inşallahhh canım yaaaaa..alayım bi sonuçlarımı da... pozitifse benim yüreğim nasıl kaldırcak bir de onu düşün...
inşallaahh (ihtimal vermesemde) pozitif çıkar ben de bayram ilan ederim bugünü..
aynen canım ya başımada ağrılar girdi, karnımada ve hiç bir belirtim kalmadı kan verdiğimden beri.
galiba sonuç negatif offffff ya
eşime çaktırmamak için banyoda gizli gizli tlf açtım sonucu sormak için :))))))))))
eşimde karnınmı ağrıyor ne yapıyorsun banyoda diyor :)))))))))
bende adet olucam galiba dedim kandırdım
offffffffffff çatlıycam ikiye yarılıcam
ayyy bayılıcamm yaa... 50 sayfa okudum sanırım...
selam kızlar..
bugün ne çok hamiş haberi var.. maşallah hepinize... tebrik ederim.... darısı başımıza inşallah....
yarın büyük gün kızlarrr..... bat 22 mart.... :18:
çok stresliyim ve de korkuyorum açıkçası..... :18::18::18:
asiss hadi canım seni çok merat ettim....[/QUOT
slm cnm valla bende ıple cekıyorum yarını artık bıran once netlesse durumumuz bıde bogazlarım şişti ılacda kullnamıyorum korkudanhem streshem korku bıyandanda yok bısey zaten ne beklıyosun dıyorum goguslerımdekı acıda gıttı anlamadım ben bu ay kendımden bısey
gogicim aynen bendende hiçbir belirti kalmadı... stresten sanırım... inşallah bu stres bebekle noktalanır hayırlısıyla...
hayatımmmmmmmm sen ne zaman alacaksın sonuçlarııııııııı
inşallah karnında bebeğin vardırrrrrrrrrrr hmilesindirrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy bayılıcamm yaa... 50 sayfa okudum sanırım...
selam kızlar..
bugün ne çok hamiş haberi var.. maşallah hepinize... tebrik ederim.... darısı başımıza inşallah....
yarın büyük gün kızlarrr..... bat 22 mart.... :18:
çok stresliyim ve de korkuyorum açıkçası..... :18::18::18:
asiss hadi canım seni çok merat ettim....[/QUOT
slm cnm valla bende ıple cekıyorum yarını artık bıran once netlesse durumumuz bıde bogazlarım şişti ılacda kullnamıyorum korkudanhem streshem korku bıyandanda yok bısey zaten ne beklıyosun dıyorum goguslerımdekı acıda gıttı anlamadım ben bu ay kendımden bısey
canım inşallah hamilesindir son 24 saat senindeeeeee
yarın test yaptır sabahhh bence
1 saat önce verdim 45 dakikaya 1 saate kalmaz çıkar...özel hastane var yakınımda..evdeyim oraya gidip gelmem gerekecek. yani senle ayı anda ya seviniyor ya da üzülüyor olacağızz...
inşallah seviniyor oluruzzzzz...ben olmasamda sen sevinirsin inşallahh...
benim yumurtlamadan sonraki 10.gün bugün... daha önce 0.100 çıkardı.pazartesi(yumurtlamadan sonraki 8.gün)2.00 çıktı..yani negatiff..şimdi yine aynı bu değerler çıkar heralde değişmez gibime geliyor
inşallah ikimizde hamileyizdir
ve inşallah senin değerin çok ama çok yükselmiştir
canım inşallah hamilesindir son 24 saat senindeeeeee
yarın test yaptır sabahhh bence
ayy heyecanlandırma beni canım.. :18: sabah gidemem... okul var... öğleden sonra belki... ama ben yarın eğer olmazsam cuma falan vermeyi kan vermeyi düşünüyorum.. :18: bu ay kendimdeki iradeye hayran kaldım... müthiş bir soğukkanlılık mı desem yoksa fırtınadan önceki sessizlik mi desem bilemedim...
kızlar kan tahlili için gününüzün geçmesini mi beklediniz ? :26:
Kizlarrrrrrrrrrrr yazsaniza yahu biseyler
cok gerginim....
ki oda adetten dir herhalde
cuma günü benim günüm yani 2 gün önceden yaptırdım. cuma günüde geçsin öyle yapıcam demiştim ama bekleyemedim iştekızlar kan tahlili için gününüzün geçmesini mi beklediniz ? :26:
ayy heyecanlandırma beni canım.. :18: sabah gidemem... okul var... öğleden sonra belki... ama ben yarın eğer olmazsam cuma falan vermeyi kan vermeyi düşünüyorum.. :18: bu ay kendimdeki iradeye hayran kaldım... müthiş bir soğukkanlılık mı desem yoksa fırtınadan önceki sessizlik mi desem bilemedim...
haklısın aslında benim yaptığım yanlıştı. iradene sahip ol ve adet gününden sonraki gün test yaptır inşallah hamiş çıkarsın
ben hazırlanıp çıkıyorum kan tahlilimi almaya...inşallah hüsrannn olmaz...bende halil sezaiii gibi issyaaaaannnn diye inlemem:d asiscim senden de güzel haberler alırız inşallahhh
ne yazayım ki canım... stres dorukta artık... bat yarın... elim ayağım buz gibi stesten... hayırlısıyla atlatırız inşallah... senin batın geçti mi?
cuma günü benim günüm yani 2 gün önceden yaptırdım. cuma günüde geçsin öyle yapıcam demiştim ama bekleyemedim işte
haklısın aslında benim yaptığım yanlıştı. iradene sahip ol ve adet gününden sonraki gün test yaptır inşallah hamiş çıkarsın
olsun canım bunda da vardır bir hayr... en azından benim gibi stres değilsin... inşallah bekleyen herkesle beraber hamiş olruz burdaa... eee artık arasınlar ya da ara canım hemşireyi... tabi onların sonucu değil... ohh ne alaaa.........
ben hazırlanıp çıkıyorum kan tahlilimi almaya...inşallah hüsrannn olmaz...bende halil sezaiii gibi issyaaaaannnn diye inlemem:d asiscim senden de güzel haberler alırız inşallahhh
Gecti canim
ama ben diyorum gelir bugün yarin...
yani hic inanaman hamile olabilecegime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?