canimmmm doktorunu belirledinmi kimmm doktorun ?????????
halaaa imzanida yapistirmamsisin alt kismaaaa bugun alpelladan ogren cnmcm onuu :))))
muckssssssssss sanaaaa
bana dua lutfenn cnmmcmmm
bu ay herseyi yaptikkkk ama icimden umudum sifir neden anlayamiyorum bi ferahlik icimde bi ufuluful lukkk hiccc alakam yokkk gibiyim hissiyat olarak hamislikle ama sen yinede dua ett bitanemcmmm banaaa :))))
Kısııımmmmmmmmmm bugün TABİAT ANA oldun başımaaaaaaaaaaaaaaaaonada cozum buluruzzzzzz kisimmmmmmmmmm :)))))
cay demle bi bardaga koyuuu yada 2 poset cay az suya demle ilinsin bekle sonra az sulu sekilde kompres yap gozune biriyle 2. sinide az SIK koy gozun uzerine oylece kal 20 dak kadar hem gozun dinlensin hemde iyiles insallahhhh beklerkende gozune konsantre ol bildigin tummm dualari okuuuu :)))
sonra o cayla yika gozunu uzerine esinin aldigi kremi sur uzerien peceteyle kapa aksama biseyin kalmazzzz cnmm benimmmmmmmm
PISI PISI dedikk BU BI ISARET MI KISSSSSSSSSSSSSSS HAMIS OLUCAN DIMEKKI BU AYYY NIDENNNN CUNKU PISICANSIN VE KEDI DIREGI CIKMISS GOZUNDEEEEE
hmmmmmmm bu tamamen isarettt aman yarabbimmmmmmmmmmmm :))))
PERIMM kedi dirsegiii iste o arpacik ..
hmm bu ay kedinin dirsegini goren bi dahaki ayyyyy kedinin yavrusunu gorur hmmmm PERIII BU AY YIMIRTAN TUTTU KUSUM HAMISSINN :)))
arkadaslar adet gunumun 12.gunlerınde ovulasyon testım koyulasmaya baslamıstı mustemelende ovulasyon gerceklesıcektı ama sehır dısına cıktıgım ıcın bırdaha test yapamadım.bugun öylesıne ıdrarı bıle fazla tutmadan test yapayım dedım yıne ıkı cızgı cıktı (koyu) ve adetıme 10 gun var..sızce bu nedır tekrarmı yumurtluyorum yoksa hamılelık olabılırmı cevap verırsenız sevınırım
canimmm benimm sende iyki varsinnnnnnnn
simdi soyle bakalim kendinee soyleee guzelll bi kahvee hatta yaninada cikolata al aldirrrrr kendini mutluu ettt
ve lutfennnnnnnnnnnnnn guclu olll biz bunun icin varizzzz VOLTRAN :)))))) zayif halka olmassssssss :)))))))
canimmm biizim en guzel yonumuzz bence inancimizzzzzzz
inancliyiz allaha cok sukur ee kaderede inaniyoruzzzzzzzzzzz elimizden gelen herseyide yapiyoruzz gerisi Allahin zamanlamasi ve kararlamasiiii
o yuzden once yasamda ben deeeemeyi ogren enn onemli sensinnnn sen varsann illaki bebisin olur cnmmm
hadi soyle kahvenii bakaliimm sefann olsunnn hemen hesabinida yapppp bakkkkkkk yeni tur yeni sans belkideee enn guzel bebisi bekliyooo yumurtann cnmin iciiii
ennn hayirli olann herseyiyle hayirli tum uzuvlari tum duyulari yerinde olan beyninde akil , kalbinde vicdan ruhunda huzur kaderinde sans olannnn eli ayagi yuzu gozu duzgun hayirli olan evlatlari nasip etsin ALLAH bizeeeeeeeee
onemli olan buysaaa bizde bunun icin dua ediyosak beklicezzzzzzzzzzz
SABIIRRR vasiftir cnmmm aglarsan uzulursen isyandirrrr guclu olll
yeni tur yeni sansss
beraberizz iyki varizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)))
mucksssssssssssssss
çok haklısın cnm bak bende bunu tavsiye ediyorum ben eşime yumurtlama dönemi falan hiç bişi demedim kendim takip ettim süslenmeye ilgi çekmeye çalıştım ve yüce allahımın izniyle oldu:))ayy canım benim biz bu ay yumurtlama döneminde eşime çok detay vermemekle birlitke sadece vucudum reaksiyon veriyor sanırım yumurtluyorum bu ara iyi çalışalım dedim ve sadece 1 kez ilişkiye girebildik :)) yumurtlama geçti gitti sonra baktım benim kociş pir açıldı pir açıldı istisnasız her gün üstümde :)) dedim ki sevgili kocişim bu performansın yumurtlama döneminde olsaydı ben kesin şuan kesin kesin hamiştim dedim :))) stres cidden etkiliyor sanırım yumurtluyorum bile demiceksin :))) gaza getir oynaş sexi kıyafetler iş tamam)))
kızlar regliye yakın ilşkiye girmek ii değil diyorlra.ne kadar doğru bir bilgi bu.
kızlar yahuuuu , ben pek bir cahilim bu konucuklarda.. Ovulasayon testi ne :)
nasıl yapcas bide niye yapcas :)
öfff yaaaa bişey bilmiorum((
Kısııımmmmmmmmmm bugün TABİAT ANA oldun başımaaaaaaaaaaaaaaaaSağol bitanem denicemmmmmmmmmmmm. Allahım nerden ne çıkarmışşşşşşşşşşşşş ayyyy çok mantıklı ama hay senin beynini öpiym bennnnn Bencede bu ay kesin hamileyimmmm ahahhahahhahahhh çok güldümmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebişko Allahta seni güldürsün dubailerdeeeeeeeeeee
Selam canım ya banada öyle oldu geçen ayy belki tekrar yumurtluyorsunudur çalışmalara devam.
Candostt üzülme arkadaşımmmm bi tek Mart ayımı var hamiş kalmak içinnnn önümüze bakıcazzz hepbirlikte burdaaaaa.Hemen toparlan lütfen ve adet bitince çalışmalara başlaaa
kızlar yahuuuu , ben pek bir cahilim bu konucuklarda.. Ovulasayon testi ne :)
nasıl yapcas bide niye yapcas :)
öfff yaaaa bişey bilmiorum((
canımcım aynı gebelik testi gibi eczanelerden alıp idrarınla evde yapabiliyorsun ve bu testler yumurtlama gününü yani hamile kalmak için en uygun günü belirliyor:))
hergün mü yapıcam peki?
bi kerecik mi?
nezman yapmam lazım bide... mesela bnm reglim yeni bitti ne zman yapıyım testi ?
canımcım aynı gebelik testi gibi eczanelerden alıp idrarınla evde yapabiliyorsun ve bu testler yumurtlama gününü yani hamile kalmak için en uygun günü belirliyor:))
reglinden hemen sonra başlayabilirsin yapmaya çünkü herkese göre değişiyo yumurtlama günü :))
cnmcmm sen esine keciboynuzu kurune basladin miiiiii ve bu kurle beraber keci bonuzu pekmezi falan yedirrr
varmi yaptiginn biseyler cnmmm
forumda mesaj saklama yeri var mı 26 sınde banada lazım olacak açar ordan okurdum
cnnnm anadolu hastanesindeki kadin dogum doktoru Cem benim arkadasimdir kendiside eside gidecek olursan haberlesirizz amaaaaaaaaaaa bende o ssk dakinin iyi oldugunu duydummmm
aslinda en iyisi burhan beyddi ama oda hastalandi artik hasta bakmiyomus o superdii((
yanliz ssk da o isimli 2 doktor var soyadlarini hatirlamiyorum ama 1 i cok daha iyi dediler onu arastir sor cnmcmmm
anammmmmmm hemen alıyım ben bugün ayy bak heyecan yaptım şimdik.. şok sağol şekerrcimm :)
başladım idilgam yaaa neler neler saysam gülersiniz valla. Ilk zaten keçiboynuzuna başladık şimdi enson tüm araştırmalarım sonucu proxeed plus aldım ona 2 kutu çokda pahalıyaa onu kullanmaya başladı. Allah razı olsun eşimden arada içmiycem yemiycem diye nazlanıyo ama yiyo herşeyi çok şükür mayısta tekrar tahlil yaptıracaz bakalım hayırlısı inş.
canimm benimmm karamsar olmaa sakinnnn illakiii herseyin zamani varr bunu saklamana gerek yokk bu insanin hayat felsefesi olmali zatennn herrr konuda boyle dusunmek gerek
hee sanmaki kirmizi karti gorunce bende sarsilmiyorum evet ama onemli olan kendini yipratmadan toparlanmak
unutmaki hayatta tesaduf die biseyy yoktur hersey kaderdirrr
kaderde ne varsa onu goruyoruz ve onu yasiyoruzzzzzzzz
onemli olanda bu allah hayirli kaderler yazsin bizlere
sana bi kitap onereyim onu al insallah sans getirsin sana MELEKLERLE YASAMAK die bi kitap bana sanas getirdigine inaniyorum hep yanimda :)))))) sanada ugu getirsin insallahhh
optummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmucksssssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?