kızlar selam.Kan testi yaptırdım.negatif.
Hala adette olmadım.Canım sıkıldı ya.Hiç böyle olmamıştı.
CNm ya takmamaya çalış sabret yine az kalmış zaten gunün gelmemiş daha yapmamissin diye duşun bence...
amin amin inşallah hhhhhhhh hatta 100 katına çıkar inşallahhcanımmm inşAllah hamilesinndirrrrr umarımmm 20 katına cıkar katına cıkarrrrr en azz
0 değer demek 0,100 yazar testtecanım herşeyin hayırlısı olsun genel olarak adetten 2 gün önce yapılan kan testinde değerler ortalama kaç çıkıyor?
ay ne güzel doğmuş o hemşirenin içineaklına negatif bişey getirme canımm pazartesi güzel haberler alıcaz senden inşallahhh yüreğiniferah tutt
inşAllah canımmm ugur getirsin bebiş getirsin sende canını sıkma sınıra coook yakın inşAllah yukseleceekk
ben cuma sabahı yaptırıcam ancak canımm hayırlısı dualarda bulusalımm
selam arkadaşlar.. bugün ya da dün regl olmam gerekiyordu. ben dayanamayıp bu sabah kan testi yaptırdım 5.8 çıktı. dr sonuca bakınca yok dedi. ama bi de ultrasonla bakalım dedi. baktı ve rahim duvarı baya kalınlaşmış ve yumurtlama da olmuş dedi. ama umutlandırmak istemiyorum dedi. perşembe bi daha kana bakalım dedi. inş hamileyimdir arkadaşlar. sizce değerim nasıl?????
kızlar selam.Kan testi yaptırdım.negatif.
Hala adette olmadım.Canım sıkıldı ya.Hiç böyle olmamıştı.
kızlar bende geldim... benim yine 2.00 çıktı ama doktor daha erken zaten çıkmaması doğal diyor... progestan daha bitmedi bitsin tekrarlıycaz dedi..bende dedimki bu saatten sonra o değer pozitif olmaz!!! daha günün bile geçmedi diyen kendisi bakalım bekliycezz... ama boşuna bekliycem...
asis canım seninde 4,5 çıkmış..belki yeni yeni oluşmaya başlamıştır canım...allah yüzünü güldürsün inşallahhhh
inşallah değerim yükselir canımm aminn.
ben bir kere daha test yaptırmıştım aralık ayında değer 0 çıkmıştı
bu sefer 4,5 çıktı
ptesi bir daha test yaptırıcam :))))))))
Mrb arkadaşlar çok kötü durumdayım.. Offfffffffffffffff(( bildiğiniz gibi pazartesi sabah bhcg ye baktirmistim. 5.8 idi ve çok inanmıştım hamile olduğuma.. Fakat dün gece adetim başladı. Kan Akintiyla pembe renkliydi. Endişelendim, acaba gebelik başlarken bitiyor mu diye. Acile gittik gece. Bhcg ye baktılar tekrar 0.01 çıktı. 1,5 günde bu kadar düşer mi değer şok oldum. Moralmen çökmüş durumdayım.. (
Mrb arkadaşlar çok kötü durumdayım.. Offfffffffffffffff(( bildiğiniz gibi pazartesi sabah bhcg ye baktirmistim. 5.8 idi ve çok inanmıştım hamile olduğuma.. Fakat dün gece adetim başladı. Kan Akintiyla pembe renkliydi. Endişelendim, acaba gebelik başlarken bitiyor mu diye. Acile gittik gece. Bhcg ye baktılar tekrar 0.01 çıktı. 1,5 günde bu kadar düşer mi değer şok oldum. Moralmen çökmüş durumdayım.. (
asissssssssssssssssss inş.canım o deger ya yükselecek ya yükselecek başka yoluuuuuuuu yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)
üzülme sakın stress yapmaaaaaa unutma en büyük düşmanımız stresssssssssssssssssssssssssss hakkımızzda hayırlısı olsunnnn hepimiz için :)
Canım gecmiş olsun malesef düşüyr canım benm pazartesi 208 di bugun gittim 183 cıktı düşük yapıyorum suanda gecmş olsun
allah yar ve yardımcın olsun canım üzülme hayırlısı olsunn vardır bir hikmeti bir bildigi yaradanın
allahın hikmetinden de nimetinden sual sorulmaz canım sabırlı ol kendini üzme
çok geçmiş olsun
Canım gecmiş olsun malesef düşüyr canım benm pazartesi 208 di bugun gittim 183 cıktı düşük yapıyorum suanda gecmş olsun
ck sagol canım soktayız hala inan ama nasip işte duam şimdi insallh dış gebelik degildir cuma belli olacak
inşallah değerim yükselir canımm aminn.
ben bir kere daha test yaptırmıştım aralık ayında değer 0 çıkmıştı
bu sefer 4,5 çıktı
ptesi bir daha test yaptırıcam :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?