kızlaaar ben geldim ama çıkmam gerek... sabah gittim kan verdim yarın alıcam sonucu 1000e yakın bir değer çıkmalı dua edin bana...
citlenbik ekledim yeni batı...
eyecha hoş geldin yavrummm kasım topiğine sana cvp yazmıştım gördün mü..? artık buraya takıl ya orda kimse yok...
hafzak seni de ekledim listeye tekrar canım sen çıkarın beni demiştin o zaman çıkarmıştım ama ekledim inş uğurlu gelir...
BAT'I BUGÜN OLANLAR:
candost17 .. 22 mart
gogi................22 mart
Suvesabun .. 22 mart
Güzel haberler bekliyoruz...
ayrıca tarçın sen de test yaap tatlım...
HAZELROSE bu test Femina mı?? bende de aynı şekilde çıkmıştı bence HAMİLESSSİİİİİİİİNNNNNNNN....!!!!!
huzun07 eklendin canım bkz ilk sayfa
kızlaaar ben adet oldum.kendimi toparlayınca geri dönerim size. Listeden silin beni. çok üzgünüm...
arkadaslar adet gunumun 12.gunlerınde ovulasyon testım koyulasmaya baslamıstı mustemelende ovulasyon gerceklesıcektı ama sehır dısına cıktıgım ıcın bırdaha test yapamadım.bugun öylesıne ıdrarı bıle fazla tutmadan test yapayım dedım yıne ıkı cızgı cıktı (koyu) ve adetıme 10 gun var..sızce bu nedır tekrarmı yumurtluyorum yoksa hamılelık olabılırmı cevap verırsenız sevınırım
canım bugün beklicem... eğer regl olmazsam yarın sabah idrar testi yapıp eşimin olmadığı bir gün kan testi yaptırıcam... inşallah olmam ve de olmayız tabi...
bence yumurtluyosun denemelerine devam et arkadasim
boll sansss bugun yarin dene bence
Canımmmm benimmmm çok sağol ne güzel şeyler yazmışsın inan kendimi öyle kötü hissediyorum ki utanmasam işyerinde oturup ağlıycam. Gözlerim doluyor, kendimi zor tutuyorum...İyiki varsınız...
şimdi kızlar bu iş benim psikolojimi bozdugu kadar eşimde de bir hal oldu ilişkiye girmek bu konuda bizde stres oldu Allah aşkına söyleyin sizdede ilk zamanlar böle şeyler oldu mu
şimdi kızlar bu iş benim psikolojimi bozdugu kadar eşimde de bir hal oldu ilişkiye girmek bu konuda bizde stres oldu Allah aşkına söyleyin sizdede ilk zamanlar böle şeyler oldu mu
kızlaaar ben geldim ama çıkmam gerek... sabah gittim kan verdim yarın alıcam sonucu 1000e yakın bir değer çıkmalı dua edin bana...
citlenbik ekledim yeni batı...
eyecha hoş geldin yavrummm kasım topiğine sana cvp yazmıştım gördün mü..? artık buraya takıl ya orda kimse yok...
hafzak seni de ekledim listeye tekrar canım sen çıkarın beni demiştin o zaman çıkarmıştım ama ekledim inş uğurlu gelir...
BAT'I BUGÜN OLANLAR:
candost17…….. 22 mart
gogi................22 mart
Suvesabun…….. 22 mart
Güzel haberler bekliyoruz...
ayrıca tarçın sen de test yaap tatlım...
HAZELROSE bu test Femina mı?? bende de aynı şekilde çıkmıştı bence HAMİLESSSİİİİİİİİNNNNNNNN....!!!!!
huzun07 eklendin canım bkz ilk sayfa
canimmm benimm sende iyki varsinnnnnnnn
simdi soyle bakalim kendinee soyleee guzelll bi kahvee hatta yaninada cikolata al aldirrrrr kendini mutluu ettt
ve lutfennnnnnnnnnnnnn guclu olll biz bunun icin varizzzz VOLTRAN :)))))) zayif halka olmassssssss :)))))))
canimmm biizim en guzel yonumuzz bence inancimizzzzzzz
inancliyiz allaha cok sukur ee kaderede inaniyoruzzzzzzzzzzz elimizden gelen herseyide yapiyoruzz gerisi Allahin zamanlamasi ve kararlamasiiii
o yuzden once yasamda ben deeeemeyi ogren enn onemli sensinnnn sen varsann illaki bebisin olur cnmmm
hadi soyle kahvenii bakaliimm sefann olsunnn hemen hesabinida yapppp bakkkkkkk yeni tur yeni sans belkideee enn guzel bebisi bekliyooo yumurtann cnmin iciiii
ennn hayirli olann herseyiyle hayirli tum uzuvlari tum duyulari yerinde olan beyninde akil , kalbinde vicdan ruhunda huzur kaderinde sans olannnn eli ayagi yuzu gozu duzgun hayirli olan evlatlari nasip etsin ALLAH bizeeeeeeeee
onemli olan buysaaa bizde bunun icin dua ediyosak beklicezzzzzzzzzzz
SABIIRRR vasiftir cnmmm aglarsan uzulursen isyandirrrr guclu olll
yeni tur yeni sansss
beraberizz iyki varizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)))
mucksssssssssssssss
canım inşallah öyleyimdir. Eve giderken alıcam bir test inşallah umutlarım boşa çıkmaz :))canım stres yapma yarın sabah kalkar kalkmaz yap bi test daha,hayırlısıyla hamilesindir inşallaaahhhh
Canımm ben hala inanıyorum sanaa ya geçen ay bende de hep sonradan çizgiler çıktı bebiş yoktuu. Ama Alpellanın 3 4 saat sonra çıktı ve biliyorsun hamileee. Yani her iki ihtimalde olabiliyor canım ama inşallah hamilesindiirrr. Böyle olan oldukça fazlaaa ayol kan ver git heyecan yaptımmmmmmm
canım ya bak şmdi seni ümitlendirmek istemem ama
geçen ay bana oldu aynısı sabah yaptım bariz tek çizgi akşam eve gelnce baktım
yanında silik çizgi vardı dikkate almayın diyolar ama bişey yoksa eğer o tek çizgi kalıveriyo orda 1 aylık testim duruyodu önceden gölge bile yoktu onda
ama bunda 6-7 saat sonrada olsa belirmişti..
benim sonu iyi olmadı o ayrı ama sonradanda olsa bişey beliriyosa eğer boş değildir diye düşünüyorum...
günün yarınsa sabah testi tekrarla bence ilk idrarınla
canım inşallah öyleyimdir. Eve giderken alıcam bir test inşallah umutlarım boşa çıkmaz :))
ay canım inşallah ya inşallah öyledir Rabbim hayırlısını versin sanki hamileymişimde müjde almışım gibi hissediyorum kendimi
canım ilk iş eve giderken bir test almak . Halamı aradım tecrübeli diye o da senin dediklerinin aynısını dedi . Benim testim duruyor bir yıl önce yaptığım tek çizgi olarak bende çift çizgi çıkmıyorda sende neden çıkıyor dedi yarın sabah yap akşamda yapsan çıkar dedi hatta ama çok mutluyum yokh sanki biri bana hamilesin dedi yani bir yıldır test yapıyorum hiç çift çizgiyi görmemiştim ilk defa böyle oluyor acaba kendimi mi gaza getiriyorum ki nolur dua edin bana nolur :18:
canlar nasılsınız nasıl gidiyo bende dünkü test sonucumu bu gün gösterdim doktora oda hamilesin 10 gün sonra gel dedi:))çok mutluyum arkadaşlarım dua edin kalpatışınıda duyim bebişimin:))
Kızlaaar ben adet oldum.Kendimi toparlayınca geri dönerim size. Listeden silin beni. Çok üzgünüm...
lütfen canım yaa üzme kendini seni okadar iyi anlıyorum ki aynısını geçen ay yaşadım ben. adet olunca nerdeyse iş yerinde ağladım, daha sonra eşimin sperm tahlilini duyunca tutamadım kendimi bütün gün ağladım işyerinde(( biliyorum demesi kolay ama üzme kendini bitanemmmm olucak olucak olucak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?