- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
canım benim eşim cocuk lafını duydugunda bile bana kızıyordu:)hatta 1 ay sürekli tartıstık ben cok istiyordum.birgün bir rahatsızlıkla hastaneye gittim nerden nereye geldi olay benim durumum kadın hastalıklarıymıs,ve doktor muayneden snra myom var ve cocuk yapmaan lazm dedi.Ee tabi Eşimde kabul etti ama gel sen birde bana sor neler cektim.Ha diyince olmuyo,hadi diyom bugun en verimli günüm yokkk diyo:)) birde benm psikolojimi düşünseneen sonunda baska bir doktora gittik oda aynısını söyleyince e bende yolda biraz trip atıp onu eve yalnız gönderince 2 gün sonra denedik bakalım hayırlıı işte,göreceğiz.
oyüzden normaldir bunlar biraz stres sıkıntı yapıyo insan ister istemez.Rahat olun.
Tey tey teyyy :))
beni burda böyle makara birsey gördünüz ama benden odunu varmıdır o konuda bilmiyorum:)))
zaten öyle işve cilvede yapamamda yapsamda gülerim oda anlıyo zaten :))
odunum ben odun:))
odun ikonu yokmu yaw
ayyyy cnmm yaa uzulme olmazmi hepimizin evinde yasaniyo
ya gece esim diyoki kirk yil dusunsem bu isin boyle eziyet hhaline donusucegini aklima gelmezdiii dusun yaniiii ki inan esim icin cokk onemli bi konudur
bu adamda bunu dediyseee:)) dedim bendee ehh be cnmcm ama cok ayip bu cumlennn iycee recep ivedik kacmis icine gibi konusuyosun halime bakkkk varya bende ne susler ne pusler evde
dedim nerdeyse evin icinde kotu yola dusucem corap topuklu ayakkabi icgiyim disgiyim falann filann seklinde geziyorummmmm:)))))
yaniii ona goreeeee sendee yap biseylerr cnmmmmm
ama stres yapma herkes ayniii
canım çöpe tek atıpta çift çizgi çıkaranları çok duydum ama tabi en doğrusunu kan testi söler
tey tey teyyy :))
Beni burda böyle makara birsey gördünüz ama benden odunu varmıdır o konuda bilmiyorum:)))
Zaten öyle işve cilvede yapamamda yapsamda gülerim oda anlıyo zaten :))
Odunum ben odun:))
odun ikonu yokmu yaw
aynen öyle canım diyorum ki bu ay bir parmak bal çaldı agzıma :)tamam şimdi hadi diyorum yok konuşmuyo bitkisel macun yaptım dün, bu sabah bi kaşık ye dedim allah allah bu ne böle diye cıngar valla daraldım ya adamlar bi ilginç ben çocuk gelişimciyim yıllarca başkalrının çocukları için öldüm bittim beni anlamıyo işte oooof yaaaaaaa
inş canım ya hala ümit ediyorum hala kendimle inatlaşıyorum.... adet günü akıntısı olanlar var mı yani adet günü akıntı olur mu bu normal mi ben daha önce hiç dikkat etmemişim of ne salağım ya
kızlaaar ben geldim ama çıkmam gerek... sabah gittim kan verdim yarın alıcam sonucu 1000e yakın bir değer çıkmalı dua edin bana...
citlenbik ekledim yeni batı...
eyecha hoş geldin yavrummm kasım topiğine sana cvp yazmıştım gördün mü..? artık buraya takıl ya orda kimse yok...
hafzak seni de ekledim listeye tekrar canım sen çıkarın beni demiştin o zaman çıkarmıştım ama ekledim inş uğurlu gelir...
BAT'I BUGÜN OLANLAR:
candost17…….. 22 mart
gogi................22 mart
Suvesabun…….. 22 mart
Güzel haberler bekliyoruz...
ayrıca tarçın sen de test yaap tatlım...
HAZELROSE bu test Femina mı?? bende de aynı şekilde çıkmıştı bence HAMİLESSSİİİİİİİİNNNNNNNN....!!!!!
huzun07 eklendin canım bkz ilk sayfa
canım bence hiç üstüne düşme çünkü benimkide öyle zart diyince olmuyo bu zorla olmaz rahat bırak beni demişti,anladgım kadarıyla biz nekdr üstlerine düşersek onlar okdar daralıyor.sen bırak macunu fln söyle 1-2 gün kendini geri cek kocandan rahat bırak,konusunu bile etme,sonra ona caktırmadan yatakta fln güzel şeyler giyin ama yanlışlıkla görmüş gibi olsun :) anladın sen bak bakalım iş zorunlu olmayınca nası oluyo,sonra tut bırakma kocanıaynen öyle canım diyorum ki bu ay bir parmak bal çaldı agzıma :)tamam şimdi hadi diyorum yok konuşmuyo bitkisel macun yaptım dün, bu sabah bi kaşık ye dedim allah allah bu ne böle diye cıngar valla daraldım ya adamlar bi ilginç ben çocuk gelişimciyim yıllarca başkalrının çocukları için öldüm bittim beni anlamıyo işte oooof yaaaaaaa
o oyle olmuyo canım benm kocam fena uyanık ya diyo sana noluyo önceden yanıma gelmezdin şimdi geliyorsun ben nedenini biliyorum diyokısssssssssss deliiiiii ne odunu ne odunuuuuu bebek için yontacaksın o odunu ona göreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne var iki cilve yapsan ölürmüsün ne olur yaniiiiii nolurrrrrrrr
ahhh canım benimm sende bendensin
bizim yatak odasında mum var ben eşime dedim ki mumlar yandımı anla sen beni dedirtme her seferinde
kıssssssssss daraltama adamıııı macunla filan çaktırmadan yedirmeye çalışşşş inanın kıslar adamlar bu konuda bizden çok ama çok daha hasas bi yerde erkeklil meselesi gibi görüyolar o yüzden çok üstlerine gitmemek lazım boşver macunu filan bigünüde bebek için kendiniz için yaşayınnn canım onun en sevdigi yemekleri yap ne bilim ikinizin şarkısını çallll ,maç izlerken karışma hattaa beraber maç izle sonrada .......... Anla işte yavrummmm:)
KURU CILTLER ICINNNNNN
1 ADET MUZ
1 TATLI KASIGI KAYMAK yoksa yagli sut bence yogurt daha mantikli
1 TATLI KASIGI BAL
blender dan gecirinizzzz
ayy yerimmmm yahuu ben bunlariiiiiiiii dayanamamda:))))))
sur 20 dak beklettttttttttttttttttttttttttttttt
haftada 1
ben senden çok umutluyum hamilesin bence. her ay adet olmadan önce akıntın okluyormuydu olmuyorsa hamileliğe işaret bencearkadaşlar bir sorum olacak adet öncesi yani bir gün kala ya da adet günü akıntı olur mu,hesaplayıcılarda benim bugün adet tarihim olarak görünüyor bende hadi en geç yarın olsun diyorum ama aynı zamanda akıntım var. Biliyorum bebiş yok testim negatifti ama akıntı olması normal mi :26:
Ne demek efendim,hergün birimiz diğerleriini güldrüp sevindirebilsek stresimizdende arınacagız:)
bende aldım sabahları caysız kahvaltı yapmayan ben portakal suyuyla yaptım :))
BRAVOOOOOOOOOOOOOO BATTAŞIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ALKIŞ TEBRİKKKKKKK HERŞEYYYYYYY YANİ BEKLEYELİM CANIM AZ KALDI ZATEN AMA BENİM ADET BELİRTİLERİM VAR YANİ ÖNCEKİ AYLARDAN FARKLI HİÇBİR DEGİŞİKLİGİM YOK HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZİN HAKKINDA :)10
bende ilk defa bu sabah süt içerek kahvaltı yaptım çay yok :))
şimdi kızlar bu iş benim psikolojimi bozdugu kadar eşimde de bir hal oldu ilişkiye girmek bu konuda bizde stres oldu Allah aşkına söyleyin sizdede ilk zamanlar böle şeyler oldu mu
benim eşimde bu ay çok etkilendi. her şey normal giderken bugün ovulasyonun %100 yumurtlama günüm kesin olmalı dedim. ortam yarattım herşey süperdiiiiiiiiii ama olmadıııııı
o gece sabaha kadar uyuyamadım. sonra kendime kızdım çünkü canımdan çok sevdiğim eşimi üzdüm böyle yaparak o da strese girdi
yarın yada beni bekle ptesi kan verelimkızlar dünkü testimi ben kaldırmıştım bugün baktım çift çizgi acaba süreye dikkat etmeden mi yok dedim yoksa bir süre sonra çıkanı yok saymak mı gerekir ay bilemedim ben şimdi oooof hala ümit ediyorum yaaaaa hala var diyorum bu nasıl bir inattır billmiyorum ki
bu arada bulaşık eldivenleri ile yazıyorum size ayyyyyyy ne zormuşşşşşşşşşşşş :))))))))))))))))))
canım bence hiç üstüne düşme çünkü benimkide öyle zart diyince olmuyo bu zorla olmaz rahat bırak beni demişti,anladgım kadarıyla biz nekdr üstlerine düşersek onlar okdar daralıyor.sen bırak macunu fln söyle 1-2 gün kendini geri cek kocandan rahat bırak,konusunu bile etme,sonra ona caktırmadan yatakta fln güzel şeyler giyin ama yanlışlıkla görmüş gibi olsun :) anladın sen bak bakalım iş zorunlu olmayınca nası oluyo,sonra tut bırakma kocanı:dd
o oyle olmuyo canım benm kocam fena uyanık ya diyo sana noluyo önceden yanıma gelmezdin şimdi geliyorsun ben nedenini biliyorum diyo :dd salakmı canım erkekler
Koptummmmmmmmmmmmmmmm
Odun yontmak iççin battaşımdan azcık ders almalıyız
inş canım ya hala ümit ediyorum hala kendimle inatlaşıyorum.... adet günü akıntısı olanlar var mı yani adet günü akıntı olur mu bu normal mi ben daha önce hiç dikkat etmemişim of ne salağım ya
kızlar dünkü testimi ben kaldırmıştım bugün baktım çift çizgi acaba süreye dikkat etmeden mi yok dedim yoksa bir süre sonra çıkanı yok saymak mı gerekir ay bilemedim ben şimdi oooof hala ümit ediyorum yaaaaa hala var diyorum bu nasıl bir inattır billmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?