heyecandan karnıma kramplar giriyor offffffffffff

Canim evet düzenlidir yani 28- 20 arasi gelir.....ama ben eskiden saymadigim icin tam günümü o yüzden 100 de 100 bilmiyorum

fakat bugün 31. gün veee bu sancilar 5 gündür var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bu bende normal degil

iyi akşamlarr kızlarrrrr

hamiş olan arkadaşları tebrik ederimm darısı bizimde başımıza inşallahh

bugün hem baş dönmesi hem de bulantı yaşadım amaaannn bir sevindimm bir sevindimmmm Allah 'ım sevinçimizi kursağımızda bırakma yarabbimmm aminn

Allahhhh dur benim bu kadar hamişe kalbim dayanmicak bugünnnnnn Hadi güzel haberlerle gel canımmmmmmmmmmmm

inşallahhh canım yaaaaa..alayım bi sonuçlarımı da... pozitifse benim yüreğim nasıl kaldırcak bir de onu düşün...
inşallaahh (ihtimal vermesemde) pozitif çıkar ben de bayram ilan ederim bugünü..

aaaaaaaaaaaaaaaa 9 doğurturlar insanı heeeee

aynen canım ya başımada ağrılar girdi, karnımada ve hiç bir belirtim kalmadı kan verdiğimden beri.
galiba sonuç negatif offffff ya

eşime çaktırmamak için banyoda gizli gizli tlf açtım sonucu sormak için :))))))))))
eşimde karnınmı ağrıyor ne yapıyorsun banyoda diyor :)))))))))
bende adet olucam galiba dedim kandırdım
offffffffffff çatlıycam ikiye yarılıcam

canımm az kalmış dayannn güzel haberler alırsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşallah pinkymp inşallahhhhhhhhhh canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…