MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ayyy herkese kal mi geldiiiii noluyoo kimse biseyler yazmiyooo ????????????????

PERIIIIIIII , ASISSSSSSSS, ADDDDD, ISILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL YAHUU NEREYE KAYBOLDU HERKESLERRR
tamam bi daha maske tarifi vermicemm geri gelinnnn :))))))))))

bir yandan iş yapıp bir yandan bilgisayara bakıyorum canım.
sen nasıl oldun sistisin geçip gittimi :))

bir yandan iş yapıp bir yandan bilgisayara bakıyorum canım.
sen nasıl oldun sistisin geçip gittimi :))

gecti gibi cnmmmm ilk defa dun gece agrisiz sizisiz uyuyabildimmmm allaha cok sukur ama hala bacak arasi sicak su torbasiii boll suya devammmmm
insallahh pazar a kadarr tamamennn iylesmis olucammm insalahhhhhhhhhhhhh

canimm benimm taze hamisimmmmmmmm ayy aksam cok heycan yaptim cnm sana yaaaaa
insallahhh hayirli hamislik olurrrr her sey gonlunce olsunn cnmcm

hamişş adayıyım hala değerim 4.5
eğer 5 ve üzeri olursa hamile sayılıyorsun.
ctesi gel kan ver bir daha eminim hamilesin dedi hemşire
ama ben ptesi gidicem
adet olrusam gidemiycem tabi ((

ayyy herkese kal mi geldiiiii noluyoo kimse biseyler yazmiyooo ????????????????

PERIIIIIIII , ASISSSSSSSS, ADDDDD, ISILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL YAHUU NEREYE KAYBOLDU HERKESLERRR
tamam bi daha maske tarifi vermicemm geri gelinnnn :))))))))))

alemsin valla idilga.......canım yemekteydim ben, şimdide ölüyorum uykudan bide ayran içtim iyice bastırdı uyku

yavrummm aç ayı oynamaz mantıgıyla yemegimi yedim geldimmmmmmmmmmmmm:)

hamişş adayıyım hala değerim 4.5
eğer 5 ve üzeri olursa hamile sayılıyorsun.
Ctesi gel kan ver bir daha eminim hamilesin dedi hemşire
ama ben ptesi gidicem
adet olrusam gidemiycem tabi ((

bencede asisim pzrtsi git bide cts gerilme boşver inş. Bebişn zaten seninledir dua edelim bol bol canım :)

Arkadaslarr saglikli beslenmeyle ilgili bi bilgim daha var kiiii cokk onemliiiii

KEFIRR

mutlaka hergun sabah yada aksam ki ac karnina yada yatarken enn guzeliiii kii hamislerde mutlakaa icsin kefirrrrrr

ben marka vermis gibi olmiiimm :)) altinkilic firmasina ilk uretim izni veren kisiyim ve o donemde cokkk inceledim kefiri ve o gun bugun iciyorumm
hemide ben mayasiyla evde yapiyorum hergun bikmadan usanmadan

mayasini bulursaniz evde yapip icmenizi oneririmm herseye devaaaaaaaa

Pidilgammmmmmmmmmmmmmmmm Ay bugün pek keyfim yok gözüm şiştii iyice canım kocam kremler damlalar almış ama pek işe yaramadı, kocaman gözüm gillicik kaldııı

mayasi karnabahar gibi biseyyyy mayasini bulup kendiniz yapabilirseniz ennn superiiii evde normal marketten alinan sutle mayalanip yapiliyoki her daimm hazir evde ayrannn
yok mayasini bulamayiz ugrasamam derseniz hazirini alip aliskanlik edinin ama mumkunse sadesini meyveli falan onlarda meyve sekeri var gerek yokkkkk
sade KEFIR

yazan : Pidilga
topik aktarci bacisi
ama ayni zamanda bilimsel kaynak
muckssssssssssssssssssssssssssss

Pidilgammmmmmmmmmmmmmmmm Ay bugün pek keyfim yok gözüm şiştii iyice canım kocam kremler damlalar almış ama pek işe yaramadı, kocaman gözüm gillicik kaldııı

onada cozum buluruzzzzzz kisimmmmmmmmmm :)))))

cay demle bi bardaga koyuuu yada 2 poset cay az suya demle ilinsin bekle sonra az sulu sekilde kompres yap gozune biriyle 2. sinide az SIK koy gozun uzerine oylece kal 20 dak kadar hem gozun dinlensin hemde iyiles insallahhhh beklerkende gozune konsantre ol bildigin tummm dualari okuuuu :)))

sonra o cayla yika gozunu uzerine esinin aldigi kremi sur uzerien peceteyle kapa aksama biseyin kalmazzzz cnmm benimmmmmmmm

PISI PISI dedikk BU BI ISARET MI KISSSSSSSSSSSSSSS HAMIS OLUCAN DIMEKKI BU AYYY NIDENNNN CUNKU PISICANSIN VE KEDI DIREGI CIKMISS GOZUNDEEEEE

hmmmmmmm bu tamamen isarettt aman yarabbimmmmmmmmmmmm :))))

PERIMM kedi dirsegiii iste o arpacik ..

hmm bu ay kedinin dirsegini goren bi dahaki ayyyyy kedinin yavrusunu gorur hmmmm PERIII BU AY YIMIRTAN TUTTU KUSUM HAMISSINN :)))

Kızlaaar ben adet oldum.Kendimi toparlayınca geri dönerim size. Listeden silin beni. Çok üzgünüm...

Uzulme lutfennn cnmmmm biz inancli insanlariz demekki bu ay hayirli olan buymuss lutfennnnn onemli olan sensin bunu unutmaaa
sen oldugun surece yumurtladigin surece kocisinde oyle illaki olucakkkkk sadece zamni bu deilmis deee
allaha isyan etmis olursun bakk uzulursennnn
o bu ay bunu uygun gormusss canimin iciiiii oyle dusun
lutfenn sakinn uzme kendini bakk bi suru kurumuz var onlari yapiyoruz hepberaberrrrrrrrrrrr
lutfende kal topikteeeee biz hepberaberr bu isi basaricazzz sadece herkesin zamani ayriiiiiiiiiii
canimmmmmmmm melegin gelicek illakiiii sen merak etme sadece zamaniii beklicezz ya sabir ya sabir deeeeeeeeeeee
olucakkkkkkkkk Allahin izniyleeee

bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Canımmmm benimmmm çok sağol ne güzel şeyler yazmışsın inan kendimi öyle kötü hissediyorum ki utanmasam işyerinde oturup ağlıycam. Gözlerim doluyor, kendimi zor tutuyorum...İyiki varsınız...

arkadaslar adet gunumun 12.gunlerınde ovulasyon testım koyulasmaya baslamıstı mustemelende ovulasyon gerceklesıcektı ama sehır dısına cıktıgım ıcın bırdaha test yapamadım.bugun öylesıne ıdrarı bıle fazla tutmadan test yapayım dedım yıne ıkı cızgı cıktı (koyu) ve adetıme 10 gun var..sızce bu nedır tekrarmı yumurtluyorum yoksa hamılelık olabılırmı cevap verırsenız sevınırım

canım ya bak şmdi seni ümitlendirmek istemem ama
geçen ay bana oldu aynısı sabah yaptım bariz tek çizgi akşam eve gelnce baktım
yanında silik çizgi vardı dikkate almayın diyolar ama bişey yoksa eğer o tek çizgi kalıveriyo orda 1 aylık testim duruyodu önceden gölge bile yoktu onda
ama bunda 6-7 saat sonrada olsa belirmişti..
benim sonu iyi olmadı o ayrı ama sonradanda olsa bişey beliriyosa eğer boş değildir diye düşünüyorum...
günün yarınsa sabah testi tekrarla bence ilk idrarınla

Canımmmm benimmmm çok sağol ne güzel şeyler yazmışsın inan kendimi öyle kötü hissediyorum ki utanmasam işyerinde oturup ağlıycam. Gözlerim doluyor, kendimi zor tutuyorum...İyiki varsınız...

sen de iyi ki varsın canım... önümüzde daha çok ama çok güzel günler var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…