MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Yaaaa kızlar yaaaa işyerinde bizim geveze esra mayısta evlencekler topiğine takılıyo tutturmuş nasıl cetvel koyabilirim diye bende bilmiyorum ki kızlar hamilelik cetveli gibi cetvel nasıl koyuluyo elmasdas'a yazmıştınız galiba ama baktım göremedim bi türlü

tatlım sen idrar testi yapmısmıydın silik çizgi cıkmısmıydı :44:

adetime beş gün var rahim kalınlığım 15mm hamilelik belirtisi olabilir mi

CNMMM o kalinlasmayi goren doktor icinde bebis varmi onu soylemedimii?

rahim kalinlasmasi gebeliktede yasanir adet olucagin zamanda yasanir ama kafani yorma kan tahlili ver cikar orda nasilsa

benim gunum gecip gittigimde hmm rahim kalinlasmasi tamamm adet olursun sadece gecikme olmus demisti mesela ve oldum biliyorum hos ornek deil ama hayirlisi c nm

merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım esımle mart ayında bbek için calısmalara basladık ama daha ne olacak bılmıyoruz 5 gun sonra adet olmam lazım fakat sabahları mide bulantım cok oluyo ve kokuya cok duyarlıyım bır ıhtımal olabılır mı sizce:) yada bu kadr erken belırtılerını yasayanlar varmı??

canım benim de beş gün var ama belirtinin bsi yok inşallah hamilesindir

belli olmuyo ki canım herkesin belirtileri farklı farklı 1 - 2 gün daha bekle kan testi yaptırırsın için rahat olur
inşallah da hamişsindir :))

daha doktor görmediki :) ben kendi ultrasonumu yorumluyorum :)

inş.hamişsindir canımm hadi bakalım hayırlısı :=)

hahahhahhahah evet yaa içimde öyle çığlıklar istiyorummm yumoşlarım bağırsın spermlerin boğazına sarılıp dölle uleyn beniii diyerekkk hahahah

Kız PİTTİRİK PİDİLGAAAAAAAAAA köri soslu tavıımızda has ve öz türk yimeğidiirrr iviiiiiiiiittttttttttt, bende hep kuru fasülye pilav modundaydım ama baharatların sperm kadreşleri hareketlendirdiğini duyunca menümde bolca kullanmaya başladıııımmmmmmmmmm

Özellikle zerdeçal çok faydalı bir baharatmış arkidişlerim

[video=youtube_share;kbdVpK_1q-g]http://youtu.be/kbdVpK_1q-g[/video]

Hadi seksiiii pisicanlaaaaaaaaaaaarrr oryantal vaktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa huhuuuuuuuuuuuuuu :92: :92:

Eki Görüntüle 373556

Son düzenleme:
Kızlar. Allaha emanet olun ben işten çıkarım birazdan hepinizi öpüyorum moral ve destekleriniz için çok sağolun burda çok güzel bi ortam oluştu insanın hiç ayrılası gelmiyor sizden
Devammmm pericimmm ohhhh :92:

:64 :74

AYYYYY CEKILINNNNNNNNN BENN CANAKKALELEIYIIMMM YAHUUUUUUUUUUUU

DURDURMAYINN TUTMAYINN BENIIIIIIII
LAF ARAMIZDA SUPER SPOR HAAA:))))

AYY SUPERSINNNNNN SENNNNN

BIZ senle kesinnnn tanismaliyizzz dondugumde bakanligin ilk toplantisinda ank ya geldigimde kankicanimmm pozitifdasimmmm ankamolda kahveye davet ediyorum seniiiiiii
insallahhh hamisss oluruzz yada dogurmussssssssssssssssssssssss

ayyyy TW da ATW acik evlendirme progarmi izliyorum daha dogrusu o kalmisssssssss ayy etkilendimmi neee kizz PERIIII baksana seni kahveye felan davet ediyorummmmmmmm :)))))))))))))))))))

opuselimmiiiiiii SEVGLLIMMMMM moduu gibiiiiiii :)))))))))))))

ayyyyy ne sansli kizzz kocislerimizzzzzzz iyki varizzzzzzzzzzzzzzzzz

aksam yemegiyle beraber kostum calismasida yaptimmm pembe :))))))))) modundayimmm

pembe panter puhahahahahahahahaahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…