MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Canim ya burada öyle hemen test yaptirilmiyor

doktorun randevu veriyor....

ama bak kadin dogum kliniginde olurmu hemen onu bilmiyorum...

bu cok tuhaf bir piskoloji.

diyorum ki aman test mest yapip hayal kirikligi yasiyacagim ve zaten adetim kesni yoldadir.

o yüzden ne idrar ne kan yapmiyorum ama her an kendimi kontrol ediyorum

bence yanlış yapıyorsun... test yaparsan ne olduğu belli olur... benim bat yarın ya yarın ya da eğer olmazsam cuma günü kan testi yaptırıcam.... beklemek insanı kötü ediyo... ben kendimden biliyorum...

canım daha 2 gün önce ögrendim adetim geceli 6. günüm bugun.2 gün önce bhcg 208 di 2 gün sonra 183
sok olduk buugn eşimleee ama ne sancım var ne kanama.... düşük yapıyorum

muhasebe canım üzülme... elden bişey gelmiyor... her zaman ille de olsun demiyoruz... hayırlısıyla istiyoruz Rabbimden... bunda da vardır bir hayr... eşinle sağlılığınız yerinde olsun yeter ki yine olur... yeter ki üzülmeyin...

valla burada gerçekten biri hamileyim diyince seviniyorum hatta eşime diyorum topiğimize bi hamile daha eklendi diye olumsuz bişey oluncada çok üzülüyorum allah işte verende o alan da o hayırlı neyse o olsun hepimiz için.

ya kizlar canim cook cok sIkIliyor,

adet tendir

ayyyy krize girecem bu adet pisliginden

cünkü ben kesin hamile degilim.

offffffffffff Allahim of

bebegimin bugun beni bıraktıgını ögrendim

Ay kıyamam yaa çok üzüldüm canım. Ama en azında hamile kalabildiğini biliyorsun. Hemen geri olur üzülme tatlım.Demekki sağlıksız bir gebelik olucaktı vücut sağlıksız bebekleri kendiliğinden oluşmadan atıyormuş. Bu yönden iyi bişe. Umarım en kısa zamanda tekrar sağlıklı bi şekilde gelir meleğinn

Canım gayet net görünüyor. Hamilesin bence. Böyle olup hamile olan o kadar çokki. Tebrik ediymm ben seni şimdiden.Bunu görüp nası sabrettin hemen yarın kanda baktır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…