TARCINIMMMMMMM incirin nasill gidiyooo :))))))))
inciri sade mi yapiyosun havucuda yapiyomusunn ??????????????????????
gurulcan :)))
başladım idilgam yaaa neler neler saysam gülersiniz valla. ilk zaten keçiboynuzuna başladık şimdi enson tüm araştırmalarım sonucu proxeed plus aldım ona 2 kutu çokda pahalıyaa onu kullanmaya başladı. allah razı olsun eşimden arada içmiycem yemiycem diye nazlanıyo ama yiyo herşeyi çok şükür mayısta tekrar tahlil yaptıracaz bakalım hayırlısı inş.
ayyy benn senii yerimmm firtinaa gibi girise bakk masallahhh kusumaa valaa ne kedi dinler ne dirseginiiiiiiii :)))
hazirlan kalk kalk gecmis olsuna gelicez topikce sanaaaaaa:)))))))))))
canimmm benimmmmmmm bakkk kediii bugunn gozunuuu sisirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kocisindee bu kedinin verdigiiiiiii yetkiye dayanaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkk seniii hamisss ilann edicekkkkk
ahanda dediydi diceksinn ona goreeee
aksam kocisine dee
bak kucucuk kediden ders alllll bu kedii gozumu sisirdiyse sendee benim gobusu sisirebilirsinn deeeeeee
oda sana bi huni hediye etsinnnn
ayyy valllaaa deliyizz bizzzz yaa
iykii varizzzzzzzz
seviyorum kizzz sizleriiiii
mucksssssssssssssssssssssssssssssssssssss
bişi değil şekercim en yakın zamanda hamiş haberini aslırız inşallah seninde:))
hay benim katıksız çatlağım yaaaaaaaaaaaaaSevüyorum ülen seni, pozitifdaşım benim Tek gözümle bakım yapıp süsleniyorum. Kırmızı ocelerimide süriymmm. Ay bu gözüm nolcak yaaa çok irrite oldummm. Ama ona da çözüm buldummm korsan gibi kapatıcam şiş gözüüüü, adam gelincede bugünki fantezim bu diye yatağa attırıvercemmmmmmmm hahhahahahahahahhahhahh tek gözü kalmış canevarrr perisokoooo
çılgın pidilga incirin 4. günündeyim :) sadece incir içiyorum, saraçoğlunu dinlediğimde incir ve incir+havuç arasındaki tek farkın adet düzensizliği olduğunu dinledim, -benim öyle bir problemim yoktu bu aya kadar diyeyim :)- o sebeple sadece incir olarak başladım, ben zaten havucu bildim bileli zaten sıkıp içerim ya da tavşan gibi kemiririm :)) işte inciri akşamları yapıp hepsini bi çırpıda içiyorum malum sabah iş güç. kendime sağlığıma dair bişiler yaptığım için kendimi mutlu hissediyorum. inciri içtiğimde karnım gurk gurklamaya başlıyor ve malum incir gazı ve bu iyiye işarettttt içerde kazı çalışması varrrrrrrrrr hehe :))))
kızlarr lütfen yardım bilen yokmu bu bebiş teblosu nasıl yapılıyo:))
canım inşallah öyleyimdir. Eve giderken alıcam bir test inşallah umutlarım boşa çıkmaz :))
ay canım inşallah ya inşallah öyledir Rabbim hayırlısını versin sanki hamileymişimde müjde almışım gibi hissediyorum kendimi
canım ilk iş eve giderken bir test almak . Halamı aradım tecrübeli diye o da senin dediklerinin aynısını dedi . Benim testim duruyor bir yıl önce yaptığım tek çizgi olarak bende çift çizgi çıkmıyorda sende neden çıkıyor dedi yarın sabah yap akşamda yapsan çıkar dedi hatta ama çok mutluyum yokh sanki biri bana hamilesin dedi yani bir yıldır test yapıyorum hiç çift çizgiyi görmemiştim ilk defa böyle oluyor acaba kendimi mi gaza getiriyorum ki nolur dua edin bana nolur :18:
kızlar bende ekledim yardım için sağolun:))
kitabın yazarı ve yayın evi nedir ?
Kızlar soğan kürü ara kanama yapıyomu siz denediniz mi?
canimm benimmm karamsar olmaa sakinnnn illakiii herseyin zamani varr bunu saklamana gerek yokk bu insanin hayat felsefesi olmali zatennn herrr konuda boyle dusunmek gerek
hee sanmaki kirmizi karti gorunce bende sarsilmiyorum evet ama onemli olan kendini yipratmadan toparlanmak
unutmaki hayatta tesaduf die biseyy yoktur hersey kaderdirrr
kaderde ne varsa onu goruyoruz ve onu yasiyoruzzzzzzzz
onemli olanda bu allah hayirli kaderler yazsin bizlere
sana bi kitap onereyim onu al insallah sans getirsin sana meleklerle yasamak die bi kitap bana sanas getirdigine inaniyorum hep yanimda :)))))) sanada ugu getirsin insallahhh
optummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmucksssssssssssssss
tarçıncım bende incir kürü yaptım havuçlusunu... duyduğuma göre incir kürü yumurtaları olgunlaştırıyormuş bi de havuçlu olunca o da çatlamasına yardımcı oluyormuş. benim ilk 21 günüm bitti 7 günlük aradayım... inşallah hamiş olmamıza vesile olurlar...
kızlar bugün adet olmam gerekiyor ama sanki olmuşda bitmiş gibi vücudumda bi rahatlık var... :44::26:
tarçıncım bende incir kürü yaptım havuçlusunu... duyduğuma göre incir kürü yumurtaları olgunlaştırıyormuş bi de havuçlu olunca o da çatlamasına yardımcı oluyormuş. benim ilk 21 günüm bitti 7 günlük aradayım... inşallah hamiş olmamıza vesile olurlar...
kızlar bugün adet olmam gerekiyor ama sanki olmuşda bitmiş gibi vücudumda bi rahatlık var... :44::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?