MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

muhasebe 22 canıım geçm,iş olsun, düşük mü yaptın, boş gebelik falanmı. lütfen kendini yıpratma, çalışmalara devam... biliyorum ki çok üzgünsün, tekrardan geçmiş olsun.

tarçınbcım bi kan testi yaptırsana canım
medmusum sendeee canımmm

Günaydınlar herkeseee

öncelikle bi sürü hamişiniz varmış, Allah sağlıkla sağlıklı bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin. inşallah isteyenlerede yaşatsın bu duyguyu...

Alpellacımm ne güzel topik açmışsın ya, 20 günde 600 sayfa...maşallahh

ben mart ayında başlamadım çalışmalara, bu ay düşüğüm oldu
önümüzdeki ay başlayacağım ama yinede aranıza kaynaşayım dedim

ben de bir keresinde 8 gün geçmişti arık hamileyim diye ortalarda geziniyodum. kan testi yaptırdım sonuç negatif ve bi iki saat sonra regl olmuştum. ama sanki senin durumun biraz farklı geldi bana. belirtilerin nasıl? göğüs ağrısı ya da gaz, şişlik hissediyomusun?

ayy bende şüpheli ilişki sonrası aynııı sen gibi düşünmüştüm canım. peki uyguladımmı tabiiiki irademi ölçtüm. adete 4 gün kala idrar testi yaptım- çıkmayınca 1 gün kala kan testi yaptım . bendede ne irade varmış heee
ama şimdi kendime şaşıyorum.5hafta 6 günlük oldum daha dr a gitmeyeceğim. şurda 2 hafta kaldı. buda bi irade sanırım. valla çok rahatım şu an. önceden annem diyor ne ultrason ne başka şey. doğum gelince haydeeee dr a. kızmı erkekmi sağlammı değil mi o an anlaşılıyormuş.bizde tabi heves var-teknoloji var, insan her hafta ultrasona girmek istiyor.
bilmiyorum normalde iradeli değilim, sabırsızım ama 6 haftada dr,a gitmeden beklemekte biraz irade meselesi bence....ay inş dayanırım 2 hafta dahaaa

hoşgeldin canım gerçekten topigimiz ugurluu hamişlerimiz çok allah nazarladan saklasın:)
inş.bu topige giren hamile kalmadan çıkamaz beklenen adet tarihini yaz istersen alpella seni listeye eklesinn veeeeeeeeee sende hamileeeeeeeeee kallllllllllllllllllllllllllll :)

günaydın hatunlar;
hll_legend negüzel yazmış bikaç sayfa önce biz gerçketen çok fazla kafamıza yorduğumuz için ne adet zamanında geliyo ne yumurtlama gerçekleşiyo beynimize adet olmayayım nolur diyorz ve vücudun dengesi şaşıyo hamile olayım nolur diyoruz ama onu algılamıyo malesef aynı şeyi ben de bu ay yaşadım heray gün sektirmeden gelen adetim 1 hafta gecikti
kan testi yaptırdım negatif olduğunu öğrendim ertesi sabah adet oldum.rahat olmak düşünmemek gerekiyo gereken eforu sarfedelim bırakalım allah nasip etsin mucizemizi bize...

iradene hayran kaldımm. ben ertesi günü gittim doktora.Doktor dış gebelik ya da kimyasal gebelik gibi bişey olmadığını söyledi ozaman. Ne biliyim ben dayanamazdım yaa

Dayan canım allah ol demedikten sonra hiçbirşey olmaz sen kendini ve bebegini hergün dualarla allaha emanet et o şüphesiz ki en hayırlısını bilir ,
sen,ben ,digerleri önceden hiçbirşeydik ama allah bizi yoktan var etti ben inanıyorum ki herşey eninde sonunda olacagına varıyorrr tabii bu hiçbirşey yapmadan mücadele etmeden durmak beklemek demek degil, elinden gelenin en iyisini yapıp gerisini yaradana tevvekül etmek en hayırlısı ve en dogrusu, çünkü o seni senden daha iyi biliyor :)

esracım normalde adetim düzenlidir mevsim geçişleri haricinde, bu ay da aslında bir bahar geçişi sayılabilir, son 3 adet tarihim 22 aralık 19 ocak 19 şubat.
belirti desen benim başından beri hiç belirtim yok göğüs acısı haricinde ama bunu da gebeliğe yormak benim için çok zor çünkü adetten 10 gün önce her zaman acır benim göğüslerim, yalnız bu kez uçlarına da sıçradı, uçları da çok acıyor etrafı kadar.
bi de akıntım normalde adet zamanında olana kadar sık sık olurdu, bu adet dönemi ise sadece günde 1 kez koyu sarı ve kıvamlı geliyor, kuru hissediyorum kendimi önceki adet dönemlerine nazaran..
gaz konusunda ise, ben 3 gündür incir içmeye başladım sonrasında gaz başladı o sebeple bunu incir gazı olarak düşünüyorum..

hoşbuldukkk:) inşallahhhhh ama şu an alpellaya söyleyecek bi BAT'ım bile yok çünkü düşük yapalı 1 hafta oldu daha, bakalım ne zamana teşrif edecek:44: ben kendi kafamdan 14 Nisan'ı baz aldım..:)

Eki Görüntüle 373284

çok çok silik bu çizgi değil mi ama hemen çıktı

çok silik ama silik olsa bile hamile olma ihitmalinn çok yüksek kan testi versene.

tatlım regl zamanı göğüs ağrısı koltuk altlarına doğru olruken gebelikte göğüs uçları acır. seni de kan testine davet ediyorummm

hoşbuldukkk:) inşallahhhhh ama şu an alpellaya söyleyecek bi BAT'ım bile yok çünkü düşük yapalı 1 hafta oldu daha, bakalım ne zamana teşrif edecek:44: ben kendi kafamdan 14 Nisan'ı baz aldım..:)

Çok geçmiş olsun Allah bida yaşatmasın inşşş...

buarada alpellaa benim yeni batım 20 nisan ekle beniiiii :))

dün eşim kan testi yaptıralım dedi ama gidemedim yine aynı korkuyu yaşamak istemiyorum ilki negatifti biliyorsun,şimdi sigara içmeyip bol bol faydalı şeyler yemeye çalışıyorum varsa da değerler yükselsin diye

Çok geçmiş olsun Allah bida yaşatmasın inşşş...

buarada alpellaa benim yeni batım 20 nisan ekle beniiiii :))

sağol çitlenbikk, Rabbim kimseye yaşatmasın, ama ben sürekli sağlıklı bebek diye dua ediyodum, demek ki duam kabul olmuşki sağlıksız olduğu için tutunamadı...inşallah Allah'ım bir dahakine sağlıklısını verir

inş hepimiz veririz buradan müjdeli haberimizi

evet canım bu gögüs tespiti dogru galiba çünkü benim de heray oldugu gibi bu ayda koltuk altımdan daha dogrusu gögsümün yanlarından başlayan agrılarım başladı ve vucudumda diger aylardan farklı hiçbir degişiklik yok klasik adet belirtilerim var ama olsun geç olsun güç olmasın allahın hayırlı zamanlarında olsun ne yapalım canım nisan ayının nesi var nefes aldıkça çogalmak için umut vardır diyoruuuuuuuuuuummmmmmm :):)
1616:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…