hazelrose tebrık ederım canım bence hamılesın benımde ılk oyle cıkmıstıPolypoly cok tesekkur ederım canım ne kadar ıcten yazmıssın sagolsun aycam kan degerım ıcın benı rahatlattı dıye Esra nasıl gıdıyor canım hamıslık? Ben bugun acayıp sısım ya karnım davul gıbı
Psikolojik olarak gecikiyor olabilir tarcınım, ben erkenden kan testi yaptırıp negatif çıkınca 2 gün önceden adet oldum bu ay. Belki öğrenmesem daha uzun sürecekti, çünkü hamile gibi hissediyordum. Ama ben inanaıyorum sende bebiş olduğuna . Hayırlısı olsun canım yoksada bian önce test yaptır rahatla, günün geçti bekleme artık.bu arada kan testi değil gebelik testi yapacağım herhalde 3. 4. gün için kopkoyu olmasada silik bişiler çıkmalı sanırım? o taktirde direkt kan vermeye :))
Canım bana göre çok net hamilesin sen ve diğer silik çıkan arkadaşımız, bence kan verin idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar
offfffffffffffff gün büyük günnn
canım inş hamilesindir.testin erken gebelik testi mi? eğer kan testi yaptırmak istiyorsan,google gebelik takvimi yaz ordan son adet tarihini gir rahime ekilme günü diye bi yer var ordaki tarihte döllenme oldu artık kanda çıkar anlamında tarih yazıyor tabi hamileysen burdan yola çıkarak kan testi yaptırmak isteyen arkadaşlar yaptırabilir pratik bilgi .ben burda hamile kalan arkadaşların rahime ekilme gününe baktım tuttu tarih falan
Aslında şuan benim tebriklik bir yanım yok şöyleki ben birkaç gün önce gördüm çift çizgiyi kan testi yaptırdım negatifti.Dün yine idrar testi yaptım silik çizgi de olsa pozitif çıktı sanırım henüz değerler düşük bende.Boğazıma dikkat etmem lazım şu birkaç gün dönüm noktası benim için
canım yaa böyle bir bilgiye çok ihtiyacım vardı teşekkürler,erken gebelik testi yaptım.
Bu arada baktım rahime ekilme günü 17 mart yazıyor ben ilk kan testimi 19 martta verdim ve negatifti
kızlar günaydın nasılsınız bat a 3 gün kala beta hcg 17.62 çok heyecanlandım içimi korku girdi valla sanki adet olacakmışım gibi geliyo yavvvvv:)))
günaydııııın
asis canım değerin bence çok güzel ben inanıyorum yükselecek değerlerin 0,5 lik bir pay kalmış yani hamile kalman için o da bugün bilemedin yarın daha bilemedin öbür gün yükselir ( yalan dünyadaki laz gibi oldu)
bende aynen bu durumdaydım.Ya adet olayım artık yada hamile yani.Belirsizlik daha kötü.Adet günün geçtiğindemi değer 4,5 du?
Psikolojik olarak gecikiyor olabilir tarcınım, ben erkenden kan testi yaptırıp negatif çıkınca 2 gün önceden adet oldum bu ay. Belki öğrenmesem daha uzun sürecekti, çünkü hamile gibi hissediyordum. Ama ben inanaıyorum sende bebiş olduğuna . Hayırlısı olsun canım yoksada bian önce test yaptır rahatla, günün geçti bekleme artık.
Amin fıstığım evt vucudumun rahatlaması için yarın sabah bi idrar testi beni paklar :) bakalım hislerin kuvvetli mi perişkocum :) hayırlısı olsunn hepimiz için
Psikolojik olarak gecikiyor olabilir tarcınım, ben erkenden kan testi yaptırıp negatif çıkınca 2 gün önceden adet oldum bu ay. Belki öğrenmesem daha uzun sürecekti, çünkü hamile gibi hissediyordum. Ama ben inanaıyorum sende bebiş olduğuna . Hayırlısı olsun canım yoksada bian önce test yaptır rahatla, günün geçti bekleme artık.
Amin fıstığım evt vucudumun rahatlaması için yarın sabah bi idrar testi beni paklar :) bakalım hislerin kuvvetli mi perişkocum :) hayırlısı olsunn hepimiz için
şekerim sen bu akşam test almıyormuydun :)
şekerim sen bu akşam test almıyormuydun :)
alıyorum :) yarın sabah da yapıyorum :)
evet canım bu gögüs tespiti dogru galiba çünkü benim de heray oldugu gibi bu ayda koltuk altımdan daha dogrusu gögsümün yanlarından başlayan agrılarım başladı ve vucudumda diger aylardan farklı hiçbir degişiklik yok klasik adet belirtilerim var ama olsun geç olsun güç olmasın allahın hayırlı zamanlarında olsun ne yapalım canım nisan ayının nesi var nefes aldıkça çogalmak için umut vardır diyoruuuuuuuuuuummmmmmm :):)
16 16:
hazelrose tebrık ederım canım bence hamılesın benımde ılk oyle cıkmıstıpolypoly cok tesekkur ederım canım ne kadar ıcten yazmıssın sagolsun aycam kan degerım ıcın benı rahatlattı dıye esra nasıl gıdıyor canım hamıslık? Ben bugun acayıp sısım ya karnım davul gıbı
kızlar günaydııınnnn :))))))))))
Herkes iyi mi moraller yüksek mi?
listeye yeni hamişler eklenmiş,o listede adı olan herkessss bu ay içinde hamiş olucak olucak olucakk :))
Hepimizde sonra peş peşe doğuracağız Allahın izniylee:)
Morallerimiz hep yüksek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?