MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

hazelrose tebrık ederım canım bence hamılesın benımde ılk oyle cıkmıstı polypoly cok tesekkur ederım canım ne kadar ıcten yazmıssın sagolsun aycam kan degerım ıcın benı rahatlattı dıye esra nasıl gıdıyor canım hamıslık? Ben bugun acayıp sısım ya karnım davul gıbı

günaydın kızlaaarrrr,yeni hamile arkadaşları tebrik ediyorum Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.bende sabah doktora gittim betahcg 118 olmuş ama bende pıhtılaşma bozukluğu olabilir o yüzden bu günden itibaren hergün iğne olcam umarım bi sorun çıkmaz :18:

inşallah canım evet yaşadıklarımız benziyor inşallah sonuda seninki gibi olur,hepimiz için hayırlısı.rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla evlat versin inşallah

bu arada kan testi değil gebelik testi yapacağım herhalde 3. 4. gün için kopkoyu olmasada silik bişiler çıkmalı sanırım? o taktirde direkt kan vermeye :))
Psikolojik olarak gecikiyor olabilir tarcınım, ben erkenden kan testi yaptırıp negatif çıkınca 2 gün önceden adet oldum bu ay. Belki öğrenmesem daha uzun sürecekti, çünkü hamile gibi hissediyordum. Ama ben inanaıyorum sende bebiş olduğuna . Hayırlısı olsun canım yoksada bian önce test yaptır rahatla, günün geçti bekleme artık.
Eki Görüntüle 373284

çok çok silik bu çizgi değil mi ama hemen çıktı
Canım bana göre çok net hamilesin sen ve diğer silik çıkan arkadaşımız, bence kan verin idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar
offfffffffffffff gün büyük günnn

Hadi güzel haberlerini bekliyoruz canımm

Eki Görüntüle 373284

çok çok silik bu çizgi değil mi ama hemen çıktı

canım inş hamilesindir.testin erken gebelik testi mi? eğer kan testi yaptırmak istiyorsan,google gebelik takvimi yaz ordan son adet tarihini gir rahime ekilme günü diye bi yer var ordaki tarihte döllenme oldu artık kanda çıkar anlamında tarih yazıyor tabi hamileysen burdan yola çıkarak kan testi yaptırmak isteyen arkadaşlar yaptırabilir pratik bilgi .ben burda hamile kalan arkadaşların rahime ekilme gününe baktım tuttu tarih falan

canım yaa böyle bir bilgiye çok ihtiyacım vardı teşekkürler,erken gebelik testi yaptım.
Bu arada baktım rahime ekilme günü 17 mart yazıyor ben ilk kan testimi 19 martta verdim ve negatifti

Ama Cnmm İdrarda Çıkmışssa Kanda Çıkması lazım kan şdrardan daha hassas daha önce onda çıkar hatta bende tekrar kan testi yaptırr

canım yaa böyle bir bilgiye çok ihtiyacım vardı teşekkürler,erken gebelik testi yaptım.
Bu arada baktım rahime ekilme günü 17 mart yazıyor ben ilk kan testimi 19 martta verdim ve negatifti

valla bilmiyorum canım rahime ekilme günü yazan yer döllenme günü oluyor ama eğer hamileysen kesin çıkar baksana rahime ekilme gününden baya geçmiş inş canım hamilesindir benimde rahime ekilme bugün diyor bende pazartesi kan testi yaptıracam 2 3 gün oynama olabilir belki

kızlar günaydın nasılsınız bat a 3 gün kala beta hcg 17.62 çok heyecanlandım içimi korku girdi valla sanki adet olacakmışım gibi geliyo yavvvvv:)))

adet olmayacaksınnnnnnnnnnnnn kötü düşünmeeeeeeeeeeeee

:))))))))))))))))))))))) banada yükselecek gibi gelmeye başladııı :))

kızlar günaydııınnnn :))))))))))
Herkes iyi mi moraller yüksek mi?
listeye yeni hamişler eklenmiş,o listede adı olan herkessss bu ay içinde hamiş olucak olucak olucakk :))
Hepimizde sonra peş peşe doğuracağız Allahın izniylee:)
Morallerimiz hep yüksek olsun

ayyy kızlar adeti geçen yaptırsın geçmeyen gününü beklesin nasıl çözümmmm

aynen canımm.sonuna kadar katılıyorum sana. O özel anların keyfini çıkarmak gerek bence

ben de şişim canım yaaa. öğlen yemek yemek istemedi canım. gel gör ki patates kızartması,ayran ve bi iki dilim ekmek yicem birazdan. İnşallah rahatsız etmez

aldıgım o kadar güzel günaydın ki sabah sabah sagolasın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…