MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar bende geldim... benim yine 2.00 çıktı ama doktor daha erken zaten çıkmaması doğal diyor... progestan daha bitmedi bitsin tekrarlıycaz dedi..bende dedimki bu saatten sonra o değer pozitif olmaz!!! daha günün bile geçmedi diyen kendisi bakalım bekliycezz... ama boşuna bekliycem...

asis canım seninde 4,5 çıkmış..belki yeni yeni oluşmaya başlamıştır canım...allah yüzünü güldürsün inşallahhhh

CNm ya takmamaya çalış sabret yine az kalmış zaten gunün gelmemiş daha yapmamissin diye duşun bence...

tamam canım adet olmadığım sürece pozitif olucam :)))

canımmm inşAllah hamilesinndirrrrr umarımmm 20 katına cıkar katına cıkarrrrr en azz
amin amin inşallah hhhhhhhh hatta 100 katına çıkar inşallahh

canım herşeyin hayırlısı olsun genel olarak adetten 2 gün önce yapılan kan testinde değerler ortalama kaç çıkıyor?
0 değer demek 0,100 yazar testte
hamile olmak için 5 olması gerekiyor

ay ne güzel doğmuş o hemşirenin içine aklına negatif bişey getirme canımm pazartesi güzel haberler alıcaz senden inşallahhh yüreğiniferah tutt

hemşire çok şeker zaten sanki 40 yıldır tanıyormuşsun gibi davranıyor sana. ptesi inş. güzel haberleri alıcam ve sizlere bildiricem

inşAllah canımmm ugur getirsin bebiş getirsin sende canını sıkma sınıra coook yakın inşAllah yukseleceekk

ben cuma sabahı yaptırıcam ancak canımm hayırlısı dualarda bulusalımm

keşke sabredib bende cuma yaptırsaydım. ama dışarıda işim çıkınca bankanın yanında da kan verme tesisi bulununca şansımı deneyeyim dedim

ilk çalışmalara 1 martta başladım
ovulasyon günlerimde 5-6-7-8-9-10-11 marttı

ayyy ne bileyim heyecan yaptım işte

Mrb arkadaşlar çok kötü durumdayım.. Offfffffffffffffff (( bildiğiniz gibi pazartesi sabah bhcg ye baktirmistim. 5.8 idi ve çok inanmıştım hamile olduğuma.. Fakat dün gece adetim başladı. Kan Akintiyla pembe renkliydi. Endişelendim, acaba gebelik başlarken bitiyor mu diye. Acile gittik gece. Bhcg ye baktılar tekrar 0.01 çıktı. 1,5 günde bu kadar düşer mi değer şok oldum. Moralmen çökmüş durumdayım.. (

inşallah yükselir canım. bilemiyorum ne olurr

inşallah değerim yükselir canımm aminn.

ben bir kere daha test yaptırmıştım aralık ayında değer 0 çıkmıştı
bu sefer 4,5 çıktı

ptesi bir daha test yaptırıcam :))))))))

asissssssssssssssssss inş.canım o deger ya yükselecek ya yükselecek başka yoluuuuuuuu yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)
üzülme sakın stress yapmaaaaaa unutma en büyük düşmanımız stresssssssssssssssssssssssssss hakkımızzda hayırlısı olsunnnn hepimiz için :)

üzülme canım benimde değerim 4,5 çıktı
cuma adet günüm kendimi umutlandırmıyorum

canım düşük yapmışsın... kimyasal gebelik denebilir seninki.. tutunamamış sanaaa..üzülme canım..allah hayırlsıını versin... doktor kontrolünde hamile kalmaya çalış... progestan kullan bir dahaki ay...düşük önlenir..çok geçmiş olsunnn

aminn canım her şeyin hayırlısı olsun
ben kaçıyorumkızlar
herkese iyi akşamlar

canım benim üzülmenin kime ne faydası var yiyip bitirme kendini hakkında hayırlı olan belki de buydun nolur yıpratma kendini her şerde bir hayır vardır yaradana sıgınalım ve bol bol dua edelimmm canım çok geçmiş olsun stressssssssssssssssssssssssssss yokkkkkkkkkkkkkkk

Canım gecmiş olsun malesef düşüyr canım benm pazartesi 208 di bugun gittim 183 cıktı düşük yapıyorum suanda gecmş olsun

üzülme canım allah hakkımızda hayırlı olanı versin yıpratma kendini herşey olacagına varır sabırlı olmaya çalış ve bol bol dua et allah ona açılan elleri geri çevirmez canım....................

Canım gecmiş olsun malesef düşüyr canım benm pazartesi 208 di bugun gittim 183 cıktı düşük yapıyorum suanda gecmş olsun

allah yar ve yardımcın olsun canım üzülme hayırlısı olsunn vardır bir hikmeti bir bildigi yaradanın
allahın hikmetinden de nimetinden sual sorulmaz canım sabırlı ol kendini üzme
çok geçmiş olsun

off offfff dr kontrolündeyim zaten 3-4 aydır (( ama dr değiştirdim. o da bu ay progestan falan vermedi. ben de sormadım salak gibi unuttum. önceki aylarda kullanmıştım halbuki

ck sagol canım soktayız hala inan ama nasip işte duam şimdi insallh dış gebelik degildir cuma belli olacak

Allahım açılan ellerimizi, ettiğimiz dualarımızı geri çevirmesin inşallah. Herkese bu yolda sabır diliyorum. zor süreçlermiş bunlar.. en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz inş.

inşallah değerim yükselir canımm aminn.

ben bir kere daha test yaptırmıştım aralık ayında değer 0 çıkmıştı
bu sefer 4,5 çıktı

ptesi bir daha test yaptırıcam :))))))))

asis tebrik ederiim...kendine dikkat et...hayırlısıyla değerlerin yükselsin..sağlıkla al kucağına bebeğini..

çok geçmiş olsun muhasebe...hayırlısı olsun..umarım bunların hepsi bir an önce geçmişte kalır ve hayırlısıyla alırız kucağımıza bebeklerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…