MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar bende ekledim yardım için sağolun:))

çokkkkkkkkk güzel olmuşşş allah bize de en kısa zamnda nasip etsinnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn.......
Sende saglıkla kucagına alsırsın inş.ogluşunu bana erkek gibi geldiiiiiiiiiiiiiii :) hayırlsı tabiii

bende yapmadi ama erken regli oldum 1 hafta kadar once ama sonraki aylari duzene soktu ama bildigim kadariyla icerde kist miyom yada o tarzda sorunlar yaratan seyler yada iltihap varsa akintiyla bazen ara kanamayla attiriyomuss cnmmmm
panik yapma

benim düzensizlik sorunum yok ama pco var belki geçirir iyi gelir diye kullanıyım dedim haftaya başlıcam reglin bitmesini bekliyorum.belki birazda zayıflatır 3-4 kilo fazlalığım var

belirti varmı bayanlar

arı poleni bal çörek otu karışımı var canım ruseym i ilk defa duydum onuda deneriz senin için bitanemmmm bende yiyorum yaa ablamda öle diyo bana sende ye onunla ki yemek istemeyince bak bende yiyorum ye hayatım beraber yiyelim dersin diyo
hımm balıkta var dimi balığıda sever koçiş ozaman bide listeye her hafta en az iki kere balık ekleyelim

belirti varmı bayanlar

valla canım benim adetime bir hafta var ama sanki birgün varmış gibi gögüslerim acıyooo karnımda aşırı gaz ve agrı varrrrrrr belimde çok ama çok agrıyoooo adetim ben geliyorumm diyooo hiç bu kadar erken belirti vermezdii dengem bozulduuuuuuuuuuuuuu iyiceeeeeeeeeeeee :):):)

hehe şimdilik olgunlaştırıyorum olmadı çat çattt çatlatırızzzz :))))

canimmm sen simdi 7-8 inciri 15 dak kaynatiyosun dimi 500ml suda ahanda yan ocaginada 4-5 havucu koyucaksin onlarida 20 dak kaynaticaksin

sonra ilininca karistir birbiine iccccc

hem tadida daha guzel bile oluyoooooooooo

hemde sen zorlamazsin catlatmak icin havuc sayesinde aa bak catlamisi varrr olusunnnnn :))))))))))))))))

inşallah canım hissettiğin gibidir.. Burda bir bayana gösterdim testi o da heyecan yaptı hatta kesinlikle hamilesin deyip dayanamayıp şöforümüzü test almaya gönderdi, kuruma rezil oluyorum yaaaaaa ama ben yapmayı düşünmüyordum ne kadar dur etme arama aldırma dediyse dinletemedim umutlanmak istemiyorum dedim kabak gibi çıkmış silikte değil bak sana kop koyu dedi ve aldırdı eczaneden gelmesini bekliyoruz ama ben şimdi yapıp yapmamada kararsızım :18: yarın yapmak daha mantıklı sanki öyle değil mi :44: birde bende zerre belirti yok ne göğüs ağrıması ne uçlarının koyulaşması sadece uçları kaşınıyo o kadar arada adet sancısı gelip gidiyo bir de akıntım var bu kadar yani her adet öncesi olan şeyler gerçi akıntıdan emin değilim akıntı adet öncesi oluyor muydu olmuyor muydu :44:

PISICANLARRRR BEN KACAR YAVASTAN YAVASTANN

soylee kalkiiimmm bi cilt maskesi yapiimm kendimee sonrada saclarimiiiii boyayaimmmm ennn cikolatasindan :))))))))

ee birazda evle ilgileneyimmm geliimm sonraaa
opuyorummmm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

muckssss

IYKI VARIZZZZZZZZZZZ:))

canım tabiki kendini fazla kaptırma ama benim göğüslerde de hiç belirti olmadı daha yeni yeni uçları azcık acıyo,testi sabah yapsan daha iyi olur bence canım yinede sen bilirsin.hepimiz dua edelim hamilesindir umarımmm

canım belirtilerin baslaması kişiden kişiye değişebilir..

benimde bat yarındı salı gunu kahverengi lekelenme yasamıstım hani test yapmıstım benımkıde silik cıktı

bugünde ara ara basım döndü doktorumuza tansıyonumu ölçtürdüm normal dedi neden böle oldum ki 4.hafta da bile belirti olur mu :26:

ayyy kizlarrrr sunuda paylasipp gidicem sizleee :))))))))

atv de siddet goren kadinlar diye duygu somurusu agirlikli bir program varrrrrrrrrrr

evett yazik falan ama biz konumuzla baglanti kurarsakkkkkk ya gelenlerin hepsi kucucuk yaslarda hepsininde 3-5 cocugu varr
hep beraber daya yiyolar ac sefil halde falan filannnnnnnnnn yaa allahimmm nasil sey bu ne beslenme var ne huzur ne guzel bir gun ne yasam ne hichiccc pozitif biseyyyyyy ne kur ne bal ne keciboynuz...............

biraz fikirsiz olmak mi lazmikiiiii nedirr acepppppppppppppppppppppppp

idilgacım kan vermek istemiyorum garip bir rahatlık var içimde... :44: 2 de bir tuvalate de gitmiyorum regl olmuş muyum diye... iyi değilim ben.. sanki bat günüm değilde sıradan bir gün gibi...

incir+havuç kürü beynime bi rahatlık verdi sanırım...

senin durum ne soğan incir+ havuç bitti herhalde.... yumurtladın da.... şimdi beklemedesin... 1 haftacık kaldı hadi bakalımmmmm sabırsızız bak burda :) sen kaç yıl önce evlendin pidişşş

teşekkürler canım duanı eksik etmediğin için bende yarın yapmayı düşünüyordum da burdaki bayan başımın etini yiyor sen uyusan ben gece uyuyamam içimiz rahatlasın diyor nerden gösterdim nerden ettim diyorum. Amaaaaaaan vardır bunda da bir hayır

kanda baktırmışmıydın güzelim sen silikse vardır gebelik benim tereddütte olmamın sebebi dün tek çizgiydi bugün baktım iki çizgi ondan dolayı hani aradan bir gün geçti test yaptığım esnada silik çizgi çıksa halay çekmeye başlıycam ben sen neden kan yaptırmıyorsun ya ben silik çıksa anında kana koşarım

canım değer düşük çıkarsa üzülürüm diye biraz beklemek ıstedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…