MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

sana herşey yakışır yavrummmmm dert etme boya gitsinnnnnnnn ya kökü sende degilmi olmadıı gene boyarsınnnn

evet evet işte buuuuuuuuuuuuu hayırlısını dilemek :)

Valla ilk defa 6 aydirr bi bir ilkkkkk hiccc umutltu deilim kendimden ama neden bilmiyorummmmmm umrumdada deillll valla ama neden bilmiyorummmmm
cok hastalandim belkide bencillestim once kendimmi diyorum bilmiyorum ama inani 31 mart bat gelirsedeeeeeeeee tin gelmezsedee tinn ama neden boyle ololdummmmmmm

aman yarrabbim heycanimimi kaybediyorummmmmmm:))))))))))

hani bi belirti falanda yok zatende :))) gecen aylarda nerdeyse bebisi kasigimda hisseder halde belirtiler hissediyodummmmm :)) fos cikti tabiii bu ayda hiss biseyyy yokk bendeeee

burda doktorun sistite onerisi kizlar bolll su , bide cranberyy die bi meyve suyu var yaban mersinin bi cesidi bu idrar yolunu temizliyomus direk meyve suyu onu ictim aklinizda olsunnnnnnnnn oyle bisey yasarsaniz allah korusun aklinizda olsunnnn

kızlaaar ben geldim ama çıkmam gerek... sabah gittim kan verdim yarın alıcam sonucu 1000e yakın bir değer çıkmalı dua edin bana...

citlenbik ekledim yeni batı...

eyecha hoş geldin yavrummm kasım topiğine sana cvp yazmıştım gördün mü..? artık buraya takıl ya orda kimse yok...

hafzak seni de ekledim listeye tekrar canım sen çıkarın beni demiştin o zaman çıkarmıştım ama ekledim inş uğurlu gelir...

BAT'I BUGÜN OLANLAR:

candost17…….. 22 mart
gogi................22 mart
Suvesabun…….. 22 mart

Güzel haberler bekliyoruz...

ayrıca tarçın sen de test yaap tatlım...

HAZELROSE bu test Femina mı?? bende de aynı şekilde çıkmıştı bence HAMİLESSSİİİİİİİİNNNNNNNN....!!!!!

huzun07 eklendin canım bkz ilk sayfa

Son düzenleme:
şimdi kızlar bu iş benim psikolojimi bozdugu kadar eşimde de bir hal oldu ilişkiye girmek bu konuda bizde stres oldu Allah aşkına söyleyin sizdede ilk zamanlar böle şeyler oldu mu

canım bizde bitkisel macunmuş şuymuş buymuş başlayınca evde bi sessizlik oldu ilk zamanlar ama alışıyo insan zamanla eşinle günlük konulardan konuşmaya özen göster sanki böle bir sorun yok muş gibi ilişkiyede gelince kısss kadınlığını kullan sana canımm az kırıl nazlan sonra adam kendiliğinden gelir zaten sankii bebek için değilde sen istiyomuşun gibi yap süslen püslen filan

kızlar dünkü testimi ben kaldırmıştım bugün baktım çift çizgi acaba süreye dikkat etmeden mi yok dedim yoksa bir süre sonra çıkanı yok saymak mı gerekir ay bilemedim ben şimdi oooof hala ümit ediyorum yaaaaa hala var diyorum bu nasıl bir inattır billmiyorum ki

şimdi kızlar bu iş benim psikolojimi bozdugu kadar eşimde de bir hal oldu ilişkiye girmek bu konuda bizde stres oldu Allah aşkına söyleyin sizdede ilk zamanlar böle şeyler oldu mu

canım benim eşim cocuk lafını duydugunda bile bana kızıyordu:)hatta 1 ay sürekli tartıstık ben cok istiyordum.birgün bir rahatsızlıkla hastaneye gittim nerden nereye geldi olay benim durumum kadın hastalıklarıymıs,ve doktor muayneden snra myom var ve cocuk yapmaan lazm dedi.Ee tabi Eşimde kabul etti ama gel sen birde bana sor neler cektim.Ha diyince olmuyo,hadi diyom bugun en verimli günüm yokkk diyo:)) birde benm psikolojimi düşünsene en sonunda baska bir doktora gittik oda aynısını söyleyince e bende yolda biraz trip atıp onu eve yalnız gönderince 2 gün sonra denedik bakalım hayırlıı işte,göreceğiz.

oyüzden normaldir bunlar biraz stres sıkıntı yapıyo insan ister istemez.Rahat olun.

uhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvv bencede kadınlıgını kullan sanki hiç bebek için o işi yapmıyomuşsun gibi düşünnnnnnnnnn göster ama elletme modunu öne çıkar yavrummmmmmmmmmmmmmmm:)

sagol canım aynen evde bi gerginlik sessizlik sanki yataga girmek işkence gibi alışıcaz sanırım bu duruma daha çok yeni canım bana şimdi herşey batıyo zaten 1 senede zor ikna ettim allah herkesle birlikte banada yardım etsin.

ayy canım yaaa evet ben dedim çıkarın diye ben mayıstaki listeye girecektim. ozaman batıma 24 mayıs yazarsın canım gelincee öle olsun bari benimde listede adım olsun

kızım biras hürrem izleyin yaaaaa gösterin ama vermeyin elletmeyin adamlara naz yapınnnn giyinip süslenip biraz dekolte verip önlerinde süzülün ondan sonraaaaaaaaa ver elini halvetttttttt yaniii :)

arkadaşlar bu arada size bi link vereceğim bilemiyorum benim gibi BAT gelmeden zırt pırt çıbık test yapanlardansanız diye

HCG (GEBELK) KASET TEST 50-Adet/Kutu-WONDFO | 18,90 TL

her ay sürekli eczane eczane gidip 3-5 test alacağıma toptan alayım dedim görünüş olarak çok dandik olsada hastane ve tıp merkezleri için kullanılan bi test. benim geçen ay adetime iki gün varken Bhcg: 34 ten düşükken silik çizgi çıkardı. sonra da kanda yaptırdığımda 34 çıktı. yani gayet doğru sonuç veriyor...

neyse aklınızda bulunsun dedim, benim bi çekmecem dolu, şimdi tekrar kalanları kullanıp tekrar çift çizgiyi göreceğim hemncecik inşallahhh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayyyy cnmm yaa uzulme olmazmi hepimizin evinde yasaniyo
ya gece esim diyoki kirk yil dusunsem bu isin boyle eziyet hhaline donusucegini aklima gelmezdiii dusun yaniiii ki inan esim icin cokk onemli bi konudur
bu adamda bunu dediyseee:)) dedim bendee ehh be cnmcm ama cok ayip bu cumlennn iycee recep ivedik kacmis icine gibi konusuyosun halime bakkkk varya bende ne susler ne pusler evde
dedim nerdeyse evin icinde kotu yola dusucem corap topuklu ayakkabi icgiyim disgiyim falann filann seklinde geziyorummmmm:)))))

yaniii ona goreeeee sendee yap biseylerr cnmmmmm

ama stres yapma herkes ayniii

canım çöpe tek atıpta çift çizgi çıkaranları çok duydum ama tabi en doğrusunu kan testi söler

kızım biras hürrem izleyin yaaaaa gösterin ama vermeyin elletmeyin adamlara naz yapınnnn giyinip süslenip biraz dekolte verip önlerinde süzülün ondan sonraaaaaaaaa ver elini halvetttttttt yaniii :)

tey tey teyyy :))
Beni burda böyle makara birsey gördünüz ama benden odunu varmıdır o konuda bilmiyorum:)))
Zaten öyle işve cilvede yapamamda yapsamda gülerim oda anlıyo zaten :))

Odunum ben odun:))
odun ikonu yokmu yaw

Rabbim seni vev bebeğini korusun inşallah.
TEŞEKKÜR EDERİM CANIMMM

Kıslarrrrrrrrrrrrrr gelıyorrrrrrr azzzzzzzzzzz sonraaaaaaaaaa

10 yas genclestırenn maskeeeeeeeeeeeeee

hazırlayın kagıt kalemlerııııııııııııııııııııııııııııı

sonra yapalım hep beraberr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…