izlemedimm cnmmm ama kitabini hep yanimda tasiyorummmmm ne billimm oyle biseyy olustu icimdeee veee
saglik icinn israfil melegimden genel seyler icin mikail ve cebrail melegimden yardim istiyorum :))) tabiii allahtann istiyoruz ama melekler iste bizim tesaduf dedigimiz kucuk seyleri yaratiyo
ve AMENTU duasindada var meleklere inanmak kurandada iste o yoldan yola cikarak meleklerime inaniyorum ve hep yanimda olduguna inaiyorum ve kucuk melegimin bana gelmesi icin yardim etmelerini istiyorum ozellikle israfil melegimden ve sonra mikail melegimden :)))))))))))
mucksss
sans getirsinnn asisi mmmm
uffff bu işlerden kafasını kaldırabilene aşkolsun arada bakınıyorum size gençler
şimdi bu tahmini gebelik tarihi hesaplamaları var internette peki erkek için bu süreye 10 gün mü ekleyeceğiz ya da kız için 10 gün mü çıkaracağız??
Oyy nası uyumuşumm kesin hamileyimAyyy uyandım ni sancı bi sancı adet bitti geldi benim sancılar hemen yumoş belirtilerii. Bikaç sene önce bu yüzden doktora gitmiştim, ne bilim o zaman yımırtlama felan Benim adetim biter bitmez tekrar adet oluyormuşum gibi oluyor dedim. O da bunun sebebi hemen yumurtluyor olman sen çok çabuk hamile kalırsın adet biter bitmez bile kalabilirsin demişti.
Oyyy gelsin yumoooş yumoşşşş yımırtalaaaaaarrrrr sarılsın boğazına spermciklerin 'dölle uleeeynnn beniiii' diye çığlıklar atsınnnnnnn.
hahahahahahhhahahahhhahh
Kalkıp yimek yapcammmmm bugünki menü;
Köri soslu yumuşacık tavıklarrr (yumurtlayan hatuna tavuk yemeği yakışır)
Zerdeçallı jasmin pilav
Fırında baharatlı battisss
Salataaaaaaaaaa
Profiterooollllllllllllll
Meleklerim hiç bir ricamı kırmadılar ve büyük küçük bakmaksızın her isteğimi cevaplandırdılar.
Evet, meleklerimize hemen hemen her konuda danışabilir ve onlardan yardım isteyebiliriz. Aklınıza gelebilecek her konuda size yardımcı olmaya hazırlar. Zira zaten onların görevleri bu. Biz insanlara yardım etmek.
Spritüel konularla bugüne dek ilgilenmemiş bir insana elbette bu kitap ve kitabın içinde anlatılanlar ütopik gelebilir.
Ancak fiziksel bir beden içindeki ruhsal varlıklar olduğumuz daima hatırlanmalı ve bu gerçek ışığında, ruhumuza hizmet etmek için meleklerimizle irtibata geçmeliyiz.
Kitabın yazarı Beki İkala Erikli, 15 baş melekle çalışıyor ve her bir baş meleğin yardım ettiği konular birbirinden farklı.
Kısaca bu baş melekler ve görevlerine göz atalım dilerseniz :
Başmelek Mikail: Adı ‘Allah gibi olan’ anlamında. Mikail’in görevi egoyu ve korkuyu uzaklaştırmak. Her türlü tehlikeye karşı kusursuz kalkanıyla sizi korur. Hangi melekten yardım isteyeceğini bilmiyorsanız ona başvurun.
Başmelek Azrail: Adının anlamı ‘Allah’ın yardım eden eli’. Azrail, canımızı almaz, ölüm anında bize yardım eder, ışığa doğru yumuşak geçiş yapmayı sağlar. Kaybetme acısını hafifletir. Bir ölüm durumunda onu, kendiniz ve sevdikleriniz için yardıma çağırabilirsiniz.
Başmelek Cebrail: Yazar, konuşmacı, gazeteci, iletişimci ve çocukların baş meleği. İncil'de Meryem’e hamile olduğunu bildiren melek olduğu düşünülür. Bu yüzden habercidir. Adının anlamı ‘Allah benim gücümdür’.
Başmelek İsrafil: İyileşme için ‘Allah’ın şifacısı’ anlamına gelen İsrafil’i çağırmak gerekir. Her türlü ağrı, fiziksel, duygusal, ruhsal yardımı ondan isteyin. Şifa için yol göstermesini isterseniz, İsrafil, aurasının rengi olan yeşil ışıkla sizi sarar. Yeşil şifanın rengidir ve özel kişiler İsrafil çevredeyken yeşil kıvılcımlar görür.
Başmelek Uriel: Bize ve hayatımıza ışık tutmak için var. Adı ‘Allah’ın ışık veren eli’ anlamında. Her ortama, konuya, çözemediğiniz her türlü probleme ışık tutarak çözmenizi sağlar. Unuttuğunuz konuyu da hatırlatır.
Başmelek Sandalfon: Müziğin ve yerine gelen duaların baş meleği. Moraliniz bozuksa, kendinizi yalnız hissediyorsanız onu çağırın. Bilin ki her dua duyulur, her istediğiniz olur. Unutmayın sınır da sizsiniz, engel de...
Başmelek Raziel: Ezoterik (içe ait) sırların baş meleğidir. Allah’ın tahtına en yakın oturan olduğu ve onun tüm sırlarına vakıf olduğu söylenir. Adı ‘Allah’ın sırları’ anlamını taşır. Simyanın, yaratmanın, dönüşümün baş meleğidir.
Başmelek Raguel: ‘Allah’ın arkadaşı’ anlamına geliyor. İlişkileri şifalandırır, ortama huzur getirir. İyi gitmesini istediğiniz ilişkilerde, bir tartışma ortamında ya da bir iş toplantısında Raguel’i çağırın. Konunun yumuşak şekilde halledilmesine yardım eder. O anda verdiği tavsiyelere uyun. Susmanız gerekiyorsa, zor da olsa susun.
Başmelek Ceremayel: Affetmenin de baş meleğidir. Affetmeme duygusu vücut için bir zehirdir. Duygusal detoks için Ceremayel’den yardım isteyin.
Başmelek Samuel: Adının anlamı ‘her şeyi gören’. Hayatınızın kaybolan parçalarını bulmanıza yardım eder. Hayatınızın işini, eşini, evini bulmak gibi... Evde bir şey kaybettiğinizde en önemli eşya bulucunuz olabilir.
Başmelek Ariel : ‘Allah’ın dişi aslanı’ olarak bilinir. Cesarete ihtiyacınız olduğunda Başmelek Ariel’i çağırın. Kalbinizin istediği yolda ilerlemeniz için ihtiyacınız olan cesareti verecektir.
izlemedimm cnmmm ama kitabini hep yanimda tasiyorummmmm ne billimm oyle biseyy olustu icimdeee veee
saglik icinn israfil melegimden genel seyler icin mikail ve cebrail melegimden yardim istiyorum :))) tabiii allahtann istiyoruz ama melekler iste bizim tesaduf dedigimiz kucuk seyleri yaratiyo
ve AMENTU duasindada var meleklere inanmak kurandada iste o yoldan yola cikarak meleklerime inaniyorum ve hep yanimda olduguna inaiyorum ve kucuk melegimin bana gelmesi icin yardim etmelerini istiyorum ozellikle israfil melegimden ve sonra mikail melegimden :)))))))))))
mucksss
sans getirsinnn asisi mmmm
Oyy nası uyumuşumm kesin hamileyimAyyy uyandım ni sancı bi sancı adet bitti geldi benim sancılar hemen yumoş belirtilerii. Bikaç sene önce bu yüzden doktora gitmiştim, ne bilim o zaman yımırtlama felan Benim adetim biter bitmez tekrar adet oluyormuşum gibi oluyor dedim. O da bunun sebebi hemen yumurtluyor olman sen çok çabuk hamile kalırsın adet biter bitmez bile kalabilirsin demişti.
Oyyy gelsin yumoooş yumoşşşş yımırtalaaaaaarrrrr sarılsın boğazına spermciklerin 'dölle uleeeynnn beniiii' diye çığlıklar atsınnnnnnn.
hahahahahahhhahahahhhahh
Zerdeçallı jasmin pilav
Salataaaaaaaaaa
okudum canım benim.KIZLARRR SUAN SIZE yumurta aki surulmus ve gerim gerim gerilmisss suratimlaaa baglaniyorummmmm :)))))
birazdanda yumurtanin kalan sari kismini maske yapip baglanicamm yine sizee:))))))))
PERIMMMMMMMMMMMMM gozun nasillll ???????
ASIS immm ozellikle bacaklar dikiliyken cagiriyorum melegmi hayirlsiiiii insallah senin minik melegin icinde artik onun iyi tutunmasi saglikli olmasina yardim etsin diee simdi hemen gotur elini onun uzerine hem oksa hem meleklerinden yardim iste hemde uzerine dualarini okuuu canimm benimmmmm
muckssss
hahahahahahhhahahahhhahh
Zerdeçallı jasmin pilav
Salataaaaaaaaaa
KIZLARRR SUAN SIZE yumurta aki surulmus ve gerim gerim gerilmisss suratimlaaa baglaniyorummmmm :)))))
birazdanda yumurtanin kalan sari kismini maske yapip baglanicamm yine sizee:))))))))
PERIMMMMMMMMMMMMM gozun nasillll ???????
ASIS immm ozellikle bacaklar dikiliyken cagiriyorum melegmi hayirlsiiiii insallah senin minik melegin icinde artik onun iyi tutunmasi saglikli olmasina yardim etsin diee simdi hemen gotur elini onun uzerine hem oksa hem meleklerinden yardim iste hemde uzerine dualarini okuuu canimm benimmmmm
muckssss
hahahahahahhhahahahhhahh
Zerdeçallı jasmin pilav
Salataaaaaaaaaa
o ne kizzzz artistikkk yemeklerrrrrrrrr anadolununnn gobusundee oturuptaaaaaaaaaaaaaa
bakk benim monuyeeeee londranin gobusundeeeee:)))
meyhane pilavi ( soagnli salcali sebzeli bulgur) allahin bulgur pilavi :::))))
firinda tavikkkkkkk - patates galeta ununa batirilip uzerine kasar konmusundan
salata
yogurt isteyene kefirr (goruyosun anadoluyu )
irmikli sutlu tatli ( kiiiii amac uzerine dokulen bollllllllllll tarcini tuketmek)
hurma buldukk bidee pekk guzelllll ahanda tatliida onuu vericem olmadi ben varimmm uzerine derimmmm hurmaya razi olurr:)))
PERICIMMMMMMMMMM anadolu kokan monume bakkk
:)))))))))))
ayyyy yerimm ben senii bende yaziimm diyodummmm bak hemen kopyalayip yapistiricam bsyarimaaa bulunsun meleklerim dieee
ama benim 3 favorim var :)) ISRAFIL MELEGIM MIKAIL MELEGIMM CEBRAIL MELEGIMMM
ve inanin isaretlerinide gordum
tesekkur ediyorum onlaraa iyki varlarrrrrr meleklerim benimmmmmm
kucuk meleklerimiziiide gobuslerimize tutunmasina yardim ederler insallahhhhh
muckkss sana
ayyyy yerimm ben senii bende yaziimm diyodummmm bak hemen kopyalayip yapistiricam bsyarimaaa bulunsun meleklerim dieee
ama benim 3 favorim var :)) ısrafıl melegım mıkaıl melegımm cebraıl melegımmm
ve inanin isaretlerinide gordum
tesekkur ediyorum onlaraa iyki varlarrrrrr meleklerim benimmmmmm
kucuk meleklerimiziiide gobuslerimize tutunmasina yardim ederler insallahhhhh
muckkss sana
benim adet günüm yarın canım. ama ben erken davranıp dün test yaptım. sonuç 4,5 çıktı. hamile olmak için 5 olması gerekiyormuş.
buçuktan kaçırdım sınıfta kaldım yani
hemşirede bana sürekli ben hissediyorum sen hamilesin ptesi gel dedi. sonra yok ctesi gel dedi.
bende yarın yani cuma günü adet olmazsam ctesi yerine ptesi gidip kan testi yaptırıcam canım.
senin adet tarihin ne zaman ona göre sana cvp yazayım
kızlarrr bat 24 mart sadece 2 gün var,kan tahlili
yaptırsam yada idrar testi cıkar mı sizceee???
Yoksa beklemelimiyim..cook merak ediorumm
İnşAllah pazartesi kaldığın dersi verirsin canım, benim adetlerim pek düzenli değil, ama son aylar 21 ocak, 22 şubat şeklinde oldu. bu ay nasıl olur bilmiyorum. inşallah hiç olmaz. normalde hep gecikir yani daha benim günüm geçmedi sadece 2 gün önce lekelenme oldum.
çıkar canım yani burda çok arkadaşınki çıktı ama bence bekle bunca zamn bekledin iki-üç gün daha bekle canım derim ama sen bilirsin ? :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?