MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

maşallah bugün nehayırlı gelmiş öğlenden beri bide topikte olmadan yazıp kaçanlar maşallah bebişlere

alpella bizi nisana atmışsın kız daha benim bugün şubatta 29 du yarın ama bugün akıntım var gelecek gibide buay iyi çalıştık bakalım kısmet artık bende beyazlım ve tarçın gibin cuma yaparım diyorum ama haftasonuda olur kısmet ay şuhafta geçse bebiş gelse

inşallahhh canım yaaaaa..alayım bi sonuçlarımı da... pozitifse benim yüreğim nasıl kaldırcak bir de onu düşün...
inşallaahh (ihtimal vermesemde) pozitif çıkar ben de bayram ilan ederim bugünü..

hayatımmmmmmmm sen ne zaman alacaksın sonuçlarııııııııı
inşallah karnında bebeğin vardırrrrrrrrrrr hmilesindirrrrrrrrrrrrrrrrr

canım hakkımızda hayırlısı olsun... ama beklemek çok geriyo, bilirim inşallah battaş olarak ilk müjde senden gelir bizde candostumla en yakın zamanda hayırlı haberlerimizi veririz inşallah....

hayatımmmmmmmm sen ne zaman alacaksın sonuçlarııııııııı
inşallah karnında bebeğin vardırrrrrrrrrrr hmilesindirrrrrrrrrrrrrrrrr

1 saat önce verdim 45 dakikaya 1 saate kalmaz çıkar...özel hastane var yakınımda..evdeyim oraya gidip gelmem gerekecek. yani senle ayı anda ya seviniyor ya da üzülüyor olacağızz...
inşallah seviniyor oluruzzzzz...ben olmasamda sen sevinirsin inşallahh...
benim yumurtlamadan sonraki 10.gün bugün... daha önce 0.100 çıkardı.pazartesi(yumurtlamadan sonraki 8.gün)2.00 çıktı..yani negatiff..şimdi yine aynı bu değerler çıkar heralde değişmez gibime geliyor

inşallah ikimizde hamileyizdir
ve inşallah senin değerin çok ama çok yükselmiştir

inşallah ikimizde hamileyizdir
ve inşallah senin değerin çok ama çok yükselmiştir

allahım inşallahhh hayırlı haberlerle dönerizzzz forumaaa!!!! inşallah canım inşallah canı gönülden istiyorum ikimizde hamişizdir inşallah...değilsekte üzülmeyelim..allah en hayırlı zamanı biliyordur.hayırsız evlat olacağına bekleyelim daha iyi...

ben hazırlanıp çıkıyorum kan tahlilimi almaya...inşallah hüsrannn olmaz...bende halil sezaiii gibi issyaaaaannnn diye inlemem:d asiscim senden de güzel haberler alırız inşallahhh

kızlar kan tahlili için gününüzün geçmesini mi beklediniz ? :26:
cuma günü benim günüm yani 2 gün önceden yaptırdım. cuma günüde geçsin öyle yapıcam demiştim ama bekleyemedim işte

Gecti canim

ama ben diyorum gelir bugün yarin...

yani hic inanaman hamile olabilecegime

canım niye öyle diyorsun zaten burada da hep demiyorlar mı?

-tam umudumuzu kesmişken hamile haberimizi aldık....

bence yarın dr git ve bize hayırlı haberlerini ver... beklemekte insanı strese sokuyo... en azından kan testiyle ne olduğu belli olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…