evet demesin valla napalım yorgunum bitkinim halsizim nazlıyımmmm
Amin canım ben de ihtimal vermiyordum ama hamileymişim hiç belli olmaz rabbimin işi hayırlısı demek lazım hep
assssssiiiiiiisssssssssssss nerdesin yiiivvvruuummm????
Selam kizlar
nasilsiniz??
ya ben hala bekliyorum...
az önce baktim kahve rengimsi renkte,cok af edersiniz henüz Vaginada olan sivi var....
ya ama niye günlerdir var bu sIk sIk hafif sancilar sagda ve solda ama belime vurmuyor sadece ön tarafa...
bakin suan yazarken sol taraf mesela böyle hafifce bir cekme/agri karindan bacaga dogru cekiyo sanki sagdada cok hafif var
ama kizlar yaaaaaaaa
benim adet belirtilerim bu kadar öncelerden gelmezdi ya
adete az kala gelirdi
suan 31. günümdeyim.:44::44::44:.
canım senin günün geçti hamilelik var mı kan testi falan yaptırdın mı
hemen gidiyorsun ve kan veriyorsun şekerim
Buarada yeni hamile oldugunu ögrenen arkadaslarim tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmm
Allah kucaginiza versin Insallah
hemen gidiyorsun ve kan veriyorsun şekerim
Canım sen kaç günde bir adet görüyorsun? Geçtimi günün? Geçtiyse bi kan verr. Bak gene gebelik takvimi eklemiş yaramaz yaaa kız ekleme şunu inşallah kaldırmak zorunda kalmazsın ama böyle kendini kandırmak gibi geliyor bana. Azcık sabret kesinleşsin takviminide koyyyyyyyy imzanıda attttttttt oynayıp zıplayalımmmmmmmmmmmm
aynennnnn çocuk 6 aylık olcak bunlar hala belirti peşinde... hem bebek yoksa da belki kist var bişey var Allah korusun... ama önce kan ver BEYAZLIMMMM
kızlar aradım 8 gibi belli olacak dediler şimdide
heyecandan karnıma kramplar giriyor offffffffffff
Allahhhh dur benim bu kadar hamişe kalbim dayanmicak bugünnnnnnHadi güzel haberlerle gel canımmmmmmmmmmmm
aaaaaaaaaaaaaaaa 9 doğurturlar insanı heeeee
canımm az kalmış dayannn güzel haberler alırsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
ayyy bayılıcamm yaa... 50 sayfa okudum sanırım...
selam kızlar..
bugün ne çok hamiş haberi var.. maşallah hepinize... tebrik ederim.... darısı başımıza inşallah....
yarın büyük gün kızlarrr..... bat 22 mart.... :18:
çok stresliyim ve de korkuyorum açıkçası..... :18::18::18:
asiss hadi canım seni çok merat ettim....[/QUOT
slm cnm valla bende ıple cekıyorum yarını artık bıran once netlesse durumumuz bıde bogazlarım şişti ılacda kullnamıyorum korkudanhem streshem korku bıyandanda yok bısey zaten ne beklıyosun dıyorum goguslerımdekı acıda gıttı anlamadım ben bu ay kendımden bısey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?