kızlar günaydın nasılsınız bat a 3 gün kala beta hcg 17.62 çok heyecanlandım içimi korku girdi valla sanki adet olacakmışım gibi geliyo yavvvvv:)))
kızlar günaydın nasılsınız bat a 3 gün kala beta hcg 17.62 çok heyecanlandım içimi korku girdi valla sanki adet olacakmışım gibi geliyo yavvvvv:)))
ayyy canmm cok sevindimm yaa senin adınaa..
adet olmazsınn tabikii güzell düşünn :))
arkadaslar acil yardıma ihtıyacım var...bırkacgundur grıple bogusuyorum ve doktora gıttım 10 tane antıbıyotık ıgnesı verdı 4 tanesını vuruldum ama ıcım hıc rahat degıl yumurlama donemını gectım ya hamıleysem???? 31 martta adet olmam gerek.kendımıde ıyı hıssedıyorum yanı dunden daha ıyıyım sızce ıgneler bebege zarar verırmı ıgnelerı bırakmak ıstıyorum sızce neyapayım
arkadaslar acil yardıma ihtıyacım var...bırkacgundur grıple bogusuyorum ve doktora gıttım 10 tane antıbıyotık ıgnesı verdı 4 tanesını vuruldum ama ıcım hıc rahat degıl yumurlama donemını gectım ya hamıleysem???? 31 martta adet olmam gerek.kendımıde ıyı hıssedıyorum yanı dunden daha ıyıyım sızce ıgneler bebege zarar verırmı ıgnelerı bırakmak ıstıyorum sızce neyapayım
MERHABA;
ben yaklaşık bir yıldır bebek düşünüyorum ve 1 yıldır ne başağrıları,ne diş ağrıları ne gripler yaşadım ama kesinlikle ilaç kullanmadım bana çok yanlış geliyor bir aspirin bile almadım düşün yani.sürekli doğal gıdalarla beslendim mesela dişim abse yaptı antibiyotik verdi doktor onu içmeden asla geçmezdi daha önce de yaşadım bekarken.ama ben naptım hap gibi sarımsak yuttum kesinlikle kokmuyor yutuyorsun zaten.doğal antibiyotik ..grip te bol bol limon bal vs.yani böyle ben pek tavsiye etmiyorum
maç falan istemiyorum artık. cinsellikten soğuyacağım hiç aklıma gelmezdi
cuma günü adet günüm ama 4-5 gündür kasıklarıma ağrılar giriyor kendimi rahat hissetmiyorum yapamıyorum :))
adet olsamda rahatlasam
yada hamiş çıksamda rahatlasam
Sabah adet oldum kızlar.Adet olduğuma çok sevindim çünkü sebepsiz yere olamamakta çok kötü hissettiriyo.
Bence durum tamamen psikolojık arkadaşlar.Kendimizi farkında olarak yada olmayarak şartlıyoruz hamileliğe.Ve adet döngüsünün bir yerlerde takılmasına neden oluyoruz ki bunu bir yerde okumuştum.Dün sonucu öğrendim ve sabah rahatladı beyin adet oldum
Bu arada bu özle hastanelerden nefret ediyorum,resmen insanı enayi yerine koyuyorlar.Kanı alıyorlar sadece sonucu öğrenicekseniz yani negatif yada pozitif dicek.15 TL.Değeri öğrenmek istiyorsan +28 tl daha veriyorsun ve değeri sana vermiyo doktora randevu ayarlıyor doktordan öğreniyorsun bide doktora muayene parası ödüyorsun.Yani hamileliği öğrenmek nerdeyse 65-70 tl.Ayrıca çok kötü aldı kız kanımı.Kolum mosmor dün hiç hareket ettiremiyordum.
Bundan sonra sat tan sonra 35 gün geçmeden test falan yaptırmıcam.
nasııııı yaaaaaa bu değerlere göre hamilesin hamile olduğun ve kaybedeceğinden mi korkuyorsun, hamile olduğunun farkında değilsin adetini mi bekliyorsun anlaamadım ben :26: dünden sonra balataları sıyırdımda idrak etmekte güçlük çekiyorum :44:
işte budur legend süper yorum, kkesinlikle beynimize emir veriyoruz, o yüzden kırmızılar gelmesin diye dua etmeyi yanlış buluyorum, gelecekse hemen gelsin, gelmeyeceksede bebişimiz gelsin diye dua etmek lazım, yani hayırlısını istemek lazım. Ve sonucu erken öğrenmenin en güzel yanı strese mazur kalmamak işte, beynin olmadı emrini alıyor, vucudun rahatlıyor ve beynin vucuna ol emrini veriyor
bebegimin bugun beni bıraktıgını ögrendim
kızlar adet geçtikten 1 hafta 10 gün sonra test yaptıracağım gibi sözle rduyuyorum sizden. şimdi bana geri adım attıracaksınız :)) benim yarın adet sonrası 3. - 4. günüm gibi olacak. biliyosunuz ki başından beri iradeli olmaya çalıştım adet öncesi yapmayayım adet günü ya da ertesi günler yapmayayım diye, hedefim 1 haftaydı ama sanırım artık yapmalıyım, yani yapmasam yapmam hiç sorun değil beklerim sabırla ama ya adetim psikolojik olarak geciktiyse?? en azından sonuç ne olursa olsun kendimi rahat bırakırım olacaksam olurum, vucudum fena gerildi çünkü bazen bom diye patlicak gibi hissediyorum. yarın sabaha kadar olmazsam test yapacağım Allah hayırlısını nasip etsin duacıyım herkese sizde benim duacım olun hayırlısı için
kızlarrrr sonucum 4,5 çıktııııııııııııı
hemşire günün geçtimi diye sordu hayır geçmedi dedim.
ptesi yine gel hamileysen değerler artar ama içime hamilesin diye doğuyor dedi.
değerin 5 in üzerinde olması gerek dedi çok yakın senin dedi
sevineyimmi üzüleyimmi şaşırdım kaldımmmmmmmm
ya cuma günü adet olursam değerimde düşer dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?