MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

aynen öyle canım diyorum ki bu ay bir parmak bal çaldı agzıma :)tamam şimdi hadi diyorum yok konuşmuyo bitkisel macun yaptım dün, bu sabah bi kaşık ye dedim allah allah bu ne böle diye cıngar valla daraldım ya adamlar bi ilginç ben çocuk gelişimciyim yıllarca başkalrının çocukları için öldüm bittim beni anlamıyo işte oooof yaaaaaaa

kısssssssssss deliiiiii ne odunu ne odunuuuuu bebek için yontacaksın o odunu ona göreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne var iki cilve yapsan ölürmüsün ne olur yaniiiiii nolurrrrrrrr

evet benim eşimlede aynı sorunu yaşadık, hamişlik çalışmalarına başladık stres oldu, 4. ayda hamile kaldım, daha kaldığımı öğrendiği gün hoop eski haline geri döndü ahahha

ama şimdi tabi, hamişlik devam etmediği için tekrar çalışmalara başlamamız gerekecek, bu sefer hamilelikte kötü sonlandı diye daha çok takar kafasına diye korkuyorum

onların işi daha zor ya, bende özel süslüpüslü şeyler almayı düşünüyorum , olayı bebek olayından çıkarmak için

canım çöpe tek atıpta çift çizgi çıkaranları çok duydum ama tabi en doğrusunu kan testi söler

inş canım ya hala ümit ediyorum hala kendimle inatlaşıyorum.... adet günü akıntısı olanlar var mı yani adet günü akıntı olur mu bu normal mi ben daha önce hiç dikkat etmemişim of ne salağım ya

yagli ve akneli cilt icinn (BENIM KURU AMA YINE YAZIYORUM VARSA DIEEE)

Her aksam yastik kilifi degisiyo ve normal havlu yokk kagit havluuuuuuu

MASKE yaglilar icin

BEYAZ Kil (aktarlarda varmis) 2 cay kasigi
1 cay kasik kayisi yagi
2 tatli kasigi elma sirkesi

20 dak bekle yika

ahhh canım benimm sende bendensin
bizim yatak odasında mum var ben eşime dedim ki mumlar yandımı anla sen beni dedirtme her seferinde

kıssssssssss daraltama adamıııı macunla filan çaktırmadan yedirmeye çalışşşş inanın kıslar adamlar bu konuda bizden çok ama çok daha hasas bi yerde erkeklil meselesi gibi görüyolar o yüzden çok üstlerine gitmemek lazım boşver macunu filan bigünüde bebek için kendiniz için yaşayınnn canım onun en sevdigi yemekleri yap ne bilim ikinizin şarkısını çallll ,maç izlerken karışma hattaa beraber maç izle sonrada .......... Anla işte yavrummmm:)

öle deme bakıyım detttt kızarım haaa
bende hiç dikkat etmedim ki canım ama kızlarda bilen vardır mutlaka

ayyy cnm hadi inşallah güzel haberler gelecek, bol bol dua edeceğim canım sanada

yok buradan önce paylaşacak başka yer yok diye oraya yazmaya devam ediyodum ama nerde hareket orda bereket di mi yani, o yüzden bende buraya transfer oldumm tedbili topikte bebek vardır

KURU CILTLER ICINNNNNN

1 ADET MUZ
1 TATLI KASIGI KAYMAK yoksa yagli sut bence yogurt daha mantikli
1 TATLI KASIGI BAL

blender dan gecirinizzzz

ayy yerimmmm yahuu ben bunlariiiiiiiii dayanamamda:))))))

sur 20 dak beklettttttttttttttttttttttttttttttt

haftada 1

canım bence hiç üstüne düşme çünkü benimkide öyle zart diyince olmuyo bu zorla olmaz rahat bırak beni demişti,anladgım kadarıyla biz nekdr üstlerine düşersek onlar okdar daralıyor.sen bırak macunu fln söyle 1-2 gün kendini geri cek kocandan rahat bırak,konusunu bile etme,sonra ona caktırmadan yatakta fln güzel şeyler giyin ama yanlışlıkla görmüş gibi olsun :) anladın sen bak bakalım iş zorunlu olmayınca nası oluyo,sonra tut bırakma kocanıD

kısssssssssss deliiiiii ne odunu ne odunuuuuu bebek için yontacaksın o odunu ona göreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne var iki cilve yapsan ölürmüsün ne olur yaniiiiii nolurrrrrrrr
o oyle olmuyo canım benm kocam fena uyanık ya diyo sana noluyo önceden yanıma gelmezdin şimdi geliyorsun ben nedenini biliyorum diyo D salakmı canım erkekler

ahhh canım benimm sende bendensin
bizim yatak odasında mum var ben eşime dedim ki mumlar yandımı anla sen beni dedirtme her seferinde

koptummmmmmmmmmmmmmmm
odun yontmak iççin battaşımdan azcık ders almalıyız

kızlar allah sizden razı olsun valla rahatlattınız beni iyiki sizleri tanıdım burası bana son derece iyi geldi valla az kendimi topladım dediklerinizi uyguluycam hepineze güzel dualar gndericem canlarım. şimdi ben özel ders veriyorum zihinsel engelli bi çocukla çalışıyorum çıkmak zorundayım akşama görüşmak üzere kızlar.sagolun

işte bu benim maskem sağolll idilgacımmm ellerine sağlık

ben senden çok umutluyum hamilesin bence. her ay adet olmadan önce akıntın okluyormuydu olmuyorsa hamileliğe işaret bence

kısss işte adetin bitmesine yakın adama terslen biraz yani hiç o yokmuş havasında sonra yumurtlama gününe dogruu yavaş ama emin adımlarla ilerle çaktırmadan sinsice sesizceee böyle saçıyla sakalıyla üstüyle başıyla ilgilenmeye çalış ovu günüde seni çok özledimmm filan gibi yada hiç bana dokunmuyosun gibi azıcık nazla karışık ortaya bişeyler yap işteeeeeeee yavrum :)

canım stres yapma yarın sabah kalkar kalkmaz yap bi test daha,hayırlısıyla hamilesindir inşallaaahhhh

BOTOKS ETKISI GOSTEREN MASKEE ( kizlar gece bir davete gidicekseniz yada topik diliyle halvet varsa yuzu guzellestiren maske:)

YUMURTA SARISI
BAL
KAYMAK
1 FISKE TUZ
LIMON

CIldi temizle peelingini yap ki ben kahveyle sekeri karistirip yapiyorum :)))) aklinizda olsunnnnnnnnn

birde yumurta sarisini ayiriyosunuz yaa benceeeeeeee beyazini once SURUN YUZUNUZE HEM ZIYAN OLMASIN HEMDE ACAIP GERDIRIR cirpin beyazi bekleyin 20 dak yikayin

uzerine bu sarili olan karisimi surup 20 dakkkkkkk

ayyy ben yaparimmm bunlari bugunn

Canımm ben hala inanıyorum sanaa ya geçen ay bende de hep sonradan çizgiler çıktı bebiş yoktuu. Ama Alpellanın 3 4 saat sonra çıktı ve biliyorsun hamileee. Yani her iki ihtimalde olabiliyor canım ama inşallah hamilesindiirrr. Böyle olan oldukça fazlaaa ayol kan ver git heyecan yaptımmmmmmm

ayyy herkese kal mi geldiiiii noluyoo kimse biseyler yazmiyooo ????????????????

PERIIIIIIII , ASISSSSSSSS, ADDDDD, ISILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL YAHUU NEREYE KAYBOLDU HERKESLERRR
tamam bi daha maske tarifi vermicemm geri gelinnnn :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…