PidilgammmmmmmmmmmmmmmmmAy bugün pek keyfim yok gözüm şiştii iyice canım kocam kremler damlalar almış ama pek işe yaramadı, kocaman gözüm gillicik kaldııı
Kızlaaar ben adet oldum.Kendimi toparlayınca geri dönerim size. Listeden silin beni. Çok üzgünüm...
canlar nasılsınız nasıl gidiyo bende dünkü test sonucumu bu gün gösterdim doktora oda hamilesin 10 gün sonra gel dedi:))çok mutluyum arkadaşlarım dua edin kalpatışınıda duyim bebişimin:))
yok yok canımm en son 8 martta adet oldum demek istedim , çalışmalara yeni başladık yani, listeden takip edeyim kendimi istedim ben de sizler gibi :26:canım hoşgeldin. 8 mart ve hala regl olmadın mı? test yaptırdın mı?
Elmadasss tebrik ederim arkadaşımm. Hadi hayırlı olsun inşallahhhh.
Asis noldu yaaaa? Sonuçlarını bilen var mı?
hayırlı uğurlu olsunnn , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh :))Çifttt Çizgiyii gördümm
canimmmm Beki Ikala Erikli yazarii GOA yayini
erikli sudan aklina gelsin adI :))
meleklerle yasamak
ugur getirsin sans getirsin insallahhhhh bana getirdigine inaniyorummm
optum
kuzenim okuyor geçtiğimiz pazar günü bana tavsiye etti.
hatta satın alma benim bitmek üzere sana vereyim dedi.
bu kitabın birde cd si varmış o nasıl bir şey bilmiyorum.
cd sinide izledin mi pidilgaaaaaaaaaaaaaaaaa
ve kuzenime meleklerinden işaret gelmiş,
idilgacım kan vermek istemiyorumgarip bir rahatlık var içimde... :44: 2 de bir tuvalate de gitmiyorum regl olmuş muyum diye... iyi değilim ben.. sanki bat günüm değilde sıradan bir gün gibi...
incir+havuç kürü beynime bi rahatlık verdi sanırım...
canım hiç üzülme nisanda da burdayız hepbirlikte
hiiiç üzülme şekercim.. bak nisanda hepimiz burda bebişlerimizi ilan edicez bence:)
vardır bunda da bir hayır..
bence kan ver hamişsin öle oluyo rahatlık geliyoo:))))
benım kırmızılar geldı kızlarr(((((((((((
meraba. ben sürekli bu bölümdeki yazıları okumaya çalışıyorum ama iş yoğunluğundan pek yazamıyorum. yada kaçırdığım şeyler oluyo. ya ben senin adet gününü merak ettim geçtimi günün, tahlil verdinya değerini biliyorum o yüzden ve sanki sen hamileymişsin gibi geliyo bana inşAllah öyledir, bende yarın sağlık ocağına gidip vermeyi planlıyorum kan tahlili ama erkendir belki çıkmaz diye korkuyorum. dün lekelenmeyle ilgili mesaj yazmıştım belki hatırlarsın..
canım bana da hamileymişsin gibi geliyo aslında seni umutlandırmak da istemiyorum ama başka bi yere de bi baktır istersen
ınsallah kızlarr ama umudum kalmadı bukadar yumurtalalr buyumusken olmadımı olmadı ıste ınsallah nisana olurrr
batımdan bir gün önceki battaşım üzülme olurmu. bu ay olmadıysa bir sonraki ay olurrr.......... hem havalar iyice ısınmaya başladı kendinizi daha rahat hissedersiniz stressiz bir bebiş yaparsınızz mucuk sana
insallahhh canımm benım ınsallah valla dukkanda olamsam oturup aglıyacam ıyıkı dukkandayım dıyorum :) ayy guldum halıme
inşallahhh canım inşallahhhh. ben çok istiyorum ama bu ay ne olduysa eşim üzülmeye başladı. onun içinde çok istiyorum.
9 aylık evliyiz kasım ayında bebek çalışmalarına başladık. kasım ocak şubat mart 4 aydırrr
ben de haziranda evlendim canım aynıyız, bu ay başladık çalışmalara ama keşke daha önceden mi başlasaydım diye de düşünmüyor değilim hani, hep içimde bi pırpırlık var iyi mi kötü mü hissedemediğim :26:
bence kan ver hamişsin öle oluyo rahatlık geliyoo:))))
29mayıs benim düğün tarihim haziran sayılır :))
biz eşimle 6 ay sonra çalışma kararı aldık. bebek çalışması
geçen ay eşimde bana diyor keşke ilk günden itibaren korunmasaydık diyor ama olan oldu. Allah bilir artık bebeğimiz ne zaman gelecekse o zaman gelecek zorla olmuyor.
kuzenim okuyor geçtiğimiz pazar günü bana tavsiye etti.
hatta satın alma benim bitmek üzere sana vereyim dedi.
bu kitabın birde cd si varmış o nasıl bir şey bilmiyorum.
cd sinide izledin mi pidilgaaaaaaaaaaaaaaaaa
ve kuzenime meleklerinden işaret gelmiş,
batımdan bir gün önceki battaşım üzülme olurmu. bu ay olmadıysa bir sonraki ay olurrr.......... hem havalar iyice ısınmaya başladı kendinizi daha rahat hissedersiniz stressiz bir bebiş yaparsınızz mucuk sana
insallahhh canımm benım ınsallah valla dukkanda olamsam oturup aglıyacam ıyıkı dukkandayım dıyorum :) ayy guldum halıme
aslında hep ağlama üzülme diyoruz.
ama bence ağlamak istiyorsan ağla daha iyi en azından rahatlarsın. diğer türlü içine atıyorsun stres oluyor sonra hastalık olarak sivilce baş ağrısı olarak sana geri dönüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?