- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
kızlar günaydııınnnn :))))))))))
Herkes iyi mi moraller yüksek mi?
listeye yeni hamişler eklenmiş,o listede adı olan herkessss bu ay içinde hamiş olucak olucak olucakk :))
Hepimizde sonra peş peşe doğuracağız Allahın izniylee:)
Morallerimiz hep yüksek olsun
kızlar günaydııınnnn :))))))))))
Herkes iyi mi moraller yüksek mi?
listeye yeni hamişler eklenmiş,o listede adı olan herkessss bu ay içinde hamiş olucak olucak olucakk :))
Hepimizde sonra peş peşe doğuracağız Allahın izniylee:)
Morallerimiz hep yüksek olsun
ayyy kızlaradeti geçen yaptırsın geçmeyen gününü beklesin nasıl çözümmmm
moraller çok iyi canım vitaminimizide almış olduk sayende yaaaaaaaa benim adım listede yok bana dua yok mu yaniiii((
morallaer iyi canım, moralleri iyi tutmak lazım ki hayat bize güzel şeyler sunsun
az önce banyomuda yaptım kuş gibi hafifim adet olsam bile vız gelir tırıs gider
Allah sanada en hayırlısını nasip etsin canım
işte budurrrrrrrrrrrrrrrrr alkışşşşşşşşşş alkış nası yapılıyodu yaaa
kızlar hepinize merhabaaa...
asis ve elmadas canlarım tebrik ediyorum siziiii. güzel haberlerinizin devamını bekliyoruz.
inşallah pıt pıt kalplerini duyarsınız yakında.
vuhuuuuuuuuuuuuu...
hamileler artıyor....
aman nazar değmesin
benim de 9 gün kaldı bat a, 9 doğuruyorum sanki
değerim 5 çıkmalıydı ama 4,5 çıktı ya
bir yandanda dörtbuçuk atıyorum hahahahahahhaha
ama moraller iyi vallahide billahide
Ne demek efendim,hergün birimiz diğerleriini güldrüp sevindirebilsek stresimizdende arınacagız:)aldıgım o kadar güzel günaydın ki sabah sabah sagolasın canım.
bende aldım sabahları caysız kahvaltı yapmayan ben portakal suyuyla yaptım :))moraller çok iyi canım vitaminimizide almış olduk sayende yaaaaaaaa benim adım listede yok bana dua yok mu yaniiii((
morallaer iyi canım, moralleri iyi tutmak lazım ki hayat bize güzel şeyler sunsun
Keske bende yapabilsem işteyim :))insallah adet olmazsın dur bakalım:)
keşke günümü bekleseymişim dün test yapmakla acele ettim
Kızlar itiraf edeyim 2 gün önce bende test aldım yaptım ama tek çizgiydi ztn ilişkiden 1 hafta sonrada çift çizgi cıkmasını beklemiyordum sadece merak işte:)) fortel diye bir test varmış oda cok pahalı geldi,zaten dedim içimde ya bir şehzade yada sultan varsa adetimide geciktirir ve ozman normal bir testlede çıkar çift dedim. ve vazgeçtim bende adetin gecikmesini bekleyenlerdenim arkdaslar:)işte budurrrrrrrrrrrrrrrrr alkışşşşşşşşşş alkış nası yapılıyodu yaaa
değerim 5 çıkmalıydı ama 4,5 çıktı ya
bir yandanda dörtbuçuk atıyorum hahahahahahhaha
ama moraller iyi vallahide billahide
Ne demek efendim,hergün birimiz diğerleriini güldrüp sevindirebilsek stresimizdende arınacagız:)
bende aldım sabahları caysız kahvaltı yapmayan ben portakal suyuyla yaptım :))
Keske bende yapabilsem işteyim :))insallah adet olmazsın dur bakalım:)
keşke günümü bekleseymişim dün test yapmakla acele ettim
Kızlar itiraf edeyim 2 gün önce bende test aldım yaptım ama tek çizgiydi ztn ilişkiden 1 hafta sonrada çift çizgi cıkmasını beklemiyordum sadece merak işte:)) fortel diye bir test varmış oda cok pahalı geldi,zaten dedim içimde ya bir şehzade yada sultan varsa adetimide geciktirir ve ozman normal bir testlede çıkar çift dedim. ve vazgeçtim bende adetin gecikmesini bekleyenlerdenim arkdaslar:)
BRAVOOOOOOOOOOOOOO BATTAŞIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ALKIŞ TEBRİKKKKKKK HERŞEYYYYYYY YANİ BEKLEYELİM CANIM AZ KALDI ZATEN AMA BENİM ADET BELİRTİLERİM VAR YANİ ÖNCEKİ AYLARDAN FARKLI HİÇBİR DEGİŞİKLİGİM YOK HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZİN HAKKINDA :)10
kızlar ezan okunuyodu hepiciğinize birden dua ettim. Allah kabul etsin aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?