MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Canım gayet net görünüyor. Hamilesin bence. Böyle olup hamile olan o kadar çokki. Tebrik ediymm ben seni şimdiden.Bunu görüp nası sabrettin hemen yarın kanda baktır bence

canımmm inşAllahh dediğin gibi olsunnnn tatlım calısıyorum ve ilçede yasıyorum hemen kan testi yaptıramıyorum ki cuma günü sabah kan vericem inşAllah

Kıslar ben gercekten sonuc bekleyenleri çok merak ettim bende bugün yapmayı düşünüyordum test ama bir gün daha bekleyim dedim ya dayanmak ne kadar zor sanki zaman geçmiyor yapmamak için kendimi zor tutuyorum umarım Allah herkese yardımcı olur...

kızlarrrr sonucum 4,5 çıktııııııııııııı

hemşire günün geçtimi diye sordu hayır geçmedi dedim.
ptesi yine gel hamileysen değerler artar ama içime hamilesin diye doğuyor dedi.

değerin 5 in üzerinde olması gerek dedi çok yakın senin dedi

sevineyimmi üzüleyimmi şaşırdım kaldımmmmmmmm

ya cuma günü adet olursam değerimde düşer dimi

canımmmmm inşallah hamişsindir yarın sabah erken kan testi yaptır tamam mı
merakta bırakma biziiiiii

mart ayı hepimize hayırlı uğurlu gelecek demiştim bu topik ilk açıldığında

CNm ya takmamaya çalış sabret yine az kalmış zaten gunün gelmemiş daha yapmamissin diye duşun bence...

Son düzenleme:

canımmm inşAllah hamilesinndirrrrr umarımmm 20 katına cıkar katına cıkarrrrr en azz

Ayyyy kuzummmm inanmıyorum bence sevinmelisinnn, ayyyy 4,5 çok iyi yaaa. Olmasa 0 felan çıkardı bence, inşallah kimyasal veya boş felan değildir. Tekrar kan verince anlaşılır canımmmm ayyy çok muallakta kaldım ama bence hamilesin yani o kadar yükselmez kii. Pfff değerin yükselir umarım canım benimmmmmm

canım herşeyin hayırlısı olsun genel olarak adetten 2 gün önce yapılan kan testinde değerler ortalama kaç çıkıyor?

ay ne güzel doğmuş o hemşirenin içine aklına negatif bişey getirme canımm pazartesi güzel haberler alıcaz senden inşallahhh yüreğiniferah tutt

canımmmmm inşallah hamişsindir yarın sabah erken kan testi yaptır tamam mı
merakta bırakma biziiiiii

mart ayı hepimize hayırlı uğurlu gelecek demiştim bu topik ilk açıldığında

inşAllah canımmm ugur getirsin bebiş getirsin sende canını sıkma sınıra coook yakın inşAllah yukseleceekk

ben cuma sabahı yaptırıcam ancak canımm hayırlısı dualarda bulusalımm

inşallah değerim yükselir canımm aminn.

ben bir kere daha test yaptırmıştım aralık ayında değer 0 çıkmıştı
bu sefer 4,5 çıktı

ptesi bir daha test yaptırıcam :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…