MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

günaydııııın
asis canım değerin bence çok güzel ben inanıyorum yükselecek değerlerin 0,5 lik bir pay kalmış yani hamile kalman için o da bugün bilemedin yarın daha bilemedin öbür gün yükselir ( yalan dünyadaki laz gibi oldu )

arkadaslar acil yardıma ihtıyacım var...bırkacgundur grıple bogusuyorum ve doktora gıttım 10 tane antıbıyotık ıgnesı verdı 4 tanesını vuruldum ama ıcım hıc rahat degıl yumurlama donemını gectım ya hamıleysem???? 31 martta adet olmam gerek.kendımıde ıyı hıssedıyorum yanı dunden daha ıyıyım sızce ıgneler bebege zarar verırmı ıgnelerı bırakmak ıstıyorum sızce neyapayım

kızlar günaydın nasılsınız bat a 3 gün kala beta hcg 17.62 çok heyecanlandım içimi korku girdi valla sanki adet olacakmışım gibi geliyo yavvvvv:)))

iyi düşün iyi olsun canım ve hz.meryem suresini oku bebegin sana sıkı sıkı tutunur inş.bol bol dua et ve yaradana sıgın bebegini ve kendini allaha emenat et canım lütfen iyi düşün :)

canım vucudunda mikrop var ki doktor antibiyotik vermiş mikrop kırılmadan vucuttan gitmeden yani sen iyi olmadan olmaz bence ignelerini bitir iyi beslen kuvvetli ol ki daha iyi hamile kal canım

MERHABA;

ben yaklaşık bir yıldır bebek düşünüyorum ve 1 yıldır ne başağrıları,ne diş ağrıları ne gripler yaşadım ama kesinlikle ilaç kullanmadım bana çok yanlış geliyor bir aspirin bile almadım düşün yani.sürekli doğal gıdalarla beslendim mesela dişim abse yaptı antibiyotik verdi doktor onu içmeden asla geçmezdi daha önce de yaşadım bekarken.ama ben naptım hap gibi sarımsak yuttum kesinlikle kokmuyor yutuyorsun zaten.doğal antibiyotik ..grip te bol bol limon bal vs.yani böyle ben pek tavsiye etmiyorum

kızlar günaydın nasılsınız bat a 3 gün kala beta hcg 17.62 çok heyecanlandım içimi korku girdi valla sanki adet olacakmışım gibi geliyo yavvvvv:)))

nasııııı yaaaaaa bu değerlere göre hamilesin hamile olduğun ve kaybedeceğinden mi korkuyorsun, hamile olduğunun farkında değilsin adetini mi bekliyorsun anlaamadım ben :26: dünden sonra balataları sıyırdımda idrak etmekte güçlük çekiyorum :44:

evet haklısın en dogrusu bu ıgnelerı bırakıcam bebek ıcın aylardır cırpınıyorum bısey olursa hıc affetmem kendımı

bende aynen bu durumdaydım.Ya adet olayım artık yada hamile yani.Belirsizlik daha kötü.Adet günün geçtiğindemi değer 4,5 du?

işte budur legend süper yorum, kkesinlikle beynimize emir veriyoruz, o yüzden kırmızılar gelmesin diye dua etmeyi yanlış buluyorum, gelecekse hemen gelsin, gelmeyeceksede bebişimiz gelsin diye dua etmek lazım, yani hayırlısını istemek lazım. ve sonucu erken öğrenmenin en güzel yanı strese mazur kalmamak işte, beynin olmadı emrini alıyor, vucudun rahatlıyor ve beynin vucuna ol emrini veriyor

tatlım doktorlar hep adet gecikmesini bekleyın dıyorlar cunku kadın hamile olabılır ama tutunamayıp adetmiş gibi vucuttan atılabiliyormus Allah korusun hepimizi inşAllah bebişleri o yuzden batı beklemek en iyisi ama biz sabırsızız

aynen legend ve tarçınaa sonuna kadar katılıyorum v bende adetim (eger geçerse) 10 gün dolmadan test yaptırmayacagım kendime söz verdim:)

asiscim çok sevindim. hayırlısıyla kucağınada alırsın inş. endişelenme canım. bende adete 2 gün kala 29 du değerim. değer çok düşük diye üzülürken başta AYÇAM olmak üzere tüm arkadaşlarım moral verdiler. ve değerim 160 a çıkmıştı çok şükür. seninde henüz yeni olduğu içindir.adet günün geçince o sancılarda geçiyor.ve 9 ay boyunca adet günlerine denk gelen günlerde aynı sıkıntıları yaşıyorsun , buna emin ol. endişe evham yapma canım. rahat ol.

bende kızıma hamile kaldım kalalı hiç ilaç almadım desem yeridir. geçen dolgum düştü , iğnesiz yaptırdım.çok acıdı.ama olsun. ben kızımı emzirirken çok kötü iltihap olmuştu vucudum. hatta sütümden kızımada geçti.neyse artık 48 kiloya düşüp hortlak gibi olunca dr a gittim . mahsustan hamileyi dedim. oda bana ona göre iğne verdi 10 tane. emzirenler ve hamileler için olan . onu yaptırdım.geçti. ama iğnelik olmuştum yani. eğer yapmasam daha kötüye çevirecekti. bi son 5 yıldır o iğneyi kullandım bir kereye mahsus olarak.minoset bile içmiyordum.

medmusum senide çok merak ediyorum canım. inş güzel haberlerini alırız. sende bi kan versene .

öptüm hepinizi

kızlar adet geçtikten 1 hafta 10 gün sonra test yaptıracağım gibi sözle rduyuyorum sizden. şimdi bana geri adım attıracaksınız :)) benim yarın adet sonrası 3. - 4. günüm gibi olacak. biliyosunuz ki başından beri iradeli olmaya çalıştım adet öncesi yapmayayım adet günü ya da ertesi günler yapmayayım diye, hedefim 1 haftaydı ama sanırım artık yapmalıyım, yani yapmasam yapmam hiç sorun değil beklerim sabırla ama ya adetim psikolojik olarak geciktiyse?? en azından sonuç ne olursa olsun kendimi rahat bırakırım olacaksam olurum, vucudum fena gerildi çünkü bazen bom diye patlicak gibi hissediyorum. yarın sabaha kadar olmazsam test yapacağım Allah hayırlısını nasip etsin duacıyım herkese sizde benim duacım olun hayırlısı için

bu arada kan testi değil gebelik testi yapacağım herhalde 3. 4. gün için kopkoyu olmasada silik bişiler çıkmalı sanırım? o taktirde direkt kan vermeye :))

oleyyyyyyyyy bi hamiş daha canım hayırlı uğurlu olsun hayırlısı ile kucağınada alırsın inş. babişini çok sevindim bir günde kaç hamişimiz oldu yaaa hey maşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…