MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

dün gece rüyamda öskan diye bebekle oynuyodum sabah kalktıgımda o ismi sayıklarken buldum kendimi.

moraller çok iyi canım vitaminimizide almış olduk sayende yaaaaaaaa benim adım listede yok bana dua yok mu yaniiii ((

morallaer iyi canım, moralleri iyi tutmak lazım ki hayat bize güzel şeyler sunsun
az önce banyomuda yaptım kuş gibi hafifim adet olsam bile vız gelir tırıs gider

ayyy kızlar adeti geçen yaptırsın geçmeyen gününü beklesin nasıl çözümmmm

keşke günümü bekleseymişim dün test yapmakla acele ettim

alıyorum :) yarın sabah da yapıyorum :)

kızlar hepinize merhabaaa...
asis ve elmadas canlarım tebrik ediyorum siziiii. güzel haberlerinizin devamını bekliyoruz.
inşallah pıt pıt kalplerini duyarsınız yakında.
vuhuuuuuuuuuuuuu...
hamileler artıyor....
aman nazar değmesin
benim de 9 gün kaldı bat a, 9 doğuruyorum sanki

morallaer iyi canım, moralleri iyi tutmak lazım ki hayat bize güzel şeyler sunsun
az önce banyomuda yaptım kuş gibi hafifim adet olsam bile vız gelir tırıs gider

işte budurrrrrrrrrrrrrrrrr alkışşşşşşşşşş alkış nası yapılıyodu yaaa

HERKESEEEEE GUNAYYYYYYYYYYYYDIIIIIIIIINNNNN

ayy ozlemisimm kizlarrr siziii yahuuu :)))) ayyy tam kadro hamislige gidennn topigimizinnnn guzel PISICANLARIII artik kedilerr bizi kiskanicakkk nerdeyseee :))))))))))

işte budurrrrrrrrrrrrrrrrr alkışşşşşşşşşş alkış nası yapılıyodu yaaa

değerim 5 çıkmalıydı ama 4,5 çıktı ya

bir yandanda dörtbuçuk atıyorum hahahahahahhaha

ama moraller iyi vallahide billahide

kesin sonuç ptesi o zaman tebrik edersin
yada üzülme canım dersin bana

9 gün sabret canım buda gelir geçer

aldıgım o kadar güzel günaydın ki sabah sabah sagolasın canım.
Ne demek efendim,hergün birimiz diğerleriini güldrüp sevindirebilsek stresimizdende arınacagız:)

moraller çok iyi canım vitaminimizide almış olduk sayende yaaaaaaaa benim adım listede yok bana dua yok mu yaniiii ((
bende aldım sabahları caysız kahvaltı yapmayan ben portakal suyuyla yaptım :))

KIZLARRR BIRAZDAN SIZE 10 DAK DA 10 YAS GENCLESTIREN MASKE TARIFI VERICEMMM HAZIRR OLUNNNNNNNNNNNN :))))

valla tw da izliyorum bekliyorum bakalim azzzz sonra dioooooooooo

bugun az kendime bakim gunumm kizlarrr yumurtali maskelerimide yapip saclarida boyuycamm insallahh ben

CIKOLATA rengi aldim CASTING kullanan varmidirrrr ???????????????????????????????

ilk denicem bu rengi 6 ay once kipkizildim yavas yavas hamislik olursa boyayam dieee kahve boyaya boyaya simdi kahve oldu gibi bu seferde cikolata boyiim dedim bakalimmmm ne cikicak :)))))))

cok aLAKASIZ oldu topikle amaaa biz artik kankicanlariz herseyi paylasirizzz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii muckss

arkadaşlar bir sorum olacak adet öncesi yani bir gün kala ya da adet günü akıntı olur mu,hesaplayıcılarda benim bugün adet tarihim olarak görünüyor bende hadi en geç yarın olsun diyorum ama aynı zamanda akıntım var. Biliyorum bebiş yok testim negatifti ama akıntı olması normal mi :26:

şimdi kızlar bu iş benim psikolojimi bozdugu kadar eşimde de bir hal oldu ilişkiye girmek bu konuda bizde stres oldu Allah aşkına söyleyin sizdede ilk zamanlar böle şeyler oldu mu

alpellaa beni de al listeye noluuurrr. Bu liste uğurlu gelsin hepimize bat 24 mart canım. Gerçi adet belirtileri başladı ama olsun Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize şu mübarek ezanların okunduğu zamanda yüzümüz gülsün inşallah. Kazasız belasız, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesn Rabbimiz kızlar. Üzülmek yok yola devam:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…