MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

evet canım hep aynı yerde yaptırmak için cuma günü sağlık ocağında kan verdim 100 çıktı yarın sabah yine vericem 1000lere yaklaşmış olması lazım artık bakalım hayırlısı

allpella hamişlik nasıl gidiyor

canım fena değil de akşamları bulantım oluyor çok bayıldığım yemeklerin düşüncesi bile midemi kaldırıyor herkesin sabah olur benim akşam... neyse yine de her şey yolunda olsun da razıyız cefasına...

elmadas sanırım 1 haftalık falandır canım.. alpella benımde mıdem acayıp bulandı az once cubuk kraker ve sekersız sut ıctım bıraz hafıfledı..sımdı yataktayım tlf.dan gırıyorum

incir kürüme devam ediyorum biraz önce 3. gün kürümü bitirdim, kaldı 18............. bu incir baya gaz yaptı karnım guruk gurk gurkkk bişiler yapmak hiç bişi yapmamaktan iyidir şifamız olsunnn Aminnn :))

uyumam valla idilgam içimde bebişim var:)) dua et ne olur idilgam 2 gün sonra 2 ye katlansın inşallah:))

canimmmm benimmmmmmmm insallahhhhh hayirlisiyla sIMSIKI tutunsun bebisinnnnnnn sonrada yuvana mutluluk gibi konsunnn insalahhhhhh
kizzzzzzzz daha kordonda gezdiricezzzz bebislerii insalaahhhhhhhhhhhhhh

sende bana dua ett cnmcm

bu arada o bebis resimlerinin nerden oldugunu alpella iyi bilioo ama ???????????????????

kızlaaaaaaarrr beni de alır mısınız listeye ,

sat: 8mart

canım hoşgeldin. 8 mart ve hala regl olmadın mı? test yaptırdın mı?

Elmadasss tebrik ederim arkadaşımm. Hadi hayırlı olsun inşallahhhh.

Asis noldu yaaaa? Sonuçlarını bilen var mı?

canım hoşgeldin. 8 mart ve hala regl olmadın mı? test yaptırdın mı?

Elmadasss tebrik ederim arkadaşımm. Hadi hayırlı olsun inşallahhhh.

Asis noldu yaaaa? Sonuçlarını bilen var mı?

günaydıınnn canmmm,asisimizde hamilee dün belli olmustuu aksamm :))
darısı tüm isteyenlere inşallahh..banadaaa banadaaa :))

Sabah adet oldum kızlar.Adet olduğuma çok sevindim çünkü sebepsiz yere olamamakta çok kötü hissettiriyo.
Bence durum tamamen psikolojık arkadaşlar.Kendimizi farkında olarak yada olmayarak şartlıyoruz hamileliğe.Ve adet döngüsünün bir yerlerde takılmasına neden oluyoruz ki bunu bir yerde okumuştum.Dün sonucu öğrendim ve sabah rahatladı beyin adet oldum

Bu arada bu özle hastanelerden nefret ediyorum,resmen insanı enayi yerine koyuyorlar.Kanı alıyorlar sadece sonucu öğrenicekseniz yani negatif yada pozitif dicek.15 TL.Değeri öğrenmek istiyorsan +28 tl daha veriyorsun ve değeri sana vermiyo doktora randevu ayarlıyor doktordan öğreniyorsun bide doktora muayene parası ödüyorsun.Yani hamileliği öğrenmek nerdeyse 65-70 tl.Ayrıca çok kötü aldı kız kanımı.Kolum mosmor dün hiç hareket ettiremiyordum.

Bundan sonra sat tan sonra 35 gün geçmeden test falan yaptırmıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…