ayyy herkese kal mi geldiiiii noluyoo kimse biseyler yazmiyooo ????????????????
PERIIIIIIII , ASISSSSSSSS, ADDDDD, ISILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL YAHUU NEREYE KAYBOLDU HERKESLERRR
tamam bi daha maske tarifi vermicemm geri gelinnnn :))))))))))
bir yandan iş yapıp bir yandan bilgisayara bakıyorum canım.
sen nasıl oldun sistisin geçip gittimi :))
gecti gibi cnmmmm ilk defa dun gece agrisiz sizisiz uyuyabildimmmm allaha cok sukur ama hala bacak arasi sicak su torbasiii boll suya devammmmm
insallahh pazar a kadarr tamamennn iylesmis olucammm insalahhhhhhhhhhhhh
canimm benimm taze hamisimmmmmmmm ayy aksam cok heycan yaptim cnm sana yaaaaa
insallahhh hayirli hamislik olurrrr her sey gonlunce olsunn cnmcm
PERIIIIIIII , ASISSSSSSSS, ADDDDD, ISILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL YAHUU NEREYE KAYBOLDU HERKESLERRR
Perıııııııı , asıssssssss, addddd, ısılllllllllllllllllllllll yahuu nereye kayboldu herkeslerrr
hamişş adayıyım hala değerim 4.5
eğer 5 ve üzeri olursa hamile sayılıyorsun.
Ctesi gel kan ver bir daha eminim hamilesin dedi hemşire
ama ben ptesi gidicem
adet olrusam gidemiycem tabi((
pidilgammmmmmmmmmmmmmmmmAy bugün pek keyfim yok gözüm şiştii iyice canım kocam kremler damlalar almış ama pek işe yaramadı, kocaman gözüm gillicik kaldııı
PidilgammmmmmmmmmmmmmmmmAy bugün pek keyfim yok gözüm şiştii iyice canım kocam kremler damlalar almış ama pek işe yaramadı, kocaman gözüm gillicik kaldııı
Kızlaaar ben adet oldum.Kendimi toparlayınca geri dönerim size. Listeden silin beni. Çok üzgünüm...
uzulme lutfennn cnmmmm biz inancli insanlariz demekki bu ay hayirli olan buymuss lutfennnnn onemli olan sensin bunu unutmaaa
sen oldugun surece yumurtladigin surece kocisinde oyle illaki olucakkkkk sadece zamni bu deilmis deee
allaha isyan etmis olursun bakk uzulursennnn
o bu ay bunu uygun gormusss canimin iciiiii oyle dusun
lutfenn sakinn uzme kendini bakk bi suru kurumuz var onlari yapiyoruz hepberaberrrrrrrrrrrr
lutfende kal topikteeeee biz hepberaberr bu isi basaricazzz sadece herkesin zamani ayriiiiiiiiiii
canimmmmmmmm melegin gelicek illakiiii sen merak etme sadece zamaniii beklicezz ya sabir ya sabir deeeeeeeeeeee
olucakkkkkkkkk allahin izniyleeee
Uzulme lutfennn cnmmmm biz inancli insanlariz demekki bu ay hayirli olan buymuss lutfennnnn onemli olan sensin bunu unutmaaa
sen oldugun surece yumurtladigin surece kocisinde oyle illaki olucakkkkk sadece zamni bu deilmis deee
allaha isyan etmis olursun bakk uzulursennnn
o bu ay bunu uygun gormusss canimin iciiiii oyle dusun
lutfenn sakinn uzme kendini bakk bi suru kurumuz var onlari yapiyoruz hepberaberrrrrrrrrrrr
lutfende kal topikteeeee biz hepberaberr bu isi basaricazzz sadece herkesin zamani ayriiiiiiiiiii
canimmmmmmmm melegin gelicek illakiiii sen merak etme sadece zamaniii beklicezz ya sabir ya sabir deeeeeeeeeeee
olucakkkkkkkkk Allahin izniyleeee
Kızlaaar ben adet oldum.Kendimi toparlayınca geri dönerim size. Listeden silin beni. Çok üzgünüm...
kızlar dünkü testimi ben kaldırmıştım bugün baktım çift çizgi acaba süreye dikkat etmeden mi yok dedim yoksa bir süre sonra çıkanı yok saymak mı gerekir ay bilemedim ben şimdi oooof hala ümit ediyorum yaaaaa hala var diyorum bu nasıl bir inattır billmiyorum ki
Canımmmm benimmmm çok sağol ne güzel şeyler yazmışsın inan kendimi öyle kötü hissediyorum ki utanmasam işyerinde oturup ağlıycam. Gözlerim doluyor, kendimi zor tutuyorum...İyiki varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?