MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

cnm bu gün anadolu hastanesine gittim göstermeye ama doktorlar 1 e kadar dolu dediler bende annemlere gelirken ssk ya girdim orada sadat çetinermiydi öle bi doktora sonucumu gösterdim oda hamilesin 10 gün sonra gel dedi daha seçicem doktorumu:))bu arada ben de umutsuzdum başlarda bna morel vermiştin hatırlıyomusun bnm içimede sıra sende gibi doğuyo cnm:))dua da ediyorum

Kısııımmmmmmmmmm bugün TABİAT ANA oldun başımaaaaaaaaaaaaaaaa Sağol bitanem denicemmmmmmmmmmmm. Allahım nerden ne çıkarmışşşşşşşşşşşşş ayyyy çok mantıklı ama hay senin beynini öpiym bennnnn Bencede bu ay kesin hamileyimmmm ahahhahahhahahhh çok güldümmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebişko Allahta seni güldürsün dubailerdeeeeeeeeeee
PERIMM kedi dirsegiii iste o arpacik ..

hmm bu ay kedinin dirsegini goren bi dahaki ayyyyy kedinin yavrusunu gorur hmmmm PERIII BU AY YIMIRTAN TUTTU KUSUM HAMISSINN :)))

Selam canım ya banada öyle oldu geçen ayy belki tekrar yumurtluyorsunudur çalışmalara devam.

Candostt üzülme arkadaşımmmm bi tek Mart ayımı var hamiş kalmak içinnnn önümüze bakıcazzz hepbirlikte burdaaaaa. Hemen toparlan lütfen ve adet bitince çalışmalara başlaaa

forumda mesaj saklama yeri var mı 26 sınde banada lazım olacak açar ordan okurdum

çok haklısın cnm bak bende bunu tavsiye ediyorum ben eşime yumurtlama dönemi falan hiç bişi demedim kendim takip ettim süslenmeye ilgi çekmeye çalıştım ve yüce allahımın izniyle oldu:))

kızlar regliye yakın ilşkiye girmek ii değil diyorlra.ne kadar doğru bir bilgi bu.

bence cok dogru bir bilgi deil cnmmm he regle yakin denize girmeyi tavsiye etmezler rahim kanallari acik oldugu icin mikrop kapmak kolay olabilir die ve ayni zamanda reglin hemen erteside ayni sey gecerli
ama iliskiye girmekte sakinca yok

kızlar yahuuuu , ben pek bir cahilim bu konucuklarda.. Ovulasayon testi ne :)
nasıl yapcas bide niye yapcas :)

öfff yaaaa bişey bilmiorum ((

canımcım aynı gebelik testi gibi eczanelerden alıp idrarınla evde yapabiliyorsun ve bu testler yumurtlama gününü yani hamile kalmak için en uygun günü belirliyor:))

ayyy benn senii yerimmm firtinaa gibi girise bakk masallahhh kusumaa valaa ne kedi dinler ne dirseginiiiiiiii :)))
hazirlan kalk kalk gecmis olsuna gelicez topikce sanaaaaaa:)))))))))))
canimmm benimmmmmmm bakkk kediii bugunn gozunuuu sisirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kocisindee bu kedinin verdigiiiiiii yetkiye dayanaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkk seniii hamisss ilann edicekkkkk
ahanda dediydi diceksinn ona goreeee

aksam kocisine dee
bak kucucuk kediden ders alllll bu kedii gozumu sisirdiyse sendee benim gobusu sisirebilirsinn deeeeeee

oda sana bi huni hediye etsinnnn

ayyy valllaaa deliyizz bizzzz yaa
iykii varizzzzzzzz
seviyorum kizzz sizleriiiii
mucksssssssssssssssssssssssssssssssssssss

ovulasyon testi hangi gün yumurtladığını bulmak için.ya test alıp yapacan yada adetten sonra beyaz akıntı var onu takip edecen hamile kalabilmen açısından şansını yüksek tutacan yumurtanın çatladığı zaman ilişkiye girersen gebelik şansın çok yüksek oluyor

canımcım aynı gebelik testi gibi eczanelerden alıp idrarınla evde yapabiliyorsun ve bu testler yumurtlama gününü yani hamile kalmak için en uygun günü belirliyor:))

hergün mü yapıcam peki?
bi kerecik mi?
nezman yapmam lazım bide... mesela bnm reglim yeni bitti ne zman yapıyım testi ?

cnnnm anadolu hastanesindeki kadin dogum doktoru Cem benim arkadasimdir kendiside eside gidecek olursan haberlesirizz amaaaaaaaaaaa bende o ssk dakinin iyi oldugunu duydummmm
aslinda en iyisi burhan beyddi ama oda hastalandi artik hasta bakmiyomus o superdii ((
yanliz ssk da o isimli 2 doktor var soyadlarini hatirlamiyorum ama 1 i cok daha iyi dediler onu arastir sor cnmcmmm

cnmcmm sen esine keciboynuzu kurune basladin miiiiii ve bu kurle beraber keci bonuzu pekmezi falan yedirrr
varmi yaptiginn biseyler cnmmm

başladım idilgam yaaa neler neler saysam gülersiniz valla. ilk zaten keçiboynuzuna başladık şimdi enson tüm araştırmalarım sonucu proxeed plus aldım ona 2 kutu çokda pahalıyaa onu kullanmaya başladı. allah razı olsun eşimden arada içmiycem yemiycem diye nazlanıyo ama yiyo herşeyi çok şükür mayısta tekrar tahlil yaptıracaz bakalım hayırlısı inş.

forumda mesaj saklama yeri var mı 26 sınde banada lazım olacak açar ordan okurdum

canimm benimmm karamsar olmaa sakinnnn illakiii herseyin zamani varr bunu saklamana gerek yokk bu insanin hayat felsefesi olmali zatennn herrr konuda boyle dusunmek gerek
hee sanmaki kirmizi karti gorunce bende sarsilmiyorum evet ama onemli olan kendini yipratmadan toparlanmak
unutmaki hayatta tesaduf die biseyy yoktur hersey kaderdirrr
kaderde ne varsa onu goruyoruz ve onu yasiyoruzzzzzzzz
onemli olanda bu allah hayirli kaderler yazsin bizlere

sana bi kitap onereyim onu al insallah sans getirsin sana MELEKLERLE YASAMAK die bi kitap bana sanas getirdigine inaniyorum hep yanimda :)))))) sanada ugu getirsin insallahhh
optummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmucksssssssssssssss

vet teyzem de hemşire bnm ssk daki o doktora iyi dedi ama bilmiyorum anadoluyada gidebilirim:))

yedir yavrummmmmmmmm yedirrrrrrrrrr arada sende yeeeeeeeeeee beraberr yiyin olacak inş.umudunu yitirmeeeeeeeeeee

kitabın yazarı ve yayın evi nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…