MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

TARCINIMMMMMMM incirin nasill gidiyooo :))))))))

inciri sade mi yapiyosun havucuda yapiyomusunn ??????????????????????

gurulcan :)))

çılgın pidilga incirin 4. günündeyim :) sadece incir içiyorum, saraçoğlunu dinlediğimde incir ve incir+havuç arasındaki tek farkın adet düzensizliği olduğunu dinledim, -benim öyle bir problemim yoktu bu aya kadar diyeyim :)- o sebeple sadece incir olarak başladım, ben zaten havucu bildim bileli zaten sıkıp içerim ya da tavşan gibi kemiririm :)) işte inciri akşamları yapıp hepsini bi çırpıda içiyorum malum sabah iş güç. kendime sağlığıma dair bişiler yaptığım için kendimi mutlu hissediyorum. inciri içtiğimde karnım gurk gurklamaya başlıyor ve malum incir gazı ve bu iyiye işarettttt içerde kazı çalışması varrrrrrrrrr hehe :))))

canimm keci boynuzunu hicc birakmaaa
birde

ari poleni-bal-corek otu ve RUSEYM die bisey var aktarda bulabilirsin
al bunlari karistir her sabah aksam sende yut esinede yuttur

birde beslenme de degisiklikler yapin karidess,kalamar, tarak, balik ve proteini fazla yicekler tuketmesie ozen goster

ve dua ett insallah olucakk cnmcm

Hay benim katıksız çatlağım yaaaaaaaaaaaaa Sevüyorum ülen seni, pozitifdaşım benim Tek gözümle bakım yapıp süsleniyorum. Kırmızı ocelerimide süriymmm. Ay bu gözüm nolcak yaaa çok irrite oldummm. Ama ona da çözüm buldummm Korsan gibi kapatıcam şiş gözüüüü, adam gelincede bugünki fantezim bu diye yatağa attırıvercemmmmmmmm hahhahahahahahahhahhahh TEK GÖZÜ KALMIŞ CANEVARRR PERİSOKOOOO

güzelllllllll periiiiiiiiiiiii tuttum bunu bende yapacam bende yapacammmmmmmm

tarçıncım bende incir kürü yaptım havuçlusunu... duyduğuma göre incir kürü yumurtaları olgunlaştırıyormuş bi de havuçlu olunca o da çatlamasına yardımcı oluyormuş. benim ilk 21 günüm bitti 7 günlük aradayım... inşallah hamiş olmamıza vesile olurlar...

kızlar bugün adet olmam gerekiyor ama sanki olmuşda bitmiş gibi vücudumda bi rahatlık var... :44: :26:

canım ben bişeyler olduğunu seziyorum
ama dediğim gibi seni umutlandırmakta istemiyorum
o testte boşuna çıkmıyor gölge, daha günün geçmediği için çok siliktir geç çıkar fln ama
bikaç gün snra hatta yarn ilk idrarla ben bişeyler göreceğine inanıyorum
dualarım seninşe inş güzel haberlrini bekliyorum tatlım

Kızlar soğan kürü ara kanama yapıyomu siz denediniz mi?

bende yapmadi ama erken regli oldum 1 hafta kadar once ama sonraki aylari duzene soktu ama bildigim kadariyla icerde kist miyom yada o tarzda sorunlar yaratan seyler yada iltihap varsa akintiyla bazen ara kanamayla attiriyomuss cnmmmm
panik yapma

kızlar bende ekledim yardım için sağolun:))

aayyyy benn yerim yerimmde doyamamm yegenimiiiii :))))))

allahh kucagina almayida nasip atsin bizlerde bu mutlulugu nasil etsin insallahhhhh...aminnnnnnnnnnnnnn

ayniii babasiiii canimmm bu :)))))))

mucksssssssssssssssssssssss

beslenmene dikkat bundan sonra

seker-un-tuz makarna pilav yokkk
bol sebze et balik tavuk kuruyemisssss cevizz kiwi kefir bal hergun 1 muz 1 elma 1 kiwi 3-4 ceviz bazdem kuru kayisi hergun 1 yada 2 bardak kefir sut yogurt boll kalsiyummmmm boll suuuuu

hadi bakalimmm besle bebisimiziiiiii
optmm seniii

çokk teşekkür ederim canım benim yaaaa aynen öle bu düşünceye sahip olabilirsek herşey daha kolay olur
kitabı ilk fırsatta alıp okuycağımdan emin olabilirsin öpüyorummmmmm kocamaaaannnn :)

hehe şimdilik olgunlaştırıyorum olmadı çat çattt çatlatırızzzz :))))

canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

o rahatlik sadece vucudunda deilll beynindede olmusss sanirsamm hatta ruhundaaaaaaaaaa
kizimmm o kurle gunu gunune olmaman mumkun deillll bende yaptim cu=nkuuuuuuuuuuuuuuuu

kalkkkkkkkkkkkkk git kan verrrrr baktirrrrrrrrrrr cabukkkkkkkkkkkkkk

dun en son elmadasa bu cumleyi kurmustum bugun sekil 1 A bebis tablosunu allahin izniyle ekledi altinaaaa

kalk kalkkkkkk hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sira sendee sanirsammmmmmmmmmmm
ve su kanida gelll yada idrar nneyseeee
hadiiiiiiiiiii

hehe şimdilik olgunlaştırıyorum olmadı çat çattt çatlatırızzzz :)))) havuçlu olunca adet düzensizliğine de iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…