MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

inşallahhh 15 gün sonra bize güzel haber verirsin... benm adete var bir kaç gün ama kanda negatifff artık umudum nisan ayına kaldı

inşallah canım Allah hepimizin istegini versin inşallah sendende güzel haberler duyarım. güzel haberleri burdan duydugumda o kadar çok mutlu oluyorum ki.

inşallah değerim yükselir canımm aminn.

ben bir kere daha test yaptırmıştım aralık ayında değer 0 çıkmıştı
bu sefer 4,5 çıktı

ptesi bir daha test yaptırıcam :))))))))

canımmm inşallah bir daha ki kan testin kat be kat katlanarak artar... aslında çok sevindim... bat ına 2 gün var 4,5 aslında iyi... geç döllenme falan olabilir.. p.tesi inşallah burda tam olarak sevincimizi yaşarız...

bebegimin bugun beni bıraktıgını ögrendim

canım daha 2 gün önce ögrendim adetim geceli 6. günüm bugun.2 gün önce bhcg 208 di 2 gün sonra 183
sok olduk buugn eşimleee ama ne sancım var ne kanama.... düşük yapıyorum

canım geçmiş olsun olacaksa bu zamanlarda acısız olsun inş bir daha olur sıkma canını tevekkül et

canım bir şey demek için çok erken bence tekrarladığın zaman daha net belli olur inş hamişsindir geç döllenmiştir değilsen de denemelere devam inşş...

kızlar selam.Kan testi yaptırdım.negatif.
Hala adette olmadım.Canım sıkıldı ya.Hiç böyle olmamıştı.

hayırlısı canım benim de hiç şaşmayan adetim geçen ay 15 gün geçmişti olabiliyor böyle

kimyasal gebelikle atmışsın sanırım canım hayırlısı olsun Rabbim bir daha verir inş...

KISLAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRR NOLDUU SONUCC

ASIS CIMMMIN?????????

nasilsinizzzzzzz pisicanlar misir gibi patlamaya devammiii

Kızlar ya biz böyle bebiş için delice çırpınırken bazı arkadaşlarımın(korunmasına rağmen!) nasıl gebe kalabildiğine şaşırıyorum!

Biz bir şeyleri yanlış mı yapıyoruz acaba

Yani korunurken nasıl hamile kalınır aklım almıyor

Neyse kirmizilar gidince çalışmaya devam "Allah çalışanı severmiş"

Ozaman halaya devam

DOKTORLAR DER KI

dusen bebek hayirli bebektir cunku mutlaka bir sorunu vardir o yuzden tutunamamistir yada karinda kendini yok etmistir ve sorunlu dogup 1 omur boyu bakip bakip aglicaginiza dustugu gun uzulur aglarsiniz ama gecici olurr

lutfen arkadaslar bunu unutmayalimm herseyde bir hayir vardirrrrrrr allah ne zaman yazdiysa dogru zaman hayirli zaman o zaman

hersey hepimizin hakkinda hayirli olsunnnnnnn

ASIS cimmmmmm cokkk sevindimm cnmmmcmmcmmm

:64

benide katt halayaa cmcmmmm teyyyyyy teyyyy teyyyyyyyyyyyy

gecen ennkankim aradi izmirde yasiyo suann 3 yasinda oglusu varr dediki bil nerden geliyorum nerden kurtajdannnnn haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee neden ne oldu ne zaman ayy ne billimmm onca dikkat ediyoruz korunuyoruz olmusss calismayada yeni baslamisti yapamam 2. dedi gidip aldirmisssss

hayy allammm dedimmmmmm ne demek buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nasil seyyy ben nerdeyse amutta yurumeye yasamaya baslicam bacak dikiltmekten |:)))))))))))))))))))))

kızlar bu ayki calısmalara bende katıldım 2.için 5yasında oglum var ama 3-4aydır kesin karar verip yogun yol yapım calısmalarına baslasakda tık mık yokkk artık umudumu yitirmeye basladım canlanırm rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip eylesin inş aminn:26::26:

haklısın canımm ama önce sabırlı olmamız gerekiyor inan yarım saatte bi wc ye gidiyom çok akıntım var ya gelenler kırmızısya diye paronoyak oldum

bugün bende öyleydim şimdi kocaman bardak limon portakal mandalin greyfurt suyumu sıktım içtim bianda bişey oldu vc ye koştum tkağıdını sürtmem le kırmızılar 1 2 saate kadar gelir kocişte nöbetçi eczane bulsa test alacaktı aradım iptal arama diye gel hemen sarıl bana diye alpellacım tam olayım yeni tarihi söylerim

azcık okuyum 10 sayfAYı testler ne oldu

elmadas tekrar tebrıkler canım..bende de bat 2 gun kala 32 cıktı dun tekrar baktırdım 60 olmus cok sukur..sende ıhmal etme tamam mı canım alpella sen tekrar tahlıl yaptırdın mı? ben pazartesı gıdecem doktoruma oyle cagırdı benı

ben oturdum bekliyorum kuzu kuzu kırmızıların gelmesini ki gelen kahve bile değil pembe

of kürtajdan sonra doktorum ısrarla 6ay bekle demişti keşke 3aydan sonra deneseydim 3aydır deniyoruz yok millet 40 yaşında torun sahibi olur ben çocuk sahibi olcam sanırım

fıstıklar benim ilkinde 5 6 gün geçmişti değerler çok yüksekti çok yorum yapamıcam ama 1 in altı olmayıp 4 güzel bideğer hergün 2ye katlıyor sa pzt 160ları bulur inşallah 2olanda 80leri ama hafta sonu gezmek temizlik yok dikin bacakları dinlenin stress sıkıntıda yapmayın yiyip içip dinlenin ki tutunsun pamuklar

bugün hayırlı başladı demiştim ama 2 de kayıp haberi aldık kürtaj veya düşük yerine 2günde kimyasal gebelik olarak düşmesi insan kendini iyi ce kaptırmadan olması daha iyi gibi gerçi
herkezin acısı çektiği kendine ağır gelir ama inşallah hayırlısıyla pamuklarımıza kavuşuruz hepimiz ben buay dinlenemk nisan mayısta denemek istemiştim ama kociş mart ayı kedi olcaz demişti aman biz ağlayıp atıyoruz ama onlar bide bizi sakinleştirmek zorunda kalıyolar kısmet nedenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…