MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ben devlette arkadaşım var sonucu hemen alırım diye oraya yaptırdım bir kuruş ödemedim.Özelde 30 TL ye yapılıyor

Tebrikler çok sevindim adına,çok güzel bir duygu değilmi dün akşam bunu bizde yaşadık :)

Hemde Nasıll GÜzell Bir Mutluluk Allah Herkese nasip Etsin Hayırlısını zamanlısını,ben ' gün Önce yaptım hafif silik çıktı bugün tam kırmızı ikinci çizgiyi gördüm yarın dr gitcem inşallah ordada sorunsuz olurrr ...Bende Seni Tebrik ederim bu arada:)

ben dün özel bir yer var orada kan verdim aşı ve kan alıp test yapılan bir yer var semtimizde. her neyse 18 tl verdim arayıp sonucuda söylediler 4.5 yani negatif

Çifttt Çizgiyii gördümm

canım tebrik ederim

Aslında şuan benim tebriklik bir yanım yok şöyleki ben birkaç gün önce gördüm çift çizgiyi kan testi yaptırdım negatifti.Dün yine idrar testi yaptım silik çizgi de olsa pozitif çıktı sanırım henüz değerler düşük bende.Boğazıma dikkat etmem lazım şu birkaç gün dönüm noktası benim için

ben dün özel bir yer var orada kan verdim aşı ve kan alıp test yapılan bir yer var semtimizde. her neyse 18 tl verdim arayıp sonucuda söylediler 4.5 yani negatif

canım tebrik ederim

Asiscim negatif diye düşünme bence sadece değer düşük ama 0,001 falan değil sonuçta.Çok iyi beslenmeliyiz şu aralar

Esracım dün test yaptınmı bi daha demiştin ben sabah yapacaktım ama dayanamayıp akşam yaptım ikinci çizgi silikte olsa hemen çıktı ne diyosun ????

Son düzenleme:

canım tebrik ederim

asiscimm dün pozitif dediğini hatırlıorum ben degerlerin yükselir inşaallahh erkendir belki

inşallah artar ama negatif aslında 4,5 iyi değil ((((((((((( 5 in üstünde olması gerekiyormuş

Canım çok sevindim haberine. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Gözün aydın.

negatif canım ((((((((

KISLAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRR NOLDUU SONUCC

ASIS CIMMMIN?????????

nasilsinizzzzzzz pisicanlar misir gibi patlamaya devammiii

sonuç koca negatif 4.5
cuma adet olmazsam ptesi tekrar gel dedi hemşire. benden umutluymuş 4,5 iyi bence dedi.
tabi düşebilirde bu değer bilmiyorum

kızlar orda olan varsa bişi sorcam şimdi bnm bat a 3 gün vr beta hcg 17.62 ksçıncı hafta oluyo biliyomusunuz:))

canım çok ama çok tebrik ederim. çok dikkat et kendine yorma kendini daha çok yenisin

Asiscim negatif diye düşünme bence sadece değer düşük ama 0,001 falan değil sonuçta.Çok iyi beslenmeliyiz şu aralar

inşallah canım dğer artar.
neler yemeliyiz

asiscimm dün pozitif dediğini hatırlıorum ben degerlerin yükselir inşaallahh erkendir belki

hayır canım pozitif demedim. açıklayarak yazmıştım 4,5 çıktı ama 5 in üstünde olmalıymış dedim. bizim kızlarda heyecan yaptı tebrik ettiler. değer yükselir merak etme diye moral verdiler

canım asisis değerleri düşüktü ama yükselcek allahın izniyle..4,5 cıkmısstı

inşallah canım inşallah

yağsız süt,yumurta,kiwi,ananas,bol sebze,ceviz,fındık,badem vs. Ağırlıklı benim bildiğim

iyiymiş orası canım.neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.

maç falan istemiyorum artık. cinsellikten soğuyacağım hiç aklıma gelmezdi

cuma günü adet günüm ama 4-5 gündür kasıklarıma ağrılar giriyor kendimi rahat hissetmiyorum yapamıyorum :))
adet olsamda rahatlasam
yada hamiş çıksamda rahatlasam

sakın üzme kendinii,ben inanaıyorum yükselcek değerin
inşallahh..cok az bişe kalmıs,stres yapma lütfen
hayırlı haberlerini alırız inşallahh

kızlar günaydın nasılsınız bat a 3 gün kala beta hcg 17.62 çok heyecanlandım içimi korku girdi valla sanki adet olacakmışım gibi geliyo yavvvvv:)))

Kızalr biz bu degerleri görüp kafada kuruyoruz sonrada allah korusun bazılarımızın ki kötü sonuçlanıyoo bence biz vucudumuza izin vermiyoruz yani adet günü geçmeden sabrısızlıgımıza yenilip testler yapıyoruz sonra da sevinip sevinenememe arasında kalıyoruzzzzzzzz bu biras şey gibi yemekten önce tatlıyı yiyip neden karnım agrıdı demek gibi bişey lütfen kızlar adetiniz en azından 5-6 gün geçmeden test yaptırmayın evdede yapmayın çünkü bu bizim dengemizi bozuyooo sonra kafada çok kuuruyoruz ondan sonra olay neden bebegim olmuyora dönüyorrr ve stresss yapıyoruzzzzzzzzzzzzzzz............................

ben allah izin verirse adetim bir hafta geçmeden test yapmayacagım burda size sözzzzzzzz irademi ve sabrımı dinleyecegim zaten bebişim varsa benimledir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…