Çifttt Çizgiyii gördümm
Sabah adet oldum kızlar.Adet olduğuma çok sevindim çünkü sebepsiz yere olamamakta çok kötü hissettiriyo.
Bence durum tamamen psikolojık arkadaşlar.Kendimizi farkında olarak yada olmayarak şartlıyoruz hamileliğe.Ve adet döngüsünün bir yerlerde takılmasına neden oluyoruz ki bunu bir yerde okumuştum.Dün sonucu öğrendim ve sabah rahatladı beyin adet oldum
Bu arada bu özle hastanelerden nefret ediyorum,resmen insanı enayi yerine koyuyorlar.Kanı alıyorlar sadece sonucu öğrenicekseniz yani negatif yada pozitif dicek.15 TL.Değeri öğrenmek istiyorsan +28 tl daha veriyorsun ve değeri sana vermiyo doktora randevu ayarlıyor doktordan öğreniyorsun bide doktora muayene parası ödüyorsun.Yani hamileliği öğrenmek nerdeyse 65-70 tl.Ayrıca çok kötü aldı kız kanımı.Kolum mosmor dün hiç hareket ettiremiyordum.
Bundan sonra sat tan sonra 35 gün geçmeden test falan yaptırmıcam.
Tebrikler çok sevindim adına,çok güzel bir duygu değilmi dün akşam bunu bizde yaşadık :)
Sabah adet oldum kızlar.Adet olduğuma çok sevindim çünkü sebepsiz yere olamamakta çok kötü hissettiriyo.
Bence durum tamamen psikolojık arkadaşlar.Kendimizi farkında olarak yada olmayarak şartlıyoruz hamileliğe.Ve adet döngüsünün bir yerlerde takılmasına neden oluyoruz ki bunu bir yerde okumuştum.Dün sonucu öğrendim ve sabah rahatladı beyin adet oldum
Bu arada bu özle hastanelerden nefret ediyorum,resmen insanı enayi yerine koyuyorlar.Kanı alıyorlar sadece sonucu öğrenicekseniz yani negatif yada pozitif dicek.15 TL.Değeri öğrenmek istiyorsan +28 tl daha veriyorsun ve değeri sana vermiyo doktora randevu ayarlıyor doktordan öğreniyorsun bide doktora muayene parası ödüyorsun.Yani hamileliği öğrenmek nerdeyse 65-70 tl.Ayrıca çok kötü aldı kız kanımı.Kolum mosmor dün hiç hareket ettiremiyordum.
Bundan sonra sat tan sonra 35 gün geçmeden test falan yaptırmıcam.
Çifttt Çizgiyii gördümm
Hemde Nasıll GÜzell Bir Mutluluk Allah Herkese nasip Etsin Hayırlısını zamanlısını,ben ' gün Önce yaptım hafif silik çıktı bugün tam kırmızı ikinci çizgiyi gördüm yarın dr gitcem inşallah ordada sorunsuz olurrr ...Bende Seni Tebrik ederim bu arada:)
günaydıınnn canmmm,asisimizde hamilee dün belli olmustuu aksamm :))
darısı tüm isteyenlere inşallahh..banadaaa banadaaa :))
Çifttt Çizgiyii gördümm
ben dün özel bir yer var orada kan verdim aşı ve kan alıp test yapılan bir yer var semtimizde. her neyse 18 tl verdim arayıp sonucuda söylediler 4.5 yani negatif
canım tebrik ederim
ben dün özel bir yer var orada kan verdim aşı ve kan alıp test yapılan bir yer var semtimizde. her neyse 18 tl verdim arayıp sonucuda söylediler 4.5 yani negatif
canım tebrik ederim
gerçek miii. ay nasıl sevindimmmmmmm.
hayırlı olsun canımm
canımmm inşallah bir daha ki kan testin kat be kat katlanarak artar... aslında çok sevindim... bat ına 2 gün var 4,5 aslında iyi... geç döllenme falan olabilir.. p.tesi inşallah burda tam olarak sevincimizi yaşarız...
Canım çok sevindim haberine. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Gözün aydın.
KISLAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRR NOLDUU SONUCC
ASIS CIMMMIN?????????
nasilsinizzzzzzz pisicanlar misir gibi patlamaya devammiii
kızlar orda olan varsa bişi sorcam şimdi bnm bat a 3 gün vr beta hcg 17.62 ksçıncı hafta oluyo biliyomusunuz:))
Asiscim negatif diye düşünme bence sadece değer düşük ama 0,001 falan değil sonuçta.Çok iyi beslenmeliyiz şu aralar
asiscimm dün pozitif dediğini hatırlıorum bendegerlerin yükselir inşaallahh erkendir belki
canım asisis değerleri düşüktü ama yükselcek allahın izniyle..4,5 cıkmısstı
inşallah canım dğer artar.
Neler yemeliyiz
hayır canım pozitif demedim. Açıklayarak yazmıştım 4,5 çıktı ama 5 in üstünde olmalıymış dedim. Bizim kızlarda heyecan yaptı tebrik ettiler. Değer yükselir merak etme diye moral verdiler
inşallah canım inşallah
canım tebrik ederim
iyiymiş orası canım.neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?