sizi kıskandım buzdolabından kanatları çıkardım bende tavuk yapıcam bananeeeeeeeeeeee
yarında cuma olduğu için balıkkkkkkk var menümdeee
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Ya Rabbim sen bizim ve İdilga bacımızın dualarını kabul etttttttttttt
hepiciğimiz hamile kalalım. önce koca göbekli kendi resimlerimizi.
sonra dünyaya getirdiğimiz meleklerimizin rsimlerini paylaşalımmmmmmmmm
kızlarrr bat 24 mart sadece 2 gün var,kan tahlili
yaptırsam yada idrar testi cıkar mı sizceee???
Yoksa beklemelimiyim..cook merak ediorumm
adetime beş gün var rahim kalınlığım 15mm hamilelik belirtisi olabilir mi
adetime beş gün var rahim kalınlığım 15mm hamilelik belirtisi olabilir mi
inş.hamişsindir canım ama inan hiç fikrim yok rahim kalınlıgı hakkında
bekle tatlım yaaa zaten 2 gün kalmış şapadanak geçer yaaa
merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım esımle mart ayında bbek için calısmalara basladık ama daha ne olacak bılmıyoruz 5 gun sonra adet olmam lazım fakat sabahları mide bulantım cok oluyo ve kokuya cok duyarlıyım bır ıhtımal olabılır mı sizce:) yada bu kadr erken belırtılerını yasayanlar varmı??
merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım esımle mart ayında bbek için calısmalara basladık ama daha ne olacak bılmıyoruz 5 gun sonra adet olmam lazım fakat sabahları mide bulantım cok oluyo ve kokuya cok duyarlıyım bır ıhtımal olabılır mı sizce:) yada bu kadr erken belırtılerını yasayanlar varmı??
CNMMM o kalinlasmayi goren doktor icinde bebis varmi onu soylemedimii?
rahim kalinlasmasi gebeliktede yasanir adet olucagin zamanda yasanir ama kafani yorma kan tahlili ver cikar orda nasilsa
benim gunum gecip gittigimde hmm rahim kalinlasmasi tamamm adet olursun sadece gecikme olmus demisti mesela ve oldum biliyorum hos ornek deil ama hayirlisi c nm
daha doktor görmediki :) ben kendi ultrasonumu yorumluyorum :)
menüne bayıldım periiii
senin bu komikliklerin yok muu geçen yazmıştın ya döllesene yumurtamı sperm olasıcaaa valla arasıra aklıma geliyor kendi kendime gülüyorum deliye çıkacak adım
gözün nasıl oldu tatliiiiimmm
[video=youtube_share;kbdvpk_1q-g]http://youtu.be/kbdvpk_1q-g[/video]
hadi seksiiii pisicanlaaaaaaaaaaaarrr oryantal vaktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa huhuuuuuuuuuuuuuu:92: :92:
Eki Görüntüle 373556 Eki Görüntüle 373557
[video=youtube_share;kbdVpK_1q-g]http://youtu.be/kbdVpK_1q-g[/video]
Hadi seksiiii pisicanlaaaaaaaaaaaarrr oryantal vaktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa huhuuuuuuuuuuuuuu:92: :92:
Eki Görüntüle 373556 Eki Görüntüle 373557
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?