MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canlar nasılsınız nasıl gidiyo bende dünkü test sonucumu bu gün gösterdim doktora oda hamilesin 10 gün sonra gel dedi:))çok mutluyum arkadaşlarım dua edin kalpatışınıda duyim bebişimin:))

canım bugün beklicem... eğer regl olmazsam yarın sabah idrar testi yapıp eşimin olmadığı bir gün kan testi yaptırıcam... inşallah olmam ve de olmayız tabi...

kızlaaar ben adet oldum.kendimi toparlayınca geri dönerim size. Listeden silin beni. çok üzgünüm...

güünüde adet olmayı bekleyen ve bunun için tedavi gören o kaar çok insan varki canım üzülma sabret
unutmaki inanmak başarmanın yarısıdır hakkımızda hep hayırlısı olsun diye ediyoruz ama neyin hayılrı oldugunuyaradandan başka kimse bilemez onun sıkma canını ve topicten hamile kalmadan gitmek te yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bence yumurtluyosun denemelerine devam et arkadasim
boll sansss bugun yarin dene bence

canım bugün beklicem... eğer regl olmazsam yarın sabah idrar testi yapıp eşimin olmadığı bir gün kan testi yaptırıcam... inşallah olmam ve de olmayız tabi...

bekleyen arkadaşlarım inşallah regli olmazsınız da hamiş olursunuz candost üzülme cnm hayırlısı vardır herşeyin eminimki çok yakında bende hamileyim diceksin hepimiz güzel anneler olucaz morelini yüksek tutumaya çalış cnm

salmlar:82::82::82::82:ay bu sayfaya girdiğimde mutlaka hamiş haberi alıoyorum.tebrik edrim canımm

Canımmmm benimmmm çok sağol ne güzel şeyler yazmışsın inan kendimi öyle kötü hissediyorum ki utanmasam işyerinde oturup ağlıycam. Gözlerim doluyor, kendimi zor tutuyorum...İyiki varsınız...

canimmm benimm sende iyki varsinnnnnnnn
simdi soyle bakalim kendinee soyleee guzelll bi kahvee hatta yaninada cikolata al aldirrrrr kendini mutluu ettt
ve lutfennnnnnnnnnnnnn guclu olll biz bunun icin varizzzz VOLTRAN :)))))) zayif halka olmassssssss :)))))))

canimmm biizim en guzel yonumuzz bence inancimizzzzzzz
inancliyiz allaha cok sukur ee kaderede inaniyoruzzzzzzzzzzz elimizden gelen herseyide yapiyoruzz gerisi Allahin zamanlamasi ve kararlamasiiii
o yuzden once yasamda ben deeeemeyi ogren enn onemli sensinnnn sen varsann illaki bebisin olur cnmmm

hadi soyle kahvenii bakaliimm sefann olsunnn hemen hesabinida yapppp bakkkkkkk yeni tur yeni sans belkideee enn guzel bebisi bekliyooo yumurtann cnmin iciiii

ennn hayirli olann herseyiyle hayirli tum uzuvlari tum duyulari yerinde olan beyninde akil , kalbinde vicdan ruhunda huzur kaderinde sans olannnn eli ayagi yuzu gozu duzgun hayirli olan evlatlari nasip etsin ALLAH bizeeeeeeeee

onemli olan buysaaa bizde bunun icin dua ediyosak beklicezzzzzzzzzzz

SABIIRRR vasiftir cnmmm aglarsan uzulursen isyandirrrr guclu olll
yeni tur yeni sansss

beraberizz iyki varizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)))

mucksssssssssssssss

şimdi kızlar bu iş benim psikolojimi bozdugu kadar eşimde de bir hal oldu ilişkiye girmek bu konuda bizde stres oldu Allah aşkına söyleyin sizdede ilk zamanlar böle şeyler oldu mu

ayy canım benim biz bu ay yumurtlama döneminde eşime çok detay vermemekle birlitke sadece vucudum reaksiyon veriyor sanırım yumurtluyorum bu ara iyi çalışalım dedim ve sadece 1 kez ilişkiye girebildik :)) yumurtlama geçti gitti sonra baktım benim kociş pir açıldı pir açıldı istisnasız her gün üstümde :)) dedim ki sevgili kocişim bu performansın yumurtlama döneminde olsaydı ben kesin şuan kesin kesin hamiştim dedim :))) stres cidden etkiliyor sanırım yumurtluyorum bile demiceksin :))) gaza getir oynaş sexi kıyafetler iş tamam )))

şimdi kızlar bu iş benim psikolojimi bozdugu kadar eşimde de bir hal oldu ilişkiye girmek bu konuda bizde stres oldu Allah aşkına söyleyin sizdede ilk zamanlar böle şeyler oldu mu

ayy canım benim biz bu ay yumurtlama döneminde eşime çok detay vermemekle birlitke sadece vucudum reaksiyon veriyor sanırım yumurtluyorum bu ara iyi çalışalım dedim ve sadece 1 kez ilişkiye girebildik stresten :)) yumurtlama geçti gitti sonra baktım benim kociş pir açıldı pir açıldı istisnasız her gün üstümde :)) dedim ki sevgili kocişim bu performansın yumurtlama döneminde olsaydı ben kesin şuan kesin kesin hamiştim dedim :))) stres cidden etkiliyor yumurtluyorum galiba bile demiceksin :))) gaza getir oynaş sexi kıyafetler iş tamam )))

Fortune erken gebelik testiydi canım inşallah Rabbim yüzümüze güler hepimizin

AYY BIDE BISEY EKLIMMM GULUNNN :))) CANDOST a yazdigim son mesajiii hizli okuyunnnn ayy aynennn YALAN DUNYA Dizisinde BEEYAZIN NISANLISI MOTOR TAKMISDIM GIBII

hehehehehehehhehehehehehehehh

ayy cokk guldumm yaaaaaaa

allahh parmagimiza zeval vermesinn ne diiiimmmmmmmm :))))))))))))))))))))

canım ya ne kadar güzel açıklamışsın.vallaaa çok hoşuma gitti.benim regli salı şayet regli olursam özellikle bu sayfayı açıp yorumunu okuyacam.insanı çok güzel toparlar

canım stres yapma yarın sabah kalkar kalkmaz yap bi test daha,hayırlısıyla hamilesindir inşallaaahhhh
canım inşallah öyleyimdir. Eve giderken alıcam bir test inşallah umutlarım boşa çıkmaz :))

ay canım inşallah ya inşallah öyledir Rabbim hayırlısını versin sanki hamileymişimde müjde almışım gibi hissediyorum kendimi

canım ilk iş eve giderken bir test almak . Halamı aradım tecrübeli diye o da senin dediklerinin aynısını dedi . Benim testim duruyor bir yıl önce yaptığım tek çizgi olarak bende çift çizgi çıkmıyorda sende neden çıkıyor dedi yarın sabah yap akşamda yapsan çıkar dedi hatta ama çok mutluyum yokh sanki biri bana hamilesin dedi yani bir yıldır test yapıyorum hiç çift çizgiyi görmemiştim ilk defa böyle oluyor acaba kendimi mi gaza getiriyorum ki nolur dua edin bana nolur :18:

canım dualarımız seninle... hakkımızda hayırlısı olsun...

canlar nasılsınız nasıl gidiyo bende dünkü test sonucumu bu gün gösterdim doktora oda hamilesin 10 gün sonra gel dedi:))çok mutluyum arkadaşlarım dua edin kalpatışınıda duyim bebişimin:))

canimmmm doktorunu belirledinmi kimmm doktorun ?????????

halaaa imzanida yapistirmamsisin alt kismaaaa bugun alpelladan ogren cnmcm onuu :))))

muckssssssssss sanaaaa
bana dua lutfenn cnmmcmmm

bu ay herseyi yaptikkkk ama icimden umudum sifir neden anlayamiyorum bi ferahlik icimde bi ufuluful lukkk hiccc alakam yokkk gibiyim hissiyat olarak hamislikle ama sen yinede dua ett bitanemcmmm banaaa :))))

Kızlaaar ben adet oldum.Kendimi toparlayınca geri dönerim size. Listeden silin beni. Çok üzgünüm...

lütfen canım yaa üzme kendini seni okadar iyi anlıyorum ki aynısını geçen ay yaşadım ben. adet olunca nerdeyse iş yerinde ağladım, daha sonra eşimin sperm tahlilini duyunca tutamadım kendimi bütün gün ağladım işyerinde (( biliyorum demesi kolay ama üzme kendini bitanemmmm olucak olucak olucak inş.

kızlar regliye yakın ilşkiye girmek ii değil diyorlra.ne kadar doğru bir bilgi bu.

cnmcmm sen esine keciboynuzu kurune basladin miiiiii ve bu kurle beraber keci bonuzu pekmezi falan yedirrr
varmi yaptiginn biseyler cnmmm

TARCINIMMMMMMM incirin nasill gidiyooo :))))))))

inciri sade mi yapiyosun havucuda yapiyomusunn ??????????????????????

gurulcan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…