kızlarrr bırazdan sıze 10 dak da 10 yas genclestıren maske tarıfı verıcemmm hazırr olunnnnnnnnnnnn :))))
valla tw da izliyorum bekliyorum bakalim azzzz sonra dioooooooooo
bugun az kendime bakim gunumm kizlarrr yumurtali maskelerimide yapip saclarida boyuycamm insallahh ben
cıkolata rengi aldim castıng kullanan varmidirrrr ???????????????????????????????
Ilk denicem bu rengi 6 ay once kipkizildim yavas yavas hamislik olursa boyayam dieee kahve boyaya boyaya simdi kahve oldu gibi bu seferde cikolata boyiim dedim bakalimmmm ne cikicak :)))))))
cok alakasız oldu topikle amaaa biz artik kankicanlariz herseyi paylasirizzz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii muckss
alpellaa beni de al listeye noluuurrr. Bu liste uğurlu gelsin hepimize bat 24 mart canım. Gerçi adet belirtileri başladı amaolsun rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize şu mübarek ezanların okunduğu zamanda yüzümüz gülsün inşallah. Kazasız belasız, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesn rabbimiz kızlar. üzülmek yok yola devam:81:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
şimdi kızlar bu iş benim psikolojimi bozdugu kadar eşimde de bir hal oldu ilişkiye girmek bu konuda bizde stres oldu Allah aşkına söyleyin sizdede ilk zamanlar böle şeyler oldu mu
kızlar ezan okunuyodu hepiciğinize birden dua ettim. Allah kabul etsin aminnnnn
şimdi kızlar bu iş benim psikolojimi bozdugu kadar eşimde de bir hal oldu ilişkiye girmek bu konuda bizde stres oldu Allah aşkına söyleyin sizdede ilk zamanlar böle şeyler oldu mu
canım bizde bitkisel macunmuş şuymuş buymuş başlayınca evde bi sessizlik oldu ilk zamanlar ama alışıyo insan zamanla eşinle günlük konulardan konuşmaya özen göster sanki böle bir sorun yok muş gibi ilişkiyede gelince kısss kadınlığını kullan sana canımm az kırıl nazlan sonra adam kendiliğinden gelir zaten sankii bebek için değilde sen istiyomuşun gibi yap süslen püslen filan
sagol canım aynen evde bi gerginlik sessizlik sanki yataga girmek işkence gibi alışıcaz sanırım bu duruma daha çok yeni canım bana şimdi herşey batıyo zaten 1 senede zor ikna ettim allah herkesle birlikte banada yardım etsin.canım bizde bitkisel macunmuş şuymuş buymuş başlayınca evde bi sessizlik oldu ilk zamanlar ama alışıyo insan zamanla eşinle günlük konulardan konuşmaya özen göster sanki böle bir sorun yok muş gibi ilişkiyede gelince kısss kadınlığını kullan sana canımm az kırıl nazlan sonra adam kendiliğinden gelir zaten sankii bebek için değilde sen istiyomuşun gibi yap süslen püslen filan
kızlaaar ben geldim ama çıkmam gerek... sabah gittim kan verdim yarın alıcam sonucu 1000e yakın bir değer çıkmalı dua edin bana...
citlenbik ekledim yeni batı...
eyecha hoş geldin yavrummm kasım topiğine sana cvp yazmıştım gördün mü..? artık buraya takıl ya orda kimse yok...
hafzak seni de ekledim listeye tekrar canım sen çıkarın beni demiştin o zaman çıkarmıştım ama ekledim inş uğurlu gelir...
BAT'I BUGÜN OLANLAR:
candost17…….. 22 mart
gogi................22 mart
Suvesabun…….. 22 mart
Güzel haberler bekliyoruz...
ayrıca tarçın sen de test yaap tatlım...
HAZELROSE bu test Femina mı?? bende de aynı şekilde çıkmıştı bence HAMİLESSSİİİİİİİİNNNNNNNN....!!!!!
huzun07 eklendin canım bkz ilk sayfa
canım benim eşim cocuk lafını duydugunda bile bana kızıyordu:)hatta 1 ay sürekli tartıstık ben cok istiyordum.birgün bir rahatsızlıkla hastaneye gittim nerden nereye geldi olay benim durumum kadın hastalıklarıymıs,ve doktor muayneden snra myom var ve cocuk yapmaan lazm dedi.ee tabi eşimde kabul etti ama gel sen birde bana sor neler cektim.ha diyince olmuyo,hadi diyom bugun en verimli günüm yokkk diyo:)) birde benm psikolojimi düşünsene :d en sonunda baska bir doktora gittik oda aynısını söyleyince e bende yolda biraz trip atıp onu eve yalnız gönderince 2 gün sonra denedik bakalım hayırlıı işte,göreceğiz.
Oyüzden normaldir bunlar biraz stres sıkıntı yapıyo insan ister istemez.rahat olun.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar dünkü testimi ben kaldırmıştım bugün baktım çift çizgi acaba süreye dikkat etmeden mi yok dedim yoksa bir süre sonra çıkanı yok saymak mı gerekir ay bilemedim ben şimdi oooof hala ümit ediyorum yaaaaa hala var diyorum bu nasıl bir inattır billmiyorum ki
kızım biras hürrem izleyin yaaaaa gösterin ama vermeyin elletmeyin adamlara naz yapınnnn giyinip süslenip biraz dekolte verip önlerinde süzülün ondan sonraaaaaaaaa ver elini halvetttttttt yaniii :)
Rabbim seni vev bebeğini korusun inşallah.kızlaaar ben geldim ama çıkmam gerek... sabah gittim kan verdim yarın alıcam sonucu 1000e yakın bir değer çıkmalı dua edin bana...
citlenbik ekledim yeni batı...
eyecha hoş geldin yavrummm kasım topiğine sana cvp yazmıştım gördün mü..? artık buraya takıl ya orda kimse yok...
hafzak seni de ekledim listeye tekrar canım sen çıkarın beni demiştin o zaman çıkarmıştım ama ekledim inş uğurlu gelir...
BAT'I BUGÜN OLANLAR:
candost17…….. 22 mart
gogi................22 mart
Suvesabun…….. 22 mart
Güzel haberler bekliyoruz...
ayrıca tarçın sen de test yaap tatlım...
HAZELROSE bu test Femina mı?? bende de aynı şekilde çıkmıştı bence HAMİLESSSİİİİİİİİNNNNNNNN....!!!!!
huzun07 eklendin canım bkz ilk sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?