kızlar bende ekledim yardım için sağolun:))
bende yapmadi ama erken regli oldum 1 hafta kadar once ama sonraki aylari duzene soktu ama bildigim kadariyla icerde kist miyom yada o tarzda sorunlar yaratan seyler yada iltihap varsa akintiyla bazen ara kanamayla attiriyomuss cnmmmm
panik yapma
canım ben bişeyler olduğunu seziyorum
ama dediğim gibi seni umutlandırmakta istemiyorum
o testte boşuna çıkmıyor gölge, daha günün geçmediği için çok siliktir geç çıkar fln ama
bikaç gün snra hatta yarn ilk idrarla ben bişeyler göreceğine inanıyorum
dualarım seninşe inş güzel haberlrini bekliyorum tatlım
canimm keci boynuzunu hicc birakmaaa
birde
ari poleni-bal-corek otu ve ruseym die bisey var aktarda bulabilirsin
al bunlari karistir her sabah aksam sende yut esinede yuttur
birde beslenme de degisiklikler yapin karidess,kalamar, tarak, balik ve proteini fazla yicekler tuketmesie ozen goster
ve dua ett insallah olucakk cnmcm
kitabın yazarı ve yayın evi nedir ?
kızlar bende ekledim yardım için sağolun:))
belirti varmı bayanlar
hehe şimdilik olgunlaştırıyorum olmadı çat çattt çatlatırızzzz :))))
canım ben bişeyler olduğunu seziyorum
ama dediğim gibi seni umutlandırmakta istemiyorum
o testte boşuna çıkmıyor gölge, daha günün geçmediği için çok siliktir geç çıkar fln ama
bikaç gün snra hatta yarn ilk idrarla ben bişeyler göreceğine inanıyorum
dualarım seninşe inş güzel haberlrini bekliyorum tatlım
inşallah canım hissettiğin gibidir.. Burda bir bayana gösterdim testi o da heyecan yaptı hatta kesinlikle hamilesin deyip dayanamayıp şöforümüzü test almaya gönderdi, kuruma rezil oluyorum yaaaaaaama ben yapmayı düşünmüyordum ne kadar dur etme arama aldırma dediyse dinletemedim umutlanmak istemiyorum dedim kabak gibi çıkmış silikte değil bak sana kop koyu dedi ve aldırdı eczaneden gelmesini bekliyoruz ama ben şimdi yapıp yapmamada kararsızım :18: yarın yapmak daha mantıklı sanki öyle değil mi :44: birde bende zerre belirti yok ne göğüs ağrıması ne uçlarının koyulaşması sadece uçları kaşınıyo o kadar arada adet sancısı gelip gidiyo bir de akıntım var bu kadar yani her adet öncesi olan şeyler gerçi akıntıdan emin değilim akıntı adet öncesi oluyor muydu olmuyor muydu :44:
inşallah canım hissettiğin gibidir.. Burda bir bayana gösterdim testi o da heyecan yaptı hatta kesinlikle hamilesin deyip dayanamayıp şöforümüzü test almaya gönderdi, kuruma rezil oluyorum yaaaaaaama ben yapmayı düşünmüyordum ne kadar dur etme arama aldırma dediyse dinletemedim umutlanmak istemiyorum dedim kabak gibi çıkmış silikte değil bak sana kop koyu dedi ve aldırdı eczaneden gelmesini bekliyoruz ama ben şimdi yapıp yapmamada kararsızım :18: yarın yapmak daha mantıklı sanki öyle değil mi :44: birde bende zerre belirti yok ne göğüs ağrıması ne uçlarının koyulaşması sadece uçları kaşınıyo o kadar arada adet sancısı gelip gidiyo bir de akıntım var bu kadar yani her adet öncesi olan şeyler gerçi akıntıdan emin değilim akıntı adet öncesi oluyor muydu olmuyor muydu :44:
canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o rahatlik sadece vucudunda deilll beynindede olmusss sanirsamm hatta ruhundaaaaaaaaaa
kizimmm o kurle gunu gunune olmaman mumkun deillll bende yaptim cu=nkuuuuuuuuuuuuuuuu
kalkkkkkkkkkkkkk git kan verrrrr baktirrrrrrrrrrr cabukkkkkkkkkkkkkk
dun en son elmadasa bu cumleyi kurmustum bugun sekil 1 A bebis tablosunu allahin izniyle ekledi altinaaaa
kalk kalkkkkkk hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sira sendee sanirsammmmmmmmmmmm
ve su kanida gelll yada idrar nneyseeee
hadiiiiiiiiiii
PISICANLARRRR BEN KACAR YAVASTAN YAVASTANN
soylee kalkiiimmm bi cilt maskesi yapiimm kendimee sonrada saclarimiiiii boyayaimmmm ennn cikolatasindan :))))))))
ee birazda evle ilgileneyimmm geliimm sonraaa
opuyorummmm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
muckssss
IYKI VARIZZZZZZZZZZZ:))
teşekkürler canım duanı eksik etmediğin için bende yarın yapmayı düşünüyordum da burdaki bayan başımın etini yiyor sen uyusan ben gece uyuyamam içimiz rahatlasın diyor nerden gösterdim nerden ettim diyorum. Amaaaaaaan vardır bunda da bir hayırcanım tabiki kendini fazla kaptırma ama benim göğüslerde de hiç belirti olmadı daha yeni yeni uçları azcık acıyo,testi sabah yapsan daha iyi olur bence canım yinede sen bilirsin.hepimiz dua edelim hamilesindir umarımmm
canım belirtilerin baslaması kişiden kişiye değişebilir..
benimde bat yarındı salı gunu kahverengi lekelenme yasamıstım hani test yapmıstım benımkıde silik cıktı
bugünde ara ara basım döndü doktorumuza tansıyonumu ölçtürdüm normal dedi neden böle oldum ki 4.hafta da bile belirti olur mu :26:
benım kırmızılar geldı kızlarr(((((((((((
teşekkürler canım duanı eksik etmediğin için bende yarın yapmayı düşünüyordum da burdaki bayan başımın etini yiyor sen uyusan ben gece uyuyamam içimiz rahatlasın diyor nerden gösterdim nerden ettim diyorum. Amaaaaaaan vardır bunda da bir hayır
kanda baktırmışmıydın güzelim sen silikse vardır gebelik benim tereddütte olmamın sebebi dün tek çizgiydi bugün baktım iki çizgi ondan dolayı hani aradan bir gün geçti test yaptığım esnada silik çizgi çıksa halay çekmeye başlıycam ben sen neden kan yaptırmıyorsun ya ben silik çıksa anında kana koşarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?